- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.741
Çocuk olunca ayrı cimrileşiyor ama gerçekten insan.. Ben de artık cimri olacağım bu sefer sen çok cimrisin dicek biliyorum.. Benim eşim çok değişik bir tipKiz benim kocam Antalya merkezde bankada calisiyordu bir sevgili ve nişanlısının deli gibi para harcardi.maasi yetmezdi.babasindan alırdı ise taksiyle gidip.gelirdi. şimdi adam bir anda cimrilerde her şeyin hesabını yapıyor oğlan 3.5 yaşında kıyafet sadece 4 takım aldı geçen senekiler de olur diye çocuk boy attı iki hafta önce mecbur almaya gitti o zaman yoksa almayacak
Çok biliyo onlar2+1 evde nereyi supurecekmjs bizim ev hep oyuncak doluymuş oğlan kırarmis para tuzagiymis bunlar hep
Üzüldüm tamir ettirilmiyor mu garantisi yokmu?Valla benimki can çekişiyor ya ama dediğin gibi iyi oluyor. 6 7 çalıştırmada calisiyor garibim.
Ya belki bir şeye tskilmistir canı bugün. Arada benim esim de öyle susmadan söyleniyor senin hesap cevap versen mesele uzayacak sussan niye sustunÇocuk olunca ayrı cimrileşiyor ama gerçekten insan.. Ben de artık cimri olacağım bu sefer sen çok cimrisin dicek biliyorum.. Benim eşim çok değişik bir tip
Evet sordum bu aylarda olur diyor normal diyor.. Birde hani karın sertleşiyor ya asla ayağa kalkamıyorum ağrım oluyor o şekilde çok zor yürüyorum.. Ama sonra geçiyor geçtiği için ben de umursamıyorum.Doktora sordun mu canim? Ne zamandir var sancin ,artiyor mu sabit mi
Kizlar haftasonu misafirim gelecek yatılı. O yüzden bugün indir kaldir temizlik derken epey yordum kendimi .
hic olmadığı kadar sertlesti karnim arka arkaya . sizde is yaptığınız da böyle oluyor mu ?
Birde bugun giydiğim ic çamaşırım bi onceki hamilelikten kalmis heralde baya darmıs yoksa ondan mi oldu bu sertlesmeler bilemedim.
arkadaşlar iyi akşamlar.malum doğumlar yaklaşıyor umarım herkes bebişini sağ salim kucağına alır az ağrı az sancıyla kurtuluruz hepimiz inşallah.ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.özelde başladığımız zamanın doğum ücretleri mi geçerli olur yoksa ocak ayında yeni fiyatlandırma yapılacakmış o sekilde mi vermemiz gerek.ben kendi hastaneme sordum.ocakta fiyatlar değişecek şuanki fiyat olmaz dediler ama kimi hastaneler nasıl başladıysanız o fiyat geçerli olur diyormuş.sizin bilginiz var mı bu konuda?
Bilmiyorum canım olabilir.. Ben evde hiçbirşeyimiz yok deyince delirdi ona takıldı o beni sinirlendirince ben bir tek kelime ile onun tüm gününü mafedebilirim o derece.. Kullandığım bu kelime yetti tartışmaya zaten.Ya belki bir şeye tskilmistir canı bugün. Arada benim esim de öyle susmadan söyleniyor senin hesap cevap versen mesele uzayacak sussan niye sustun
Sıkıntı yapmazlar bence ya hastanw degistidim burada devam edeceğim diye bildirirsin. İsyerinden miydi ozel sigortan yoksa paketti bitti mi canim? Dogumuda mi devlette yapacaksin yoksa sadece kalan muayenelere mi devlete gideceksinKızlar selam,umarım herkesler çok iyidir. sizlere birşey danışacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
7.ayıma kadar özel hastaneye gittim devlete hiç gitmedi. Özel sağlık sigortam bitince artık özele gidemeyeceğimden dolayı devlet hastanesine randevu aldım. son 2 ayım için devlete gideceğim yani. doğum izin belgemi yazdırmak için çarşamba günü randevum var. Devlette doktor direk ilkte yazar mı raporumu yoksa ilgilenmez mi sıkıntı çıkarırlar mı
Herkese merhaba,
Uzun süredir giremedim bir salgindir gidiyor biz de nasibimizi aldık. 1 haftada anca yeni yeni toparlaniyiruz. Hasta olan herkese geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyilesirsiniz.
