2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar birşey soracağım şuan 29. Hafta içindeyim en son şeker yüklemesinde idrar tahlili verdim bir sıkıntı yok, zaten öyle ağrı yanma kaşıntı gibi bir sorunum da yok ama bu 29. Hafta geldi bana bişey oldu bebek kıpırdasın ya da az hareket edeyim sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum anında sıkışıyorum sanki suyu önce de şimdi de çok içiyorum büyüdü diye mi böyle ki yoksa enfeksiyon vs mi oldu acaba

Bende oyleyim artık bebiş çok baskı yapiyo bence

Bilmiyorum ama bundan sonraki gebelikler daha da zor geçmez inşallah. O zamanlar covid veya aşının böyle etkileri yapabileceğine inanmamıştım ama artık öyle düşünmüyorum açıkçası.

Anladım canım, senin de yapısal bir durumun var yani ama çok şükür doğum gerçekleşebiliyor.
Gerçekten ben de bedenimin hamileliği kabullenmediğini düşünüyorum. İkinci çocuğu da kaza kurşunu olmazsa zor yaparım gibi geliyor

bebeğin kafası aşağı dönmüş olabilir canım

Bende oyleyim artık bebiş çok baskı yapiyo bence
Valla günümün yarısı lavaboda geçiyor haliyle aman orası nemli kalmasın diye iyice paronayak oldum hani bişey olur bebeğin suyu sızar anlamam enfeksiyon vs olup etkilerse diye zaman ilerledikçe paronayaklıklar da güncelleniyor resmen

Eşim bu yüzden 2. İstemiyordu ama kaza kurşunu olduk

Büyüdüğü içindir kesin canım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum

Büyüdüğü içindir kesin canım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum
Aslında bende düşünmüyorum tuhaf bir belirtim yok çünkü ama bazen 10 dk da bir lavaboda bulunca kendimi ama en çok kıpırdadığı zaman yada hareket halindeysem böyle yatınca değil mesela

Şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar. Suyu fazla olanlar dr size sinir kac dedi. Bende olcuyorum bugun ilk defa 192 yi gordum cokmu fazla hic bu kadar yüksek çıkmamıştı. Tokluk sekerim.

Bence büyüdüğü için rahim idrar torbasına fazla baskı yapıyor çünkü bende öyleyim idrar tahlili ve kültür de verdim enfeskiyon da çıkmadı. Lavaboya gitmekten uyuyamıyorum geceleri

Dr bana söylemişti. Mesane ye baskı başlar tuvalete zor yetiştirsin belki kaçırdığın zamanlar da olur, merak etme, artık büyüdü baskı yapacak. Kafası aşağıya döndüğünde daha rahat olacaksın.. Demişti

Kafası aşağıda ben hala tuvaletten çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…