2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende de aynısı oluyor sadece ev süpürsem bile sertleşiyor. Eğil-kalk hareketleri bebeği rahatsiz ediyor sanırım
Esim sürekli birak birak yapma diyor..yapmasak nolur bir gün demez valla yarim gunde hooop eski haline doner. Yani ilk defa gelecek bu misafirlerde ee bende iyice salmistim hamileyim diye napayim mecbur yoruldum.

Sana kim yazdi o ilaci canim kkb mi? Recetesiz alabilr miyiz acaba. Yani öksürüğün suyu azalttığını da dusunsem aklima gelmez ,korktum oksuruk artarsa bende alayım bari. Simdilik döngü su sekilde gece yatarken ve sabah ilk kaltigimda oksuruyorum gun icinde geçiyor

Senin robot hangi markaydi canim ?benimki Xiaomi benimde 4 moddan 3 ve 4 calismiyor su almış. Keske guclu modlar bozulmasaydi ama İki mod ile idare ediyorum . Servise gonderdim 2 bin istediler ben zaten 2.4 e aldim dedim .su an bu cihaz 6 bin dedi bende yapmadan geri gönderin dedim.300 tl aldilar rapor tuttuklari icin

Canım hatırlıyorum o dönem ayni zamanlarda olduk. Onun üstüne birde geçen ay oldum ama kusma olmadı şükür bunda da yok.
Kan ve gaita sonuçlarını gostericem bakalım enfeksiyon baktı en son bugün bna

Aynen bebek arabası icin aparat şart, alt fermuarla alttaki eşyaları alabilmek çok iyi fikirmiş bende bizim arabanın renginden bakayım çok sağolasin

Korkma kuzum kork diye anlatmadim ben bunları sakin yanlis anlama . Kendi kadın dogum doktorum bunu al dedi bana o yuzden aldım . Gece benimde azdı oksuruk olayı. Doktor devam ediyor geçene kadar ilaca

Yok biz konuşmadan durmayız bende o da küsmeyiz o kadar. Zaten cocuk var ortada mecbur konuşuyoruz
Ya ben neler neler yapıyorum facebooktan siliyorum heryerde engelliyorum bile ama gerçekten çok yıpranmışım. O uzman çavuş şuan askerler ile uğraşıyor da .her gün birsey oluyor Bi kaza yaptı çocuk, Bi telefonla yakalamışlar. Eşime arıyorlar o da sınırlı oluyor sonra bana bağırıyor. Diyorum ki benim suçum ne? Evde askerler yok ki .eskiden çok sert cevap veriyordum şimdi benim için konuşmamak daha iyi. O da bana bile diyor ne yaptım sana??anlamıyor adam

Benim eşimde esnaf müşteriye sinirlenip benden çıkarır sinirini bogasim gelir bazen

Ben Antalyadayim. Yaaa ben çok kavgaciyim ceza bile yedim 5 yıl hiç kimse dokunmak yasak yoksa cezaevi gidecem ))bu ayrı konuda )))anneme bile söyledim otobüse binince kimseden yer isteme çünkü ters birsey derler ben döverim o da 73 yaşında artık şöyle yapıyoruz ona yer veriyorlar o bana veriyor zaten fazla binmiyorum

bu hale düştüm

Eklentiler

• Screenshot_20221126-005202_OneDrive.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
Benim eşimde esnaf müşteriye sinirlenip benden çıkarır sinirini bogasim gelir bazen
O yüzden Rusyaya kaçmak düşünüyoruz bir köye (((insanlar çok yoruluyorlar (((şu zamanda da avm e gelince turistler çok ya hep sınırlı oluyorum niye geldiler diye .korona olunca bomboş nerden geldiler bunlar yaaa hep valizleri dolduruyorlar. Antalya çok fena oldu

Boyle bir ceza mi varmis turkiyede

Gecen gun markantalya daydım. Bebek icin birseyler baktim hersey ates pahasi.zaten heryer yabancı Türkler bakip bakip cikarken turistler sepetlerle geziyorlar. Neyse oturayim dinleneyim dedim yanimda kocaman bir sepet kiyafet var.ben denenmis reyona kaldirilacak kiyafet sandım . Kucuk kiz geldi turist sepetin başına.bunlar senin mi diye sordum evet dedi ben şok. hatta resmini cektim onlarin aldiklarinda gozumuz yok ama biz niye böyle olamiyoruz diye moralim bozuldu gercekten.

Eklentiler

• IMG-20221107-WA0008.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 69
Askerler evlilik zor Allah yardımcın olsun canım

Hmmm şimdi anladım evrakın ne demek olduğunu peki annen sana yer verdiğin de başka biri de ona yer vermiyor mu? Ay çok sinirleniyorum böyle oturması gerekenlere yer vermeyenlere

Esim sürekli birak birak yapma diyor..yapmasak nolur bir gün demez valla yarim gunde hooop eski haline doner. Yani ilk defa gelecek bu misafirlerde ee bende iyice salmistim hamileyim diye napayim mecbur yoruldum.

Valla sabahtan başlıyorum yavaş yavaş süpüreyim diye ev biraz büyük bizim akşam bakıyorum sanki hiçbir şey yapmamışım çok iyi anlıyorum o yüzden. Misafir gelecekse de yapmadan aman hamileyim anlasınlar diyip geçerek rahat edemez insan zaten mecbu3 yapılıyor bol bol dinlen bari sonrasında ben uzanınca geciyor o sertlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…