- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.721
Hayir biz surda rahat rahat indirim kovalayalim izin verinde. Benimki de bir liste yap hepsini alalim baska bisey deme bana diyorGerçekten bugün hiç durmuyor, diyorum herhalde bu çocuk aşağıdan değil karnımı yırtıp çıkacak
Kız nasıl bu kadar aynı şeyleri yaşayabiliyoruz sanki benim eşimi anlatmışsınhamileliğimin başından beri o kadar sinirimi bozdu ki bu alışveriş konularında anlatamam, o da aynı stok yapmama kızıyor yani daha uyguna alıyorum işte daha ne istiyorsun be adam artık saldım ama takmıyorum, düşünmemek lazım boşver gitsinler pahalı pahalı alsınlar. Ayy keşke yakınlarımda olsaydın, dertleşirdik
Asla değilsinAllahım bu adamlar ne istiyor yavrularımıza aldıklarımızdan yaneyse yalnız değilmişim
Robot süpürgeye ihtiyacım var ama benimkide gereksiz buluyo delircemSeninki baya rahatmışvalla bir kaç kez aldıklarıma laf etti dedim sen kimsin bende çalışıyorum istediğimi alırım sana soracak değilim kafamın tasini arttırma kredi kartını komple doldururum dedim ki inadimi bilir yaparım. Normalde çok cimri bir insanımdır ha bu da işlemedi sonra bende onun her aldığına laf etmeye başladım ondan sonra birakti şimdi ne istersen alıyım muhabbetin de gecen polo dan 1500 a çanta almış bana ben olsam hayatta almam ama sesimi çıkarmadım. Erkekler bazı konularda düşüncesiz. Misal adama asla robot supurge aldırmadı ne gerek varmış. Geçim de zor canim bir de eşin şaglikıcı yanlis hatırlamıyorsam benim gibi inan o kadar zor kazanıyoruz ki böyle o nöbetler de içimiz çıkıyor harcayasimiz gelmiyor sanırım
Yok biz konuşmadan durmayız bende o da küsmeyiz o kadar. Zaten cocuk var ortada mecbur konuşuyoruzÜzülme tek değilsin bizde kaç gün konuşamıyoruz ((((çok konular var ....5 sene bekledik tup bebek yaptık.... Rusya gittim adam neler neler yazmış. Hemen dön sensiz çok kötü alışık değilim falan filan hani geldim eeeee adam tam ters oldusanki o hamile hormonlar değişiyor dedim sakın benimle konuşma. 4 gün oldu
Oh Bee dünya varmış vallahi bunları asla kimseye anlatamıyorum.. Sadece buraya yazdım yazmasaydım patlicaktım.. Ben de normalde takmadım takmadım bugun açtı ağzını yumdu gözünü neye uğradığımı şaşırdım halbu ki ne alırsan al banane diyen biri birde gidip yemek filan alıyor üstüne hem bir ton laf işittim hem yemek ısmarladı yemeseydim üstüne onun azarını da yicektimGerçekten bugün hiç durmuyor, diyorum herhalde bu çocuk aşağıdan değil karnımı yırtıp çıkacak
Kız nasıl bu kadar aynı şeyleri yaşayabiliyoruz sanki benim eşimi anlatmışsınhamileliğimin başından beri o kadar sinirimi bozdu ki bu alışveriş konularında anlatamam, o da aynı stok yapmama kızıyor yani daha uyguna alıyorum işte daha ne istiyorsun be adam artık saldım ama takmıyorum, düşünmemek lazım boşver gitsinler pahalı pahalı alsınlar. Ayy keşke yakınlarımda olsaydın, dertleşirdik
Benimki de alt değiştirme örtüsünü görünce öyle oldu, diyor ki ben hiç görmedim böyle bir şey. Yani sanki 5 çocuk büyütmüşHayir biz surda rahat rahat indirim kovalayalim izin verinde. Benimki de bir liste yap hepsini alalim baska bisey deme bana diyorhele biberon fircasini görünce tepkisini unutamıyorum g*tumuzden ihtiyac uydurmusuz gibi sanki diyor
Evet senin yöntemleri beğendim deneyeceğimAsla değilsinben artık aldıklarıma laf ettiği anda onun dolabi acip saldırmaya basliyorum mecbur susuyor
