- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.381
Benim kilosu, karın ölçümü önde olup birde su üst sınırda olunca genetik olarak iri olsa sorun değilmiş ama şeker yüzünden irileşirse anne karnında kolayca şeker aldıkça doğunca sıkıntı olabiliyormuş bu şeker olayı bebeğe, misal ben şeker diyetine girince bak normale dönme başladı demekki şeker etkilemiş çünkü genetik olarak ben de eşim de zayıfız ona bakarak takipledi galibaBenimde su üst sınırda ama Dr hiç diyet falan önermedi iri bebek olmasında ne sakınca olacak ki
Gerçekten faydası oluyor yeterki şekerden hamur işinden uzak dur ara öğün meyve yiyeceksende onun şekeri aniden kana karışmasın diye yoğurt veya badem cevizle yemek gerekiyormuşAy valla ilk defa yaşayınca değerler bi öyle bi böyle normalmi değil mi diye strese giriyorum, sağol canım
Benimde bebekte 11 gün falan önde, doktorda suyun artmış dedi.. şeker yüklemesi de yaptırmamıştım, bana 2 hafta sabah akşam ölçüp not edip gelmemi söyledi.. şekerim yoksa bile bende yediklerime dikkat etmeye başladım.. inşallah kontrolde iyi şeyler duyarım
Benim annemde bana hamileyken doktor suyu fazla bı engeli olabilir demişBenim kilosu, karın ölçümü önde olup birde su üst sınırda olunca genetik olarak iri olsa sorun değilmiş ama şeker yüzünden irileşirse anne karnında kolayca şeker aldıkça doğunca sıkıntı olabiliyormuş bu şeker olayı bebeğe, misal ben şeker diyetine girince bak normale dönme başladı demekki şeker etkilemiş çünkü genetik olarak ben de eşim de zayıfız ona bakarak takipledi galiba
Valla bir engeli olabilir kısmını hiç düşünmedim bileBenim annemde bana hamileyken doktor suyu fazla bı engeli olabilir demişoğlumda da aynı şeyleri ben duydum şimdide aynı şeyleri yaşıyorum genetik yani benimki bunu anladım benden bebeklerime geçen bişey
Kolay olur mu ya.. canımda aksine hep tatlı şeyler istiyorGerçekten faydası oluyor yeterki şekerden hamur işinden uzak dur ara öğün meyve yiyeceksende onun şekeri aniden kana karışmasın diye yoğurt veya badem cevizle yemek gerekiyormuşbunları sisteme oturunca düzeliyor ama kolay mı benim için hiç kolay olmadı yalan yok
Keşke kabul etseydin canm evde daha kotu olma dikkat et benmde hiç rahatım uok yarın bidaha kontrol var bakalımAkşam gittim canım yatış verdi kabul etmedim
Bana kahvaltı da bir tam buğday ekmeği üzerine bir tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı sürüp yeme izni verdi haftada bir ama bunun olduğu gün bir dilim daha ekmek hakkı, bir haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir de var bu şekilde çok kan şekerin yükselmez dedi bu bile mutlu etti beniKolay olur mu ya.. canımda aksine hep tatlı şeyler istiyor
Ben izleyemedim bile sürekli bizim olduğumuz yerde öyle olsa ne yapardım diye bir senaryo aklımda geçiyor resmenKizlar depremi hisseden arkadaslara cok geçmiş olsun. Haberde görüntüleri verdiler baya ürkütücü Allah tekrar yasatmasin kimseye. Bi kadını gösterdiler haberde korkudan bebegini düşürmüş
O Haber tam baslarken esim kapattı hızlıca izlemedim dün gece yatakta aglamıştım korkudan o aklıma geldi direkBen izleyemedim bile sürekli bizim olduğumuz yerde öyle olsa ne yapardım diye bir senaryo aklımda geçiyor resmen
Böyle şeyler beni çok etkiliyor gerçektenO Haber tam baslarken esim kapattı hızlıca izlemedim dün gece yatakta aglamıştım korkudan o aklıma geldi direk
Bu kadar dayandı dahada dayanır Allah'ın izniyleVe sahalara sancılarla dönüş yaptım3 gündür bütün vücudum ağrıdığı ve sürekli.parol içtiğim için sancılarını pek farkında değildim... Bugün kendimi biraz iyi hissedince sancılar yine boy gösterdi akşamdan beri gecmeywn sancim var sanırım artık İpek gelmek için acele ediyor ama iki hafta daha dayanması gerek
Benim pek umudum yokBu kadar dayandı dahada dayanır Allah'ın izniyle
Dilek valla bende dogurcam gibi hissediyorum. senden önce doğurmam şokuBenim pek umudum yokbabamla görüntülü konuşuyoruz az onfe senin bu kız durmayacak gibi duruyor
Kiz deme öyle beklesinler az dahaDilek valla bende dogurcam gibi hissediyorum. senden önce doğurmam şoku
Bende karın sertliği dışında sorun yok ama hislerim çok çirkinKiz deme öyle beklesinler az dahahayir herkes doğuruyormus ben bekliyormuşum ne gülerim hayir sancim var kasılmam var bebek baş aşağı doğum pozisyonu için ideal ama ben 3.5 yıl önce sezeryana zorlandigim için normal doyuramıyorum şu an
Valla diyet çok zor hamilelikte amaBende karın sertliği dışında sorun yok ama hislerim çok çirkinbide Ha-ri diyete girdi ben diyeti bozdum ne bulsam yiyorum durumum çok feci
Valla Trabzonda gittiğim devlet suyun normal dedi. E şeker yüklemesinde açlık 70 lerde tokluk 119 çıktı bazen diyorum ben mi işkence ediyorum kendime. Doktorum bilinçli mi suyumun yüksek olduğunu söyledi acabaValla diyet çok zor hamilelikte amaHa-ri nin doktoru benim ilk hamimeligimi takip eden doktor adam kiloya takıntılı kilo karşıtı 9 ay da ömrümü yedi 3 kilo aldım onu bile çok gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?