- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.581
Zaten öyle oğlum aklımda şükür yanıma getirdiler de gördüm 1 saat rahatladımİyi şükür canım sevindim inşallah en kısa sürede evine ve çocuğuna kavuşursun
Ah seni öyle anlıyorum ki bazen gece uykumdan uyanıp oğluma bakıp ağlıyorum nasıl sezeryana gireceğim diye... İnsanın evde canını bırakması çok zor çok...Zaten öyle oğlum aklımda şükür yanıma getirdiler de gördüm 1 saat rahatladım
Oha bizimkinden fenaymisBizimki selam verince para istiyor genelde kendi de çalışıyor bekar ama kızlara, alkole, sigaraya yetişemiyor demekkiama asla kimseden dürüst istemez bize kaza yaptım der, nadir göreceği kişilere annem öldü cenaze masrafları için, babamın ayağını kestiler ameliyat parası gibi ama böyle şeyler yok tabi
Bizde ayni durumdayiz yuzde yuz bu diyemiyoriz şuan batuhanda biraz sicak bakiyoruz.Kizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
Acliktan degilde gece ne zaman uyansam yemek dusunuyorum surekli kebaplar pastalar cesit cesit tavuklar hamburgerler dusuncesi oluyor tekrar zor daliyorumKızlar gece sizde acıkıyor musunuz? Valla artık sinirim bozuldu ya, açlıktan uyuyamıyorum geceleri.
Ben hep açlık hissediyorum:) sabahları cok ac uyanıyorumKızlar gece sizde acıkıyor musunuz? Valla artık sinirim bozuldu ya, açlıktan uyuyamıyorum geceleri.
Ben aldim kizimda tayt korse col guzel bir urundu ama sezeryan dikislerimden dolayi ilk kullanamadim bir au zaten sonrada agritti sikan seyler giyemedim acikcasi karnim gitti is korsede degil mekik ve karin egzersizleri yapmakta benceGeçen ınstagramda bi kadin dogum doktoru denk geldi karinin gitmesinin korseyle asla iliskisi yok dedi almak istiyorsanız alin ama faydası olmaz dedi
Benim buna yorum yapmama bile gerek yokKızlar gece sizde acıkıyor musunuz? Valla artık sinirim bozuldu ya, açlıktan uyuyamıyorum geceleri.
Allah başa vermesin ama zor akrabaları derdi inanmazdım lafının 10 da 9u yalan diye ay nasıl doğruymuşOha bizimkinden fenaymisbizimkide çalışmıyor asgari ucretoemi caliscam kole gibi diyor hayir ailesininde bir emekliligi var neye guveniyor bilmem gerci cimrilikten oluyor ama kaynina bayildim tam bir ückağitci
Aman Allah evlatlarimizi benzetmesin diyorumAllah başa vermesin ama zor akrabaları derdi inanmazdım lafının 10 da 9u yalan diye ay nasıl doğruymuşbize kalmaya geldiğinde dolaba bira koymuş biz alkol tüketen bir aile değiliz görünce bu ne dedim hani evde ne işi var içecekse misafirliği bitince evinde içer düşüncesi ile ha yenge kendime meyve suyu alayım dedim dedi suratıma, çünkü ben okuma yazma bilmiyorum etrafını da bu kadar mal yerine koyar yalan söylerken bari az kıvrak belli olmayacak şeyler yap
Elma güzel iş görüyor baska türlü midem eksiyor çünkü yatamiyorumKızlar gece sizde acıkıyor musunuz? Valla artık sinirim bozuldu ya, açlıktan uyuyamıyorum geceleri.
Ya bugun aksam annemlerle kalabalık oturuyoruz herkes bi yemekden bahsediyor ama su an bulamayacagim seyler size de soylemiyorum o yuzden.Acliktan degilde gece ne zaman uyansam yemek dusunuyorum surekli kebaplar pastalar cesit cesit tavuklar hamburgerler dusuncesi oluyor tekrar zor daliyorum
İlk 6 ay yürüyus yapabiliyoruz ancak,karin egzersizleri ileri etapta artik.Ben aldim kizimda tayt korse col guzel bir urundu ama sezeryan dikislerimden dolayi ilk kullanamadim bir au zaten sonrada agritti sikan seyler giyemedim acikcasi karnim gitti is korsede degil mekik ve karin egzersizleri yapmakta bence
Aman hari evlenmesi icin çöp catanlik yapma sakın buna evlendiği kizin bedduasi bir omur yeter sonraAllah başa vermesin ama zor akrabaları derdi inanmazdım lafının 10 da 9u yalan diye ay nasıl doğruymuşbize kalmaya geldiğinde dolaba bira koymuş biz alkol tüketen bir aile değiliz görünce bu ne dedim hani evde ne işi var içecekse misafirliği bitince evinde içer düşüncesi ile ha yenge kendime meyve suyu alayım dedim dedi suratıma, çünkü ben okuma yazma bilmiyorum etrafını da bu kadar mal yerine koyar yalan söylerken bari az kıvrak belli olmayacak şeyler yap
Ben çok temizlik yapmıyorum eşim sağolsun epey destekçi bu süreçte ancak araba yolculuğu yaparken böyle oluyor bendede. İşten dönerken paldır küldür çukurlara giriyor servis. Karnım semsert oluyor akşamları. Kendini fazla yorduğundan olmuştur benceKizlar haftasonu misafirim gelecek yatılı. O yüzden bugün indir kaldir temizlik derken epey yordum kendimi .
hic olmadığı kadar sertlesti karnim arka arkaya . sizde is yaptığınız da böyle oluyor mu ?
Birde bugun giydiğim ic çamaşırım bi onceki hamilelikten kalmis heralde baya darmıs yoksa ondan mi oldu bu sertlesmeler bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?