- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.601
Acliktan degilde gece ne zaman uyansam yemek dusunuyorum surekli kebaplar pastalar cesit cesit tavuklar hamburgerler dusuncesi oluyor tekrar zor daliyorum
Ben sabahları açlığa dayanabiliyorum ama gece asla yaBen hep açlık hissediyorum:) sabahları cok ac uyanıyorum
Valla nasıl dayanıyorsun gece asla dayanamıyorum aklım çıkıyorBenim buna yorum yapmama bile gerek yokbazen ağlamalı yatıyorum
Ne elma kesiyo ne muz kesiyor gözümün önünde nutellalı ekmek sadeceElma güzel iş görüyor baska türlü midem eksiyor çünkü yatamiyorum
3 haftadır hissediyorum ben evet başı ve ciğer bölgesiBebişin hıçkırıklarını herkes hissediyor muben 3 gündür hissediyorum. Öncesinde hiç hissetmedim. Pıt pıt atan yerde başı var dimi?
Valla bunu bende merak ediyorum bı sormak lazım doktorumuzaarkadaşlar iyi akşamlar.malum doğumlar yaklaşıyor umarım herkes bebişini sağ salim kucağına alır az ağrı az sancıyla kurtuluruz hepimiz inşallah.ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.özelde başladığımız zamanın doğum ücretleri mi geçerli olur yoksa ocak ayında yeni fiyatlandırma yapılacakmış o sekilde mi vermemiz gerek.ben kendi hastaneme sordum.ocakta fiyatlar değişecek şuanki fiyat olmaz dediler ama kimi hastaneler nasıl başladıysanız o fiyat geçerli olur diyormuş.sizin bilginiz var mı bu konuda?
Benim gittigim hastanede ocak ayinda fiyatlarin guncellenecegini söyledi.arkadaşlar iyi akşamlar.malum doğumlar yaklaşıyor umarım herkes bebişini sağ salim kucağına alır az ağrı az sancıyla kurtuluruz hepimiz inşallah.ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.özelde başladığımız zamanın doğum ücretleri mi geçerli olur yoksa ocak ayında yeni fiyatlandırma yapılacakmış o sekilde mi vermemiz gerek.ben kendi hastaneme sordum.ocakta fiyatlar değişecek şuanki fiyat olmaz dediler ama kimi hastaneler nasıl başladıysanız o fiyat geçerli olur diyormuş.sizin bilginiz var mı bu konuda?
Ben dogum paketi almıştım doğum paketinin fiyatı artmıs ama bize herhangi bir ek ödeme cıkarmadılar canım normal devam ediyoruzarkadaşlar iyi akşamlar.malum doğumlar yaklaşıyor umarım herkes bebişini sağ salim kucağına alır az ağrı az sancıyla kurtuluruz hepimiz inşallah.ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.özelde başladığımız zamanın doğum ücretleri mi geçerli olur yoksa ocak ayında yeni fiyatlandırma yapılacakmış o sekilde mi vermemiz gerek.ben kendi hastaneme sordum.ocakta fiyatlar değişecek şuanki fiyat olmaz dediler ama kimi hastaneler nasıl başladıysanız o fiyat geçerli olur diyormuş.sizin bilginiz var mı bu konuda?
bi arkadaş farklı bir hastanede doğum yaptı.ona bilgi verdiğimiz fiyat geçerli olacak demişler.tekrar gittiğimde konuşacağım hastaneyle.ama bana da mantıklı gelen o oldu.sonuçta ben hastaneye başladığımda doğum fiyatı neyse öyle olmalı.fiyatı sorarak başladım neden daha fazla vereyim ki.epeyde bi fark olacak diyorlar aralıkla ocak arasında.Benim gittigim hastanede ocak ayinda fiyatlarin guncellenecegini söyledi.
Sabit kalan olduğunu bilmiyordum senden duydum.Dilyy merkezde fiyatın guncellenecegini söylediler . bizim burdaki hastane ne dedi sordun mu hic? Aralik ile ocak farkli olacak degil mi?
