- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.441
Valla buradaki takvim farklı gösterse de eşim hesapladı 38. Hafta tam 10 ocakta oluyor eğer oraya kadar sabrederse minik kız 10 ocak ile 15 ocak arası gün verir gibiGeçecek bu günler hari senle de aynı gün dogurcaz herhalde
Burdaki doktorlar bence sezeryanci.Banada ocağın 1 i ile 15 i arasi dedi ama sezeryan yaparsa 1 ocak 37. Haftaların bebek zaten iri dediValla buradaki takvim farklı gösterse de eşim hesapladı 38. Hafta tam 10 ocakta oluyor eğer oraya kadar sabrederse minik kız 10 ocak ile 15 ocak arası gün verir gibi
Valla erkek kardeşim olmayınca hep istediğim şeydi ama eşimin bir tane kardeşi var o da kaynım ama bir bana değil sülaleye dolandırıcı öyle olunca hayaller yarım kaldıEvin ilk geliniyim kuzum oglanlar bende tattı evde kız cocugu ile nasil yasanir diye ilk zamanlar çok zorlandik ama 5. Seneye girerken alistik birbirimizearamızda oglanlarla cok yas farkida 3 yaş buyugum onlardan
Bana sanki aralık sonuna doğru minigim gelecek gibi hissediyorumValla buradaki takvim farklı gösterse de eşim hesapladı 38. Hafta tam 10 ocakta oluyor eğer oraya kadar sabrederse minik kız 10 ocak ile 15 ocak arası gün verir gibi
Evet bebek öyle giderse 37 de alıyorlarmış öyle olursa da yakınız yineBurdaki doktorlar bence sezeryanci.Banada ocağın 1 i ile 15 i arasi dedi ama sezeryan yaparsa 1 ocak 37. Haftaların bebek zaten iri dedi
Aman öyleleride uzak dursun bizimkiler normal simdilik evlenince ne olurlar bilmem amaValla erkek kardeşim olmayınca hep istediğim şeydi ama eşimin bir tane kardeşi var o da kaynım ama bir bana değil sülaleye dolandırıcı öyle olunca hayaller yarım kaldı
38 o zaman ise hiç belli olmaz bence deBana sanki aralık sonuna doğru minigim gelecek gibi hissediyorum15 ya da 22 aralik gibi 38 i doldurmus olacagim Allahin izniyle
Bizimki tövbe evlenemez onu zaten geçtik ki hayırlı olan da o olur yazık değil mi elin kızına günah bile olur der hep eşimAman öyleleride uzak dursun bizimkiler normal simdilik evlenince ne olurlar bilmem ama
Valla benim saltanatım var simdi elti falan uğraşamamBizimki tövbe evlenemez onu zaten geçtik ki hayırlı olan da o olur yazık değil mi elin kızına günah bile olur der hep eşim
Ben de yaşadım bu uğultuyu 1 ay kadar sürdü sonra kendiliğinden kaybolduEvet bende de oluyor arada bir konuşurken bile sesim uğultulu geliyor gibi yarım saat içinde düzeliyor ama daha önce hiç olmamıştı 1 aydır yaşıyorum bunu
Ah kuzucum 20 gün de az değilEvet kesinlikle o da var. Yanlis emzirme de yapıyor yara. Ben 20 gun makineyle sağim yaptım (bebegim yogunbakim da oldugu icin) muhtemelen ondan da yara olmadi
Yeni doğum yapan arkadaşım 40 gündür çekiyor bu durumdan neredeyse beni de biraz ürküttü kreme başladım ama inşallah olmaz. Tabi önce inşallah sütüm olur ve bebişim emerBi tane emzirme danışmanı ayrıntılı paylaşmıştı şimdi hangisi hatırlayamadım ama özetle diyordu ki göğüs ucu yarası bebek emmeyi öğrenene kadar olur. Bebek düzgün emmeye başlayınca biter. Hani ilk başlarda sadece memenin ucunu emmeye çalışıyorlar ya, aslında kahverengi kısmın tamamını ağzına almasını sağlamak o şekilde emzirmek lazımmış. Genelde 2. ve sonraki bebeklerde daha az yaşanıyormuş yaralar anne de artık emzirmede deneyimli olduğu için.
İnşallah canımYeni doğum yapan arkadaşım 40 gündür çekiyor bu durumdan neredeyse beni de biraz ürküttü kreme başladım ama inşallah olmaz. Tabi önce inşallah sütüm olur ve bebişim emer
Benim oglum atlatti esimde devam ediyordu ben bana teyet geçiyor diye seviniyordum ama bana da bulasti galiba.ben 4 gundur sabah ilk kalktigimda tikanik oluyor sonra duzeliyorum. İns bu sekilde hafif devam eder diyordum ama öksürük isi kotu olduDoktor bunu al hemen dedi aldik kuzum esimde bende iciyoruz rahatlatti sanki eşim hasta olunca bende de başladi
Zor canim kimseye yasatmasin Allah . geceleri yan odalardan gelen bebek seslerine cok agladim .ablamda da oldu o lohusa kafasiAh kuzucum 20 gün de az değilAllah güç veriyor demek ki. ameliyattan sonra bebeği odaya getirdiler, bir süre sonra hemşire alıp götürüyor çocuk doktoru muayeneleri, işitme testi vs için. Yarım saate getiririm mi dedi bir saate getiririm mi dedi net hatırlamıyorum ama bebek geri gelene kadar her 5 dkda bir nerde kaldılar niye getirmiyor, düşürdüler mi bir şey mi oldu, gidip bi sorsana diye eşimin beynini yemiştim. Başka bir arkadaşım da bebeğimi getirin diye sinir krizi geçirip tüm katı birbirine katmış bağıra çağıra
Lohusa kafası sanırım bunlar hep
Canım bende deneyimli değilim ama bi arkadaşım Earth mama diye bi krem önerdi hem doğalmış hem de hiç yara olmamış .gümüş kapakla ikisini kullanmış.bende gümüş kapağı aldım ama krem duruyo .fiyatı biraz yüksek indirime girerse falan diye bekliyorumDeneyimli annelere bir sorum olacak göğüs ucu yarasını oluşmadan engellemenin bir yolu var mı acaba? Yoksa kaçışı yok illaki oluyor mu?
Normaldir bence artık son ay epey zor oluyor ilkinden biliyorumNormal mi bunlar ya bndede öyle
Kaçıncı haftada kaç kilo dedi ki, benim de önden gidiyordu şeker çıkmamıştı suyu da üst sınırda diyetle biraz normale döndü ama kilosunu bilmiyorum şuan haftaya öğreneceğimKızlar ya bu hafta kontrolde bebek haftasına göre baya ilerlemiş iri olcak sanırım. Şekeryüklemesinde de bişey çıkmamıştı aslında.doktor genetik dedi.ama yine de beslenmeden mi oldu acaba diye düşünüyorum.normal doğum istiyodum güya şimdi korkuyorum biraz.sizce beslenmeyle alakası var mıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?