2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bu değerler ne demek ya anlayan varmi

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-25-13-00-36-85_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bebeğin dönmesi için bol bol secde pozisyonunda durmak çok iyimiş birde inşikak süresi bebeğin dönmesi niyetiyle okunuyormuş(yanlız inşikak okursanız secde ayeti geçiyor her okumaya 1 secde yapmak gerekiyor, secde yapmak çok basit, bilmiyorsanız nete yazın nasıl yapılacağının videosu var)

Sudan olabilir mi? Hazır su içebilirsiniz ama duş alirken ağıza girer su mu ne bağırsaginizi rahatsız eden bisey var.
Canım zaten burada musluk suyu icilmiyor damacana Kalabak suyu alıyoruz. İlaçlar mi yapıyor desem aylardir içiyorum hepsini neden 2 aydır oluyor

Aksine ilk gebelikte 40 haftayi doldurdum ne sancı ne açılma vardi suni sancı verdiler yine doğmadı kızımda bı acele bı haller anlamadım gitti
Sabirsiz bizim kızlar ben artık evde İpek lütfen dur diye konuşuyorum her gün oğlumda anne kime diyorsun diyor çocuğun da beynini yaktim

Anladim canim. Cok emin konusmak istemem ama bebek sonuna kadar makat gelis olursa sezaryen yapmak zorundalar diye biliyorum. Yurtidisinda normal dogumu destekleyen ve secime bagli sezaryen yapmayan ulkelerde bile bu boyle. Benim yasadigim yer oyle mesela, sezaryen secemezsin ama makat gelisse alirlar. O yuzden sana da oyle bi durumda sikinti cikaracaklarini hic sanmam. O zaman sen hic dondurmeye calisma bence otursun boyle oldugu yerde ne guzel benimki de bu haftaya kadar hep bas gelisti nolduysa 30. haftada ters donmeye karar vermis pasam. Ters bi tip olacak herhalde

Evet evet oluyor ama tabiki de hastanede bunu yapıyorlar birsey olursa hemen yardım etmek için
Benim bebek birkaç kez döndü kendi kendine. En son gittiğimde baş aşağı dönmüştü, bir hafta öncesinde makat gelişti, daha öncekinde yine baş aşağıydı. Ama en son döndüğünde çok korktum o da kendi kesesini yırtacak suyu gelecek diye. çok canım yandı ağlattı, bir de artık kemikleri sert sert hissediliyor, sanki o minik bebek değil kocaman bi adam var gibi

Yine ishal oldum niye durup durup ishal oluyorum ki ben yaa. Süründürüp acillik ediyor
Bende oldum anlamiyorum.
Benim sorunum belki sut urunleri : sabahlari yulafli meyveli yogurt ve 1.5 saat sonra bir tane kasarli tost yiyorum (evden getiriyorum is yerinde buz dolapta sakliyorum, tost makinesi var onu kullaniyorum evden getirdigim firin kagidi parcasida var onu kullaniyorum tost makinesine temas etmesin diye tostum). Gunde 2 /3 tane meyve tuketiyorum en fazla. Anlamadim gitti, birde birden sanci gibi karnim agriyor. Suyuda bol iciyorum, aksam yemekleri ev yapimi, kallanini ogle yemegimde tuketiyorum (onlarida buz dolabina sakliyorum ise geldigim an ve araba kullanirken sogutucu cantadalar). Anlamadim bende yedigim birsey mi dokandi ama kac gundur ayni, bir geciyor ama yeniden oluyor. Laktoz intoleransi var belki bende bilmiyorum baska birsey gelmiyor aklima benim durumumda.... Ya da hamileligin bir genel etkisi.. ne yapsam sasirdim nasil kurtulmaliyim, bir cozum bulursan bana da soyle, ya da ne yenilir bu durumda en azindan biraz duzelmesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…