- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.701
Gecen senelerde esimle tastistigimizda ben agliyorum bi baktim o dizüstü bilgisayardan video izleyip gülüyor. Sinirle bir kapattim ekrani kırıldıEşimle tartıştım canım çok sıkkın hayir ben sinirden deliriyorum adam diğer odada televizyon izliyor. Bu rahatlığı beni öldürecek.
Aaa nasil yani anlamadim bebek kendi keseyi mi yirtmis??Benim bir arkadaşımın bebeği de anne karnında kendi kendine dönmeye çalışırken kesesini yırtmıştı 7-8 aylıkken acil sezaryene aldılar
Kızlar ben birkaç gündür karın sertliği ve sancı çekiyorum ama doğum gibi değil karnımın da üst tarafları sert oluyor yürüyünce de kasık ağrısı ekleniyor buna sizde durumlar nasıl
Kızlar ben birkaç gündür karın sertliği ve sancı çekiyorum ama doğum gibi değil karnımın da üst tarafları sert oluyor yürüyünce de kasık ağrısı ekleniyor buna sizde durumlar nasıl
Kizlarin masallahi var genelde az aldilar ama benimde senden kalir yanim yokBirde tartıya çıktım ben şok bugun 31 haftalık olduk15 kg almışım sizde durumlar nasıl
Biz cok ayrintili dusunuyoruz kuzum gecen gun bende dedim bak arkadasin esini nerelere goturuyor diye halbuki goturmedigi yok her yere goturur su son zamanlar korkuyor cok dolanmayalim diye . Kırıldim dedi hemen seni gezdirmiyormuyum diye sonra baktim azicik naza cekmisim kendimiBenim esim soğuk bir adam böyle duygusal falan değil.dogum videoları ya da hamilelik öğrenince ağlayan adalar vs ona saçma geliyor ve abartı geliyor dizi izliyordum o da telefonuyla uğraşıyordu dizide ki adam karısı hamile aşırı ilgileniyor şakayla millette ne kocalar var dedim bozuldu ben sana millette ne kadınlar var diyor muyum dedi oradan başladı kavga bende sinirlendim uyumaya odaya geldim
Ah bu erkekler benimki de öyle başkasının eşi desem varya kıyameti koparır.. Bugun avm ye gittik bizde tartıştık kıza uyku tulumu alacaktık lcw de pahalı geldi almadık neyse evde bir uyku tulumu var ne gerek var diyor. Bana hastane için gecelik lazım dedim istediğim şeyde şatavatlı lohusa takımı değil uzun kollu badi ve alt o kadar neymiş ilk doğumunda almıştın ona ne oldu onu da evde giyiyorum çamaşır suyu bulaşmış neyse kalsın dedim.. ben her indirimde olan herşeyi alıyormuşumda para biriktirmek için çabalamıyormuşum.. Hesabıma 100 milyar yatırsa hemen harcarmışım da biriktirmesini bilmiyormuşum bana verdiği parada 2 bin zaten hayat pahalı. İlk evlendiğimizde ailesiyle oturuyorduk ataması antalyaya çıkınca 4 yıldan sonra anca yeni yeni düzen oturtmaya başladık ve hala birçok eksiğimiz var koltuk takımını bile yeni aldık gitmiş koltuğun üstünü sigara içerken yakmış ben o zaman evde değildim görünce cinnet geçirdim tabi neyse illaki bişiler alıyorum evet markette bir şampuana 50 TL vereceğime stokluk ve indirimli alıyorum veya kıza kıyafet vs alıyorum mutfak eşyası vs.. Kendime o kadar kızdım kiii evet ay sonuna kadar yettiremeyebilirim markete gidince zaten gidiyor.. Acaba haksız mıyım diye içim içimi yedi.. Arabada konuştu konuştu ben sustum bana birde konuşsana diyor ne diyim ki yani.. onun düşmanıymışım.. Her tartışmada o gönül alıyormuş bana kalsa hep küs kalırmışım. Kim yerimde olsa Valla çıldırırdı sakinliğimi korudum kızımda var karnımda sertleşmiş vaziyette eve dönüyoruz.. Neyse çocuk olcak daha bir beşiği bile yok ha birde taşınma olayı da var tutturmuş yılbaşından sonra taşıncaz be adam doğum olcak o kadar rahat kiiii rahatlığından ben sinirleniyorum neymiş efendim hepsini o halledecekmiş.. Gercekten anlamak zor akılları bizden çok farklı çalışıyor ama her erkek aynı değil tabi.. Çevremde de görüyorum eşini anlayanları düşüneni bir dediğini iki etmeyeni.. Asla başkasını örnek göstermem mümkün değil şaka da olsa birde Lafa gelince seni seviyorum sevgi sözcükleri bilmem neler yaw he he.. Külahıma anlatBenim esim soğuk bir adam böyle duygusal falan değil.dogum videoları ya da hamilelik öğrenince ağlayan adalar vs ona saçma geliyor ve abartı geliyor dizi izliyordum o da telefonuyla uğraşıyordu dizide ki adam karısı hamile aşırı ilgileniyor şakayla millette ne kocalar var dedim bozuldu ben sana millette ne kadınlar var diyor muyum dedi oradan başladı kavga bende sinirlendim uyumaya odaya geldim
Öksürük hapusuruk bunlardan sonra bende de saniyelik sertlesip geciyor annem bol bol su iç dedi ablam hamileligin son zamanlarinda oksuruk olmustu yigenimin suyu azalmıştı biraz erken gelmişti bizim oğlanBenim de iki gündür surekli sertlesiyor ya ama sancim yok. İlk hamileligim 32 de sonlandi ama ben hic sertlesme yasadigimi hatirlamiyorum
Sertlesmenin kasilma oldugunu da burada öğrendim.
