- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.241
Birşey vermek te zorunda değiliz ya. Zaten yemelik birşey ikram olmaz mı mevlidde. Birde çikolata yada şeker verirsin tamam önemli olsn onun maneviyatı artık kimse birşey beklenesin öyle bir dönemdeyiz alıp bir kenara atacak çoğuHer şey çok pahalıtesbih falan mı versem diye düşünüyorum bakalım
Haklısın canım zaten yemelik şeyler olacak o bile bir masraf yaptırmak çokta mantıklı değil gibi bakalım... Bugün ateş yüksekliğinden buna sardımBirşey vermek te zorunda değiliz ya. Zaten yemelik birşey ikram olmaz mı mevlidde. Birde çikolata yada şeker verirsin tamam önemli olsn onun maneviyatı artık kimse birşey beklenesin öyle bir dönemdeyiz alıp bir kenara atacak çoğu
missdesign miş hesap adı canımOlur canım valla çok beğendim çok güzel olmuş
Bende bakıyorum ama hep standart şeyler var beğenemiyorum hiç
Benim de regrnesisCanım ben de ferrum kullanıyorum vitaminin ne senin bende şüpheye düştüm şimdi regenesis vitaminim
Farklı tarzda ama rahatsız edici insanlarla aynı apt bende yaşadım bir süre hatta karşı daire idi ve öğrenciler kalıyordu inanılmaz şeyler oldu sesler e yine sukrettik.Ev merkezi konum diye evlenince oraya geçmiştik ama çocuk olunca işler değişti muhit i tamamen değiştirdik burada ne komşuluk olur ne çocuk büyütülür diye sattık.şuanda oturduğumuz site ve muhit çok sakin. hepimiz de huzurluyuz. Ne kadar uyarsanda güzellikle soylesende anlamsyacaksa anlamıyorlar. Naçizane sen yinede uyar ama çıkma şansın varsa bebek olmadan çık tabi üst kata vs. Bebek olunca o sesler seni daha huzursuz edebilir zaten uykusuz olacaksın iyice batar sanaKızlar şimdi size çocuk konusundan bağımsız bişey soracağım ona göre üst kata çıkacağım belli mi olur belki ben hamilelikle abartıyor olurum
Biz 2. Katta oturuyoruz alt kattaki ailenin küçük bebeği var ama inanın o bebek balkona çıkmasa altta biri var mı yok mu bilmem oysa bina da ses yalıtımı diye bişey yok öyle kötü. Onlar öyle sakin diye ne evde sesli müzik dinlerim, ne erken yada geç ev süpürürüm akşam bir iş için yatak odası tarafına geçeceksek eşim de bende terliğimizi çıkartırız, gece lavabo kullanılacaksa odadaki değil de uzak olana gideriz.
Ama gelin görün bir üst komşu var taşındık taşınalı eşya sürüme huyları bitmedi hadi susalım dedik sandalye vs kullanmasınlar mı,oğlunun gitarına da eyvallah günlük bir doz saydım kaç gün oldu ile de devam, ablanın günlük evi süpürmesine de tamam ama bir terlikleri var kim nerde yürüyor belli sürekli tık tık, gece yatıyoruz yatak odasında insanın hiç mi işi bitmez ne topluyor ne düzeltiyor ayakta bir terlik her gün tık tık tık, sürgü pencere aç kapa aç kapa o ses, en son 12 buçukta yatak odası balkonu yıkadı ona uyandık.
Bu terlikle belli bir saat sonrası yatak odası üstünde yapılan sesten uyuyamadığımızı söylesek ayıp mı olur ya çok mu abartı sizce. Hani bizim dikkat kesilip duyduğumuz bir ses değil bakın video çekince bile duyuluyor.
Birşey vermek te zorunda değiliz ya. Zaten yemelik birşey ikram olmaz mı mevlidde. Birde çikolata yada şeker verirsin tamam önemli olsn onun maneviyatı artık kimse birşey beklenesin öyle bir dönemdeyiz alıp bir kenara atacak çoğu
Gayet güzel canım. Kızımda kurban kesmiştim kavurma pilav sarma tatlı içecek epey bir ikram hazırlamıştık. Bunda ne yaparız yaparmiyiz hiç düşünmedim hediyelik de dahil.Ben seker hamurlu kurabiyelerden veririm diyorum ablamin elinden geliyor birlikte yapariz. Tek tek paketleyip veririm gelenlere.daha modeli secmedim bu tarz olanlardan yaparim birde lohusa serbeti yeter.
