- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.761
Esim sürekli birak birak yapma diyor..yapmasak nolur bir gün demez valla yarim gunde hooop eski haline doner. Yani ilk defa gelecek bu misafirlerde ee bende iyice salmistim hamileyim diye napayim mecbur yoruldum.Bende de aynısı oluyor sadece ev süpürsem bile sertleşiyor. Eğil-kalk hareketleri bebeği rahatsiz ediyor sanırım
Sana kim yazdi o ilaci canim kkb mi? Recetesiz alabilr miyiz acaba. Yani öksürüğün suyu azalttığını da dusunsem aklima gelmez ,korktumEvet canim ablam bi tık erken doğum yapmıştı yigenim 2800 doğdu ama çok şükür direk eve getirdik değerleri çok iyiydi annem öksürük olma diyip duruyordu ben oldum ama surubun iyi geldi hoca gecene kadar devam dedi
Senin robot hangi markaydi canim ?benimki Xiaomi benimde 4 moddan 3 ve 4 calismiyor su almış. Keske guclu modlar bozulmasaydi ama İki mod ile idare ediyorum . Servise gonderdim 2 bin istediler ben zaten 2.4 e aldim dedim .su an bu cihaz 6 bin dedi bende yapmadan geri gönderin dedim.300 tl aldilar rapor tuttuklari icinAslinda köşeler kalıyor ama iyi oluyor. Benim yatağın altina sıkışıyor altini kaldırmadık. Benim normal süpürge miele var oda canavar gibi beni yoruyor o kadr cekiyor ki yapışıyor yere ayari düşürüyorum ama ben alışmışsm yuksek almaya. Philips iyi diyorlar
Canım hatırlıyorum o dönem ayni zamanlarda olduk. Onun üstüne birde geçen ay oldum ama kusma olmadı şükür bunda da yok.Yaa ben hamileliğin basindayken oğlum dan ishal kusma salgınına yakalanmistim ama boyle birsey gormedim. Dedigin gibi tuvaletten kalkamazken ustten de kusuyorum durduramiyordum korkunc birseydi ama hastaneye gittim serum taktilar aninda kesilmişti.senin ki neden devam ediyor anlamadim ya insallah en kisa zamanda duzelir
Aynen bebek arabası icin aparat şart, alt fermuarla alttaki eşyaları alabilmek çok iyi fikirmiş bende bizim arabanın renginden bakayım çok sağolasinBen bunu aldim canim oglumdan kalan bebek arabam da bu renk ve deriydi uyumlu oldular..kullanisini begendim baya göz var izinde.alt arkada fermuari var cantayi bosaltmadan alttaki esyalara ulasabiliyorsun.yan cepte islak mendil girisi var,en onemlisi bebek arabasina takmak icin aparati var.baska renkleri de var incele istersenbeautiful bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Yumuşak Deri Krem - Fiyatı, Yorumları
beautiful bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Yumuşak Deri Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu erkekler hep aynı mı yaaEsim sürekli birak birak yapma diyor..yapmasak nolur bir gün demez valla yarim gunde hooop eski haline doner. Yani ilk defa gelecek bu misafirlerde ee bende iyice salmistim hamileyim diye napayim mecbur yoruldum.
Korkma kuzum kork diye anlatmadim ben bunları sakin yanlis anlama . Kendi kadın dogum doktorum bunu al dedi bana o yuzden aldım . Gece benimde azdı oksuruk olayı. Doktor devam ediyor geçene kadar ilacaSana kim yazdi o ilaci canim kkb mi? Recetesiz alabilr miyiz acaba. Yani öksürüğün suyu azalttığını da dusunsem aklima gelmez ,korktumoksuruk artarsa bende alayım bari. Simdilik döngü su sekilde gece yatarken ve sabah ilk kaltigimda oksuruyorum gun icinde geçiyor
Ya ben neler neler yapıyorumYok biz konuşmadan durmayız bende o da küsmeyiz o kadar. Zaten cocuk var ortada mecbur konuşuyoruz
Benim eşimde esnaf müşteriye sinirlenip benden çıkarır sinirini bogasim gelir bazenYa ben neler neler yapıyorumfacebooktan siliyorum heryerde engelliyorum bile ama gerçekten çok yıpranmışım. O uzman çavuş şuan askerler ile uğraşıyor da .her gün birsey oluyor Bi kaza yaptı çocuk, Bi telefonla yakalamışlar. Eşime arıyorlar o da sınırlı oluyor sonra bana bağırıyor. Diyorum ki benim suçum ne? Evde askerler yok ki .eskiden çok sert cevap veriyordum şimdi benim için konuşmamak daha iyi. O da bana bile diyor ne yaptım sana??anlamıyor adam
Ben Antalyadayim. Yaaa ben çok kavgaciyimTürkiyeye döndün biliyorum seni eğer buradaysan otobüs ve metrobüsler de hamileler için ayrılan özel koltuklar var o koltukta oturanlardan ben oturabilir miyim diye yer iste çünkü orası bizlere ayrılmış koltuklar zaten mutlaka yer vereceklerdir bazısı yüzsüz koltukların yanında hastalara, cocuklu bayanlara ve hamilelere ayrılmıştır diye yazmasına rağmen sende koca otobüste beni mi buldun falan diyor bana bazen bende sen oturduğun koltuğun üzerindeki resmi görüyor musun kimi çizmişler ve ne yazmışlar yan tarafa okuyor musun diyorum mecbur kalkıyorlarhiç çekinme hakkın olan koltuklara otur ayakta gitme. Tabi bu söylediğim İstanbul için geçerli sen hangi şehirdeydin? Tramvay da demişsin ama metro ve tramvaylarda bu koltuklardab var mı bilmiyorum o taşıtları kullanmıyorum çünkü yoksa bile sen yine de insanlardan ben oturabilir miyim diye yer iste ayakta gitme ayakta 2 durak bile gitsem dayanılmaz belim ağrıyor benim.