Aynısı aynısı. Alayım mı diyorum al diyor, sonra da laf ediyor. Benim kredi kartım yok, onunkini kullanıyorum her alışverişte ona mesaj gidiyor her seferinde bana yine soygun olmuş diyorOh Bee dünya varmış vallahi bunları asla kimseye anlatamıyorum.. Sadece buraya yazdım yazmasaydım patlicaktım.. Ben de normalde takmadım takmadım bugun açtı ağzını yumdu gözünü neye uğradığımı şaşırdım halbu ki ne alırsan al banane diyen biri birde gidip yemek filan alıyor üstüne hem bir ton laf işittim hem yemek ısmarladı yemeseydim üstüne onun azarını da yicektimyemmim ederim kendimi küçük Emrah gibi hissettim bugün acayip birgündü.. Eve gelince de kargo vardı kapıda
2 sene once aldım robot supurge indirime girmis Alalim diyorum (o zamanlar 3 binden 2.4 bine dusmustu) sonra alalim diyor. Yahu ben alicam ben öducem sana dokunmaz diyorum yok 4 bine alalim ama sonra alalim diyor simdi sıkışığız.Seninki baya rahatmışvalla bir kaç kez aldıklarıma laf etti dedim sen kimsin bende çalışıyorum istediğimi alırım sana soracak değilim kafamın tasini arttırma kredi kartını komple doldururum dedim ki inadimi bilir yaparım. Normalde çok cimri bir insanımdır ha bu da işlemedi sonra bende onun her aldığına laf etmeye başladım ondan sonra birakti şimdi ne istersen alıyım muhabbetin de gecen polo dan 1500 a çanta almış bana ben olsam hayatta almam ama sesimi çıkarmadım. Erkekler bazı konularda düşüncesiz. Misal adama asla robot supurge aldırmadı ne gerek varmış. Geçim de zor canim bir de eşin şaglikıcı yanlis hatırlamıyorsam benim gibi inan o kadar zor kazanıyoruz ki böyle o nöbetler de içimiz çıkıyor harcayasimiz gelmiyor sanırım
Ah birde sen çalışıyorsun kuzum.. Ben ev hanımıyım hayatımda hiç çalışmadım kii Dedim dur sen ben de çalışacam çalışta gör diyor.. Ama bak annesigille beraber yaşarken özelde çalışıyordu o zaman o kadar çarçur yapardı kii abileri ona paranı topla lazım olur derdi abi bana karışmayın paraya önem vermeyin derdi dalga geçerdi.. para konusunda rahattı tabi evin içinde ekmek elden su gölden marketleride vardı ya.. biz ne zaman evi ayırdık buraya geldik eşim çok değişti.. Borca harca girince bir cimrilik geldi.. Ben de evet harcıyorum gercektenSeninki baya rahatmışvalla bir kaç kez aldıklarıma laf etti dedim sen kimsin bende çalışıyorum istediğimi alırım sana soracak değilim kafamın tasini arttırma kredi kartını komple doldururum dedim ki inadimi bilir yaparım. Normalde çok cimri bir insanımdır ha bu da işlemedi sonra bende onun her aldığına laf etmeye başladım ondan sonra birakti şimdi ne istersen alıyım muhabbetin de gecen polo dan 1500 a çanta almış bana ben olsam hayatta almam ama sesimi çıkarmadım. Erkekler bazı konularda düşüncesiz. Misal adama asla robot supurge aldırmadı ne gerek varmış. Geçim de zor canim bir de eşin şaglikıcı yanlis hatırlamıyorsam benim gibi inan o kadar zor kazanıyoruz ki böyle o nöbetler de içimiz çıkıyor harcayasimiz gelmiyor sanırım
Öyle bir şey yapsa canını okurum benden gizli bir lira veremez mahvederim onu2 sene once aldım robot supurge indirime girmis Alalim diyorum (o zamanlar 3 binden 2.4 bine dusmustu) sonra alalim diyor. Yahu ben alicam ben öducem sana dokunmaz diyorum yok 4 bine alalim ama sonra alalim diyor simdi sıkışığız.