Benimde hic bulantim olmadi ben bir aydir ayni kilodayim ama 18. Haftaya kadar kanamadan yattim o donemde çoğunluğunu aldim malesef. Ama dedim bebek saglikli olsun kilo icin agzimi acmicam.o yuzden simdi sorun etmiyorum doğumdan sonra verilir nasil olsa dirayetli olduktan sonradoktorum ideal 10 kg dedi ben biraz ucunu kaçırdım bulantım da olmadı :)
Hatasını anladı affettirdi kendini ama kesinlikle öyle oluyorGecen senelerde esimle tastistigimizda ben agliyorum bi baktim o dizüstü bilgisayardan video izleyip gülüyor. Sinirle bir kapattim ekrani kırıldıerkekler icin kavga o anda bitiyor malesef bizler tatliya baglayincaya kada o olayi tekrar tekrar yaşıyoruz sen canını sıkma bosver o unutmustur bile.
Yaa ben universiteye bitinceye kadar yiyip kili almayanlardandim ama bankaya basladim hic popodan kilo almayan ben bankaci poposu yaptimsorma ya genetik zayiflardan hic olamadim zatenkilo vermek benim icin cok zor oldu ama karnim gitsede ikinci farkli olabilir bizim komsu cok zayif hamileliktede bile cok zayifti gobek vardi dogum yapti ayni kalmis resmen gobegi korse cok kullanamadim ama sıkı taytlardan giydim belko ondan gitti benim
Orası öyle canım gecen gece ateşim var diye 3e kadar uyumadı beni kontrol etti sürekli ki sabah 6 da kalkıp işe gidecekti. Şimdi de zaten affettirdi kendiniBiz cok ayrintili dusunuyoruz kuzum gecen gun bende dedim bak arkadasin esini nerelere goturuyor diye halbuki goturmedigi yok her yere goturur su son zamanlar korkuyor cok dolanmayalim diye . Kırıldim dedi hemen seni gezdirmiyormuyum diye sonra baktim azicik naza cekmisim kendimihiç üzülme canınıda sıkma kuzum çok şükür her sürecimizde yanımızdalar
Benim sürekli regl gibi sancım oluyor ve karnım çok aşırı sertleşiyor.. Az önce de başım döndüBenim de iki gündür surekli sertlesiyor ya ama sancim yok. İlk hamileligim 32 de sonlandi ama ben hic sertlesme yasadigimi hatirlamiyorum
Sertlesmenin kasilma oldugunu da burada öğrendim.