Hiç sormadık daha canım benim yarın yarıya indirimim vardı en son ama biz eşimin müdürüne arattiracagiz kendimiz konuşmadan bakalım ne diyecek ama Aralık ocak farkı olur sanırım benim zaten gününü beklerse bile aralıkta olacak 20 -22 Aralık gibi en geç alırım demiştiBenim gittigim hastanede ocak ayinda fiyatlarin guncellenecegini söyledi.
Sabit kalan olduğunu bilmiyordum senden duydum.Dilyy merkezde fiyatın guncellenecegini söylediler . bizim burdaki hastane ne dedi sordun mu hic? Aralik ile ocak farkli olacak degil mi?
Hepimiz aynıyız galibaAh seni öyle anlıyorum ki bazen gece uykumdan uyanıp oğluma bakıp ağlıyorum nasıl sezeryana gireceğim diye... İnsanın evde canını bırakması çok zor çok...
Ben hergun hissediyorum .başıdır muhtemelen o atan tarafBebişin hıçkırıklarını herkes hissediyor muben 3 gündür hissediyorum. Öncesinde hiç hissetmedim. Pıt pıt atan yerde başı var dimi?
Eğer paket olsa ocaktan önceki anlaşılan olurdu. Ama smdi illaki değişir.arkadaşlar iyi akşamlar.malum doğumlar yaklaşıyor umarım herkes bebişini sağ salim kucağına alır az ağrı az sancıyla kurtuluruz hepimiz inşallah.ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.özelde başladığımız zamanın doğum ücretleri mi geçerli olur yoksa ocak ayında yeni fiyatlandırma yapılacakmış o sekilde mi vermemiz gerek.ben kendi hastaneme sordum.ocakta fiyatlar değişecek şuanki fiyat olmaz dediler ama kimi hastaneler nasıl başladıysanız o fiyat geçerli olur diyormuş.sizin bilginiz var mı bu konuda?
Geçen gün de annem yaptı aynısınıYa bugun aksam annemlerle kalabalık oturuyoruz herkes bi yemekden bahsediyor ama su an bulamayacagim seyler size de soylemiyorum o yuzden.En sonunda yeter yaa hamile kadinin yaninda bu kadar da konusulmazki dedim. Senin de hemen canin cekiyor mu diyolar bi de. Yok arkadas hamileye saygi kalmamis
Bu haftalarda sakinleyecegine hepimizde mide bulantısı var anlaşılanBugün hic uyuyamadim dön dön bulantım var gibi midem bir tuhaf nane limon yapıyorum. Sürekli gurulduyor mide karın off. Birde bacağıma kramp girdi kalkarken çok fena
Off sorma ishal oldum ondan galiba yine perişanımBu haftalarda sakinleyecegine hepimizde mide bulantısı var anlaşılan
Yoğurt nişasta , kahve limon gibi yöntemler denedin mi canimOff sorma ishal oldum ondan galiba yine perişanım
En azindan tüh felan demisGeçen gün de annem yaptı aynısınıdışarda pek satılmayan, evde yapılan ve uçağa almanın yasak olduğu bir şey
Diyor ki işte şu kadar kilo yaptım, sen de çok seversin ama gelirken getiremeyeceğim uçağa almazlar keşke alsalardı şu kadar bidon oldu çok da güzel olacak tam olunca falan filan nasıl anlatıyor ama :))) en son dedim anne yeter da, getiremeyeceksin edemeyeceksin niye bunca reklam yaniayy canın mı çekti tüh ya keşke getirebilseydim diye başa sardı tekrar
Benimde belli değil. 2oğlumu kolayca koymuştuk bunda eşim bana bıraktı kız olunca ondan galiba bulamıyorum.Kizlar bebeklerinizn isimleri hazirmi benim hala yokerkek isimleri öneriline acigim..bi kac favori var ama iste bu diyemiyoruz sanki icimize sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?