2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Esimin amcasi da karakol komutanı.yasi genc ama sanki herkes onun onunde hazir olda beklemeli gibi davraniyor tam mesleki deformasyon
Kesinlikle meslek çok etkiliyor. Ben nöbet öncesi çok gergin nöbet sonrası çok mutlu olurum mesela mesleğinden kaynaklı aşırı takintiliyim hata yapmamak için evde bile artık her seyi elli kere kontrol etmeye calisiyorum

Peki eski karısıyla neden muhattap olmak zorundasınız cocuk mu var ondan

Çok kötüyüm canım sürekli vc deyim hiç halim kalmadı eşime dedim tekerlekli arabayla gezdir beni hastanede öyle kötüyüm neden ishal olup duruyorum ben yaa
Cok gecmis olsun canim yaa seni ooadar iyi anliyorim ki ben iki haftaya yakin oldum doguma yakin artik popom nasil acirdi midem ayri agrirdi takatim kalmadi doguma yakin olmis olsaydin dogal lavman oluyorsun kesin derdim peki doktor bisey demiyor mu bu konu icin gittin mi onu amlayamadim

Eşimle tartıştım canım çok sıkkın hayir ben sinirden deliriyorum adam diğer odada televizyon izliyor. Bu rahatlığı beni öldürecek.
Klasik erkek benim kocamda öyle ben kendimi paralarim odada o tiktok izler yada tv ye bakinir hic orali olmaz hatta instegram paylasilir ya bunla ilgili capsler bence hic kendini sinir etme güçlü dur kuzum

Evet kızlar durum bildiriyorum gittim randevumda.
Bugün 32. Haftam bebek yine tosun 2270 olmuş 44 cm.
Doktor dediki kafa 36 civarı sen dedi bu şartlarda muhtemelen normal yapamazsın.36 -37 . Haftaları görüncr sezeryanla alırız. Bı yanım çok ürktü bı yanım geliyo diye heyecanlı hayırlısı olsun.Kafasi biraz asagidaymis dinlen bol su iç dedi.
Suyun yeterli şeker tüketimi yapma yine dedi.

Aaa nasil yani anlamadim bebek kendi keseyi mi yirtmis??
Aynen o şekilde olmuş
robot süpürgeye gerek yok deyip kendisi evi süpürüyorsa bence de gerek yok ha robot süpürmüş ha koca süpürmüş bana fark etmezdi
Hayir biz surda rahat rahat indirim kovalayalim izin verinde. Benimki de bir liste yap hepsini alalim baska bisey deme bana diyor hele biberon fircasini görünce tepkisini unutamıyorum g*tumuzden ihtiyac uydurmusuz gibi sanki diyor
Aynı tepkiyi suluk pipeti temizleme fırçasında almıştım
Robot yerine dyson daha iyi bence. Benim robot var geçen mutfakya ıslakmış yer icine girmiş suanda can çekişiyor. Dyson dehşet alıyormus
dyson cidden rahatlık. Robot her gün 2-3 tur atıyor evde, ben de koltuklar ve anlık dökülenlerde dysonı kullanıyorum ancak öyle 2 kedi ve bir küçük oğlanla baş oluyor

Şu an mecbur kendi supuruyor ama normalde canı isterse anca supuruyordu

Sağlıkla kucağına aldıktan sonra ha sezeryan ha normal kafana takma canım

Sağlıkla gelsinde sezryan normalmdogum fark etmez bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…