Hafif kendime gelmişken eksiklikleri tamamlayacagim bebek çantası olarak ne aldınız görmeden almak çok zoralıp memnun kalan var mi?
Benim göbek zaten bir 1 ay önce sadece belli olduama ne otobüste ne tramvayda hala kimse yer vermiyor 2 gün önce çektim
33 haftadaki 8 kg. aldımBirde tartıya çıktım ben şok bugun 31 haftalık olduk15 kg almışım sizde durumlar nasıl
Şimdi okudum neyse gönlünü almış AllahtanHiçbirimiz zengin koca bulamamışiz artık elimizdekini değerlendireceğiz napalm
Alt degistirme bezi olmadan Arabada altini degistir o zaman ne kadar ihtiyaç anlarBenimki de alt değiştirme örtüsünü görünce öyle oldu, diyor ki ben hiç görmedim böyle bir şey. Yani sanki 5 çocuk büyütmüşprofesörler her şeyde maşallah
Evet senin yöntemleri beğendim deneyeceğim
Robot supurgeden sonra dyson dedim adam kafayi yicekRobot yerine dyson daha iyi bence. Benim robot var geçen mutfakya ıslakmış yer icine girmiş suanda can çekişiyor. Dyson dehşet alıyormus
Evet canim ablam bi tık erken doğum yapmıştı yigenim 2800 doğdu ama çok şükür direk eve getirdik değerleri çok iyiydi annem öksürük olma diyip duruyordu ben oldum ama surubun iyi geldi hoca gecene kadar devam dediÖksürükten kaynaklı mi suyu azalmış canim? Oyle bir etkisi mi var ?
Genetik olarak kardeşlerim ve babamda da var bol su içmemiz gerekiyor bağırsak düzenleyici ömür boyu olmayacağı içinOda çok zor. Allah yardımcın olsun canım. Ne diyolar peki normal miymiş bu ishal senin
Demezler asla ..o zamanlar robotu olan yoktu cevremde bana ilerde fiyatı duser diyordu simdi cok talep var iki kati oldu fiyatlar iyiki o zaman almisiz der mi yooook nerdeeGerçekten ya diyorum ki internette daha uygun bak indirimde, yok sinirleniyor ben pahalı almak istiyorum diyorbir kere bana sen uyguna aldın da noldu ne kadar kar ettin ki dedi ben orada bıraktım daha asla indirim kovalamıyorum kendisi bilir
Bulurduk bulmasina da zengin talip denildi mi yoookk istemem kritelmrim arasinda zenginlik yok derdik o kafada değildik ki . Nerden bilelim ekonomi boyle olacakHiçbirimiz zengin koca bulamamışiz artık elimizdekini değerlendireceğiz napalm
Aslinda köşeler kalıyor ama iyi oluyor. Benim yatağın altina sıkışıyor altini kaldırmadık. Benim normal süpürge miele var oda canavar gibi beni yoruyor o kadr cekiyor ki yapışıyor yere ayari düşürüyorum ama ben alışmışsm yuksek almaya. Philips iyi diyorlarRobot supurgeden sonra dyson dedim adam kafayi yicek. dyson alsamda robotumdan vazgecmem ama butun mobilyalarim ayakli altlarini hergun temizlemek ne mumkun robot olmasa.troid hastasıyım evde sactan bikmistim sactan kurtuldum. Ama halilar ve koseler icin supurge almam lazim..ceyizimde rowenta almistim iyi cikmadi cekmiyor hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?