2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben dr a dün sordum. Corasprini 34. Hafta bırak dedi. Pıhtı için kullanılıyor, sonrasında problem yaşar mıyım korkuyorum dedim. 150 mg pıhtı için kullanılmıyor. Hastalar bunu yanlış biliyor. Plesanta için kullandın. Senin pıhtı ile sorunun yok dedi. Belli bir seviyeden sonra corasprini kullanman daha sakıncalı diye açıkladı. 40 haftayı da beklemicek benim minik. Önden gidiyor

Kaçıncı haftada kaç kilo dedi ki, benim de önden gidiyordu şeker çıkmamıştı suyu da üst sınırda diyetle biraz normale döndü ama kilosunu bilmiyorum şuan haftaya öğreneceğim
32.haftanın içinde 35 haftalık dedi.2.5 kilo olmuş.diyet falanda vermedi sadece tatlıyı bırakayım mı deyince ana öğünü azaltabilirsin dedi.suyu normal galiba söylemedi çünkü ona bişey .toplamda zaten beş kilo aldım ne ara büyüdü bu bebek anlamadım gitti

Coraspirin konusunda okuduğum çoğu kişi erken bırakınca sorun yaşamamış şükür, zaten o coraspirin sayesinde bence canavarlar önden gidiyor bizi daha rahat sömürdüler galiba sezeryandan bir gün önce oksapar bıraksak yetecek gibi hep öyle diyorlar bakalım nasip

Ay sana şu kadar yazıncaya çıkan opet reklamı deli etti sizde çıkıyor mu yaa

Ha-ri ben diyet yapıyorum ama seker icin değil bana fistik ezmesi vermişti, 1 tatli kaşığı sabahları. Şekersiz güzeldi tadi bi gatli havası var belki sorarsan guzel protein kaynagi. Ben fellas aldim biri bal ile karışım , biri sadece fıstık ezmesi. Şimdi zuber aldim kakaolu, balli ve sade smdi kakaoluyu yiyorum guzel yani

En son 28 de gittiğimde bana da 32 de böyle giderse 2400 olur demişti 2 Aralık randevum bakalım ne diyecek hamur işi ve şekerli ne varsa bırakınca baya fayda ediyor

Genelde operasyon öncesinden bırakılmalı bende ecoprin kullanıyordum, tansiyondan dolayı ama ben epeydir bıraktım. Smdide 31 haftalık oldum içmem artik

Bir dahakine bunu da sorayım bu dönemlik tahin pekmez izni bile bana çok iyi geldi
Genelde operasyon öncesinden bırakılmalı bende ecoprin kullanıyordum, tansiyondan dolayı ama ben epeydir bıraktım. Smdide 31 haftalık oldum içmem artik
Bakalım 32. Hafta gideceğim bana ne zaman bırak diyecek soracağım onu bi

Benim de pazar corasprini bıraktıracak.etkisi 4-5. Gün sürer dedi.son kontrolde sancı çıkmıştı her ihtimale karşı erken doğum olursa diye bıraktırıyor.onun yerine oksapar başlarız dedi.sanırım onun etkisi 1 günmüş

Keşke kabul etseydin canm evde daha kotu olma dikkat et benmde hiç rahatım uok yarın bidaha kontrol var bakalım
Canım ben hastanede yatıyorum 11 gün oldu hergün en az 2 kere nst yapıyorlar bana. Bazen bebek uyku modunda olduğunda hareketlerini takip etmek için öksürtüyorlar o zaman seninki gibi tek çizgi halinde yğkselmeler oluyor ama sancı geldiğinde yavaş yavaş yükseliyor 80 civarına kadar çıkıyor ve çizgi değil dağ şeklini alıyor. Senin nst de sadece çizgiler var öksürükten kaynaklanmış olabilir.

Yatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklar daha çok erken 33+6
Gönlünü ferah tut açılma başlayanı bile ilaçla durduruyorlar burda kaç kez okuduk o ilaçlar neydi unuttum ama illa sana da bişeyler veriyorlarlardır değil mi durdurmak için, rabbim senin için de bebek için de en hayırlı olanı versin çok mu yoruldun bu ara nasıl başladı bu sancı

Eee bişey kalmamış senin yerine ben heyecanlandım
Aynen biz de heyecanlıyız ama ben bir an önce o günler gelsin de doğsun istiyorum hamilelik benlik bir olay değil ben emzirmeyi de sevmemiştim ki oğlum 4 ay anca emdi sutum de azdı gerçi... İnşallah bunda emzirmeyi severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…