- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.661
Oy kuzum kurban olurum hemen iyiles inşallahEki Görüntüle 3158223 dualariniza talibiz teyzeleri
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeğini zamanında sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.Kızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.
Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versinEki Görüntüle 3158223 dualariniza talibiz teyzeleri
canım çok geçmiş olsun , inşallah açılmayı da durdururlar zaten sancın yokmuş sağ sağlim eve dönersinizKızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor
allah şifa versin canımEki Görüntüle 3158223 dualariniza talibiz teyzeleri
Eki Görüntüle 3158223 dualariniza talibiz teyzeleri
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim oglana da kayinvalidem bakıyor ben çalıştığım için ilk başlarda dinlemiyorlardi ama şimdi dinliyorlar çünkü sert tepki gösteriyorumBen kv tarafından çok çekiyorum çocuk konusunda her istediğini yapmaları zararlı şeyleri vermeleri inan çok çabaladım baktım laftan anlamiyorlar ben yıpranıyorum sadece eşimde defalarca uyardı kendilerini hatta dün gece sinirinden annesini arayıp catacakti ben engel oldum yani
Geldik canım serum alıyoruz şuan
Hissetmiyorsun canım demek ki hakkında hayırlısı olsun. Bebek için yasanabilir bir haftadasın ciğer geliştiriciyi de vurulmussun. İnşallah bir kaç hafta daha durur bebeğin. Arkadasım aynı şekilde olmustu yatış yapılıp hastanede durdu en sonunda 34 de doğum yaptı minik bir bebekti ama kuvezde falan kalmadan eve geçtilerKızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor
İnşallah canım valla şu an hepimizin tek derdi sağlıklı ve zamanda doğmasıİnşallah yapılan müdahaleler ile minik biraz daha sabreder ve durur. Gerçekten zor bir gece geçirmişsin. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sen de buradaki hepimiz de bebeklerimizi vakitli ve sağlıklı kucağımıza alalım
İnşallah canım çok sağolCanım Rabbim korktuklarımıza uğratmasın yar ve yardımcın olsuniçim sızladı okuyunca bol bol inşirah süresi oku dualarım seninle
Evet ya ben de anlamadım hem cihazla alttan bakıyorlar hem de elle muayene çok zordu Bi de Doğum hane psikolojisiCanim gecen gun gittigimde bende şok oldum,yani bize iliskiyi yasaklama mantigini bile sorguladim ,iliskiden daha zordu
benim ilk dogumda hep cihazla bakmislardi yine oyle olur diye düşünmüştüm.acilde cihaz mi olmuyor neden elle bakiliyor acaba ,cihazda ayni gorevi gormezmi ki.
Acilma devam etmemesi cok iyi canim ins saglicakla bebegin karninda cikacaksin.
Rahim uzunluguna ne dediler kisalma varmiy mis
Kendi doktoruma ne sorsam bir sıkıntı olmaz diyor iyiki gelmişim buraya.Iyi yapmissin ben devlet hastasine daha cok güveniyorum. Ilk hamileliğimde ben ankarada gazi de yattim gerçketen cok ilgilendiler .
İnşallah canım. Geçmiyor sanki günlerKorkma canım inslalah ilaclarla bebiş biraz daha anneciginin karnında duracak çok çok gecmiş olsun bu hafta bende sertleşme yaşıyorum sanki bir yerde toplanıyor Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı az kaldi
Evet kuzum devlet olarak en mantıklısı biraz evime uzaktı ama neyseki metro var.Ayrıca iyi bir hastanedesin benim doktorum oradan geldi
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimiziÇok geçmiş olsun ya umarım hepiniz 36-37 den önce doğurmazsınız dualarımız tüm sıkıntı yaşayan gebelerle
İnşallah kuzu valla durdurdular açılmayı bakalım belki yarın taburcu ederler.
İnşallah kuzum hepimize nasip olsunÇok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeğini zamanında sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
Valla benim o Kadr agrim var ki iki gündür ayaga kalkınca karnımın her yeri taş gibi cok yorulunca oluyordu ama bakiyorum burda da hafif agrisi olanlarda bile.acilma var. Ama.insallah olmasin doğum durdurabildigi kadar dursun inşallahValla kızları okudukça hem üzülüp dua ediyorum hem paronayaklaşıyorumresmen tam kendimi dinler oldum böyle ani bişey olsa ile gidinceye kadar ne olur diye binbir senaryo üretir oldum
bende de oluyor canım taş gibi sertlikValla benim o Kadr agrim var ki iki gündür ayaga kalkınca karnımın her yeri taş gibi cok yorulunca oluyordu ama bakiyorum burda da hafif agrisi olanlarda bile.acilma var. Ama.insallah olmasin doğum durdurabildigi kadar dursun inşallah
Çok geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3158223 dualariniza talibiz teyzeleri
Benim ağrım yok ama karnım benim de aşırı yorulsam sert ve gergin oluyordu 3 gündür şunu fark ettim diyetle ya midem rahatladı ya bişeyler iyi geldi artık biraz gerilse bile oturunca hemen düzeliyor bir farklılık oldu yani sürekli o gergin olma hissi azaldıValla benim o Kadr agrim var ki iki gündür ayaga kalkınca karnımın her yeri taş gibi cok yorulunca oluyordu ama bakiyorum burda da hafif agrisi olanlarda bile.acilma var. Ama.insallah olmasin doğum durdurabildigi kadar dursun inşallah
Evet gaz onuda farkettim. Kilomda fazla cikti . Birde ben hafta sonu gezince 3-4 gün bunu çekiyorum. Allah hayrilisyla tamamlamayi nasip etsin hepimizebende de oluyor canım taş gibi sertlik
şeyi farkettim gaz çok etkiliyor bu durumu
ayaklarını sıcak tutmya çalış
bende yorulunca ve gazlı şeyler tüketince aynı şeyleri yaşıyorum canımEvet gaz onuda farkettim. Kilomda fazla cikti . Birde ben hafta sonu gezince 3-4 gün bunu çekiyorum. Allah hayrilisyla tamamlamayi nasip etsin hepimize
az kaldı kuzum son aylarımızYine sancılı bir gün geçiriyorum ama düzenli değil. Düzenli olmadığı içinde gitmiyorum ama nereye kadar böyle sanciyla devam edecek bilmiyorum
Cidden topiğimiz resmen ittire kaktıra son ayları görecek gibiYine sancılı bir gün geçiriyorum ama düzenli değil. Düzenli olmadığı içinde gitmiyorum ama nereye kadar böyle sanciyla devam edecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?