2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım net cekildi doopler istedi bide neden ypiliyor ki bu ondan sonra görüşelim dedi
Ultrason yapmadı mı öncesinde? Bir de nstde de sende sanci ya da bebeğin kalp atışların da bir sıkıntı mı vardı canım? Belki bunlar yüzünden olmuş olabilir ya da sadece ishale bağlı bir şey gelişti mı diye kontrol amaçlı istemis olabilir bebeğin suyu falan azaldı mı diye

Kızlar selam,umarım herkesler çok iyidir. sizlere birşey danışacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
7.ayıma kadar özel hastaneye gittim devlete hiç gitmedi. Özel sağlık sigortam bitince artık özele gidemeyeceğimden dolayı devlet hastanesine randevu aldım. son 2 ayım için devlete gideceğim yani. doğum izin belgemi yazdırmak için çarşamba günü randevum var. Devlette doktor direk ilkte yazar mı raporumu yoksa ilgilenmez mi sıkıntı çıkarırlar mı

Kendi hiç yapmadı ultrason önce nst snra doopler istedi. Nst de bebek sürekli kaydı ondan mı kalp atımı sknti gördü ki. Net çeken iyi dedi ama. Doktor herşeye bir bklm dedi. Dopplerde sonuca normal dedi .enfeksiyona gönderdi bklm kan fln bakarlar herhalde

O zaman ishale bağlı bir problem var mı diye suyunda falan istemiştir iyi sevindim canım inşallah kan sonuçların da iyi çıkar da atlatırsın hızlıca

Kızlar bir saatten fazladır bebek hiç durmadan hareket ediyor. Takla mı atıyor anlamadım hareketleri o kadar sert ki, bi o yana bi bu yana karnım. Yediklerimden mi rahatsız oldu yada hoşuna gitti anlamadım…

Kızlar bir saatten fazladır bebek hiç durmadan hareket ediyor. Takla mı atıyor anlamadım hareketleri o kadar sert ki, bi o yana bi bu yana karnım. Yediklerimden mi rahatsız oldu yada hoşuna gitti anlamadım…
Benim de sabahtan beri öyle canım, iyice sertleşti hareketleri

Herkese merhaba,
Uzun süredir giremedim bir salgindir gidiyor biz de nasibimizi aldık. 1 haftada anca yeni yeni toparlaniyiruz. Hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyilesirsiniz.
Hafif kendime gelmişken eksiklikleri tamamlayacagim bebek çantası olarak ne aldınız görmeden almak çok zor alıp memnun kalan var mi?

Ben yine kaşık ağrısından hastaneye gittim sabah bebeğin başı baya aşağıda dedi doktor 34+3 üm benek gelişimi 35+5 çıktı kilosun2446 doktor nstde düzenli sancının olmadığını tahim ağzı kısalığının 25 cm olduğunu söyledi serumla ağrın geçer dedi geçmezse perinat olan hastaneye git defi zaten doğumuda öyle bir yerde yap dedi bu rahim ağzı kısalığı galiba doğumdan sonra da sıkıntı çıkaracak bana

Böyle bir dönemde neden öyle oldunuz ki
Benim esim soğuk bir adam böyle duygusal falan değil.dogum videoları ya da hamilelik öğrenince ağlayan adalar vs ona saçma geliyor ve abartı geliyor dizi izliyordum o da telefonuyla uğraşıyordu dizide ki adam karısı hamile aşırı ilgileniyor şakayla millette ne kocalar var dedim bozuldu ben sana millette ne kadınlar var diyor muyum dedi oradan başladı kavga bende sinirlendim uyumaya odaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…