2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Baktiysa da söylemedi bilmiyorum hemşire birazdan açıklığa bakacaz dedi
Canım seninle günlerimiz yakın benim de pazartesi kontrolüm vardı 34+0 da düzenli sancılarım çıktı ama azdı.yatış vermedi doktor pruluton depot iğne yaptılar şimdi de sabah akşam fitil kullanıyorum.Pazartesi tekrar kontrolüm var.2-3 hafta daha içerde dursun dedi o da.nasıl duracaksa bilmiyorum artık.açıklığa falan bakmadı gerek yok dedi.kasılmaların artarsa hemen gel dedi ama ben kasılma falan hissetmedim açıkçası.evde dinleniyorum bugün 34+3 oldum.aynı senin gibi 36 bitse rahatlıcam.grupta açıklığı olan, sancıları 80 lere çıkanlar var 2 hafta sonra doğum yapmışlar.endişelenme gönlünü ferah tut

Kizlar mesela doktor ultrason kontrolü yaparken sancıyı görebilir mi? Yoksa sadece nst ile mi belirlenir. Ben 31 .haftamdayim hic nst yapılmadi 'ya cumartesi randevum var mesela olsa muayenede görür mü?
Ben kliniğe gidiyorum orda nst yokmuş ultrason cihazı ile ölçüm yapıyoruz dedi sanırım yanlış anlamadiysam canım
Pembis Hayaller canım çok geçmiş olsun zamanını bekler inşallah minik
Y Yesimmb canım senide okuyorum yazdıklarını sen nasilsin

Yatış yapıldı düzenli sancılar varmış şimdi de ciğer geliştirici yaptılar serumla durdurmaya calisacaklar daha çok erken 33+6
Geçmiş olsun canim.insalllah mudahale edip gönderecekler seni eve bir sey olmadan. Bu haftalarda 40 olmasi gerekiyor o da iyiymis, açılmanda yokmus çok şükür . Tehlikeli haftalari da atlattin 34 oluyorsun artik,kotu düşünme zamaninda gelecek insallah

kızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende

kızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
Ben trendyoldan ankaflex diye bi marka aldim tabi daha kullanmadan bilemem ama kalite olarak begendim fiyat olarak da hesapli şuan 87 lira

İyiyim canım sağol arada sancılarım çıkıyor nst de serum verip düzenliyorlar ama ben ağrı falan hissetmiyorum. Genel anlamıyla nst sonuçlarım iyi olduğu için taburcu etmeyi düşündüler. Ama ben biraz tedirgin olduğum için pazartesiyi bekliyorlar. Sancı gelince anlamıyorum o yüzden korkuyorum. Bi de hep akşam saatleri sertleşme ve yumuşama hissi oluyor o da trafik saatine denk geliyor. O yüzden tedirginim biraz. Rahim ağzı uzunluğum hala aynı 13mm.32 haftayı bulduk en son 30 haftalıkken ölçmüşlerdi 1500 gr çıkmıştı bebiş. 34 e gelsem rahatlıycam biraz

Canım erkek olsa biz yavuz efe koyacaktık ama ben levent, çınar, rüzgar, sıraç isimlerini de cok beğeniyorum
Ç, ı, ü gibi isimleri yurt disinda yasadimiz icin tercih edemiyoruz almanlar cok cirkin.söyleyip güzelim ismin sekil semalini degistiriyor..cinar misal.cok güzel bi isim cok begeniyorum almanlar kinar.diyor sürekli düzeltme durumu yasamasin istiyoruz oglusumuz..

Favori olarak aklimizda: ali, selim, adil, mert, melih, semih vs ama iste bu diyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…