2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Baya cikmis sancim ve duzenli gidiyor sen kendini cok mu yordun canim yaa korka Allahin izniyle doktorlar her turlu destegi cikar yapilmasi gerekeni yapar
Yok aslında yorucu iş falan yapmadım bugünlerde kv ameliyat olmuştu onun yanndaydim pek uzanamadim ondan mı oldu bilmiyorum

Aradigim yorum benim kaynim bana selam verse bile raziyim
Bizimki selam verince para istiyor genelde kendi de çalışıyor bekar ama kızlara, alkole, sigaraya yetişemiyor demekkiama asla kimseden dürüst istemez bize kaza yaptım der, nadir göreceği kişilere annem öldü cenaze masrafları için, babamın ayağını kestiler ameliyat parası gibi ama böyle şeyler yok tabi

Kizlar mesela doktor ultrason kontrolü yaparken sancıyı görebilir mi? Yoksa sadece nst ile mi belirlenir. Ben 31 .haftamdayim hic nst yapılmadi 'ya cumartesi randevum var mesela olsa muayenede görür mü?

Cihaz kayabiliyor bebeklerimiz daha küçük olduğu için hareket ediyorlar ona bağlı cihaz algilayamabiliyor

Yatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklar daha çok erken 33+6
Canım benim doktorum 36. Haftaya kadar bir şey olursa hastanede durdururuz demişti. İnşallah bekleyecek bebişin. Sen de inan, vaktinde doğacağını düşün sadece, bol bol dua et

Nst de de oluyor mu peki yani ben sesin yavaşladığını duydum. Sonra geri yükselmeye başladı.
Olabiliyor canım bebek döndüğün de algılama değişiyor zaten Allah korusun kalp atışlarında ciddi sıkıntı olsa hiçbir doktor bekletmez ciddi takip edip operasyona alırlar kalp atışı çok önemli çünkü yüksekliği de alçaklığı da bebeğin zordq olduğunu ve içeri de bir şeylerin normal olmadığını gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…