- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.621
Cok geçmiş olsun cnm doktora gidin bari duzelemeyecek gibiyde bağırsakları icin bir seyler verir belki.Gece boyu uyumadı kızlar yine istifra ishal olarak döngü devam etti dün kayinvalidem bndeydi şu bakkalrda satılan kalitesiz cipsi almıştı defalarca dedim verme eline diye benim oğlan bir kere görünce artık oda istedi vermek zorunda kaldık o zehirledi büyük ihtimalle
29+5 bugün dün 1380 gram çıktı. Açılan devam etmiyorlar dediler sabah Doğum hanede. Şimdi perinatoloji deyim burda daha bakmadılar. Çok canım acıdı ama ya çok fena bu elle muayene.Cok geçmiş olsun canim ya tahmin edebiliyorum cok korkmussundur. Kac haftaliksin simdi bebek kilo boy durumu nasil?
Allahin izniyle senin acilmanda durur insalalhbu gruba bircok örnek oldu insallah seninde oyle olur saglicakla dönersiniz evinize.
Teşekkür ederim kuzum sana da geçmiş olsun. Ben iyiyim sancı hissetmiyorum ama nst de çıkıyor anlamadım.Çok çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
İnşallah canım. Ben çok ağrı hissetmedim. Bir iki defa sadece çok hafif bir kasık ağrısı ya da acı eşiğüm yüksek bilmiyorum ki nst de sancı çıkıyor anlamadım. 29+5 1380 gr kilosu inşallah şu 34 ü görürüz de geçeriz canımCanım çok geçmiş olsun sana da inşallah bebeğimiz biraz daha dayanır. Sancı berbat bir şey. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... kaç haftaliktin sen? Kilosu nasildi?
Geçmiş olsun.Kızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.
Bence hemen gidin zehirlendi diyorsun , allah korusun cok korkarim. Belki salgin vs varsa ondandır. Su kaybi icin serum takılır götürün sizGece boyu uyumadı kızlar yine istifra ishal olarak döngü devam etti dün kayinvalidem bndeydi şu bakkalrda satılan kalitesiz cipsi almıştı defalarca dedim verme eline diye benim oğlan bir kere görünce artık oda istedi vermek zorunda kaldık o zehirledi büyük ihtimalle
İnşallah canım sen kendini rahatlatmaya çalış stres olma inşallah biraz daha dayanır29+5 bugün dün 1380 gram çıktı. Açılan devam etmiyorlar dediler sabah Doğum hanede. Şimdi perinatoloji deyim burda daha bakmadılar. Çok canım acıdı ama ya çok fena bu elle muayene.
Teşekkür ederim kuzum sana da geçmiş olsun. Ben iyiyim sancı hissetmiyorum ama nst de çıkıyor anlamadım.
İnşallah canım. Ben çok ağrı hissetmedim. Bir iki defa sadece çok hafif bir kasık ağrısı ya da acı eşiğüm yüksek bilmiyorum ki nst de sancı çıkıyor anlamadım. 29+5 1380 gr kilosu inşallah şu 34 ü görürüz de geçeriz canım
Erken doğum riskin var miydi? Peki ciğer geliştirici iğne yaptılar mi açılma var diye? Hangi şehirdeydin parinatolojide olman iyi, ozel hastanelerde cok olmuyor29+5 bugün dün 1380 gram çıktı. Açılan devam etmiyorlar dediler sabah Doğum hanede. Şimdi perinatoloji deyim burda daha bakmadılar. Çok canım acıdı ama ya çok fena bu elle muayene.
Teşekkür ederim kuzum sana da geçmiş olsun. Ben iyiyim sancı hissetmiyorum ama nst de çıkıyor anlamadım.