Sezeryanla yaptim cok az geldi yetmedi tabi mama verdim biberonla ikinci gunun sonunda artik yeterli gelmeye basladiKızlar size bi sey danışcam bana da soru isaretleri hep bu saatlerde geliyo nedensehani derler ya dogum yaptiktan 1 2 gun sonra süt gelir diye sizinde oyle gec mi geldi yoksa hemen emzirebildiniz mi? Mamaya karşı biri değilim eger sütüm gelmezse hani aspirasyon sondasını meme başına bantlayip emziriyolar ya o sekilde yapicam ama tabi ki isterim ki sütüm hemen gelsin
Kotu duusnme kotuyu cagirirsin her gebelikte anne adayi korkar surekli tetiktedir ama bunu abartir surekli dusunursen bebeginde sende olumsuz etkilenir ne olursa olsun iyi dusunmeye calsi daha dogrusu akışına birak her anin tadini cikar bol bol karnina dokun o u hisset film izle gez dolas insanlar arasina karis ama olumsuz dusunme. Yiyecek bir lokmasi bile varsa onu yer yoksada ne yaparsan yap engel olamazsin hicbiseye o yuzden hep Allah saglikla kavustursun diye dua et kardesim korkuyu sokma icineBu sorunun sebebini ah bir bilsem ona göre hareket edeceğim..
Aynı zamanlarda tedavi görmeye başladığımız diğer arkadaşın başına gelen olaylar beni çok etkiledi sanırım.
Bir de hamileliğimin başından beri kullanmak zorunda kaldığım haplar.
Troit için ayrı, enfeksiyon için ayrı hap, her şey için resmen hap kullanıyorum artık.
Aşağı yukarı günlük 6 hap kullanıyorum.
Allah sabir versinAynı evde yaşamıyoruz canım normalde o alt katta yaşıyordu bir daha gelmemek üzere memleketten ev tutturdu eşyalarını istedi gönderdik bir ay sonra ben hastanede kalıyorum diye sözde bana yardıma geldi bir anda kimseye danışmadan şubat sonuna kadar kalacağını söyledi normalde geldiğinde eşimin bekar evinde kalacaktı ne hikmetse ordada kalmıyor bakalım nereye kadar sabredicez
Maşallah maşallahBen 4.500 gram doğmuşum ve annem normalm doğum yapmışhiç korkmayın sağlıklı olacak olan neyse onu nasip etsin Rabbım inşaAllah kolaylıkla alırsınız kucağınıza
Kıyamam ya Allah şifa versin inşallah düzelirKızlar üzücü ve korkutucu bir haber aldım dün gece. Dün gece bi yakınım doğum yaptı. Bebeğin kolunda morluk varmıs. Nörolojı doktorunu cağırmıslar. Dogum travması sebebiyle sinir zedelenmiş. Bebek kolunu yukarı kaldıramıyormus. Fizik tedavi alcakmıs düzelip düzelmeyeceğini zaman gösterecekmiş. Ya o kadar çok üzüldüm ağladım ki gece uyuyamadım ruh gibiyim. Allah büyük gerçekten bazen ne kadar en güzeline uğrassak da başımıza farklı durumlar gelebiliyor
cevabın için çok sağol.Merhaba 4 yıl once kızımda detsylida çıkmıştı evet. İdrar geri kaçıyor olabilir denildi doğunca kesinlesir dediler. Doğunca ultrasonla bakıldı ki idrar geri kaciyormus normal ölçüldü yani. Bu durumla çok karşılaşiliyormus. Size ne dediler doktorunuz açıklama yapmadı mı?
Ne demek rica ederim.cevabın için çok sağol.
erkek bebeklerde görülebiliyor bu durum dedi. ama down sendromlu olma ihtimali de olabiliyomuş böbrek genişlemesi durumunda.tek başına bi bulgu değil ama yine de tedbirli olmak istersen fetal dna yada amniyosentez yaptır dedi
20+4 üm canımNe demek rica ederim.
Benim bebeğim kızdı çok şükür başka bir bulgu da yoktu gayet sağlıklı doğdu.
Kaç haftalıksin? Bence çok üstüne durma tek başına bu bulgu ile üzme kendini ama takip ettir büyümeyi zaten düzenli gittiğin doktorun varsa o takibini yapar.
Peronatoloji doktorları fetal DNA ve amniyosrntez öneriyor zaten hemen. Belki de bunu söylemek istemek zorundalar bilmiyrm. İçini ferah tut.Allahin izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
2 hafta sonra tekrar çağırdı20+4 üm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?