Öksürükten kaynaklı mi suyu azalmış canim? Oyle bir etkisi mi var ?Öksürük hapusuruk bunlardan sonra bende de saniyelik sertlesip geciyor annem bol bol su iç dedi ablam hamileligin son zamanlarinda oksuruk olmustu yigenimin suyu azalmıştı biraz erken gelmişti bizim oğlan
Canim düzeninizi kurarsiniz inş sikma canını, herşey olacağına variyor. Keşke evi hemen taşısaniz o zaman herşey daha ucuz olmayacak. Yılbaşı sonrası herseye zam gelir . Neyse sağlık olsun gerçketen su dönemde herşeye her gün zam geliyor yetişmek zor. Insallah herşey daha iyi olur. Kizin kac yasında?Ah bu erkekler benimki de öyle başkasının eşi desem varya kıyameti koparır.. Bugun avm ye gittik bizde tartıştık kıza uyku tulumu alacaktık lcw de pahalı geldi almadık neyse evde bir uyku tulumu var ne gerek var diyor. Bana hastane için gecelik lazım dedim istediğim şeyde şatavatlı lohusa takımı değil uzun kollu badi ve alt o kadar neymiş ilk doğumunda almıştın ona ne oldu onu da evde giyiyorum çamaşır suyu bulaşmış neyse kalsın dedim.. ben her indirimde olan herşeyi alıyormuşumda para biriktirmek için çabalamıyormuşum.. Hesabıma 100 milyar yatırsa hemen harcarmışım da biriktirmesini bilmiyormuşum bana verdiği parada 2 bin zaten hayat pahalı. İlk evlendiğimizde ailesiyle oturuyorduk ataması antalyaya çıkınca 4 yıldan sonra anca yeni yeni düzen oturtmaya başladık ve hala birçok eksiğimiz var koltuk takımını bile yeni aldık gitmiş koltuğun üstünü sigara içerken yakmış ben o zaman evde değildim görünce cinnet geçirdim tabi neyse illaki bişiler alıyorum evet markette bir şampuana 50 TL vereceğime stokluk ve indirimli alıyorum veya kıza kıyafet vs alıyorum mutfak eşyası vs.. Kendime o kadar kızdım kiii evet ay sonuna kadar yettiremeyebilirim markete gidince zaten gidiyor.. Acaba haksız mıyım diye içim içimi yedi.. Arabada konuştu konuştu ben sustum bana birde konuşsana diyor ne diyim ki yani.. onun düşmanıymışım.. Her tartışmada o gönül alıyormuş bana kalsa hep küs kalırmışım. Kim yerimde olsa Valla çıldırırdı sakinliğimi korudum kızımda var karnımda sertleşmiş vaziyette eve dönüyoruz.. Neyse çocuk olcak daha bir beşiği bile yok ha birde taşınma olayı da var tutturmuş yılbaşından sonra taşıncaz be adam doğum olcak o kadar rahat kiiii rahatlığından ben sinirleniyorum neymiş efendim hepsini o halledecekmiş.. Gercekten anlamak zor akılları bizden çok farklı çalışıyor ama her erkek aynı değil tabi.. Çevremde de görüyorum eşini anlayanları düşüneni bir dediğini iki etmeyeni.. Asla başkasını örnek göstermem mümkün değil şaka da olsa birde Lafa gelince seni seviyorum sevgi sözcükleri bilmem neler yaw he he.. Külahıma anlat
Gerçekten bugün hiç durmuyor, diyorum herhalde bu çocuk aşağıdan değil karnımı yırtıp çıkacakBenim yavrum takla güvercini gibi
Kız nasıl bu kadar aynı şeyleri yaşayabiliyoruz sanki benim eşimi anlatmışsınAh bu erkekler benimki de öyle başkasının eşi desem varya kıyameti koparır.. Bugun avm ye gittik bizde tartıştık kıza uyku tulumu alacaktık lcw de pahalı geldi almadık neyse evde bir uyku tulumu var ne gerek var diyor. Bana hastane için gecelik lazım dedim istediğim şeyde şatavatlı lohusa takımı değil uzun kollu badi ve alt o kadar neymiş ilk doğumunda almıştın ona ne oldu onu da evde giyiyorum çamaşır suyu bulaşmış neyse kalsın dedim.. ben her indirimde olan herşeyi alıyormuşumda para biriktirmek için çabalamıyormuşum.. Hesabıma 100 milyar yatırsa hemen harcarmışım da biriktirmesini bilmiyormuşum bana verdiği parada 2 bin zaten hayat pahalı. İlk evlendiğimizde ailesiyle oturuyorduk ataması antalyaya çıkınca 4 yıldan sonra anca yeni yeni düzen oturtmaya başladık ve hala birçok eksiğimiz var koltuk takımını bile yeni aldık gitmiş koltuğun üstünü sigara içerken yakmış ben o zaman evde değildim görünce cinnet geçirdim tabi neyse illaki bişiler alıyorum evet markette bir şampuana 50 TL vereceğime stokluk ve indirimli alıyorum veya kıza kıyafet vs alıyorum mutfak eşyası vs.. Kendime o kadar kızdım kiii evet ay sonuna kadar yettiremeyebilirim markete gidince zaten gidiyor.. Acaba haksız mıyım diye içim içimi yedi.. Arabada konuştu konuştu ben sustum bana birde konuşsana diyor ne diyim ki yani.. onun düşmanıymışım.. Her tartışmada