- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.801
Kesinlikle meslek çok etkiliyor. Ben nöbet öncesi çok gergin nöbet sonrası çok mutlu olurum meselaEsimin amcasi da karakol komutanı.yasi genc ama sanki herkes onun onunde hazir olda beklemeli gibi davraniyor tam mesleki deformasyon
Peki eski karısıyla neden muhattap olmak zorundasınız cocuk mu var ondanYo yo bitti dosya kapalı artık. 2 sene sürdü. Eşim ilk karısı ile ilişki çözememiş. Benim de sabır bitti artık çözmeye gittimkadın şikayetçi oldu neler neler yazdı işte öyle. Sonra arabulucuk avukat aramış da karşı tarafta diyor ki özür dilecem falan filan bende dedim ona s.git söyleyin işte ceza yedim .tabiki bu hiç güzel değil. Bende ceza hukuku okudum diploma var ama hale düştüm. Eski karısı çok kavga ediyoruz. Kaynana da diyor o siziniz huzur bozmaya çalışıyor. Yani eyvallah 1 sene 2 sene ama biz 6 sene evliyiz . Psikolojim çok bozuk ondan . Normalde ben hiç böyle değilim
Bu dedigim mis gibi yatma fikrini hastane icin diyorumYok canım bu ilk gebeliğim hastanede dinleniyorum ama evde maalesef eşim gelene kadar o dediğin çok mümkün olmuyor
Canım sen hangi bölüm hemsiresiydinKesinlikle meslek çok etkiliyor. Ben nöbet öncesi çok gergin nöbet sonrası çok mutlu olurum meselamesleğinden kaynaklı aşırı takintiliyim hata yapmamak için evde bile artık her seyi elli kere kontrol etmeye calisiyorum
Cok gecmis olsun canim yaa seni ooadar iyi anliyorim ki ben iki haftaya yakin oldum doguma yakin artik popom nasil acirdi midem ayri agrirdi takatim kalmadi doguma yakin olmis olsaydin dogal lavman oluyorsun kesin derdimÇok kötüyüm canım sürekli vc deyimhiç halim kalmadı eşime dedim tekerlekli arabayla gezdir beni hastanede öyle kötüyüm neden ishal olup duruyorum ben yaa
Canim biz de bölüm yok nerede eleman eksikse orasıCanım sen hangi bölüm hemsiresiydin
Anladım canım devlet mi pekiCanim biz de bölüm yok nerede eleman eksikse orasıilk çocuk yoğun bakımda başladım sonra kardiyoloji bir ara covit aşı birimi şimdi de karma serviste çalışıyordum
Klasik erkek benim kocamda öyle ben kendimi paralarim odada o tiktok izler yada tv ye bakinir hic orali olmaz hatta instegram paylasilir ya bunla ilgili capslerEşimle tartıştım canım çok sıkkın hayir ben sinirden deliriyorum adam diğer odada televizyon izliyor. Bu rahatlığı beni öldürecek.
Evet canım devletAnladım canım devlet mi peki
Kesinlikle daha düzler bize göre ama dün gece anladı hatasınıKlasik erkek benim kocamda öyle ben kendimi paralarim odada o tiktok izler yada tv ye bakinir hic orali olmaz hatta instegram paylasilir ya bunla ilgili capslerbence hic kendini sinir etme güçlü dur kuzum
Ah keşke yatsam hastanede kafa dinlerim bir de şu sancılar bitse süper olurBu dedigim mis gibi yatma fikrini hastane icin diyorumhastanede al eline kitabini kapat kendini cocuk da yokmus oh ne güzel dinlenirsin
Aynen o şekilde olmuşAaa nasil yani anlamadim bebek kendi keseyi mi yirtmis??
