2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kaçıncı hafta söyledi de o kiloyu

30+3'düm cuma günü gittim. Bende 4.5 kg. doğmuşum zaten anne-baba kilolu doğduysa bebekte de bu olay genetik kilo doğabilir demişti bir doktor o yüzden kilolu olmasına şaşırmadım :) oğlum da 3,5 kg. doğmuştu 2 hafta erken doğdu zamanında doğsa oda 4'ü bulurdu :KK48:

30+3'düm cuma günü gittim. Bende 4.5 kg. doğmuşum zaten anne-baba kilolu doğduysa bebekte de bu olay genetik kilo doğabilir demişti bir doktor o yüzden kilolu olmasına şaşırmadım :) oğlum da 3,5 kg. doğmuştu 2 hafta erken doğdu zamanında doğsa oda 4'ü bulurdu :KK48:
Genetikse çok normal o zaman 🥰bakalım bu diyet ile benim 32 de son durum ne olacak 😅

Dilyy Dilyy ağrın nasıl oldu bakın @Aklimtrakyada ikiniz de çıkınca buraya haber vermeyi unutmayın tamam mı 😇
Canim devam ediyor ama dün ki gibi siddetli bir sabah oldu şimdi normal düzeyde bakalım bende çok heyecanlıyım ne diyecek büyümüş mu durum ne 🥰 esime hatta dedim ki bir de bugün dönüyormuş adını mecbur Yağmur koyarız dedim 🤣

Canim devam ediyor ama dün ki gibi siddetli bir sabah oldu şimdi normal düzeyde bakalım bende çok heyecanlıyım ne diyecek büyümüş mu durum ne 🥰 esime hatta dedim ki bir de bugün dönüyormuş adını mecbur Yağmur koyarız dedim 🤣
Ay hadi güzel haberler ile gelin 🥰valla ismi ne olursa olsun sağlıklı gelsin şu kuzu 🥰ben bile bir heyecan bekliyorum 😇

Genetikse çok normal o zaman 🥰bakalım bu diyet ile benim 32 de son durum ne olacak 😅

Ya ben birkaç sayfa bakabildim sadece hafta sonu mesajlarına hepsini okuyamadım işyerinde olduğum için senin diyet olayını gördüm ama o mesajını okurken elimde çikolatalı ekmek vardı o yüzden yalandan teselli cevabı yazmış olmayayım dedim yazmaya utandım :KK53: :KK70: inşaAllah istediğin gibi gider her şey canım ama Cansurs Cansurs diyet diye diye için çemberine topladı hepinizi kurtuluş yok gibi :KK45:

Ya ben birkaç sayfa bakabildim sadece hafta sonu mesajlarına hepsini okuyamadım işyerinde olduğum için senin diyet olayını gördüm ama o mesajını okurken elimde çikolatalı ekmek vardı o yüzden yalandan teselli cevabı yazmış olmayayım dedim yazmaya utandım :KK53: :KK70: inşaAllah istediğin gibi gider her şey canım ama C Cansus diyet diye diye için çemberine topladı hepinizi kurtuluş yok gibi :KK45:
Ben açsam kankalarim da benimle aç kalmalı🤓🤓

Ya ben birkaç sayfa bakabildim sadece hafta sonu mesajlarına hepsini okuyamadım işyerinde olduğum için senin diyet olayını gördüm ama o mesajını okurken elimde çikolatalı ekmek vardı o yüzden yalandan teselli cevabı yazmış olmayayım dedim yazmaya utandım :KK53: :KK70: inşaAllah istediğin gibi gider her şey canım ama Cansurs Cansurs diyet diye diye için çemberine topladı hepinizi kurtuluş yok gibi :KK45:
Birde elimde çikolatalı ekmek vardı diyor Rabbim😂😂😂 valla Cansurs Cansurs sağolsun derken derken bir bir alıyor diyet işine bizi 😂zor ama iyi oldu sanki iki gündür midem daha rahat ya da belki gariban avuntusu da olabilir 😂

Yemeklerde hiç baharat tüketme, aşırı salçalı bişey yeme, sarımsaktan bir süre uzak dur biraz açık tarif edeceğim ama lavaboya gidince sıcak su ile peçete ıslatıp orada az bekletip çekersen suya oturmasan bile o iyi gelebilir diğer yere değmeyecek sonuçta ama tabi doktora sormak en sağlıklısı, eşime doktor ya bu peçete işini demişti ya suya oturma işini tabi bizde şimdi suya oturma olur olmaz bilmiyorum ona güvenemedim
teşekkür ederim canım doktorum döndü az önce sıcak su değil ama ılık suyla duş yap dedi. dayanamadığın noktada kremi sür dayandığın sürece sürmesen daha iyi dedi. bir de ablam zeytinyağı pamuk önerdi onu yaptım. inşallah geçeçek bakalım

Back
X