- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.781
Boyle bir ceza mi varmis turkiyede
Ay gerçekten temizlik en takıldığım konu. Hadi ev süpürme vs eşine yaptırdın diyelim en beceriksizi olsa bile yapar. geçen duşakabin temizliği yapayım dedim, eğildim kalkamıyorumBende de aynısı oluyor sadece ev süpürsem bile sertleşiyor. Eğil-kalk hareketleri bebeği rahatsiz ediyor sanırım
Ay çok mantıklııı sizden öğreneceğim şey varAlt degistirme bezi olmadan Arabada altini degistir o zaman ne kadar ihtiyaç anlarevde asla anlamiyorlar ama sozkonusu araba olunca herseye dikkat ediliyor
Çok iyi zamanda almışsın ama gerçekten çok pişmanım o zamanlar almadığım her şey içinDemezler asla ..o zamanlar robotu olan yoktu cevremde bana ilerde fiyatı duser diyordu simdi cok talep var iki kati oldu fiyatlar iyiki o zaman almisiz der mi yooook nerdee
Philips marathon var bende mükemmel ama aşırı ağır, hamileyken kullanamadım. Fakir’in dik süpürgesini almış annem bana, onu kullanıyorum o da çok güzel çekiyor şarjsız süpürgelere göre çok çok iyi sadece kablolu olmasaydı keşkeAslinda köşeler kalıyor ama iyi oluyor. Benim yatağın altina sıkışıyor altini kaldırmadık. Benim normal süpürge miele var oda canavar gibi beni yoruyor o kadr cekiyor ki yapışıyor yere ayari düşürüyorum ama ben alışmışsm yuksek almaya. Philips iyi diyorlar
Yaaaa herkese valizleri bile getiriyorlar dolduruyorlar sadece biz fakir olduk((((Gecen gun markantalya daydım. Bebek icin birseyler baktim hersey ates pahasi.zaten heryer yabancı Türkler bakip bakip cikarken turistler sepetlerle geziyorlar. Neyse oturayim dinleneyim dedim yanimda kocaman bir sepet kiyafet var.ben denenmis reyona kaldirilacak kiyafet sandım . Kucuk kiz geldi turist sepetin başına.bunlar senin mi diye sordum evet dedi ben şok.hatta resmini cektim onlarin aldiklarinda gozumuz yok ama biz niye böyle olamiyoruz diye moralim bozuldu gercekten.
Aynen eskiden 15/15 calisiyor Bi Urfaya gidiyor sonra Karsa taşınmışlar zor ama 5 yıl.boyle alıştım. Ama şimdi 8-17 hep AntalyadaAskerler evlilik zor Allah yardımcın olsun canım
Doğum 17 miiiiDr a doğumdan sonra ne hediye götürmeyi planlıyorsunuz. Eşim her seferinde çok para veriyoruz, ayrıca doğum parası da 17 bin içinden kendine alsın istediğini diyorhiç alma taraftarı değil. Ben öyle düşünmüyorum, çikolata paketi yaptırayım bari diyorum, bimden al diyor. Çiçek saçma geliyor. Bi gömlek alsam değiştirme kartı ile çiçek _çikolata fiyatı ile aynı olacak 300 350 TL. Çok memnunum bi teşekkür hediyesi olmalı, fikriniz var mı
Yo yo bitti dosya kapalı artık. 2 sene sürdü. Eşim ilk karısı ile ilişki çözememiş. Benim de sabır bitti artık çözmeye gittimA-aaa bu ne böyle ama 9. Ayın tarihi yazıyor yanlış görmediysem şu an devam eden bir soruşturman mı var? Bu ne demek hiç anlamam bu tarz evraklardan umarım başına bela olacak bir şey değildir
A-aaa bu ne böyle ama 9. Ayın tarihi yazıyor yanlış görmediysem şu an devam eden bir soruşturman mı var? Bu ne demek hiç anlamam bu tarz evraklardan umarım başına bela olacak bir şey değildir
MaalesefHmmm şimdi anladım evrakın ne demek olduğunupeki annen sana yer verdiğin de başka biri de ona yer vermiyor mu? Ay çok sinirleniyorum böyle oturması gerekenlere yer vermeyenlere
