2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Zaten öyle oğlum aklımda şükür yanıma getirdiler de gördüm 1 saat rahatladım
Ah seni öyle anlıyorum ki bazen gece uykumdan uyanıp oğluma bakıp ağlıyorum nasıl sezeryana gireceğim diye... İnsanın evde canını bırakması çok zor çok...

Oha bizimkinden fenaymis bizimkide çalışmıyor asgari ucretoemi caliscam kole gibi diyor hayir ailesininde bir emekliligi var neye guveniyor bilmem gerci cimrilikten oluyor ama kaynina bayildim tam bir ückağitci

Kizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yok erkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Bizde ayni durumdayiz yuzde yuz bu diyemiyoriz şuan batuhanda biraz sicak bakiyoruz.
Oguzhan, toygar, mert, cihangir,ertugrul gibi isimlerde var aklimizda tabi

Geçen ınstagramda bi kadin dogum doktoru denk geldi karinin gitmesinin korseyle asla iliskisi yok dedi almak istiyorsanız alin ama faydası olmaz dedi
Ben aldim kizimda tayt korse col guzel bir urundu ama sezeryan dikislerimden dolayi ilk kullanamadim bir au zaten sonrada agritti sikan seyler giyemedim acikcasi karnim gitti is korsede degil mekik ve karin egzersizleri yapmakta bence

Oha bizimkinden fenaymis bizimkide çalışmıyor asgari ucretoemi caliscam kole gibi diyor hayir ailesininde bir emekliligi var neye guveniyor bilmem gerci cimrilikten oluyor ama kaynina bayildim tam bir ückağitci
Allah başa vermesin ama zor akrabaları derdi inanmazdım lafının 10 da 9u yalan diye ay nasıl doğruymuş bize kalmaya geldiğinde dolaba bira koymuş biz alkol tüketen bir aile değiliz görünce bu ne dedim hani evde ne işi var içecekse misafirliği bitince evinde içer düşüncesi ile ha yenge kendime meyve suyu alayım dedim dedi suratıma, çünkü ben okuma yazma bilmiyorum etrafını da bu kadar mal yerine koyar yalan söylerken bari az kıvrak belli olmayacak şeyler yap

Aman Allah evlatlarimizi benzetmesin diyorum

Merhabalar herkese, ben de sali günü doktora gittim 32+0 da, çalışabilir raporumu aldim. 37+0 a kadar çalışabilir miyim bilmem, keşke çalışabilsem. Oğlum 2100 kg olmuş. Biraz önden gidiyor. Ama ben sezeryan olacağım için sorun yok dedi. Ocağın ilk haftası yani 38. Haftada aliriz seni dedi. Sonraki randevum 3 hafta sonraya. O hafta itibariyle, haftada bir geleceksin dedi.
Arada baş dönmesi yaşıyorum, çok ani gelip hemen geçiyor. Normal olabilir dedi doktorum. Bizde haberler böyle. Bu arada bebegin adını Barlas koyacağız. Büyük oğlum da Demir.

Acliktan degilde gece ne zaman uyansam yemek dusunuyorum surekli kebaplar pastalar cesit cesit tavuklar hamburgerler dusuncesi oluyor tekrar zor daliyorum
Ya bugun aksam annemlerle kalabalık oturuyoruz herkes bi yemekden bahsediyor ama su an bulamayacagim seyler size de soylemiyorum o yuzden. En sonunda yeter yaa hamile kadinin yaninda bu kadar da konusulmazki dedim. Senin de hemen canin cekiyor mu diyolar bi de. Yok arkadas hamileye saygi kalmamis

Ben aldim kizimda tayt korse col guzel bir urundu ama sezeryan dikislerimden dolayi ilk kullanamadim bir au zaten sonrada agritti sikan seyler giyemedim acikcasi karnim gitti is korsede degil mekik ve karin egzersizleri yapmakta bence
İlk 6 ay yürüyus yapabiliyoruz ancak,karin egzersizleri ileri etapta artik.
Korsenin alakasi var mi yok mu bilmem ama ben kullanicagim ilkinde 12 kilo aldigim halde karnim hizli gitti (genetik olarak kendiliginden zayif degiliz malesef).arkada komsumuz 5 kilo almisti korse kullanmadi kocaman göbek kaldi. Tesaduf mu degil mi bilmem ama yine de denemekte fayda var. Benim kadin dogumcuda kullan demisti.

Aman hari evlenmesi icin çöp catanlik yapma sakın buna evlendiği kizin bedduasi bir omur yeter sonra

Kizlar haftasonu misafirim gelecek yatılı. O yüzden bugün indir kaldir temizlik derken epey yordum kendimi .
hic olmadığı kadar sertlesti karnim arka arkaya . sizde is yaptığınız da böyle oluyor mu ?
Birde bugun giydiğim ic çamaşırım bi onceki hamilelikten kalmis heralde baya darmıs yoksa ondan mi oldu bu sertlesmeler bilemedim.

arkadaşlar iyi akşamlar.malum doğumlar yaklaşıyor umarım herkes bebişini sağ salim kucağına alır az ağrı az sancıyla kurtuluruz hepimiz inşallah.ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.özelde başladığımız zamanın doğum ücretleri mi geçerli olur yoksa ocak ayında yeni fiyatlandırma yapılacakmış o sekilde mi vermemiz gerek.ben kendi hastaneme sordum.ocakta fiyatlar değişecek şuanki fiyat olmaz dediler ama kimi hastaneler nasıl başladıysanız o fiyat geçerli olur diyormuş.sizin bilginiz var mı bu konuda?

Ben çok temizlik yapmıyorum eşim sağolsun epey destekçi bu süreçte ancak araba yolculuğu yaparken böyle oluyor bendede. İşten dönerken paldır küldür çukurlara giriyor servis. Karnım semsert oluyor akşamları. Kendini fazla yorduğundan olmuştur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…