2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
kızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
Ben doğumdan sonra almayı düşünüyorum zaten 1hafta kullanmam sezeryan olduğu için dikişler alınsın sonra başlarım. E ozamanda bakalım nasıl olacak bedenim. Tam sıksın istiyorum yarım tayt gibi olanlardan alacağım basen falanda tutsun

Aman hari evlenmesi icin çöp catanlik yapma sakın buna evlendiği kizin bedduasi bir omur yeter sonra
Ben aileye açık açık diyorum kız bulursanız bana sorulursa neyse o derim istemeye de gitmem diye eşim zaten gitmez evlenir çocuk yapar ailesine bakmaz o da bana düşer der hep

Bu haftalarda sakinleyecegine hepimizde mide bulantısı var anlaşılan
Benim mide bulantısı değil de yanma geri döndü o da diyetin dışına çıkarsam misal evde tam buğday ekmeği bitiyor hadi normal ekmekten az alayım bunun için markete gitmeyeyim dediğim an sonu pişmanlık tüm gün o ilk üç ay yanması aynı devam ediyor

Yani isimiz biraz zor hem begendiklerimiz ya kuzen yada yakin akraba yada söylenisi zor.almanya icin.. klasik ali, mehmet, ahmet fln olcak sanirm bu gidisle
Ali çok güzel isim ama ve insan söylerken hiç sıkılmıyor. benim küçük oğlum Yusuf Ali ismi genelde Ali diyoruz. Büyük oğlum Ömer Talha fikir olur belki. Enes ve selim ismini beğeniyorum başka. İsim analizlerine de bakıyorum ben anlamından çok

Geçen ınstagramda bi kadin dogum doktoru denk geldi karinin gitmesinin korseyle asla iliskisi yok dedi almak istiyorsanız alin ama faydası olmaz dedi
Etkisi olur gibi geliyor bana. Birde doğumdan sonra o yumuşama ve sarkık halı insanı rahatsız ediyor enazindan ona da yardımcı olur ve tokluk hissi verir gibi geliyor bakalım bende hiç kullanmadım yaza denk gelince sıkıldım cokama bunda kullanırım 3olunca artik

31-32. haftalarda olup bebegi hala makat gelis olan var mi? Bu haftalardan sonra donme ihtimali nedir merak ediyorum.
Biz oluyor 36-37 haftada bile oluyor. Ben bunu yapıyorum günde bir kaç kere çevirmek için.

Eklentiler

• Screenshot_20221125-091026_Chrome.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 62
Rusyada doktorlar bunu da deniyorlar ama çok tehlikeli. Geçen hastanede yatarken bir kıza yapmaya çalışmışlar şu balon patladı şu geldi hemen doğuma almışlar

Eklentiler

• Screenshot_20221125-091043_Chrome.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 67
Yurt dışında arkadaşıma yaptılar bisey hastanede nabzi yükseldi fenalaştı bıraktılar .
Evet tehlikeli ama tabiki kadından izin alıyorlar yani zorla birsey yok. Bizim orda kızlar sezaryen cok karşı herkese normal doğum istiyorlar o yüzden hersey deniyorlar çevirmek için

Evet tehlikeli ama tabiki kadından izin alıyorlar yani zorla birsey yok. Bizim orda kızlar sezaryen cok karşı herkese normal doğum istiyorlar o yüzden hersey deniyorlar çevirmek için
Evet evet izin aldilar hastanede yatti bi iki gün cikti iste ilk sezaryan oldu ,diğeri normal .
Kac senedir turkiyedesin turkcen iyi baya

Eğer önceden bir paket almadıysan doğum yaptığın zaman geçerli olur diye düşünüyorum,tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık biz gebelik paketi doğum paketi olan onda şans olacak ki gebe kaldım bir ay sonra doğumumu karşılıyor şükür,doğum fiyatları ne kadar yüksekmiş

Biz oluyor 36-37 haftada bile oluyor. Ben bunu yapıyorum günde bir kaç kere çevirmek için.
Bunu deneyeyim ben de ama yerdeyken yapabilirim sanirim ancak bu kadar akrobasi bana fazla gelir sonraki kontrolun ne zaman? Fayda gorursen haberdar et
Rusyada doktorlar bunu da deniyorlar ama çok tehlikeli. Geçen hastanede yatarken bir kıza yapmaya çalışmışlar şu balon patladı şu geldi hemen doğuma almışlar
Benim yasadigim yerde de yaygin yapiliyo bu ama ben de korkarim hayatta yaptirmam sezaryen olurum o zaman sorun degil Insallah kendileri donerler bakalim

Benim bir arkadaşımın bebeği de anne karnında kendi kendine dönmeye çalışırken kesesini yırtmıştı 7-8 aylıkken acil sezaryene aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…