2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar hastane icin kurabiye yapıliyor ya paketlemelik, herhangi bir tarif olur mu Yoksa bayatlamayan var mi bildiğiniz tarif hastne icin

Çok geçmiş olsun canım umarım daha iyi olursun tekrarlamaz

Son bı haftadır günün her saati taş gibi
Canim benim de bi ara öyle oldu bi de asagidaydi gülünce falan canim aciyodu doktora gittim bi fitil verdi kullan diye. Ben kullanmadim eve gelince biraz masaj yapar gibi karnımı oksayinca binde magnezyum icmistim rahatladım. Ama bi doktora git istersen sen

Kızlar depremi hisseden hepinize çok çok geçmiş olsun Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın asla

Bende son durum diyetisyen diyet listemi güncelledi tahin pekmez hakkım var artık kahvaltıda Allahım nasıl mutluyum 58 hatta tok 59 ları görürken 56 ya düştüm bakalım bunun Aralık ayında bebeğe faydası ne olmuş olacak

Kızlar doktorum 2 hafta sabah akşam aç ve yemekten 1 saat sonra tok olarak şeker ölçümü yapmamı istedi.. bugün açlık 93 tokluk ise 92 çıktı… dünkü tokluk 125 ti.. bugün bu kadar düşük çıkmasına şaşırdım açıkcası açlıkla aynı çıktı…neden böyledir, bi sorun mu vardır acaba

Değerlerin gayet iyi canım
Bende de gebelik şekeri var ve bende 4 aydır hergün ölçüyorum
Açlık kan şekeri 94-95 e kadar
Tokluk kan şekeri de 140 a kadar normal
Endişelenmene gerek yok yani

Benim sözde gebelik şekerim yok ama bebeğin suyu üst sınırda ve kilosu önde gidiyor diye diyet yapıyorum şeker varmış gibi, ölçüm yapmıyorum ama sonuçta tokluk sınırını geçmemiş galiba yada aşırı düşük bir değer de değil bence endişe etme.

Ama gönlün ferah olsun gerçekten dikkat edince şükür etki ediyor misal benim bebeğin göbeğinin ölçümü 17 gün ilerdeydi diyetin 11. Günü 9 güne düşmüş mesela

Değerlerin gayet iyi canım
Bende de gebelik şekeri var ve bende 4 aydır hergün ölçüyorum
Açlık kan şekeri 94-95 e kadar
Tokluk kan şekeri de 140 a kadar normal
Endişelenmene gerek yok yani
Ay valla ilk defa yaşayınca değerler bi öyle bi böyle normalmi değil mi diye strese giriyorum, sağol canım
Benimde bebekte 11 gün falan önde, doktorda suyun artmış dedi.. şeker yüklemesi de yaptırmamıştım, bana 2 hafta sabah akşam ölçüp not edip gelmemi söyledi.. şekerim yoksa bile bende yediklerime dikkat etmeye başladım.. inşallah kontrolde iyi şeyler duyarım

Benimde su üst sınırda ama Dr hiç diyet falan önermedi iri bebek olmasında ne sakınca olacak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…