o gönül alıyormuş bana kalsa hep küs kalırmışım. Kim yerimde olsa Valla çıldırırdı sakinliğimi korudum kızımda var karnımda sertleşmiş vaziyette eve dönüyoruz.. Neyse çocuk olcak daha bir beşiği bile yok ha birde taşınma olayı da var tutturmuş yılbaşından sonra taşıncaz be adam doğum olcak o kadar rahat kiiii rahatlığından ben sinirleniyorum neymiş efendim hepsini o halledecekmiş.. Gercekten anlamak zor akılları bizden çok farklı çalışıyor ama her erkek aynı değil tabi.. Çevremde de görüyorum eşini anlayanları düşüneni bir dediğini iki etmeyeni.. Asla başkasını örnek göstermem mümkün değil şaka da olsa birde Lafa gelince seni seviyorum sevgi sözcükleri bilmem neler yaw he he.. Külahıma anlat
Seninki baya rahatmışAh bu erkekler benimki de öyle başkasının eşi desem varya kıyameti koparır.. Bugun avm ye gittik bizde tartıştık kıza uyku tulumu alacaktık lcw de pahalı geldi almadık neyse evde bir uyku tulumu var ne gerek var diyor. Bana hastane için gecelik lazım dedim istediğim şeyde şatavatlı lohusa takımı değil uzun kollu badi ve alt o kadar neymiş ilk doğumunda almıştın ona ne oldu onu da evde giyiyorum çamaşır suyu bulaşmış neyse kalsın dedim.. ben her indirimde olan herşeyi alıyormuşumda para biriktirmek için çabalamıyormuşum.. Hesabıma 100 milyar yatırsa hemen harcarmışım da biriktirmesini bilmiyormuşum bana verdiği parada 2 bin zaten hayat pahalı. İlk evlendiğimizde ailesiyle oturuyorduk ataması antalyaya çıkınca 4 yıldan sonra anca yeni yeni düzen oturtmaya başladık ve hala birçok eksiğimiz var koltuk takımını bile yeni aldık gitmiş koltuğun üstünü sigara içerken yakmış ben o zaman evde değildim görünce cinnet geçirdim tabi neyse illaki bişiler alıyorum evet markette bir şampuana 50 TL vereceğime stokluk ve indirimli alıyorum veya kıza kıyafet vs alıyorum mutfak eşyası vs.. Kendime o kadar kızdım kiii evet ay sonuna kadar yettiremeyebilirim markete gidince zaten gidiyor.. Acaba haksız mıyım diye içim içimi yedi.. Arabada konuştu konuştu ben sustum bana birde konuşsana diyor ne diyim ki yani.. onun düşmanıymışım.. Her tartışmada o gönül alıyormuş bana kalsa hep küs kalırmışım. Kim yerimde olsa Valla çıldırırdı sakinliğimi korudum kızımda var karnımda sertleşmiş vaziyette eve dönüyoruz.. Neyse çocuk olcak daha bir beşiği bile yok ha birde taşınma olayı da var tutturmuş yılbaşından sonra taşıncaz be adam doğum olcak o kadar rahat kiiii rahatlığından ben sinirleniyorum neymiş efendim hepsini o halledecekmiş.. Gercekten anlamak zor akılları bizden çok farklı çalışıyor ama her erkek aynı değil tabi.. Çevremde de görüyorum eşini anlayanları düşüneni bir dediğini iki etmeyeni.. Asla başkasını örnek göstermem mümkün değil şaka da olsa birde Lafa gelince seni seviyorum sevgi sözcükleri bilmem neler yaw he he.. Külahıma anlat
Doktora sordun mu canim? Ne zamandir var sancin ,artiyor mu sabit miBenim sürekli regl gibi sancım oluyor ve karnım çok aşırı sertleşiyor.. Az önce de başım döndüdeprem oluyo sandım..
Allahım bu adamlar ne istiyor yavrularımıza aldıklarımızdan yaSeninki baya rahatmışvalla bir kaç kez aldıklarıma laf etti dedim sen kimsin bende çalışıyorum istediğimi alırım sana soracak değilim kafamın tasini arttırma kredi kartını komple doldururum dedim ki inadimi bilir yaparım. Normalde çok cimri bir insanımdır ha bu da işlemedi sonra bende onun her aldığına laf etmeye başladım ondan sonra birakti şimdi ne istersen alıyım muhabbetin de gecen polo dan 1500 a çanta almış bana ben olsam hayatta almam ama sesimi çıkarmadım. Erkekler bazı konularda düşüncesiz. Misal adama asla robot supurge aldırmadı ne gerek varmış. Geçim de zor canim bir de eşin şaglikıcı yanlis hatırlamıyorsam benim gibi inan o kadar zor kazanıyoruz ki böyle o nöbetler de içimiz çıkıyor harcayasimiz gelmiyor sanırım
Üzülme tek değilsin bizde kaç gün konuşamıyoruz ((((çok konular var ....5 sene bekledik tup bebek yaptık.... Rusya gittim adam neler neler yazmış. Hemen dön sensiz çok kötü alışık değilim falan filan hani geldim eeeee adam tam ters olduEşimle tartıştım canım çok sıkkın hayir ben sinirden deliriyorum adam diğer odada televizyon izliyor. Bu rahatlığı beni öldürecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?