- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.481
Ya canim ne oldu bir anda? Okuyamadım ustlerdeki mesajları. Kilosu nasıl bebeğin? Korkma inşallah bir sey olmaz bize sürekli haber verYatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
Geçmiş olsun canımYatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
Gönlünü ferah tut açılma başlayanı bile ilaçla durduruyorlar burda kaç kez okuduk o ilaçlar neydi unuttum ama illa sana da bişeyler veriyorlarlardır değil mi durdurmak için, rabbim senin için de bebek için de en hayırlı olanı versin çok mu yoruldun bu ara nasıl başladı bu sancı
2 gün önce gece başladı sancı bı anda o gün akşamsi acile gittim sancı var yatış vereyim dedi küçük cocugum var yatmak istemiyorum dedim bugünde normal kontrole geldim nst istedi yine sancı çıkınca bu sefer bırakmadı kilosu 2 çıktı iyi dedi doktorYa canim ne oldu bir anda? Okuyamadım ustlerdeki mesajları. Kilosu nasıl bebeğin? Korkma inşallah bir sey olmaz bize sürekli haber ver
Şimdi sana da aaa neden hamileliği sevmiyorsun desem yüzüne sövmek gibi bişey olurAynen biz de heyecanlıyız ama ben bir an önce o günler gelsin de doğsun istiyorum hamilelik benlik bir olay değilben emzirmeyi de sevmemiştim ki oğlum 4 ay anca emdi sutum de azdı gerçi... İnşallah bunda emzirmeyi severim
Canım sancıların evet düzenli belli bir düzen de gitmiş ama açılman var mı bu önemli şimdi sana pruloton falan yapabilirler sancıları durdurmak için. Bebeğin kilosu iyi ciğer gelistirici de gelişimini iki hafta atıyor ileriye. Sen sakın kalmaya çalış. Nidilat falan başlayabilirler bir kaç saate tekrar bakarlar inşallah o zaman düzelir sen ama sakın kalmaya çalış2 gün önce gece başladı sancı bı anda o gün akşamsi acile gittim sancı var yatış vereyim dedi küçük cocugum var yatmak istemiyorum dedim bugünde normal kontrole geldim nst istedi yine sancı çıkınca bu sefer bırakmadı kilosu 2 çıktı iyi dedi doktor Eki Görüntüle 3165722 dilekcim sen anliyodun nstden
Geçmiş olsun canım ben 11 gündür yatıyorum korkma serumla olmadı fitille sancıları önlüyorlar açılma ve ya kısalma yoksa bir sıkıntı yok. Benim 80 i geçiyor bazen sancılarımYatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
Öyle canım yavrularımız saglikla gelsin de acısına dayaniyoruz bir şekilde... Misal iki gündür sancim olduğu halde.parol içmiyorum diğer 3 gün çok fazla içtim diye. Eşim iç bir şey olmaz diyor ama anne yüreği dayanamıyor ya bir şey olursa diye. ANNELIK GERCEKTEN COK KUTSAL BIR DUYGU. Ben ki çok bencil bir insanımdır bu hayatta ama çocuğum kendimden bile önde geliyorŞimdi sana da aaa neden hamileliği sevmiyorsun desem yüzüne sövmek gibi bişey olurilki de bu da böyle olay dolu geçince senin de hakkın var şimdi
Benim için tam ortada bişey oldu bu içimde hissetmesi vs çok hoş, Allah var mide bulantım olmayınca, ağrı kanama da yaşamayınca o kısım da rahattı ama önden iki yıl birde şimdi iğne ilaç derken bedenimde boş nereye iğne vursam hali, günlük kıpırdamaz da yine aynı şey mi olur korkusu yordu ama tabi buna da şükür yeterki sağlıkla kavuşalım
Benim de duygusal bakabildiğim tek kişi kız kardeşimdi gerçekten evlat gibi bişey benim için o kadar önemlidir ama bu kız doğunca ne o beni ne de ben onu göreceğim gibi ikimizin de odak noktası minnoş olduÖyle canım yavrularımız saglikla gelsin de acısına dayaniyoruz bir şekilde... Misal iki gündür sancim olduğu halde.parol içmiyorum diğer 3 gün çok fazla içtim diye. Eşim iç bir şey olmaz diyor ama anne yüreği dayanamıyor ya bir şey olursa diye. ANNELIK GERCEKTEN COK KUTSAL BIR DUYGU. Ben ki çok bencil bir insanımdır bu hayatta ama çocuğum kendimden bile önde geliyor
