- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.521
Canım seninle günlerimiz yakın benim de pazartesi kontrolüm vardı 34+0 da düzenli sancılarım çıktı ama azdı.yatış vermedi doktor pruluton depot iğne yaptılar şimdi de sabah akşam fitil kullanıyorum.Pazartesi tekrar kontrolüm var.2-3 hafta daha içerde dursun dedi o da.nasıl duracaksa bilmiyorum artık.açıklığa falan bakmadı gerek yok dedi.kasılmaların artarsa hemen gel dedi ama ben kasılma falan hissetmedim açıkçası.evde dinleniyorum bugün 34+3 oldum.aynı senin gibi 36 bitse rahatlıcam.grupta açıklığı olan, sancıları 80 lere çıkanlar var 2 hafta sonra doğum yapmışlar.endişelenme gönlünü ferah tutBaktiysa da söylemedi bilmiyorum hemşire birazdan açıklığa bakacaz dedi
Ben kliniğe gidiyorum orda nst yokmuş ultrason cihazı ile ölçüm yapıyoruz dedi sanırım yanlış anlamadiysam canımKizlar mesela doktor ultrason kontrolü yaparken sancıyı görebilir mi? Yoksa sadece nst ile mi belirlenir. Ben 31 .haftamdayim hic nst yapılmadi 'ya cumartesi randevum var mesela olsa muayenede görür mü?
Benim doktorum geçen gün istagramda ssvd ile ilgili bilgi vermişti. Orada gördüm 2 yıl demiş oda.Ben 3 yil diye biliyorum canim ama nete baktim 2 yil diyor.
40 çok iyiKızlar açıklık yok serviksal uzunluk 40 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam iyi bnceDilyy
Geçmiş olsun canim.insalllah mudahale edip gönderecekler seni eve bir sey olmadan. Bu haftalarda 40 olmasi gerekiyor o da iyiymis, açılmanda yokmus çok şükür . Tehlikeli haftalari da atlattin 34 oluyorsun artik,kotu düşünme zamaninda gelecek insallahYatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun canim.insalllah mudahale edip gönderecekler seni eve bir sey olmadan. Bu haftalarda 40 olmasi gerekiyor o da iyiymis, açılmanda yokmus çok şükür . Tehlikeli haftalari da atlattin 34 oluyorsun artik,kotu düşünme zamaninda gelecek insallah
Evet canım iyi şükür sancılarını da insallah keserler de evine gönderirler bir an önceKızlar açıklık yok serviksal uzunluk 40 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam iyi bnceDilyy
Çok geçmiş olsun canım. Bizi durumundan haberdar et. Rabbim vakitlice kucağına almayı nasip etsin inşallah.Yatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
bence gayet güzel canım tedirgin olmaKızlar açıklık yok serviksal uzunluk 40 cm dedi yanlış hatırlamıyorsam iyi bnceDilyy
Ben yazdim doktora birsey veremiyoruz grip icin dedi.c, D vitamini al dedi burun ve bohaz icin sprey adi verdi.cok agirsa kbb git oradan gerekli ilaci verirler dedimGece basladik kuzum esimle birlikte insallah sifa bulacağız. Bu salgın her neyse bende yakalandım etlerim kopuyor sanki
Grip icin yok ya parol içtim işte o 1 saat toparlıyor sonra yinede devamBen yazdim doktora birsey veremiyoruz grip icin dedi.c, D vitamini al dedi burun ve bohaz icin sprey adi verdi.cok agirsa kbb git oradan gerekli ilaci verirler dedim
Ben trendyoldan ankaflex diye bi marka aldim tabi daha kullanmadan bilemem ama kalite olarak begendim fiyat olarak da hesapli şuan 87 lirakızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
Canım gönlünü ferah tut böyle olup zamanını bekleyen cok bebek varYatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklardaha çok erken 33+6
Ben kliniğe gidiyorum orda nst yokmuş ultrason cihazı ile ölçüm yapıyoruz dedi sanırım yanlış anlamadiysam canım
Pembis Hayaller canım çok geçmiş olsun zamanını bekler inşallah minik
Y Yesimmb canım senide okuyorum yazdıklarını sen nasilsin
Canım erkek olsa biz yavuz efe koyacaktık ama ben levent, çınar, rüzgar, sıraç isimlerini de cok beğeniyorumKizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Ç, ı, ü gibi isimleri yurt disinda yasadimiz icin tercih edemiyoruz almanlar cok cirkin.söyleyip güzelim ismin sekil semalini degistiriyor..cinar misal.cok güzel bi isim cok begeniyorum almanlar kinar.diyorCanım erkek olsa biz yavuz efe koyacaktık ama ben levent, çınar, rüzgar, sıraç isimlerini de cok beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?