2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Ya canim ne oldu bir anda? Okuyamadım ustlerdeki mesajları. Kilosu nasıl bebeğin? Korkma inşallah bir sey olmaz bize sürekli haber ver
2 gün önce gece başladı sancı bı anda o gün akşamsi acile gittim sancı var yatış vereyim dedi küçük cocugum var yatmak istemiyorum dedim bugünde normal kontrole geldim nst istedi yine sancı çıkınca bu sefer bırakmadı kilosu 2 çıktı iyi dedi doktor dilekcim sen anliyodun nstden

Şimdi sana da aaa neden hamileliği sevmiyorsun desem yüzüne sövmek gibi bişey olur ilki de bu da böyle olay dolu geçince senin de hakkın var şimdi

Benim için tam ortada bişey oldu bu içimde hissetmesi vs çok hoş, Allah var mide bulantım olmayınca, ağrı kanama da yaşamayınca o kısım da rahattı ama önden iki yıl birde şimdi iğne ilaç derken bedenimde boş nereye iğne vursam hali, günlük kıpırdamaz da yine aynı şey mi olur korkusu yordu ama tabi buna da şükür yeterki sağlıkla kavuşalım

Canım sancıların evet düzenli belli bir düzen de gitmiş ama açılman var mı bu önemli şimdi sana pruloton falan yapabilirler sancıları durdurmak için. Bebeğin kilosu iyi ciğer gelistirici de gelişimini iki hafta atıyor ileriye. Sen sakın kalmaya çalış. Nidilat falan başlayabilirler bir kaç saate tekrar bakarlar inşallah o zaman düzelir sen ama sakın kalmaya çalış

Yatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklar daha çok erken 33+6
Geçmiş olsun canım ben 11 gündür yatıyorum korkma serumla olmadı fitille sancıları önlüyorlar açılma ve ya kısalma yoksa bir sıkıntı yok. Benim 80 i geçiyor bazen sancılarım

Öyle canım yavrularımız saglikla gelsin de acısına dayaniyoruz bir şekilde... Misal iki gündür sancim olduğu halde.parol içmiyorum diğer 3 gün çok fazla içtim diye. Eşim iç bir şey olmaz diyor ama anne yüreği dayanamıyor ya bir şey olursa diye. ANNELIK GERCEKTEN COK KUTSAL BIR DUYGU. Ben ki çok bencil bir insanımdır bu hayatta ama çocuğum kendimden bile önde geliyor

Kızlar ya ben de bişey sorucam benim hastaneye yatışım yapıldığında kalp atışında ani düşüşler oldu demişlerdi sancım falan vardı.Bugün son nst de bir ara kalp atışı düşmüş doktor bir sıkıntı yok dedi ama benim kafam takıldı size de bir sorayım dedim. Bir baksanız sizde de böyle düşme oldu mu hiç?

Eklentiler

• IMG-20221124-WA0011.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 38
Benim de duygusal bakabildiğim tek kişi kız kardeşimdi gerçekten evlat gibi bişey benim için o kadar önemlidir ama bu kız doğunca ne o beni ne de ben onu göreceğim gibi ikimizin de odak noktası minnoş oldu ve yeterki sağlıkla ilerlesin diye gık demeden çerez gibi günlük iğne olmak tam delilik ama hiç of demiyor insan

Kesinlikle inşallah saglikla da kavuşuruz hepimiz minnaklarimiza

Ben hiç nts çekilmedim bilmiyorum ama ultrason zamanı başıma şey geldi alakası var mı emin değilim tabi doktor ordan buradan bakarken kalbi de dinliyor tabi sonra bebek bir hareket etti nereye döndü ise ses bi azaldı yavaşladı sonra tekrar hareket etti düzeldi, doktor da fark etmişti hatta

Alttan muayene hiç yapmadılar açıklık varmı bilmiyorum şimdilik sadece serum ve ciğer geliştirici
Geçmiş olsun canım ben 11 gündür yatıyorum korkma serumla olmadı fitille sancıları önlüyorlar açılma ve ya kısalma yoksa bir sıkıntı yok. Benim 80 i geçiyor bazen sancılarım
Sanada geçmiş olsun canım benim sancidan çok kasilmalarim oluyor

15 kilo aldım hala açım
Az yesemde sisiyorum cok yesem nefes alamiyorum mide bulantim oluyor birde yoksa icinden gecerim heralde yemenin gozum doymuyor benimde valla diyet yapanlara Allah sabir versin benimde seker sinirda cikinca dikkat ediyorum tabi ama surekli yeme durtusu var

Yatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklar daha çok erken 33+6

Ben bunun aynısını ilk hamileliğimde 35+2 de yaşamıştım nst de düzensiz sancılar çıkmıştı yatış yaptılar, ciğer geliştirici vurdular, 2 torba serum verdiler 37+2 de de doğurmuştum. Çok geçmiş olsun

İnşallah benimkide bekler en azından ,36 olmasını istiyorum

Sağol kuzum 120-160 arası ya 120 nin altına düşmemesi gerekiyor. Doktorlar da dönerken falan olabilir dedi ama ne bilim insan korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…