Neyse bankada gun sonu eftleri kontrol ederiz biz takılan varsa hesaplara gecelim diye bir baktim görümceye 3 bin eft gondermis anaammm dedim actim agzimi yumdum gözümü biz sıkışığız da neden saga sola para gönderiyoruz diye bir haftaya süpürge eve geldibi de seni sikayet edicem hesaplarimi karistirdigin icin diyor uyuzz
Robot yerine dyson daha iyi bence. Benim robot var geçen mutfakya ıslakmış yer icine girmiş suanda can çekişiyor. Dyson dehşet alıyormusRobot süpürgeye ihtiyacım var ama benimkide gereksiz buluyo delircem
Ahaha sırf ona şifre gittiği için bana kart çıkarttı her ay para yatırır ona.. Evet ya ben de diyorum inşallah süt gelir yoksa mamalar gercekten çok pahalı..Aynısı aynısı. Alayım mı diyorum al diyor, sonra da laf ediyor. Benim kredi kartım yok, onunkini kullanıyorum her alışverişte ona mesaj gidiyor her seferinde bana yine soygun olmuş diyorbebek emmez de mamaya kalırsak ne soygunlar olacak haberi yok
Kiz benim kocam Antalya merkezde bankada calisiyordu bir sevgili ve nişanlısının deli gibi para harcardi.maasi yetmezdi.babasindan alırdı ise taksiyle gidip.gelirdi. şimdi adam bir anda cimrilerde her şeyin hesabını yapıyor oğlan 3.5 yaşında kıyafet sadece 4 takım aldı geçen senekiler de olur diye çocuk boy attı iki hafta önce mecbur almaya gitti o zaman yoksa almayacakAh birde sen çalışıyorsun kuzum.. Ben ev hanımıyım hayatımda hiç çalışmadım kii Dedim dur sen ben de çalışacam çalışta gör diyor.. Ama bak annesigille beraber yaşarken özelde çalışıyordu o zaman o kadar çarçur yapardı kii abileri ona paranı topla lazım olur derdi abi bana karışmayın paraya önem vermeyin derdi dalga geçerdi.. para konusunda rahattı tabi evin içinde ekmek elden su gölden marketleride vardı ya.. biz ne zaman evi ayırdık buraya geldik eşim çok değişti.. Borca harca girince bir cimrilik geldi.. Ben de evet harcıyorum gercektenkabul ediyorum..
Sorun süpürmek istemem.Yani ben iş yapayim o süpürsünRobot yerine dyson daha iyi bence. Benim robot var geçen mutfakya ıslakmış yer icine girmiş suanda can çekişiyor. Dyson dehşet alıyormus
Ben de artık onun ayakkabılarına laf edeceğimAsla değilsinben artık aldıklarıma laf ettiği anda onun dolabi acip saldırmaya basliyorum mecbur susuyor
2+1 evde nereyi supurecekmjs bizim ev hep oyuncak doluymuş oğlan kırarmis para tuzagiymis bunlar hepRobot süpürgeye ihtiyacım var ama benimkide gereksiz buluyo delircem
Yaa ben hamileliğin basindayken oğlum dan ishal kusma salgınına yakalanmistim ama boyle birsey gormedim. Dedigin gibi tuvaletten kalkamazken ustten de kusuyorum durduramiyordum korkunc birseydi ama hastaneye gittim serum taktilar aninda kesilmişti.senin ki neden devam ediyor anlamadim ya insallah en kisa zamanda duzelirCanım zaten burada musluk suyu icilmiyor damacana Kalabak suyu alıyoruz. İlaçlar mi yapıyor desem aylardir içiyorum hepsini neden 2 aydır oluyor
Gerçekten ya diyorum ki internette daha uygun bak indirimde, yok sinirleniyor ben pahalı almak istiyorum diyor2 sene once aldım robot supurge indirime girmis Alalim diyorum (o zamanlar 3 binden 2.4 bine dusmustu) sonra alalim diyor. Yahu ben alicam ben öducem sana dokunmaz diyorum yok 4 bine alalim ama sonra alalim diyor simdi sıkışığız.
Neyse bankada gun sonu eftleri kontrol ederiz biz takılan varsa hesaplara gecelim diye bir baktim görümceye 3 bin eft gondermis anaammm dedim actim agzimi yumdum gözümü biz sıkışığız da neden saga sola para gönderiyoruz diye bir haftaya süpürge eve geldibi de seni sikayet edicem hesaplarimi karistirdigin icin diyor uyuzz
Valla benimki can çekişiyor ya ama dediğin gibi iyi oluyor. 6 7 çalıştırmada calisiyor garibim.Sorun süpürmek istemem.Yani ben iş yapayim o süpürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?