2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Her şey çok pahalı tesbih falan mı versem diye düşünüyorum bakalım
Birşey vermek te zorunda değiliz ya. Zaten yemelik birşey ikram olmaz mı mevlidde. Birde çikolata yada şeker verirsin tamam önemli olsn onun maneviyatı artık kimse birşey beklenesin öyle bir dönemdeyiz alıp bir kenara atacak çoğu

Haklısın canım zaten yemelik şeyler olacak o bile bir masraf yaptırmak çokta mantıklı değil gibi bakalım... Bugün ateş yüksekliğinden buna sardım

Kızlarrrr nevresim takımı nerden aldınız? Emzirme sütyeni/atleti? Bide bende çikolata yaptırcam. Yaptırıp memnun kalanlar nerden olduğunu yazabilir mi galiba başka bi eksiğimiz kalmıyor aklıma gelen her şey tamam gibi şükür

Farklı tarzda ama rahatsız edici insanlarla aynı apt bende yaşadım bir süre hatta karşı daire idi ve öğrenciler kalıyordu inanılmaz şeyler oldu sesler e yine sukrettik.Ev merkezi konum diye evlenince oraya geçmiştik ama çocuk olunca işler değişti muhit i tamamen değiştirdik burada ne komşuluk olur ne çocuk büyütülür diye sattık.şuanda oturduğumuz site ve muhit çok sakin. hepimiz de huzurluyuz. Ne kadar uyarsanda güzellikle soylesende anlamsyacaksa anlamıyorlar. Naçizane sen yinede uyar ama çıkma şansın varsa bebek olmadan çık tabi üst kata vs. Bebek olunca o sesler seni daha huzursuz edebilir zaten uykusuz olacaksın iyice batar sana

Ben seker hamurlu kurabiyelerden veririm diyorum ablamin elinden geliyor birlikte yapariz. Tek tek paketleyip veririm gelenlere.daha modeli secmedim bu tarz olanlardan yaparim birde lohusa serbeti yeter.

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-21-23-58-22-272_com.android.chrome.webp
    41 KB · Görüntüleme: 46
Ben seker hamurlu kurabiyelerden veririm diyorum ablamin elinden geliyor birlikte yapariz. Tek tek paketleyip veririm gelenlere.daha modeli secmedim bu tarz olanlardan yaparim birde lohusa serbeti yeter.
Gayet güzel canım. Kızımda kurban kesmiştim kavurma pilav sarma tatlı içecek epey bir ikram hazırlamıştık. Bunda ne yaparız yaparmiyiz hiç düşünmedim hediyelik de dahil.

Sezeryanla yaptim cok az geldi yetmedi tabi mama verdim biberonla ikinci gunun sonunda artik yeterli gelmeye basladi

Kotu duusnme kotuyu cagirirsin her gebelikte anne adayi korkar surekli tetiktedir ama bunu abartir surekli dusunursen bebeginde sende olumsuz etkilenir ne olursa olsun iyi dusunmeye calsi daha dogrusu akışına birak her anin tadini cikar bol bol karnina dokun o u hisset film izle gez dolas insanlar arasina karis ama olumsuz dusunme. Yiyecek bir lokmasi bile varsa onu yer yoksada ne yaparsan yap engel olamazsin hicbiseye o yuzden hep Allah saglikla kavustursun diye dua et kardesim korkuyu sokma icine

Allah sabir versin subat sonuna kadar valla benim kaynanam bende okadar kalsa kesin sinir hastasi olur cikarim

Ben 4.500 gram doğmuşum ve annem normalm doğum yapmış hiç korkmayın sağlıklı olacak olan neyse onu nasip etsin Rabbım inşaAllah kolaylıkla alırsınız kucağınıza
Maşallah maşallah bana bıraksalar bende normal istiyorum ama 4 ü çok geçerse mecburi sezaryen diyor doktorum complikasyonlar olur omuz takılması vs diyor şekerimde var Allahtan hayırlısı

Kızlar üzücü ve korkutucu bir haber aldım dün gece. Dün gece bi yakınım doğum yaptı. Bebeğin kolunda morluk varmıs. Nörolojı doktorunu cağırmıslar. Dogum travması sebebiyle sinir zedelenmiş. Bebek kolunu yukarı kaldıramıyormus. Fizik tedavi alcakmıs düzelip düzelmeyeceğini zaman gösterecekmiş. Ya o kadar çok üzüldüm ağladım ki gece uyuyamadım ruh gibiyim. Allah büyük gerçekten bazen ne kadar en güzeline uğrassak da başımıza farklı durumlar gelebiliyor

Kıyamam ya Allah şifa versin inşallah düzelir

cevabın için çok sağol.
erkek bebeklerde görülebiliyor bu durum dedi. ama down sendromlu olma ihtimali de olabiliyomuş böbrek genişlemesi durumunda.tek başına bi bulgu değil ama yine de tedbirli olmak istersen fetal dna yada amniyosentez yaptır dedi

Ne demek rica ederim.
Benim bebeğim kızdı çok şükür başka bir bulgu da yoktu gayet sağlıklı doğdu.
Kaç haftalıksin? Bence çok üstüne durma tek başına bu bulgu ile üzme kendini ama takip ettir büyümeyi zaten düzenli gittiğin doktorun varsa o takibini yapar.
Peronatoloji doktorları fetal DNA ve amniyosrntez öneriyor zaten hemen. Belki de bunu söylemek istemek zorundalar bilmiyrm. İçini ferah tut.Allahin izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

20+4 üm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…