2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bi duzelemedim midem şiş gibi bisry yemek icmek istemiyrm. Eksime yanma vs yok ama daraliyorum cok hal birakmiyor yatasim vae hep. Siz ne surubu kullniyodunuz mideye şişkinliğe mi iyi geliyordu acaba gaz mi birikti ishalden snra. Doktoruma yazdım gidicem bi olmazsa gel dersw

Masallah mubarekallah canim. Allahim ibadetlerini kabul etsin insallah. Bizlere de dua et nolur.
Ben gunlerdir hastayım ayak ta zor duruyorum duana talibim bu ic sıkıntım bitsin gitsin

Geçmiş olsun canım baya kötü yaptı seni bu hastalık ya

Bizler içinde dua et canım
Tabii ederimm canımm
Ayy kız masalahhh dua et bizlerede hayırlısıyla kucaklarımıza alalım hep beraber hamile hamile nasil gittin yurt dışındamısın
Evet canım mekkedeyim şu an nasip olunca Rabbim çağırınca bi anda oldu hepinize nasip olsun inşallah
Dualarına bizi de ekle canım
Tabii eklerim birazdan akşam namazına gideceğim tek tek edeceğim burdaki nicklerinizle
Yaaa ne kadar güzel bizim için de bol bol dua et olur mu
Ederim tabii canım
Masallah mubarekallah canim. Allahim ibadetlerini kabul etsin insallah. Bizlere de dua et nolur.
Ben gunlerdir hastayım ayak ta zor duruyorum duana talibim bu ic sıkıntım bitsin gitsin
Allah razı olsun canım benim birazdan tüm isteyenlere duamı edeceğim Rabbim kabul etsin inşallah hepinize nasip olsun bambaşka bir duygu tüm dileyenler yaşasın burayı inşallah

Kızlar kayınvalidem camlarımı siliyor utandım çok pismiş ya
Manzara pek hoş ama valla insanın bir tuhafına gidiyor hafta sonu kardeşim mutfak dolapları vs sildi normalde kpss hazırlanırken pandemide yanımda da kaldı etti birlikte iş yaptık ama ben yapamayıp o yapınca bi değişik olmuştum

Çok teşekkür ederim benim için öyle kıymetli bişey oldu ki ne güzel her anınız dolu dolu geçsin

Tepede oturuyoruz kuzum kara kışı yaşıyorum burada ama manzaramız mükemmel yeni gördük bizde pislik içindeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…