Ben kaliteli bi şal tarzı bişey alıcam.değişim kartı da koyarım içine.ama anca doğumdan 1 ay falan sonra alıp giderimDr a doğumdan sonra ne hediye götürmeyi planlıyorsunuz. Eşim her seferinde çok para veriyoruz, ayrıca doğum parası da 17 bin içinden kendine alsın istediğini diyorhiç alma taraftarı değil. Ben öyle düşünmüyorum, çikolata paketi yaptırayım bari diyorum, bimden al diyor. Çiçek saçma geliyor. Bi gömlek alsam değiştirme kartı ile çiçek _çikolata fiyatı ile aynı olacak 300 350 TL. Çok memnunum bi teşekkür hediyesi olmalı, fikriniz var mı
Valla ne kadar ev islerinde pek yardimci bir tip olmasada sadakat acisindan bende yine eşimi tercih ederdim , ortalık da nadir kaldı sadık esler. Hele bizim buralar tam cozuttu artıkKiz ama bir daha dünyaya gelsem yine aynı adamla evlenirim diyorum bu aptallığın kaçıncı seviyesi acaba
Esimin amcasi da karakol komutanı.yasi genc ama sanki herkes onun onunde hazir olda beklemeli gibi davraniyor tam mesleki deformasyonAskerler evlilik zor Allah yardımcın olsun canım
Evde cocuk olunca mecbur sürekli arkasindan kosuyorsun tekrar dagilmasin diyeValla sabahtan başlıyorum yavaş yavaş süpüreyim diye ev biraz büyük bizim akşam bakıyorum sanki hiçbir şey yapmamışım çok iyi anlıyorum o yüzden. Misafir gelecekse de yapmadan aman hamileyim anlasınlar diyip geçerek rahat edemez insan zaten mecbu3 yapılıyor bol bol dinlen bari sonrasında ben uzanınca geciyor o sertlik.
Sende cocuk yoktu demi canim yoksa eger al eline kitabını miss gibi yat kafa dinlersin valla.Bütün gece sancıdan öldüm benim kaynana kahvaltıya gitmiş araba ile küçük eltim kayınpeder falan daha fazla dayanamadım eşimi aradım gel duramıyorum diye oda kayınpederi aramış hastaneye götür çabuk bende gelcem diye ee işte niye demiyorsun diye beni azarladı kv bende sen benim yürüyemediğimi biliyorsun niye gidiyorsun dedim her neyse rahim ağzı kısalığım 16 mm çıktı 30-34 olana kadar burdayım ben doğurana kadar çıkmasam daha iyi stresten iyi
Yok canım bu ilk gebeliğim hastanede dinleniyorum ama evde maalesef eşim gelene kadar o dediğin çok mümkün olmuyorSende cocuk yoktu demi canim yoksa eger al eline kitabını miss gibi yat kafa dinlersin valla.
Cocuk olmasa ben bile gider yatarim
Nasil alınıyor bu ceza ,benim eski enisteye de aldirsakKız var tabii benim eşime de 5 yıl denetimli serbestlik vermişlerdi 1 yılı kaldı şu ankırmızı ışık cezası yemesi bile yasak direk hapse girersin yoksa demişti hakime hanımcım üstelik bu cezayı aldığında düğünümüze 1 hafta vardı ya hapse girecekti ya da denetimli serbestlik yicekti hakimeciğim sağolsun denetimliyi seçti de 1 yuvayı kurulamadan yıkılmaktan kurtardı son dakika
Esinle aynısını düşünüyorumDr a doğumdan sonra ne hediye götürmeyi planlıyorsunuz. Eşim her seferinde çok para veriyoruz, ayrıca doğum parası da 17 bin içinden kendine alsın istediğini diyorhiç alma taraftarı değil. Ben öyle düşünmüyorum, çikolata paketi yaptırayım bari diyorum, bimden al diyor. Çiçek saçma geliyor. Bi gömlek alsam değiştirme kartı ile çiçek _çikolata fiyatı ile aynı olacak 300 350 TL. Çok memnunum bi teşekkür hediyesi olmalı, fikriniz var mı
Kesinlikle sadakat çok önemli. ALLAH Zkorusun başımıza öyle bir şey gelmesin hicbirimizinValla ne kadar ev islerinde pek yardimci bir tip olmasada sadakat acisindan bende yine eşimi tercih ederdim , ortalık da nadir kaldı sadık esler. Hele bizim buralar tam cozuttu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?