İnşallah canım. Ben çok ağrı hissetmedim. Bir iki defa sadece çok hafif bir kasık ağrısı ya da acı eşiğüm yüksek bilmiyorum ki nst de sancı çıkıyor anlamadım. 29+5 1380 gr kilosu inşallah şu 34 ü görürüz de geçeriz canım
İnşallah yapılan müdahaleler ile minik biraz daha sabreder ve durur. Gerçekten zor bir gece geçirmişsin. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sen de buradaki hepimiz de bebeklerimizi vakitli ve sağlıklı kucağımıza alalımEvet dün akşam vurdular ciğer geliştirici. İstanbul dayım ben Zeynep Kamil Kadın doğum. Devlet hastanesi canım
Ah yaaaa çok geçmiş olsunKabus gibi geceoğlum zehirlendi galiba ishal istifra 1 saat içinde 2 kere istifra etti 3 kere lavaboya çıktı şansa bugün arabayı arkadaşına vermiş napacagimi bilemedim oğlum hasta olunca hayat siyah oluyor bana
Canım Rabbim korktuklarımıza uğratmasın yar ve yardımcın olsunKızlar günaydın ben kadın doğum acile geldim dün. Önceki gece kedim karnıma atladı biraz ağrı oldu dün de hastahaneye geldim. Müşahadeye aldılar bir sıkıntı yoktu akşama doğru sancı çıktı nst de. Sonra elle muayene falan rahimde açılma olmuş 1,2 cm kadar sancı dan dolayı. Gece Doğum haneye aldılar ekip orda olduğu için orda takip ettiler. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sabaha kadar 4, 5 defa falan elle muayene ettiler hap verdiler sancı için. Telefonumu falan herşeyi mi aldılar. Şimdi aldım telefonu elime perinatolojide yatıştayım. anca yazabiliyorum.Dua edin kızlar. Çok zor geçti dün gece benim için.
Canim gecen gun gittigimde bende şok oldum,yani bize iliskiyi yasaklama mantigini bile sorguladim ,iliskiden daha zordu29+5 bugün dün 1380 gram çıktı. Açılan devam etmiyorlar dediler sabah Doğum hanede. Şimdi perinatoloji deyim burda daha bakmadılar. Çok canım acıdı ama ya çok fena bu elle muayene.
Ben de uzman öğretmenliğe çalışıyorum kendimi hiç dinlemiyorum yoksa evham yapıyorum olur olmaz herşeye oyalanmak lazımBende ilk hamileliğimde çok oluyordubir de doğumdan sonra eşimle yalnız olacaktık kimse gelemeyecekti, çevremde de büyümesine tanık olduğum bir bebek hiç olmamıştı. bir bebeğin nasıl emzirileceğini de bilmiyordum hatta hayatımda hiç bebek bezi bile değiştirmemiştim o kadar uzaktım bebeklerden. Sonra piyasada bulabildiğim bütün konuyla ilgili kitapları işte bebek bakımıdır eğitimidir psikolojisidir ne varsa topladım. Oturdum finallere çalışır gibi not ala ala çalıştım bakım besleme acil durumlar özellikle çooook çok faydası oldu
Iyi yapmissin ben devlet hastasine daha cok güveniyorum. Ilk hamileliğimde ben ankarada gazi de yattim gerçketen cok ilgilendiler .Evet dün akşam vurdular ciğer geliştirici. İstanbul dayım ben Zeynep Kamil Kadın doğum. Devlet hastanesi canım
Canim diger sehirleri bilmem ama istanbul’un en iyi kadin dogumcularinin yolu hep Zeynep Kamil’den gecmistir. Okuldur orasi. En guvenilir yerdesin su an diyebilirim. Allah’im hayirlisiyla saglikla taburcu olup evinde bebisinin gelmesi icin en dogru zamani beklemeni nasip etsinEvet dün akşam vurdular ciğer geliştirici. İstanbul dayım ben Zeynep Kamil Kadın doğum. Devlet hastanesi canım
Korkma canım inslalah ilaclarla bebiş biraz daha anneciginin karnında duracak çok çok gecmiş olsun bu hafta bende sertleşme yaşıyorum sanki bir yerde toplanıyor Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı az kaldiEvet dün akşam vurdular ciğer geliştirici. İstanbul dayım ben Zeynep Kamil Kadın doğum. Devlet hastanesi canım
Ayrıca iyi bir hastanedesin benim doktorum oradan geldiEvet dün akşam vurdular ciğer geliştirici. İstanbul dayım ben Zeynep Kamil Kadın doğum. Devlet hastanesi canım
29+5 bugün dün 1380 gram çıktı. Açılan devam etmiyorlar dediler sabah Doğum hanede. Şimdi perinatoloji deyim burda daha bakmadılar. Çok canım acıdı ama ya çok fena bu elle muayene.
Hadi son aylarimiz dayanmaliyiz az kacamak olabilirHatırlıyorum yurt disindaydin. Ben doguruncaya kadar burda da olmasa keske hicbiri. Acı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?