2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimde su üst sınırda ama Dr hiç diyet falan önermedi iri bebek olmasında ne sakınca olacak ki
Benim kilosu, karın ölçümü önde olup birde su üst sınırda olunca genetik olarak iri olsa sorun değilmiş ama şeker yüzünden irileşirse anne karnında kolayca şeker aldıkça doğunca sıkıntı olabiliyormuş bu şeker olayı bebeğe, misal ben şeker diyetine girince bak normale dönme başladı demekki şeker etkilemiş çünkü genetik olarak ben de eşim de zayıfız ona bakarak takipledi galiba

Gerçekten faydası oluyor yeterki şekerden hamur işinden uzak dur ara öğün meyve yiyeceksende onun şekeri aniden kana karışmasın diye yoğurt veya badem cevizle yemek gerekiyormuş bunları sisteme oturunca düzeliyor ama kolay mı benim için hiç kolay olmadı yalan yok

Benim annemde bana hamileyken doktor suyu fazla bı engeli olabilir demiş oğlumda da aynı şeyleri ben duydum şimdide aynı şeyleri yaşıyorum genetik yani benimki bunu anladım benden bebeklerime geçen bişey

Benim annemde bana hamileyken doktor suyu fazla bı engeli olabilir demiş oğlumda da aynı şeyleri ben duydum şimdide aynı şeyleri yaşıyorum genetik yani benimki bunu anladım benden bebeklerime geçen bişey
Valla bir engeli olabilir kısmını hiç düşünmedim bile çünkü şekeri kesince değişim oluyor valla biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip

Kolay olur mu ya.. canımda aksine hep tatlı şeyler istiyor

Kolay olur mu ya.. canımda aksine hep tatlı şeyler istiyor
Bana kahvaltı da bir tam buğday ekmeği üzerine bir tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı sürüp yeme izni verdi haftada bir ama bunun olduğu gün bir dilim daha ekmek hakkı, bir haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir de var bu şekilde çok kan şekerin yükselmez dedi bu bile mutlu etti beni

Kizlar depremi hisseden arkadaslara cok geçmiş olsun. Haberde görüntüleri verdiler baya ürkütücü Allah tekrar yasatmasin kimseye. Bi kadını gösterdiler haberde korkudan bebegini düşürmüş
Ben izleyemedim bile sürekli bizim olduğumuz yerde öyle olsa ne yapardım diye bir senaryo aklımda geçiyor resmen

Ve sahalara sancılarla dönüş yaptım 3 gündür bütün vücudum ağrıdığı ve sürekli.parol içtiğim için sancılarını pek farkında değildim... Bugün kendimi biraz iyi hissedince sancılar yine boy gösterdi akşamdan beri gecmeywn sancim var sanırım artık İpek gelmek için acele ediyor ama iki hafta daha dayanması gerek

Bu kadar dayandı dahada dayanır Allah'ın izniyle

Dilek valla bende dogurcam gibi hissediyorum. senden önce doğurmam şoku
Kiz deme öyle beklesinler az daha hayir herkes doğuruyormus ben bekliyormuşum ne gülerim hayir sancim var kasılmam var bebek baş aşağı doğum pozisyonu için ideal ama ben 3.5 yıl önce sezeryana zorlandigim için normal doyuramıyorum şu an

Bende karın sertliği dışında sorun yok ama hislerim çok çirkin bide Ha-ri diyete girdi ben diyeti bozdum ne bulsam yiyorum durumum çok feci

Bende karın sertliği dışında sorun yok ama hislerim çok çirkin bide Ha-ri diyete girdi ben diyeti bozdum ne bulsam yiyorum durumum çok feci
Valla diyet çok zor hamilelikte ama Ha-ri nin doktoru benim ilk hamimeligimi takip eden doktor adam kiloya takıntılı kilo karşıtı 9 ay da ömrümü yedi 3 kilo aldım onu bile çok gördü

Valla diyet çok zor hamilelikte ama Ha-ri nin doktoru benim ilk hamimeligimi takip eden doktor adam kiloya takıntılı kilo karşıtı 9 ay da ömrümü yedi 3 kilo aldım onu bile çok gördü
Valla Trabzonda gittiğim devlet suyun normal dedi. E şeker yüklemesinde açlık 70 lerde tokluk 119 çıktı bazen diyorum ben mi işkence ediyorum kendime. Doktorum bilinçli mi suyumun yüksek olduğunu söyledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…