2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende ssvd düşündüm ama seninde dediğin gibi bı kere orası yırtılmış bide alttan yırtılma olmasın diyorum çünkü yırtık dikiş olası durum yani normal dogumda
Yani bende onu demek istemedim normal düşünenler icin ama biliyorlardir herhalde zaten dikis var karnimda birde alti bozmaya hic gerek yok

Deneyimli annelere bir sorum olacak göğüs ucu yarasını oluşmadan engellemenin bir yolu var mı acaba? Yoksa kaçışı yok illaki oluyor mu?
Bende olmadi hic ben emzirirken olk vaslarda heo lansinoh krem kullandim.Ama grupta kullandığı halde yara olan arkadaslar da var galiba ayni catlak gibi sans isi o da canim.

Deneyimli annelere bir sorum olacak göğüs ucu yarasını oluşmadan engellemenin bir yolu var mı acaba? Yoksa kaçışı yok illaki oluyor mu?
Bi tane emzirme danışmanı ayrıntılı paylaşmıştı şimdi hangisi hatırlayamadım ama özetle diyordu ki göğüs ucu yarası bebek emmeyi öğrenene kadar olur. Bebek düzgün emmeye başlayınca biter. Hani ilk başlarda sadece memenin ucunu emmeye çalışıyorlar ya, aslında kahverengi kısmın tamamını ağzına almasını sağlamak o şekilde emzirmek lazımmış. Genelde 2. ve sonraki bebeklerde daha az yaşanıyormuş yaralar anne de artık emzirmede deneyimli olduğu için.

Kızlar sanki bende de öksürük başladı gibi hemen doktorumu aradım bana bunu almamı önerdi tamamen bitkiselmiş
Ay iyiki attın bunu bendede başladı öksürük yeni bide oksurdukce karnimi acıttı bende doktora sormak icin sabahi bekliyordum . Sadece parol derse bunu atayim bakayim olur mu diye

Kızlar sanki bende de öksürük başladı gibi hemen doktorumu aradım bana bunu almamı önerdi tamamen bitkiselmiş
Faydalı bilgi öncesi kenardan hoşbeşe dikkat kesilmemaçlık bambaşka bişey bende ekran görüntüsü aldım lazım olmaz inşallah ama olursa sorarım kesin

Evet kesinlikle o da var. Yanlis emzirme de yapıyor yara. Ben 20 gun makineyle sağim yaptım (bebegim yogunbakim da oldugu icin) muhtemelen ondan da yara olmadi

Yalanci sanci bence yalanci sanci duzenli olmayan regli agrisi gibi olan agrilar zaten kizimda oyle oldugunda nstde sanci çıkardı
Düzenli değil ve çok şiddetli de değil o yüzden çok endişelenmedim

Dakikası düzensiz se yalancı sancı canım benimde hâlâ ara ara yokluyor
Yok çok düzensiz ara ara yani neyse ki

Düzenli mi birde artıyor mu diye dikkat et sadece canim.onun dışındakiler yalanci sanci
Genelde şiddeti aynı, ara ara oluyor. Tuvalet ihtiyacım olduğunda sanırım daha baskınlaşıyor, sonra geçiyor Allahım hayırlısıyla şu ayı da geçirip bi kucağımıza alsaydık

Kaynım almış alt kattaydım beni gordukce cikolata veriyor al yenge diye
Ay helal olsun öylesine benim kaynım bana bir çikolata alsa çikolata fabrikası üstüme yapmış kadar faydalanmaya çalışır dolandırıcı

Ay helal olsun öylesine benim kaynım bana bir çikolata alsa çikolata fabrikası üstüme yapmış kadar faydalanmaya çalışır dolandırıcı
Evin ilk geliniyim kuzum oglanlar bende tattı evde kız cocugu ile nasil yasanir diye ilk zamanlar çok zorlandik ama 5. Seneye girerken alistik birbirimize aramızda oglanlarla cok yas farkida 3 yaş buyugum onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…