- 23 Ekim 2021
- 265
- 342
- 53
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.541
Biz Cihangir koyucaz nasipse Gökdeniz Umut gibi seçeneklerimizde vardi ama eşim daha bebek düşüncesi yokken bile Cihangir istiyoduKizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Ayy cok güzelmis ismi cihangir, almanyada zihangir olarak söyleniyor malesf ancak düzeltip durman lazim..umut ve gökdenizde biri benim biri esimin kuzeniBiz Cihangir koyucaz nasipse Gökdeniz Umut gibi seçeneklerimizde vardi ama eşim daha bebek düşüncesi yokken bile Cihangir istiyodu
işte bende onu gördüm canım , çok satanlardydı , baya da memnun kalınmış , bende alayım bi tane , eve gidince göbeğimi ölçüp bedenimi bulayım daBen trendyoldan ankaflex diye bi marka aldim tabi daha kullanmadan bilemem ama kalite olarak begendim fiyat olarak da hesapli şuan 87 lira
Bütün isimleri kapmislar zihangir olarak söylenmedi daha bi üzücü geldiAyy cok güzelmis ismi cihangir, almanyada zihangir olarak söyleniyor malesf ancak düzeltip durman lazim..umut ve gökdenizde biri benim biri esimin kuzeniama hos isimler
Enes ismini begeniyordum yada mete ikiside esimin kuzenleri
Malum 5 teyze, 5 dayi, 5 hala, 3 amca olunca hepsininde 3er cocuk bize isim kalmadi
Keremde kuzenimBütün isimleri kapmislar zihangir olarak söylenmedi daha bi üzücü geldiKerem nasıl bide soyisimle falan uydurmaya çalışıyor musunuz eşim çok takar da o konuya
TuğkanKeremde kuzenimkerem/kerim ikiz.kuzenlerim abileri kadir
Tuğkan
Asil
Aras
Doğru düzgün isim dusunmemisim aklıma gelenler
Geçen ınstagramda bi kadin dogum doktoru denk geldi karinin gitmesinin korseyle asla iliskisi yok dedi almak istiyorsanız alin ama faydası olmaz dedikızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
Bizde bulamadik daha oglusumun isminiKizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Ben oğluma yaman adını koydum 6 yaşında şimdi.şimdi olsa yine yaman koyarım çok içime sinmişti ozaman daMahalledeki her üc cocuktan biri aras
Asil de favorimiz ama ondaki.problem..almanlar asyl olarak söylicekler ve asylant burda azül demek
Benimki tam aynı dün söyledilerKızlar doktordan çıktım şimdi bebisim 2 kg olmuş. Yine kafasına büyük dedi ama problem yok yapısal dedi. Makat geliyormuş bu arada sezeryan olacağı kesinleşti bu haftadan sonra zor döner dedi39. Haftada alırım her sey yolunda giderse dedi
Bizimiz Fransadaki yeğenleri var Kaan ve Arda isimleri .Mert güzelAyy cok güzelmis ismi cihangir, almanyada zihangir olarak söyleniyor malesf ancak düzeltip durman lazim..umut ve gökdenizde biri benim biri esimin kuzeniama hos isimler
Enes ismini begeniyordum yada mete ikiside esimin kuzenleri
Malum 5 teyze, 5 dayi, 5 hala, 3 amca olunca hepsininde 3er cocuk bize isim kalmadi
Çok geçmiş olsun canım
Seninle.bide.biz ayni.haftayizBizde bulamadik daha oglusumun isminizamanda yaklasiyor.... Bak teyzesi kizdi tekme atti yine
Aynısını bende bir erkek doktordan dinledim. Korse sadece ağrı azaltmak için gerekli olursa kullanılabilir ama karının gitmesiyle hiçbir ilgisi yok diyordu. Ama korse alacaksanız aşağıdaki videoyu mutlaka izlemenizi öneririm. Çok yararlı bilgiler veriyor.Geçen ınstagramda bi kadin dogum doktoru denk geldi karinin gitmesinin korseyle asla iliskisi yok dedi almak istiyorsanız alin ama faydası olmaz dedi
Gece basladik kuzum esimle birlikte insallah sifa bulacağız. Bu salgın her neyse bende yakalandım etlerim kopuyor sanki
Kizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?