- 20 Ocak 2015
- 9.631
- 14.090
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.641
Ya bizim doktorun doğum paketi yok, biz hic bilmiyoruz ne vereceğiz ne yapacağız. Geçen sordum laf arasi canim ocağın basında konuşulur dediEğer önceden bir paket almadıysan doğum yaptığın zaman geçerli olur diye düşünüyorum,tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık biz gebelik paketi doğum paketi olan onda şans olacak ki gebe kaldım bir ay sonra doğumumu karşılıyor şükür,doğum fiyatları ne kadar yüksekmiş
Tsk ederimEvet evet izin aldilar hastanede yatti bi iki gün cikti iste ilk sezaryan oldu ,diğeri normal .
Kac senedir turkiyedesin turkcen iyi baya
Benim göbek zaten bir 1 ay önce sadece belli olduBen çorap giyemiyorum. Şu hareketi yapmak çok zor.
32 haftadayim 10-11 civarı almışımBirde tartıya çıktım ben şok bugun 31 haftalık olduk15 kg almışım sizde durumlar nasıl
Ya benim durum karışık biraz . 16 haftaya kadar benim tup bebek doktor baktı. Sonra o hastaneden ayrılmış kendine oda açmaya için ben devlette geçtim. Bir kaç kere de özele gittim ama hiç fark görmedimBunu deneyeyim ben de ama yerdeyken yapabilirim sanirim ancak bu kadar akrobasi bana fazla gelirsonraki kontrolun ne zaman? Fayda gorursen haberdar et
Benim yasadigim yerde de yaygin yapiliyo bu ama ben de korkarim hayatta yaptirmam sezaryen olurum o zaman sorun degilInsallah kendileri donerler bakalim
Ben her hafta gidiyorum geçen hafta devlete, çarşamba özele gittim pazartesi akdeniz universitesi gidecemBunu deneyeyim ben de ama yerdeyken yapabilirim sanirim ancak bu kadar akrobasi bana fazla gelirsonraki kontrolun ne zaman? Fayda gorursen haberdar et
Benim yasadigim yerde de yaygin yapiliyo bu ama ben de korkarim hayatta yaptirmam sezaryen olurum o zaman sorun degilInsallah kendileri donerler bakalim
Evet evetBenim bir arkadaşımın bebeği de anne karnında kendi kendine dönmeye çalışırken kesesini yırtmıştı 7-8 aylıkken acil sezaryene aldılar
Ben 5-6 kilo aldım ama o kadar da verdim 15 haftaya kadar çok kustum hiç birsry yemedim bileBirde tartıya çıktım ben şok bugun 31 haftalık olduk15 kg almışım sizde durumlar nasıl
Benimde sabaha karsi düzenli sancı var di şimdi geçti şükür nolacak bu bebislerin hali hiç bilmiyorum neden bu aceleGünaydın kızlar geceden beri sancılarım devam ediyor... Çantamız yarı yarıya hazır Allahdan bugün akşam halim olursa tamamlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye. Hasta olanlara da geçmiş olsun çok bu süreçler de bitecek
doktorum ideal 10 kg dedi ben biraz ucunu kaçırdım bulantım da olmadı :)32 haftadayim 10-11 civarı almışım
sorma ya genetik zayiflardan hic olamadim zatenİlk 6 ay yürüyus yapabiliyoruz ancak,karin egzersizleri ileri etapta artik.
Korsenin alakasi var mi yok mu bilmem ama ben kullanicagim ilkinde 12 kilo aldigim halde karnim hizli gitti (genetik olarak kendiliginden zayif degiliz malesef).arkada komsumuz 5 kilo almisti korse kullanmadi kocaman göbek kaldi. Tesaduf mu degil mi bilmem ama yine de denemekte fayda var. Benim kadin dogumcuda kullan demisti.
Ya inan hiç bilmiyorum canım benim llki de sıkıntıydi bu da... Hayırlısıyla 37 yi görsek ondan sonra alsa da sıkıntı olmaz inşallahBenimde sabaha karsi düzenli sancı var di şimdi geçti şükür nolacak bu bebislerin hali hiç bilmiyorum neden bu acele
Bende yaşadım canım neden oluyor bilmiyorum. Ama benim sonucunda bağırsaklar bozuldu.Kızlar ben birkaç gündür karın sertliği ve sancı çekiyorum ama doğum gibi değil karnımın da üst tarafları sert oluyor yürüyünce de kasık ağrısı ekleniyor buna sizde durumlar nasıl
Evet canm dediğin gibi oldu şuan nstlerim temiz yani hiç yokCanım ben hastanede yatıyorum 11 gün oldu hergün en az 2 kere nst yapıyorlar bana. Bazen bebek uyku modunda olduğunda hareketlerini takip etmek için öksürtüyorlar o zaman seninki gibi tek çizgi halinde yğkselmeler oluyor ama sancı geldiğinde yavaş yavaş yükseliyor 80 civarına kadar çıkıyor ve çizgi değil dağ şeklini alıyor. Senin nst de sadece çizgiler var öksürükten kaynaklanmış olabilir.
Aksine ilk gebelikte 40 haftayi doldurdum ne sancı ne açılma vardi suni sancı verdiler yine doğmadı kızımda bı acele bı haller anlamadım gittiYa inan hiç bilmiyorum canım benim llki de sıkıntıydi bu da... Hayırlısıyla 37 yi görsek ondan sonra alsa da sıkıntı olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?