- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.421
Yani bende onu demek istemedim normal düşünenler icin ama biliyorlardir herhaldeBende ssvd düşündüm ama seninde dediğin gibi bı kere orası yırtılmış bide alttan yırtılma olmasın diyorumçünkü yırtık dikiş olası durum yani normal dogumda
Bende olmadi hic ben emzirirken olk vaslarda heo lansinoh krem kullandim.Ama grupta kullandığı halde yara olan arkadaslar da var galiba ayni catlak gibi sans isi o da canim.Deneyimli annelere bir sorum olacak göğüs ucu yarasını oluşmadan engellemenin bir yolu var mı acaba? Yoksa kaçışı yok illaki oluyor mu?
Evet bende de oluyor arada bir konuşurken bile sesim uğultulu geliyor gibi yarım saat içinde düzeliyor ama daha önce hiç olmamıştı 1 aydır yaşıyorum bunuKızlar ara ara kulagımın içinde sinek ucuyo gibi uğultu duyuyorum yasayan var mı
15 kilo aldım hala açımYaa kozlar surekli yeme durtusu bir bende mi varsiz 3 5 kilodan bahsedenleri begenmeyen doktor ben gibi kilo alanlar napar
Sence ertugrul bey kabul eder miBen 3 yil diye biliyorum canim ama nete baktim 2 yil diyor.
Bi tane emzirme danışmanı ayrıntılı paylaşmıştı şimdi hangisi hatırlayamadım ama özetle diyordu ki göğüs ucu yarası bebek emmeyi öğrenene kadar olur. Bebek düzgün emmeye başlayınca biter. Hani ilk başlarda sadece memenin ucunu emmeye çalışıyorlar ya, aslında kahverengi kısmın tamamını ağzına almasını sağlamak o şekilde emzirmek lazımmış. Genelde 2. ve sonraki bebeklerde daha az yaşanıyormuş yaralar anne de artık emzirmede deneyimli olduğu için.Deneyimli annelere bir sorum olacak göğüs ucu yarasını oluşmadan engellemenin bir yolu var mı acaba? Yoksa kaçışı yok illaki oluyor mu?
Ay iyiki attın bunu bendede başladı öksürük yeni bide oksurdukce karnimi acıttı bende doktora sormak icin sabahi bekliyordum . Sadece parol derse bunu atayim bakayim olur mu diyeKızlar sanki bende de öksürük başladı gibi hemen doktorumu aradım bana bunu almamı önerdi tamamen bitkiselmiş
Amaan zaten hic gerek yok. Yarmislar bizi bir kere napcaz ikinciyi normal doğum yapıp daSence ertugrul bey kabul eder miben hiç sanmıyorum böyle bir isteğim var diye beni kesin antalyaya yönlendirir
Faydalı bilgi öncesi kenardan hoşbeşe dikkat kesilmemKızlar sanki bende de öksürük başladı gibi hemen doktorumu aradım bana bunu almamı önerdi tamamen bitkiselmiş
Evet kesinlikle o da var. Yanlis emzirme de yapıyor yara. Ben 20 gun makineyle sağim yaptım (bebegim yogunbakim da oldugu icin) muhtemelen ondan da yara olmadiBi tane emzirme danışmanı ayrıntılı paylaşmıştı şimdi hangisi hatırlayamadım ama özetle diyordu ki göğüs ucu yarası bebek emmeyi öğrenene kadar olur. Bebek düzgün emmeye başlayınca biter. Hani ilk başlarda sadece memenin ucunu emmeye çalışıyorlar ya, aslında kahverengi kısmın tamamını ağzına almasını sağlamak o şekilde emzirmek lazımmış. Genelde 2. ve sonraki bebeklerde daha az yaşanıyormuş yaralar anne de artık emzirmede deneyimli olduğu için.
Öyle o da doğruAmaan zaten hic gerek yok. Yarmislar bizi bir kere napcaz ikinciyi normal doğum yapıp da
Düzenli değil ve çok şiddetli de değil o yüzden çok endişelenmedimYalanci sanci bence yalanci sanci duzenli olmayan regli agrisi gibi olan agrilar zaten kizimda oyle oldugunda nstde sanci çıkardı
Yok çok düzensiz ara ara yani neyse kiDakikası düzensiz se yalancı sancı canım benimde hâlâ ara ara yokluyor
Genelde şiddeti aynı, ara ara oluyor. Tuvalet ihtiyacım olduğunda sanırım daha baskınlaşıyor, sonra geçiyorDüzenli mi birde artıyor mu diye dikkat et sadece canim.onun dışındakiler yalanci sanci
Doktor bunu al hemen dedi aldik kuzum esimde bende iciyoruz rahatlatti sanki eşim hasta olunca bende de başladiAy iyiki attın bunu bendede başladı öksürük yeni bide oksurdukce karnimi acıttı bende doktora sormak icin sabahi bekliyordum . Sadece parol derse bunu atayim bakayim olur mu diye
Kaynım almış alt kattaydım beni gordukce cikolata veriyor al yenge diyeFaydalı bilgi öncesi kenardan hoşbeşe dikkat kesilmemaçlık bambaşka bişey bende ekran görüntüsü aldım lazım olmaz inşallah ama olursa sorarım kesin
Çikolatali ikram olsa şimdi bı yerim varyaFaydalı bilgi öncesi kenardan hoşbeşe dikkat kesilmemaçlık bambaşka bişey bende ekran görüntüsü aldım lazım olmaz inşallah ama olursa sorarım kesin
Ay helal olsun öylesineKaynım almış alt kattaydım beni gordukce cikolata veriyor al yenge diye
Bende bugün çeyrek armut yedim işte şekerli kaderÇikolatali ikram olsa şimdi bı yerim varya
Geçecek bu günler hari senle de aynı gün dogurcaz herhaldeBende bugün çeyrek armut yedim işte şekerli kader
Evin ilk geliniyim kuzum oglanlar bende tattı evde kız cocugu ile nasil yasanir diye ilk zamanlar çok zorlandik ama 5. Seneye girerken alistik birbirimizeAy helal olsun öylesinebenim kaynım bana bir çikolata alsa çikolata fabrikası üstüme yapmış kadar faydalanmaya çalışır dolandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?