2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cok geçmiş olsun cnm doktora gidin bari duzelemeyecek gibiyde bağırsakları icin bir seyler verir belki.

29+5 bugün dün 1380 gram çıktı. Açılan devam etmiyorlar dediler sabah Doğum hanede. Şimdi perinatoloji deyim burda daha bakmadılar. Çok canım acıdı ama ya çok fena bu elle muayene.
Çok çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Teşekkür ederim kuzum sana da geçmiş olsun. Ben iyiyim sancı hissetmiyorum ama nst de çıkıyor anlamadım.
Canım çok geçmiş olsun sana da inşallah bebeğimiz biraz daha dayanır. Sancı berbat bir şey. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... kaç haftaliktin sen? Kilosu nasildi?
İnşallah canım. Ben çok ağrı hissetmedim. Bir iki defa sadece çok hafif bir kasık ağrısı ya da acı eşiğüm yüksek bilmiyorum ki nst de sancı çıkıyor anlamadım. 29+5 1380 gr kilosu inşallah şu 34 ü görürüz de geçeriz canım

Geçmiş olsun.

Benim ağrılarım cok fazla korktum valla her ağrıyla gidende sanci cikmis. Kasilma değil ama tas gibi karnım yan taraflar asiri gaz sıkışması gibi , belim ağrıyor hafta sonu cok gezdim dışarıdaydım ondan dedm ama Hayrlisi olsun.

Bence hemen gidin zehirlendi diyorsun , allah korusun cok korkarim. Belki salgin vs varsa ondandır. Su kaybi icin serum takılır götürün siz

İnşallah canım sen kendini rahatlatmaya çalış stres olma inşallah biraz daha dayanır

Erken doğum riskin var miydi? Peki ciğer geliştirici iğne yaptılar mi açılma var diye? Hangi şehirdeydin parinatolojide olman iyi, ozel hastanelerde cok olmuyor

Evet dün akşam vurdular ciğer geliştirici. İstanbul dayım ben Zeynep Kamil Kadın doğum. Devlet hastanesi canım
İnşallah yapılan müdahaleler ile minik biraz daha sabreder ve durur. Gerçekten zor bir gece geçirmişsin. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sen de buradaki hepimiz de bebeklerimizi vakitli ve sağlıklı kucağımıza alalım

Canım Rabbim korktuklarımıza uğratmasın yar ve yardımcın olsun içim sızladı okuyunca bol bol inşirah süresi oku dualarım seninle

Canim gecen gun gittigimde bende şok oldum,yani bize iliskiyi yasaklama mantigini bile sorguladim ,iliskiden daha zordu
benim ilk dogumda hep cihazla bakmislardi yine oyle olur diye düşünmüştüm.acilde cihaz mi olmuyor neden elle bakiliyor acaba ,cihazda ayni gorevi gormezmi ki.
Acilma devam etmemesi cok iyi canim ins saglicakla bebegin karninda cikacaksin.
Rahim uzunluguna ne dediler kisalma varmiy mis

Ben de uzman öğretmenliğe çalışıyorum kendimi hiç dinlemiyorum yoksa evham yapıyorum olur olmaz herşeye oyalanmak lazım

Evet dün akşam vurdular ciğer geliştirici. İstanbul dayım ben Zeynep Kamil Kadın doğum. Devlet hastanesi canım
Canim diger sehirleri bilmem ama istanbul’un en iyi kadin dogumcularinin yolu hep Zeynep Kamil’den gecmistir. Okuldur orasi. En guvenilir yerdesin su an diyebilirim. Allah’im hayirlisiyla saglikla taburcu olup evinde bebisinin gelmesi icin en dogru zamani beklemeni nasip etsin

Korkma canım inslalah ilaclarla bebiş biraz daha anneciginin karnında duracak çok çok gecmiş olsun bu hafta bende sertleşme yaşıyorum sanki bir yerde toplanıyor Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı az kaldi

Kızlar bebek içimde yılan gibi kıvrılıyor, poposunu, elini ya da ayağını dayıyor bir taraflarıma sürekli. Dayadığı zaman bir süre kalıyor sonra geçiyor bu da kasılma değildir di mi?
Bir de dün gece sola doğru yattığımda sürekli tekmeledi, sağa doğru döndüm yine tekmeledi mecburen ben de sırt üstü uyudum. Fark ettim ki sağa ya da sırt üstü uyuduğumda kasık ağrısı oluyor, sola doğru uyuyabilirsem ağrısız uyanıyorum.

Çok geçmiş olsun ya umarım hepiniz 36-37 den önce doğurmazsınız dualarımız tüm sıkıntı yaşayan gebelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…