bu hale düştümTürkiyeye döndün biliyorum seni eğer buradaysan otobüs ve metrobüsler de hamileler için ayrılan özel koltuklar var o koltukta oturanlardan ben oturabilir miyim diye yer iste çünkü orası bizlere ayrılmış koltuklar zaten mutlaka yer vereceklerdir bazısı yüzsüz koltukların yanında hastalara, cocuklu bayanlara ve hamilelere ayrılmıştır diye yazmasına rağmen sende koca otobüste beni mi buldun falan diyor bana bazen bende sen oturduğun koltuğun üzerindeki resmi görüyor musun kimi çizmişler ve ne yazmışlar yan tarafa okuyor musun diyorum mecbur kalkıyorlarhiç çekinme hakkın olan koltuklara otur ayakta gitme. Tabi bu söylediğim İstanbul için geçerli sen hangi şehirdeydin? Tramvay da demişsin ama metro ve tramvaylarda bu koltuklardab var mı bilmiyorum o taşıtları kullanmıyorum çünkü yoksa bile sen yine de insanlardan ben oturabilir miyim diybu hae yer iste ayakta gitme ayakta 2 durak bile gitsem dayanılmaz belim ağrıyor benim.
O yüzden Rusyaya kaçmak düşünüyoruz bir köye (((insanlar çok yoruluyorlar (((şu zamanda da avm e gelince turistler çok ya hep sınırlı oluyorumBenim eşimde esnaf müşteriye sinirlenip benden çıkarır sinirini bogasim gelir bazen
Boyle bir ceza mi varmis turkiyedeBen Antalyadayim. Yaaa ben çok kavgaciyimceza bile yedim 5 yıl hiç kimse dokunmak yasak yoksa cezaevi gidecem ))bu ayrı konuda )))anneme bile söyledim otobüse binince kimseden yer isteme çünkü ters birsey derler ben döverim o da 73 yaşında artık şöyle yapıyoruz ona yer veriyorlar o bana veriyor zaten fazla binmiyorum
Gecen gun markantalya daydım. Bebek icin birseyler baktim hersey ates pahasi.zaten heryer yabancı Türkler bakip bakip cikarken turistler sepetlerle geziyorlar. Neyse oturayim dinleneyim dedim yanimda kocaman bir sepet kiyafet var.ben denenmis reyona kaldirilacak kiyafet sandım . Kucuk kiz geldi turist sepetin başına.bunlar senin mi diye sordum evet dedi ben şok.O yüzden Rusyaya kaçmak düşünüyoruz bir köye (((insanlar çok yoruluyorlar (((şu zamanda da avm e gelince turistler çok ya hep sınırlı oluyorumniye geldiler diye .korona olunca bomboş nerden geldiler bunlar yaaa hep valizleri dolduruyorlar. Antalya çok fena oldu
Kiz ama bir daha dünyaya gelsem yine aynı adamla evlenirim diyorum bu aptallığın kaçıncı seviyesi acabaBulurduk bulmasina da zengin talip denildi mi yoookk istemem kritelmrim arasinda zenginlik yok derdik o kafada değildik ki . Nerden bilelim ekonomi boyle olacak
Askerler evlilik zor Allah yardımcın olsun canımYa ben neler neler yapıyorumfacebooktan siliyorum heryerde engelliyorum bile ama gerçekten çok yıpranmışım. O uzman çavuş şuan askerler ile uğraşıyor da .her gün birsey oluyor Bi kaza yaptı çocuk, Bi telefonla yakalamışlar. Eşime arıyorlar o da sınırlı oluyor sonra bana bağırıyor. Diyorum ki benim suçum ne? Evde askerler yok ki .eskiden çok sert cevap veriyordum şimdi benim için konuşmamak daha iyi. O da bana bile diyor ne yaptım sana??anlamıyor adam
bu hale düştüm
Ben Antalyadayim. Yaaa ben çok kavgaciyimceza bile yedim 5 yıl hiç kimse dokunmak yasak yoksa cezaevi gidecem ))bu ayrı konuda )))anneme bile söyledim otobüse binince kimseden yer isteme çünkü ters birsey derler ben döverim o da 73 yaşında artık şöyle yapıyoruz ona yer veriyorlar o bana veriyor zaten fazla binmiyorum
Esim sürekli birak birak yapma diyor..yapmasak nolur bir gün demez valla yarim gunde hooop eski haline doner. Yani ilk defa gelecek bu misafirlerde ee bende iyice salmistim hamileyim diye napayim mecbur yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?