2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya bizim doktorun doğum paketi yok, biz hic bilmiyoruz ne vereceğiz ne yapacağız. Geçen sordum laf arasi canim ocağın basında konuşulur dedi hayir hic bilmediğimiz bi fiyati bekliyoruz Allah yardim etsin bizede inş cok olmaz. Ben ekim de düşük yaptim eşime söyledim sigorta yapalım bak sonra gec olur yapmadi belki baska doktor bulurdum. Şimdiki doktordan da memnunum ama hic arastitmadik baska doktor esim direkt buna devam edelim dedi. Daha önce kadin doğum doktoru seçimlerimden dolayı bu sefer benim dediğim olsun dedi. Valla paket vs olsaydi çocuklarıma harcardim parayı

Kızlar ben birkaç gündür karın sertliği ve sancı çekiyorum ama doğum gibi değil karnımın da üst tarafları sert oluyor yürüyünce de kasık ağrısı ekleniyor buna sizde durumlar nasıl

Ben çorap giyemiyorum. Şu hareketi yapmak çok zor.
Benim göbek zaten bir 1 ay önce sadece belli oldu ama ne otobüste ne tramvayda hala kimse yer vermiyor2 gün önce çektim

Eklentiler

• Screenshot_20221125-112441_Gallery.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20221125-112415_Gallery.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 90
Ya benim durum karışık biraz . 16 haftaya kadar benim tup bebek doktor baktı. Sonra o hastaneden ayrılmış kendine oda açmaya için ben devlette geçtim. Bir kaç kere de özele gittim ama hiç fark görmedim 28 Eylül de Rusyada gittim 1 hafta düşündüm sadece orda hastaneye düştüm 3 hafta yattım. Peser takmışlar. 29 Ekim zar zor 2 uçakla buraya döndüm. Ha o zamanda hastaneden önce kızım hep baş aşağıda o yüzden çok basınca açılma başladı. Bana hastanede doktor iste söyledi ve gösterdi bu hareketleri çevirmek için. Ben bir kaç kere yaptım kız çevirmiş ama o zamanda tabiki 25-26 haftadayim.daha yer çok ve kolay oldu .şuan hala makat geliş tabiki benim için iyi çünkü ben sezaryen istiyorum ama devletteki doktor dediki özele git burda her doktor yapmaz sezaryen isteğe bağlı. Bende buna takıldım. Yani gece birsey olursa nasıl yapmazlar ??? Benim yaşım 36 tup bebek hem makat geliş yani yapmak zorunda da .valla kafam karışık. Özelde de doktor dedi sana %100 sezaryen yapacağız ama o hastanede prematüre yoğun bakım yok .Yani şimdi birsey olursa seni zaten devlete göndereceğiz . Benim bir planım var şuan 35-36 bekliyorum ne zaman peser çıkaracaklar o zaman ben devreye giricem

Ben her hafta gidiyorum geçen hafta devlete, çarşamba özele gittim pazartesi akdeniz universitesi gidecem

Benimde sabaha karsi düzenli sancı var di şimdi geçti şükür nolacak bu bebislerin hali hiç bilmiyorum neden bu acele

sorma ya genetik zayiflardan hic olamadim zaten kilo vermek benim icin cok zor oldu ama karnim gitsede ikinci farkli olabilir bizim komsu cok zayif hamileliktede bile cok zayifti gobek vardi dogum yapti ayni kalmis resmen gobegi korse cok kullanamadim ama sıkı taytlardan giydim belko ondan gitti benim

Evet canm dediğin gibi oldu şuan nstlerim temiz yani hiç yok

Ya inan hiç bilmiyorum canım benim llki de sıkıntıydi bu da... Hayırlısıyla 37 yi görsek ondan sonra alsa da sıkıntı olmaz inşallah
Aksine ilk gebelikte 40 haftayi doldurdum ne sancı ne açılma vardi suni sancı verdiler yine doğmadı kızımda bı acele bı haller anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…