- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.801
Canim benim bebis dunyaya geldiginde de gunduz uyuyordu gece gozler acikti. Gunduz gece kavrami karistirmisti baya zorlanmistim duzene oturtmak icinKizlar hepinizin bebisi gece uyutmayan cinsten mi? Benimki gunduz ve aksam saatlerinde hareketli ama gece sanki benimle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Gece agrilardan rahatsiz oldugum icin surekli uyaniyorum ama cok nadir hissediyorum. Hep gece tekmeden uyuyamayanlari duydugum icin normal mi merak ettim. Ya da acaba 30lu haftalardan sonra mi basliyor bu uyutmama olayi?
Terlemiyorum kuzu ama ustum acik oluyor genelde uyandigimda herhalde gece bunalip atiyorumHimm demek ki hormonlardan inanılmaz terliyorum ya. Acaba bnde mi sorun var dedim hergun esimi yokluyorum gece oda terlemis mi diye yok soruyorum yok.
Aaaa kaçtan sonradan giriliyor nst ye ki ben hiç başlamadımEki Görüntüle 3153831 nstden selamlar
Ediyodur di miCanım ediyordur sen uyuduğun için hissetmiyorsundur bence.
Ay o zaman bu benimki dogunca gece uyuyacak demekse sikayetimi geri aldim hemenCanim benim bebis dunyaya geldiginde de gunduz uyuyordu gece gozler acikti. Gunduz gece kavrami karistirmisti baya zorlanmistim duzene oturtmak icin
Canim merak etme uzerine sert bir sekilde atlamadigi surece hicbir sey olmaz ki o zaman bile zannetmem. Benim de kedim var arastirmistim zamaninda.Günaydın herkese kızlar ben kedimin karnımın üzerinden geçmesiyle uyandım yine. Bebiş hareket ediyor. Bi zararı yok diyorlar genelde ama 6 kiloya yakın kedi yani insan tedirgin oluyor benimle yatmaya alışık olduğu için oda dışında da bırakamıyorum.
Nasi hareket etmiyooGünaydın kızlar benim bebe üç gecedir hiç hareket etmiyor, uyandığımızdan beri de bir hareket göremedik daha
Geceleri bir hareket yok canım şimdi başladı dönmeye falan bu kız doğana kadar beni kalpten götürecek babam da rüyasında oğlan görmüş adını bile koymuş anneme bunun kız oğlan olmasın diyormuş bir de ona takıldımNasi hareket etmiyoo
Bu haftalarda böyle sürprizleri kaldıramamGeceleri bir hareket yok canım şimdi başladı dönmeye falan bu kız doğana kadar beni kalpten götürecek babam da rüyasında oğlan görmüş adını bile koymuş anneme bunun kız oğlan olmasın diyormuş bir de ona takıldım
Hayır sertlik tamamen geçtikten sonra kaç dakika içinde yeniden oluyor diye hesaplayacagizKasılma sıklığını tutacağız peki kasılma anının uzunluğu önemli mi? Benim karnımı sıkıyorlar gibi his oluyor o an karnım sertleşiyor baya. O his anında geçiyor ama sertlik uzun süre kalıyor. Sertlik geçene kadar mı tutacağız süreyi yoksa o his geçene kadar mı?
Bizler içinde dua et canımKızlaaarr Mekke'den selamlarkaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah
Ayy kız masalahhh dua et bizlerede hayırlısıyla kucaklarımıza alalım hep beraber hamile hamile nasil gittin yurt dışındamısınKızlaaarr Mekke'den selamlarkaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah
Ya bende kaldıramam ama arkadaşımın başına geldi. 7 aylıkken oğlan dediler hep o zamana kadar kız demişlerdiBu haftalarda böyle sürprizleri kaldıramam
Dualarına bizi de ekle canımKızlaaarr Mekke'den selamlarkaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah
Burdan kıza dönerse kız mavi giyer napimYa bende kaldıramam ama arkadaşımın başına geldi. 7 aylıkken oğlan dediler hep o zamana kadar kız demişlerdi
Yaaa ne kadar güzelKızlaaarr Mekke'den selamlarkaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?