- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.661
Nasıl oldun cnmKızlar ozeldeki doktoruma gittim 14 u 1 aydır devlettekine gitmiyorum ona gidicem bugün hem acile de bir serum taktırır belki ishalime çok kötüyüm
Çok kötüyüm canım sürekli vc deyimNasıl oldun cnm
Doktor ne dedi geçmedin mi doktoraÇok kötüyüm canım sürekli vc deyimhiç halim kalmadı eşime dedim tekerlekli arabayla gezdir beni hastanede öyle kötüyüm neden ishal olup duruyorum ben yaa
Yok daha gitmedim gidicem geçen ayda oldum böyle kan temiz çıktı. Bebeğe bakar en azından zaten prebiyotik dışında bişey kullanamam verilmezDoktor ne dedi geçmedin mi doktora
Sudan olabilir mi? Hazır su içebilirsiniz ama duş alirken ağıza girer su mu ne bağırsaginizi rahatsız eden bisey var.Yok daha gitmedim gidicem geçen ayda oldum böyle kan temiz çıktı. Bebeğe bakar en azından zaten prebiyotik dışında bişey kullanamam verilmez
Aah ahh benimki de öyle önlü arkalı vuruyor hemdekızlar bu bebe benim şeyime şeyime vuruyor
amacı ne korkutuyor beni
aynı zamanda da hıçkırıyor
Canım zaten burada musluk suyu icilmiyor damacana Kalabak suyu alıyoruz. İlaçlar mi yapıyor desem aylardir içiyorum hepsini neden 2 aydır oluyorSudan olabilir mi? Hazır su içebilirsiniz ama duş alirken ağıza girer su mu ne bağırsaginizi rahatsız eden bisey var.
Her gebelik farklı işte canım hiçbiri birbirine benzemiyor. Sağlıkla günlerinde doğarlar inşallah hepsideAksine ilk gebelikte 40 haftayi doldurdum ne sancı ne açılma vardi suni sancı verdiler yine doğmadı kızımda bı acele bı haller anlamadım gitti
Serum verseler rahatlarsın canimmÇok kötüyüm canım sürekli vc deyimhiç halim kalmadı eşime dedim tekerlekli arabayla gezdir beni hastanede öyle kötüyüm neden ishal olup duruyorum ben yaa
Sabirsiz bizim kızlarAksine ilk gebelikte 40 haftayi doldurdum ne sancı ne açılma vardi suni sancı verdiler yine doğmadı kızımda bı acele bı haller anlamadım gitti
Ya sen bence de serum takti elektrolit dengen mahvolmusutr valla bir kurtulamadık hastalıktanKızlar ozeldeki doktoruma gittim 14 u 1 aydır devlettekine gitmiyorum ona gidicem bugün hem acile de bir serum taktırır belki ishalime çok kötüyüm
Anladim canim. Cok emin konusmak istemem ama bebek sonuna kadar makat gelis olursa sezaryen yapmak zorundalar diye biliyorum. Yurtidisinda normal dogumu destekleyen ve secime bagli sezaryen yapmayan ulkelerde bile bu boyle. Benim yasadigim yer oyle mesela, sezaryen secemezsin ama makat gelisse alirlar. O yuzden sana da oyle bi durumda sikinti cikaracaklarini hic sanmam. O zaman sen hic dondurmeye calisma bence otursun boyle oldugu yerde ne guzelYa benim durum karışık biraz . 16 haftaya kadar benim tup bebek doktor baktı. Sonra o hastaneden ayrılmış kendine oda açmaya için ben devlette geçtim. Bir kaç kere de özele gittim ama hiç fark görmedim28 Eylül de Rusyada gittim 1 hafta düşündüm sadece orda hastaneye düştüm 3 hafta yattım. Peser takmışlar. 29 Ekim zar zor 2 uçakla buraya döndüm. Ha o zamanda hastaneden önce kızım hep baş aşağıda o yüzden çok basınca açılma başladı. Bana hastanede doktor iste söyledi ve gösterdi bu hareketleri çevirmek için. Ben bir kaç kere yaptım kız çevirmiş ama o zamanda tabiki 25-26 haftadayim.daha yer çok ve kolay oldu .şuan hala makat geliş tabiki benim için iyi çünkü ben sezaryen istiyorum ama devletteki doktor dediki özele git burda her doktor yapmaz sezaryen isteğe bağlı. Bende buna takıldım. Yani gece birsey olursa nasıl yapmazlar ??? Benim yaşım 36 tup bebek hem makat geliş yani yapmak zorunda da .valla kafam karışık. Özelde de doktor dedi sana %100 sezaryen yapacağız ama o hastanede prematüre yoğun bakım yok .Yani şimdi birsey olursa seni zaten devlete göndereceğiz . Benim bir planım var şuan 35-36 bekliyorum ne zaman peser çıkaracaklar o zaman ben devreye giricem
Benim bebek birkaç kez döndü kendi kendine. En son gittiğimde baş aşağı dönmüştü, bir hafta öncesinde makat gelişti, daha öncekinde yine baş aşağıydı. Ama en son döndüğünde çok korktum o da kendi kesesini yırtacak suyu gelecek diye. çok canım yandı ağlattı, bir de artık kemikleri sert sert hissediliyor, sanki o minik bebek değil kocaman bi adam var gibiEvet evetoluyor ama tabiki de hastanede bunu yapıyorlar birsey olursa hemen yardım etmek için
Talep etcem kuzum takarlar herhalde.Ya sen bence de serum takti elektrolit dengen mahvolmusutr valla bir kurtulamadık hastalıktan
Canım çok geçmiş olsun tahlil vs yapildimi neden böyle oluyorKızlar ozeldeki doktoruma gittim 14 u 1 aydır devlettekine gitmiyorum ona gidicem bugün hem acile de bir serum taktırır belki ishalime çok kötüyüm
çok aceleci ya bu yeni zamanın bebeleriAah ahh benimki de öyle önlü arkalı vuruyor hemde
Bulantin varsa hamilelere yapılan ilaçlar var onlardan birini yaparlar canımTalep etcem kuzum takarlar herhalde.
Bulantı ya da bişey kattirsam mi korkuyorum da
Bende oldum anlamiyorum.Yine ishal oldumniye durup durup ishal oluyorum ki ben yaa. Süründürüp acillik ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?