- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.661
Yok canım, herkesin canı kıymetli de bizim ki değil vallahi ( gelin olanların ) bu evi dizerken fayans alçısına kadar nerdeyse annemle birlikte yaptık yine beraberiz ihtiyacım olsa çıkıp gelirler ama daha onlara bişey söylemek istemiyorum.. eğer burda kalırsam evimi yine ailem dizecek zaten gidersem annem benimle birlikte gelecek bakalım..Amaann sana diyorum da hamile hamile koca evi annemle koliledim..duramiyoruz işte sanki ne varsa dünya işi canımızın kıymetini bilemiyoruz hiç

bir sonra ki yazdığım da derdim
 bir sonra ki yazdığım da derdim  kendi annesinin böyle olması insana daha zor inanın
 kendi annesinin böyle olması insana daha zor inanın 

boşver kimseye güvenip gelmedik bu dunyaya.birine guvenip çocukta dunyaya getirmiyoruz.Rabbim bize saglik versin yeter ki hep duam bu. Kimseye muhtac olmamak
 boşver kimseye güvenip gelmedik bu dunyaya.birine guvenip çocukta dunyaya getirmiyoruz.Rabbim bize saglik versin yeter ki hep duam bu. Kimseye muhtac olmamak

Teşekkür ederim yine de düşüncelerin için..
 Teşekkür ederim yine de düşüncelerin için.. benim raporum bitiyor birde yarın işe başlayacağım çocuğa bakacak... Normalde de o bakıyordu zaten. 16.30 da randevum. Valla saatler zor geciyor
 benim raporum bitiyor birde yarın işe başlayacağım çocuğa bakacak... Normalde de o bakıyordu zaten. 16.30 da randevum. Valla saatler zor geciyor