- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.561
Benim oğlumun adı Miraç öneri olarak söylemiş olayım belki hoşuna gider aklına yayaronun haricinde Hamza ve Asaf isimlerini de çok seviyorum bir de Alparslan kızımın adını da Zeynep koyacağım
İshal istifra başladı şimdide anlamadım neden oluyor doktor belki sancida ona bağlı olabilir dediÇok geçmiş olsun canıminşallah güzel olacak her şey daha iyi misin?
Oğlumun adı Efe, bebişin adını da Ata koymayı düşünüyoruzKizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Enfeksiyon mu kaptın acaba canım sen, ortada birkaç farklı salgın varİshal istifra başladı şimdide anlamadım neden oluyor doktor belki sancida ona bağlı olabilir dedi
Deniz ismi severim erkek icin ama burada kiz ismi gibi geciyor "Denise" okunusu ayni Deniz...Seninle.bide.biz ayni.haftayiz
Benmkide.baya tekmeliyor beni sabah o.uyandirdi.hep ayni yeri tekmelemese.iyi.olcak.ama nyse sende.varmi favori.isimler
Enfeksiyon yok tahlillerde bilemiyorumEnfeksiyon mu kaptın acaba canım sen, ortada birkaç farklı salgın var
Efe ailede iki tane var, yani bir cocugun adi Efekan diger cocugun ikinci ismi Efe yoksa bizde koyardikOğlumun adı Efe, bebişin adını da Ata koymayı düşünüyoruz
Selim, Alparslan, Mete, Cihangir, Tarık, Eren, Arda aklıma gelen diğer isimler
Serum taksalar bari, dehidrasyon olma ishal istifra yuzundenİshal istifra başladı şimdide anlamadım neden oluyor doktor belki sancida ona bağlı olabilir dedi
Aksel ismi de olabilir mesela.. Bir akadasim vardi bence guzel ve kendisine yakisiyordu / yabanci versiyonu Axel.Seninle.bide.biz ayni.haftayiz
Benmkide.baya tekmeliyor beni sabah o.uyandirdi.hep ayni yeri tekmelemese.iyi.olcak.ama nyse sende.varmi favori.isimler
Ayaz, Çınar, Kaan, Ömer, Ahmet, Eren.. Benim kız olacağı için Zeynep düşünüyorum ama görümcemin kızının adı Zeynep olduğu için başka da düşünüyorumKizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Takiyolar şuan iyi gelir inşallahSerum taksalar bari, dehidrasyon olma ishal istifra yuzunden
Biz erkek olsa Çınar düşünmüştük ama belki üstünde durdukça değişirdi bilmiyorum fikrimizKizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Biz Ömer Karan koyucaz. Asil ,metehan,doruk isimlerini de seviyorum ama yakın cevrede oldugundan koyamıyorum.Ayy cok güzelmis ismi cihangir, almanyada zihangir olarak söyleniyor malesf ancak düzeltip durman lazim..umut ve gökdenizde biri benim biri esimin kuzeniama hos isimler
Enes ismini begeniyordum yada mete ikiside esimin kuzenleri
Malum 5 teyze, 5 dayi, 5 hala, 3 amca olunca hepsininde 3er cocuk bize isim kalmadi
Karar vermek zor canımEfe ailede iki tane var, yani bir cocugun adi Efekan diger cocugun ikinci ismi Efe yoksa bizde koyardik.
Ata ikinci isim olarak dusunmustuk ama daha yanina yakisacak isim bulmadim kendiliginden guzel isim zaten , yurt disinda fazla yok ama Turkiyede kullaniliyormu bilmiyorum. ailede bir Teomanimiz da var yoksa onu da severim.
Bir siteden simdi bu listeyi buldum :
Kız isimleri: Ela, Maya, Arya, Defne, Dila, Aylin, Selin, Eliz, Nida, Adel, Lara, Ayla, Mira, Mina, Nil
Erkek isimleri: Arda, Atlas, Ali, Bora, Adem, Teo
Cinsiyetsiz isimler: Deniz, Dora, Ekin, Ada, Aren
Kizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Daha iyiyim canim şimdilik bişey yokPembis Hayaller naptin canim? Var mi bir gelisme?
Bir daha nst çekmediler mi? İnşallah her şey iyi olur canım içini ferah tut senDaha iyiyim canim şimdilik bişey yok
Çektiler sancı düzelmiş şükür şimdilik sancı görünmüyorBir daha nst çekmediler mi? İnşallah her şey iyi olur canım içini ferah tut sen
İyi şükür canım sevindim inşallah en kısa sürede evine ve çocuğuna kavuşursunÇektiler sancı düzelmiş şükür şimdilik sancı görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?