- 20 Ocak 2015
- 9.582
- 14.002
- 448
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.821
Masallah mubarekallah canim. Allahim ibadetlerini kabul etsin insallah. Bizlere de dua et nolur.Kızlaaarr Mekke'den selamlarkaç haftadır yazamadım öncesinde büyük temizlik sonra umreye geldim, medine mekke derken çok yoğun geçti günler ama sizleri merak ettim 930.sayfadan 1055.sayfaya kadar hiç usanmadan okudum valla kaç gündür otelde dinlenmeye çekilince sizleri takip edip okuyorum anca bitirdim okumayı inşallah hepiniz iyisinizdir iyi olmayanlar da tez zamanda iyileşsin inşallah
Arada atlıyo daCanim merak etme uzerine sert bir sekilde atlamadigi surece hicbir sey olmaz ki o zaman bile zannetmem. Benim de kedim var arastirmistim zamaninda.
Tamam canım teşekkürlerHayır sertlik tamamen geçtikten sonra kaç dakika içinde yeniden oluyor diye hesaplayacagiz
Geçmiş olsun canım baya kötü yaptı seni bu hastalık yaKizlar bi duzelemedim midem şiş gibi bisry yemek icmek istemiyrm. Eksime yanma vs yok ama daraliyorum cokhal birakmiyor yatasim vae hep. Siz ne surubu kullniyodunuz mideye şişkinliğe mi iyi geliyordu acaba gaz mi birikti ishalden snra. Doktoruma yazdım gidicem bi olmazsa gel dersw
Benimki de pazar günü gelip evi temizleyecekKızlar kayınvalidem camlarımı siliyor utandım çok pismiş ya
Tabii ederimm canımmBizler içinde dua et canım
Evet canım mekkedeyim şu an nasip olunca Rabbim çağırınca bi anda olduAyy kız masalahhh dua et bizlerede hayırlısıyla kucaklarımıza alalım hep beraber hamile hamile nasil gittin yurt dışındamısın
Tabii eklerim birazdan akşam namazına gideceğim tek tek edeceğim burdaki nicklerinizleDualarına bizi de ekle canım
Ederim tabii canımYaaa ne kadar güzelbizim için de bol bol dua et olur mu
Allah razı olsun canım benim birazdan tüm isteyenlere duamı edeceğim Rabbim kabul etsin inşallah hepinize nasip olsun bambaşka bir duygu tüm dileyenler yaşasın burayı inşallahMasallah mubarekallah canim. Allahim ibadetlerini kabul etsin insallah. Bizlere de dua et nolur.
Ben gunlerdir hastayım ayak ta zor duruyorum duana talibim bu ic sıkıntım bitsin gitsin
Manzara pek hoş amaKızlar kayınvalidem camlarımı siliyor utandım çok pismiş ya
Çok teşekkür ederim benim için öyle kıymetli bişey oldu kiTabii ederimm canımm
Evet canım mekkedeyim şu an nasip olunca Rabbim çağırınca bi anda olduhepinize nasip olsun inşallah
Tabii eklerim birazdan akşam namazına gideceğim tek tek edeceğim burdaki nicklerinizle
Ederim tabii canım
Allah razı olsun canım benim birazdan tüm isteyenlere duamı edeceğim Rabbim kabul etsin inşallah hepinize nasip olsun bambaşka bir duygu tüm dileyenler yaşasın burayı inşallah
Çok iyi yaptın inşallah artık güzelce bir toparlarsınKizlar doktoruma gidiyorum bakalim ne diyecek ne verecek bebek nasıl.
Artık gecsin bitsin istiyorum su hastalik
Amiinn inşallahÇok teşekkür ederim benim için öyle kıymetli bişey oldu kine güzel her anınız dolu dolu geçsin
Biri de benimkini dilde valla söz utanmicam yeterli silsinKızlar kayınvalidem camlarımı siliyor utandım çok pismiş ya
Bizimkiler de halinden geçti bugün kargo arabasını seçemedim nerdeyseBiri de benimkini dilde valla söz utanmicam yeterli silsin
Annem temizledikce esim ne gerek vardı diyo sinir etti biziBenimki de pazar günü gelip evi temizleyecek
Tepede oturuyoruz kuzum kara kışı yaşıyorum burada ama manzaramız mükemmel yeni gördük bizde pislik içindeymişManzara pek hoş amavalla insanın bir tuhafına gidiyor hafta sonu kardeşim mutfak dolapları vs sildi normalde kpss hazırlanırken pandemide yanımda da kaldı etti birlikte iş yaptık ama ben yapamayıp o yapınca bi değişik olmuştum
Kayinvalidem temizligi çok seviyor ya bana diyo yemek demeyin bana da temizlik diyin bayiliyorum diyoBiri de benimkini dilde valla söz utanmicam yeterli silsin
Ay tam masumlar apartmanı safiş gibi dedinTepede oturuyoruz kuzum kara kışı yaşıyorum burada ama manzaramız mükemmel yeni gördük bizde pislik içindeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?