- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.901
Ben 32. Haftanın içinde alabiliyoruz diye biliyorum.hatta ben uzatmak için 32+6 gibi alcam
Aaa benimde cumartesi doğum günüm bi supriz bekliyorum herkesten bende
Bende oyleyim artık bebiş çok baskı yapiyo benceKızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sankisuyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
Bilmiyorum ama bundan sonraki gebelikler daha da zor geçmez inşallah. O zamanlar covid veya aşının böyle etkileri yapabileceğine inanmamıştım ama artık öyle düşünmüyorum açıkçası.Beni anlatmışsın resmen.ilk hamileliğimde 37 de izne ayrılana kadar kucağımda dosyalarla bilgisayarla 2 vasıta hergün işe gittim geldim.hiçbişey anlamadım.ama ozaman gençtim 31 yaşındaydım şimdi 38 oldum ve inanılmaz zor geçti benim için bu hamilelik.başıma gelmedik kalmadı.şimdi de yine boğaz ağrısı vs var.37 ye bi gelseydik inanılmaz rahatlıcam
Anladım canım, senin de yapısal bir durumun var yani ama çok şükür doğum gerçekleşebiliyor.Yok benim ilki de berbattı. Plasenta previa idim. Dogurana kadar igne ve hapla... Surekli mide yapmaları. Ve sürekli yatah istirahat. Aslında bu 27ye kadar iyi sayılırdı ki erken doğum riski çıkana kadar. Benim bedenim bence hamileliği kabullenemiyor ben öyle düşünüyorum artık
bebeğin kafası aşağı dönmüş olabilir canımKızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sankisuyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
28 de solda yanda bir yerdeydi bilmiyorum ki döndün mübebeğin kafası aşağı dönmüş olabilir canım
Valla günümün yarısı lavaboda geçiyor haliyle aman orası nemli kalmasın diye iyice paronayak oldum hani bişey olur bebeğin suyu sızar anlamam enfeksiyon vs olup etkilerse diyeBende oyleyim artık bebiş çok baskı yapiyo bence
Eşim bu yüzden 2. İstemiyordu ama kaza kurşunu oldukBilmiyorum ama bundan sonraki gebelikler daha da zor geçmez inşallah. O zamanlar covid veya aşının böyle etkileri yapabileceğine inanmamıştım ama artık öyle düşünmüyorum açıkçası.
Anladım canım, senin de yapısal bir durumun var yani ama çok şükür doğum gerçekleşebiliyor.
Gerçekten ben de bedenimin hamileliği kabullenmediğini düşünüyorum. İkinci çocuğu da kaza kurşunu olmazsa zor yaparım gibi geliyor
Büyüdüğü içindir kesin canım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorumKızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sankisuyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
Tabiki Bi risk gruplarıHamileler de grip aşısı yaptirabiliyor mu
Aslında bende düşünmüyorum tuhaf bir belirtim yok çünkü ama bazen 10 dk da bir lavaboda bulunca kendimi ama en çok kıpırdadığı zaman yada hareket halindeysem böyle yatınca değil meselaBüyüdüğü içindir kesin canım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum
Ben de sürekli tuvalrtteyimAslında bende düşünmüyorum tuhaf bir belirtim yok çünkü ama bazen 10 dk da bir lavaboda bulunca kendimi ama en çok kıpırdadığı zaman yada hareket halindeysem böyle yatınca değil mesela
aynen benimki de asla diyor, şuan hayatının en zor dönemiymiş acaba çocuğu taşısa neler diyecektiEşim bu yüzden 2. İstemiyordu ama kaza kurşunu olduk
Demekki senin haftalarda ben hep orada yaşayacağımBen de sürekli tuvalrtteyim
Ay buna nasıl güldüm hayatının en zor dönemi mi sağolsun beaynen benimki de asla diyor, şuan hayatının en zor dönemiymiş acaba çocuğu taşısa neler diyecekti
Kızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sankisuyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
Dr bana söylemişti. Mesane ye baskı başlar tuvalete zor yetiştirsin belki kaçırdığın zamanlar da olur, merak etme, artık büyüdü baskı yapacak. Kafası aşağıya döndüğünde daha rahat olacaksın.. DemiştiKızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sankisuyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba
Kafası aşağıda ben hala tuvaletten çıkamıyorumDr bana söylemişti. Mesane ye baskı başlar tuvalete zor yetiştirsin belki kaçırdığın zamanlar da olur, merak etme, artık büyüdü baskı yapacak. Kafası aşağıya döndüğünde daha rahat olacaksın.. Demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?