2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çocuk olunca ayrı cimrileşiyor ama gerçekten insan.. Ben de artık cimri olacağım bu sefer sen çok cimrisin dicek biliyorum.. Benim eşim çok değişik bir tip

Çocuk olunca ayrı cimrileşiyor ama gerçekten insan.. Ben de artık cimri olacağım bu sefer sen çok cimrisin dicek biliyorum.. Benim eşim çok değişik bir tip
Ya belki bir şeye tskilmistir canı bugün. Arada benim esim de öyle susmadan söyleniyor senin hesap cevap versen mesele uzayacak sussan niye sustun

Doktora sordun mu canim? Ne zamandir var sancin ,artiyor mu sabit mi
Evet sordum bu aylarda olur diyor normal diyor.. Birde hani karın sertleşiyor ya asla ayağa kalkamıyorum ağrım oluyor o şekilde çok zor yürüyorum.. Ama sonra geçiyor geçtiği için ben de umursamıyorum.

Bende de aynısı oluyor sadece ev süpürsem bile sertleşiyor. Eğil-kalk hareketleri bebeği rahatsiz ediyor sanırım

Benim ilk hamileliğimde gittiğim hastane yapılan zamlı fiyat geçerli demişti o yüzden orada doğurmadım hatta doktorum olur mu öyle şey 7 aydır geliyorsun 2 ay kalmış nasıl zamlı fiyat geçerli derler diyip bizzat gorusmustu hastanenin finans bölümü ile ama ikna edememişti. Maalesef bazı hastanelerin böyle saçma sapan kuralları oluyor.

Ya belki bir şeye tskilmistir canı bugün. Arada benim esim de öyle susmadan söyleniyor senin hesap cevap versen mesele uzayacak sussan niye sustun
Bilmiyorum canım olabilir.. Ben evde hiçbirşeyimiz yok deyince delirdi ona takıldı o beni sinirlendirince ben bir tek kelime ile onun tüm gününü mafedebilirim o derece.. Kullandığım bu kelime yetti tartışmaya zaten.

Sıkıntı yapmazlar bence ya hastanw degistidim burada devam edeceğim diye bildirirsin. İsyerinden miydi ozel sigortan yoksa paketti bitti mi canim? Dogumuda mi devlette yapacaksin yoksa sadece kalan muayenelere mi devlete gideceksin
Benim isyerinden ozel sigortam var ilk dogumumda hic para odemeden doğum yapmistim bu hamileligimde hastaneye cok yatis yaptigimizdan 2500 tl bakiye kalmis sadece,mecbur dogumu kendimiz karsilayacagiz

Ben bunu aldim canim oglumdan kalan bebek arabam da bu renk ve deriydi uyumlu oldular..kullanisini begendim baya göz var izinde.alt arkada fermuari var cantayi bosaltmadan alttaki esyalara ulasabiliyorsun.yan cepte islak mendil girisi var,en onemlisi bebek arabasina takmak icin aparati var.baska renkleri de var incele istersen

Benim göbek zaten bir 1 ay önce sadece belli oldu ama ne otobüste ne tramvayda hala kimse yer vermiyor2 gün önce çektim

Türkiyeye döndün biliyorum seni eğer buradaysan otobüs ve metrobüsler de hamileler için ayrılan özel koltuklar var o koltukta oturanlardan ben oturabilir miyim diye yer iste çünkü orası bizlere ayrılmış koltuklar zaten mutlaka yer vereceklerdir bazısı yüzsüz koltukların yanında hastalara, cocuklu bayanlara ve hamilelere ayrılmıştır diye yazmasına rağmen sende koca otobüste beni mi buldun falan diyor bana bazen bende sen oturduğun koltuğun üzerindeki resmi görüyor musun kimi çizmişler ve ne yazmışlar yan tarafa okuyor musun diyorum mecbur kalkıyorlar hiç çekinme hakkın olan koltuklara otur ayakta gitme. Tabi bu söylediğim İstanbul için geçerli sen hangi şehirdeydin? Tramvay da demişsin ama metro ve tramvaylarda bu koltuklardab var mı bilmiyorum o taşıtları kullanmıyorum çünkü yoksa bile sen yine de insanlardan ben oturabilir miyim diye yer iste ayakta gitme ayakta 2 durak bile gitsem dayanılmaz belim ağrıyor benim.

Alt degistirme bezi olmadan Arabada altini degistir o zaman ne kadar ihtiyaç anlar evde asla anlamiyorlar ama sozkonusu araba olunca herseye dikkat ediliyor

Robot yerine dyson daha iyi bence. Benim robot var geçen mutfakya ıslakmış yer icine girmiş suanda can çekişiyor. Dyson dehşet alıyormus
Robot supurgeden sonra dyson dedim adam kafayi yicek . dyson alsamda robotumdan vazgecmem ama butun mobilyalarim ayakli altlarini hergun temizlemek ne mumkun robot olmasa.troid hastasıyım evde sactan bikmistim sactan kurtuldum. Ama halilar ve koseler icin supurge almam lazim..ceyizimde rowenta almistim iyi cikmadi cekmiyor hic

Öksürükten kaynaklı mi suyu azalmış canim? Oyle bir etkisi mi var ?
Evet canim ablam bi tık erken doğum yapmıştı yigenim 2800 doğdu ama çok şükür direk eve getirdik değerleri çok iyiydi annem öksürük olma diyip duruyordu ben oldum ama surubun iyi geldi hoca gecene kadar devam dedi

Demezler asla ..o zamanlar robotu olan yoktu cevremde bana ilerde fiyatı duser diyordu simdi cok talep var iki kati oldu fiyatlar iyiki o zaman almisiz der mi yooook nerdee

Aslinda köşeler kalıyor ama iyi oluyor. Benim yatağın altina sıkışıyor altini kaldırmadık. Benim normal süpürge miele var oda canavar gibi beni yoruyor o kadr cekiyor ki yapışıyor yere ayari düşürüyorum ama ben alışmışsm yuksek almaya. Philips iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…