Ay kızlar bu eş kişisi beni sinirden öldürecek yaa.. Ev sahibi aralığın sonuna kadar çıkın demişti.. eşimin arkadaşının evi var eşime seneye kadar oturun demiş.. Ev eski mutfağı hele anlatamam Zaten ev aradık bulamadık mecburen taşıncağız.. Zaten moralim bozuk bu yüzden.. İşte eşim yılbaşına kadar taşınmayalım diyor hani ev sahibi ile konuşmuş kira vermicek ya ondan.. Taşınıp boşuna 3 bin vermeyelim diyor. Ama Bazı şeyleri atlıyor doğum olucak o zamana kadar diyorum yada iyice ağırlaşacam ev taşımakla uğraşamam o tantana filan zaten çocukta var hepsini ben yaparım sen geçer yatarsın diyor ya

eşimin rahatlığı beni aşırı derecede sinirlendiriyor karnım semsert olmuş durumda.. Ev taşıncakta ben geçip yatağa uzanacak biri değilim bu konularda aşırı takıntım var illa el atmam lazım yoksa içim asla rahat etmez.. Hele konu temizlikse. Birde asansörlü nakliye ayarlamış 23 ünde 10 günlük izin almış e o zaman izin almasaydın yani bu düşüncedeysen.. Aşırı sinirlendim ya.. Siz olsanız ne yaparsınız kızlar bu durumda