2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeğini zamanında sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

canım çok geçmiş olsun , inşallah açılmayı da durdururlar zaten sancın yokmuş sağ sağlim eve dönersiniz
şikayetin neydi canım nasıl gitmeye karar verdin
valla bu gurubumuzun bebişleri niye böyle aceleci çıktılar yaa

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim oglana da kayinvalidem bakıyor ben çalıştığım için ilk başlarda dinlemiyorlardi ama şimdi dinliyorlar çünkü sert tepki gösteriyorum

Kızlar ben 32+0 da rapor alacağım da o gün itibari ile mi çalışmayacağım yoksa o gün son iş günüm mü sayılacak ? İlk hamilelikte çalışmıştım 32 den sonra o yüzden bilmiyorum bu detayı.

Hissetmiyorsun canım demek ki hakkında hayırlısı olsun. Bebek için yasanabilir bir haftadasın ciğer geliştiriciyi de vurulmussun. İnşallah bir kaç hafta daha durur bebeğin. Arkadasım aynı şekilde olmustu yatış yapılıp hastanede durdu en sonunda 34 de doğum yaptı minik bir bebekti ama kuvezde falan kalmadan eve geçtiler

Raporla ilgili benimde sorum olacakti kızlar. Bu hafta 32. Haftaya girdik çalışabilir raporu alıp 37ye kadar devam etmek istiyorum fakat 2 haftadır sürekli bakiyorum randevu yok haftaya buldum. Randevu zamanı 33e girmiş oluyoruz o zaman alsam kabul edilmez mi acaba illaki 32 içindeyken almam mi gerekiyor?

İnşallah canım valla şu an hepimizin tek derdi sağlıklı ve zamanda doğması i
Canım Rabbim korktuklarımıza uğratmasın yar ve yardımcın olsun içim sızladı okuyunca bol bol inşirah süresi oku dualarım seninle
İnşallah canım çok sağol
Evet ya ben de anlamadım hem cihazla alttan bakıyorlar hem de elle muayene çok zordu Bi de Doğum hane psikolojisi sorma. Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi bugün doktor. 1 parmak açılma da bir sıkıntı olmaz dedi.
Iyi yapmissin ben devlet hastasine daha cok güveniyorum. Ilk hamileliğimde ben ankarada gazi de yattim gerçketen cok ilgilendiler .
Kendi doktoruma ne sorsam bir sıkıntı olmaz diyor iyiki gelmişim buraya.
İnşallah canım. Geçmiyor sanki günler
Ayrıca iyi bir hastanedesin benim doktorum oradan geldi
Evet kuzum devlet olarak en mantıklısı biraz evime uzaktı ama neyseki metro var.
Çok geçmiş olsun ya umarım hepiniz 36-37 den önce doğurmazsınız dualarımız tüm sıkıntı yaşayan gebelerle
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
Oy kuzum kurban olurum hemen iyiles inşallah
Y Yesimmb canım sanada çok çok geçmiş olsun hemen çıkarsın inşallah miniğinde biraz daha sabırla beklesin
İnşallah kuzu valla durdurdular açılmayı bakalım belki yarın taburcu ederler.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bebeğini zamanında sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah kuzum hepimize nasip olsun

Kızlar yazan herkese çok teşekkürler moralimi yükselttiniz valla.
Bu gece de burdayım rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı açılmayı durdurdular. Akşam yine nst ye bağlıycaklar.bugğn de Bi sıkıntı çıkmazsa yarın taburcu edecekler. Bi tek burda perinatolog ultrasonda bebeği detaylı incelerken Bi şey farketti. Bebeği besleyen damar tek umblikal imiş yani 3 damar olması gerekirken 2 damar var. Beraberinde başka bir sıkıntı görmezsek kromozomal sıkıntı gibi çok önemsemeyiz dedi.

Valla kızları okudukça hem üzülüp dua ediyorum hem paronayaklaşıyorumresmen tam kendimi dinler oldum böyle ani bişey olsa ile gidinceye kadar ne olur diye binbir senaryo üretir oldum
Valla benim o Kadr agrim var ki iki gündür ayaga kalkınca karnımın her yeri taş gibi cok yorulunca oluyordu ama bakiyorum burda da hafif agrisi olanlarda bile.acilma var. Ama.insallah olmasin doğum durdurabildigi kadar dursun inşallah

bende de oluyor canım taş gibi sertlik
şeyi farkettim gaz çok etkiliyor bu durumu
ayaklarını sıcak tutmya çalış

Benim ağrım yok ama karnım benim de aşırı yorulsam sert ve gergin oluyordu 3 gündür şunu fark ettim diyetle ya midem rahatladı ya bişeyler iyi geldi artık biraz gerilse bile oturunca hemen düzeliyor bir farklılık oldu yani sürekli o gergin olma hissi azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…