- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.401
Bilmiyorum canım ama bazen cihazdan bile fark olabiliyor belki ondandırValla Trabzonda gittiğim devlet suyun normal dedi. E şeker yüklemesinde açlık 70 lerde tokluk 119 çıktı bazen diyorum ben mi işkence ediyorum kendime. Doktorum bilinçli mi suyumun yüksek olduğunu söyledi acaba
Aslında normal doğum istsersen yapabilirsin ama iste yaptıracak doktor zor. arkadaşım yaptı ama yurt disinda , 40 +1 e kadr beklerim dedi hastane 40 olmadan doğurdu hemde cok kolay olmuşKiz deme öyle beklesinler az dahahayir herkes doğuruyormus ben bekliyormuşum ne gülerim hayir sancim var kasılmam var bebek baş aşağı doğum pozisyonu için ideal ama ben 3.5 yıl önce sezeryana zorlandigim için normal doyuramıyorum şu an
Canım eğer suyu fazla ise ve bebek 2 hafta gibi bir süre önden gidiyorsa şeker olmasa bile doktorlar diyet öneriyorValla Trabzonda gittiğim devlet suyun normal dedi. E şeker yüklemesinde açlık 70 lerde tokluk 119 çıktı bazen diyorum ben mi işkence ediyorum kendime. Doktorum bilinçli mi suyumun yüksek olduğunu söyledi acaba
Bebeğin 2 hafta önden gittiğini söyledi evet iri ama ne bileyim devletteki bunun önemsiz olduğunu söyledi ozeldeki diyet dedi kafam oldu allak bullakCanım eğer suyu fazla ise ve bebek 2 hafta gibi bir süre önden gidiyorsa şeker olmasa bile doktorlar diyet öneriyor
Ben diyetle şekerimi dengede tutuyorum ama hala hala diyete devam dedi doktorum
Çünkü erken doğum riski oluyor suyu fazla olan bebeklerde ve eğer önden de gidiyorsa riske atmamak için diyet yaptırıyor doktorlar
Bence sen yine de çok abartma
Zaten son zamanlarımız
Sonrasında istediğimizi yeriz nasılsa
Sen yine de dikkat et kuzumBebeğin 2 hafta önden gittiğini söyledi evet iri ama ne bileyim devletteki bunun önemsiz olduğunu söyledi ozeldeki diyet dedi kafam oldu allak bullak
Cumartesi gidicem bakim neler dicek doktorumSen yine de dikkat et kuzum
Benim doktorum perinotolog ve çok iyidir alanında
Her gittiğimde hatırlatıyor riskleri
Suyunun fazla olmasını istemeyiz diyor
Sende dikkat et zaten az bişey kaldı
Napalım sabredeceğiz bu minnaklar için
Canım Türkiye de 5 yıl şartı var sanırımAslında normal doğum istsersen yapabilirsin ama iste yaptıracak doktor zor. arkadaşım yaptı ama yurt disinda , 40 +1 e kadr beklerim dedi hastane 40 olmadan doğurdu hemde cok kolay olmuş
Al işte diğer doktor suya iyi dedi hemen ipleri bıraktın beni başlatıp kendin saldınBende karın sertliği dışında sorun yok ama hislerim çok çirkinbide Ha-ri diyete girdi ben diyeti bozdum ne bulsam yiyorum durumum çok feci
Bak şuan 5 kilo almış gözüküyorum eğer bunu da beğenmezValla diyet çok zor hamilelikte amaHa-ri nin doktoru benim ilk hamimeligimi takip eden doktor adam kiloya takıntılı kilo karşıtı 9 ay da ömrümü yedi 3 kilo aldım onu bile çok gördü
Diyebilir ben buna ilk hamile öğrendiğim de bir randevuya ona gittim yine kilolu hamile kalmışsın diyor plansız diyorum yine kilo diyor banaAl işte diğer doktor suya iyi dedi hemen ipleri bıraktın beni başlatıp kendin saldınben gariban da izin verilen yarım cennet hurması ile sabah tahin pekmez için oynayarak eve geleyim
Bak şuan 5 kilo almış gözüküyorum eğer bunu da beğenmezne demese doğum yapınca bile şeker tüketme demez mi
Benim bi gittiğim doktor sordu normal ister misin diye ben direkt hayir dedim. İlkinde nasip olsaydi isterdim ama Zaten sezeryan dikisim var ne gerek var bi de normal doğum zorlugunu yasamaya.Aslında normal doğum istsersen yapabilirsin ama iste yaptıracak doktor zor. arkadaşım yaptı ama yurt disinda , 40 +1 e kadr beklerim dedi hastane 40 olmadan doğurdu hemde cok kolay olmuş
Ben 3 yil diye biliyorum canim ama nete baktim 2 yil diyor.Canım Türkiye de 5 yıl şartı var sanırım
Yalanci sanci bence yalanci sanci duzenli olmayan regli agrisi gibi olan agrilar zaten kizimda oyle oldugunda nstde sanci çıkardıKızlar bebek karnımda gayet hareketli, akıntım vs de yok ama benim sanki regl gibi ağrıyor kasıklarım. Uzandığım zaman daha çok hissediyorum. Bazen ağrıyor bazen ağrımıyor. Yalancı sancıdır bunlar di mi?
Başımıza ne geldiyse bu bogazimizdan geldiYaa kozlar surekli yeme durtusu bir bende mi varsiz 3 5 kilodan bahsedenleri begenmeyen doktor ben gibi kilo alanlar napar
Bende ssvd düşündüm ama seninde dediğin gibi bı kere orası yırtılmış bide alttan yırtılma olmasın diyorumBenim bi gittiğim doktor sordu normal ister misin diye ben direkt hayir dedim. İlkinde nasip olsaydi isterdim ama Zaten sezeryan dikisim var ne gerek var bi de normal doğum zorlugunu yasamaya.
Dakikası düzensiz se yalancı sancı canım benimde hâlâ ara ara yokluyorKızlar bebek karnımda gayet hareketli, akıntım vs de yok ama benim sanki regl gibi ağrıyor kasıklarım. Uzandığım zaman daha çok hissediyorum. Bazen ağrıyor bazen ağrımıyor. Yalancı sancıdır bunlar di mi?
Düzenli mi birde artıyor mu diye dikkat et sadece canim.onun dışındakiler yalanci sanciKızlar bebek karnımda gayet hareketli, akıntım vs de yok ama benim sanki regl gibi ağrıyor kasıklarım. Uzandığım zaman daha çok hissediyorum. Bazen ağrıyor bazen ağrımıyor. Yalancı sancıdır bunlar di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?