Kesinlikle inşallah saglikla da kavuşuruz hepimiz minnaklarimizaBenim de duygusal bakabildiğim tek kişi kız kardeşimdi gerçekten evlat gibi bişey benim için o kadar önemlidir ama bu kız doğunca ne o beni ne de ben onu göreceğim gibi ikimizin de odak noktası minnoş olduve yeterki sağlıkla ilerlesin diye gık demeden çerez gibi günlük iğne olmak tam delilik ama hiç of demiyor insan
Ben hiç nts çekilmedim bilmiyorum ama ultrason zamanı başıma şey geldi alakası var mı emin değilim tabi doktor ordan buradan bakarken kalbi de dinliyor tabi sonra bebek bir hareket etti nereye döndü ise ses bi azaldı yavaşladı sonra tekrar hareket etti düzeldi, doktor da fark etmişti hattaKızlar ya ben de bişey sorucam benim hastaneye yatışım yapıldığında kalp atışında ani düşüşler oldu demişlerdi sancım falan vardı.Bugün son nst de bir ara kalp atışı düşmüş doktor bir sıkıntı yok dedi ama benim kafam takıldı size de bir sorayım dedim. Bir baksanız sizde de böyle düşme oldu mu hiç?
Alttan muayene hiç yapmadılar açıklık varmı bilmiyorum şimdilik sadece serum ve ciğer geliştiriciCanım sancıların evet düzenli belli bir düzen de gitmiş ama açılman var mı bu önemli şimdi sana pruloton falan yapabilirler sancıları durdurmak için. Bebeğin kilosu iyi ciğer gelistirici de gelişimini iki hafta atıyor ileriye. Sen sakın kalmaya çalış. Nidilat falan başlayabilirler bir kaç saate tekrar bakarlar inşallah o zaman düzelir sen ama sakın kalmaya çalış
Sanada geçmiş olsun canım benim sancidan çok kasilmalarim oluyorGeçmiş olsun canım ben 11 gündür yatıyorum korkma serumla olmadı fitille sancıları önlüyorlar açılma ve ya kısalma yoksa bir sıkıntı yok. Benim 80 i geçiyor bazen sancılarım
Sakin ol inşallah ufaklık güzelce birkaç hafta daha beklerYatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
Ben islak birakirdim yani bir damla sut sıkardim hep o sekilde hic catlamadi benimDeneyimli annelere bir sorum olacak göğüs ucu yarasını oluşmadan engellemenin bir yolu var mı acaba? Yoksa kaçışı yok illaki oluyor mu?
Az yesemde sisiyorum cok yesem nefes alamiyorum15 kilo aldım hala açım
Aradigim yorumAy helal olsun öylesinebenim kaynım bana bir çikolata alsa çikolata fabrikası üstüme yapmış kadar faydalanmaya çalışır dolandırıcı
Yatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
İnşallah benimkide bekler en azından ,36 olmasını istiyorumBen bunun aynısını ilk hamileliğimde 35+2 de yaşamıştım nst de düzensiz sancılar çıkmıştı yatış yaptılar, ciğer geliştirici vurdular, 2 torba serum verdiler 37+2 de de doğurmuştum. Çok geçmiş olsun
Kaynım almış alt kattaydım beni gordukce cikolata veriyor al yenge diye
Sağol kuzum 120-160 arası ya 120 nin altına düşmemesi gerekiyor. Doktorlar da dönerken falan olabilir dedi ama ne bilim insan korkuyor.Ben hiç nts çekilmedim bilmiyorum ama ultrason zamanı başıma şey geldi alakası var mı emin değilim tabi doktor ordan buradan bakarken kalbi de dinliyor tabi sonra bebek bir hareket etti nereye döndü ise ses bi azaldı yavaşladı sonra tekrar hareket etti düzeldi, doktor da fark etmişti hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?