- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.621
Ben doğumdan sonra almayı düşünüyorum zaten 1hafta kullanmam sezeryan olduğu için dikişler alınsın sonra başlarım. E ozamanda bakalım nasıl olacak bedenim. Tam sıksın istiyorum yarım tayt gibi olanlardan alacağım basen falanda tutsunkızlar doğumdan sonra kullanmak için korse aldınızmı?
aldıysanız fikir açısından iyi olur aslında
trendyolda uygunlar da var owli de var karrsız kaldım bende
Ben aileye açık açık diyorum kız bulursanız bana sorulursa neyse o derim istemeye de gitmem diyeAman hari evlenmesi icin çöp catanlik yapma sakın buna evlendiği kizin bedduasi bir omur yeter sonra
Ben hissediyorum ama baş yukarıda ben aşağıda hissediyorumBebişin hıçkırıklarını herkes hissediyor muben 3 gündür hissediyorum. Öncesinde hiç hissetmedim. Pıt pıt atan yerde başı var dimi?
Benim mide bulantısı değil de yanma geri döndü o da diyetin dışına çıkarsam misal evde tam buğday ekmeği bitiyor hadi normal ekmekten az alayım bunun için markete gitmeyeyim dediğim an sonu pişmanlık tüm gün o ilk üç ay yanması aynı devam ediyorBu haftalarda sakinleyecegine hepimizde mide bulantısı var anlaşılan
Yediğin bişey mi etkiliyor acabaOff sorma ishal oldum ondan galiba yine perişanım
Ali çok güzel isim ama ve insan söylerken hiç sıkılmıyor. benim küçük oğlum Yusuf Ali ismi genelde Ali diyoruz. Büyük oğlum Ömer Talha fikir olur belki. Enes ve selim ismini beğeniyorum başka. İsim analizlerine de bakıyorum ben anlamından çokYani isimiz biraz zor hem begendiklerimiz ya kuzen yada yakin akraba yada söylenisi zor.almanya icin..klasik ali, mehmet, ahmet fln olcak sanirm bu gidisle
Etkisi olur gibi geliyor bana. Birde doğumdan sonra o yumuşama ve sarkık halı insanı rahatsız ediyor enazindan ona da yardımcı olur ve tokluk hissi verir gibi geliyor bakalım bende hiç kullanmadım yaza denk gelince sıkıldım cokama bunda kullanırım 3olunca artikGeçen ınstagramda bi kadin dogum doktoru denk geldi karinin gitmesinin korseyle asla iliskisi yok dedi almak istiyorsanız alin ama faydası olmaz dedi
Biz31-32. haftalarda olup bebegi hala makat gelis olan var mi? Bu haftalardan sonra donme ihtimali nedir merak ediyorum.
Yurt dışında arkadaşıma yaptılar bisey hastanede nabzi yükseldi fenalaştı bıraktılar .Bizoluyor 36-37 haftada bile oluyor. Ben bunu yapıyorum günde bir kaç kere çevirmek için.
Evet tehlikeli ama tabiki kadından izin alıyorlar yani zorla birsey yok. Bizim orda kızlar sezaryen cok karşı herkese normal doğum istiyorlar o yüzden hersey deniyorlar çevirmek içinYurt dışında arkadaşıma yaptılar bisey hastanede nabzi yükseldi fenalaştı bıraktılar .
Hay Allah razı olsun iyi hatırlattin nişastalı yogurdu az patates haşlama yicrm sonra onu yerim hemen çok saol iyi aklıma getirdinYoğurt nişasta , kahve limon gibi yöntemler denedin mi canim
Bı bilsem daha geçen ay oldum günlerce sürdü aciller de gecirdimYediğin bişey mi etkiliyor acaba
Evet evet izin aldilar hastanede yatti bi iki gün cikti iste ilk sezaryan oldu ,diğeri normal .Evet tehlikeli ama tabiki kadından izin alıyorlar yani zorla birsey yok. Bizim orda kızlar sezaryen cok karşı herkese normal doğum istiyorlar o yüzden hersey deniyorlar çevirmek için
Bu kez öyle olmasa bariBı bilsem daha geçen ay oldum günlerce sürdü aciller de gecirdim
Eğer önceden bir paket almadıysan doğum yaptığın zaman geçerli olur diye düşünüyorum,tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık biz gebelik paketi doğum paketi olan onda şans olacak ki gebe kaldım bir ay sonra doğumumu karşılıyor şükür,doğum fiyatları ne kadar yüksekmişarkadaşlar iyi akşamlar.malum doğumlar yaklaşıyor umarım herkes bebişini sağ salim kucağına alır az ağrı az sancıyla kurtuluruz hepimiz inşallah.ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.özelde başladığımız zamanın doğum ücretleri mi geçerli olur yoksa ocak ayında yeni fiyatlandırma yapılacakmış o sekilde mi vermemiz gerek.ben kendi hastaneme sordum.ocakta fiyatlar değişecek şuanki fiyat olmaz dediler ama kimi hastaneler nasıl başladıysanız o fiyat geçerli olur diyormuş.sizin bilginiz var mı bu konuda?
Ben çorap giyemiyorum. Şu hareketi yapmak çok zor.Bizoluyor 36-37 haftada bile oluyor. Ben bunu yapıyorum günde bir kaç kere çevirmek için.
Bunu deneyeyim ben de ama yerdeyken yapabilirim sanirim ancak bu kadar akrobasi bana fazla gelirBizoluyor 36-37 haftada bile oluyor. Ben bunu yapıyorum günde bir kaç kere çevirmek için.
Benim yasadigim yerde de yaygin yapiliyo bu ama ben de korkarim hayatta yaptirmam sezaryen olurum o zaman sorun degilRusyada doktorlar bunu da deniyorlar ama çok tehlikeli. Geçen hastanede yatarken bir kıza yapmaya çalışmışlar şu balon patladı şu geldi hemen doğuma almışlar
Benim bir arkadaşımın bebeği de anne karnında kendi kendine dönmeye çalışırken kesesini yırtmıştı 7-8 aylıkken acil sezaryene aldılarRusyada doktorlar bunu da deniyorlar ama çok tehlikeli. Geçen hastanede yatarken bir kıza yapmaya çalışmışlar şu balon patladı şu geldi hemen doğuma almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?