robot süpürgeye gerek yok deyip kendisi evi süpürüyorsa bence de gerek yokSeninki baya rahatmışvalla bir kaç kez aldıklarıma laf etti dedim sen kimsin bende çalışıyorum istediğimi alırım sana soracak değilim kafamın tasini arttırma kredi kartını komple doldururum dedim ki inadimi bilir yaparım. Normalde çok cimri bir insanımdır ha bu da işlemedi sonra bende onun her aldığına laf etmeye başladım ondan sonra birakti şimdi ne istersen alıyım muhabbetin de gecen polo dan 1500 a çanta almış bana ben olsam hayatta almam ama sesimi çıkarmadım. Erkekler bazı konularda düşüncesiz. Misal adama asla robot supurge aldırmadı ne gerek varmış. Geçim de zor canim bir de eşin şaglikıcı yanlis hatırlamıyorsam benim gibi inan o kadar zor kazanıyoruz ki böyle o nöbetler de içimiz çıkıyor harcayasimiz gelmiyor sanırım
Aynı tepkiyi suluk pipeti temizleme fırçasında almıştımHayir biz surda rahat rahat indirim kovalayalim izin verinde. Benimki de bir liste yap hepsini alalim baska bisey deme bana diyorhele biberon fircasini görünce tepkisini unutamıyorum g*tumuzden ihtiyac uydurmusuz gibi sanki diyor
dyson cidden rahatlık. Robot her gün 2-3 tur atıyor evde, ben de koltuklar ve anlık dökülenlerde dysonı kullanıyorum ancak öyle 2 kedi ve bir küçük oğlanla baş oluyorRobot yerine dyson daha iyi bence. Benim robot var geçen mutfakya ıslakmış yer icine girmiş suanda can çekişiyor. Dyson dehşet alıyormus
Şu an mecbur kendi supuruyor ama normalde canı isterse anca supuruyorduAynen o şekilde olmuş
robot süpürgeye gerek yok deyip kendisi evi süpürüyorsa bence de gerek yokha robot süpürmüş ha koca süpürmüş bana fark etmezdi
Aynı tepkiyi suluk pipeti temizleme fırçasında almıştım
dyson cidden rahatlık. Robot her gün 2-3 tur atıyor evde, ben de koltuklar ve anlık dökülenlerde dysonı kullanıyorum ancak öyle 2 kedi ve bir küçük oğlanla baş oluyor
Fırsat bu fırsat her gün evi süpürmesini sağlamak lazım hiç boş gün bırakmaŞu an mecbur kendi supuruyor ama normalde canı isterse anca supuruyordu
Sağlıkla kucağına aldıktan sonra ha sezeryan ha normal kafana takma canımEvet kızlar durum bildiriyorum gittim randevumda.
Bugün 32. Haftam bebek yine tosun 2270 olmuş 44 cm.
Doktor dediki kafa 36 civarı sen dedi bu şartlarda muhtemelen normal yapamazsın.36 -37 . Haftaları görüncr sezeryanla alırız. Bı yanım çok ürktü bı yanım geliyo diye heyecanlı hayırlısı olsun.Kafasi biraz asagidaymis dinlen bol su iç dedi.
Suyun yeterli şeker tüketimi yapma yine dedi.
Ay onun çenesini mi çekeceğim haftada 3 kez yapsa.sukrediyorum benFırsat bu fırsat her gün evi süpürmesini sağlamak lazım hiç boş gün bırakmakazara yere sürekli bir şeyler dökülebilir insanlık hali
Sağlıkla gelsinde sezryan normalmdogum fark etmez bence canimEvet kızlar durum bildiriyorum gittim randevumda.
Bugün 32. Haftam bebek yine tosun 2270 olmuş 44 cm.
Doktor dediki kafa 36 civarı sen dedi bu şartlarda muhtemelen normal yapamazsın.36 -37 . Haftaları görüncr sezeryanla alırız. Bı yanım çok ürktü bı yanım geliyo diye heyecanlı hayırlısı olsun.Kafasi biraz asagidaymis dinlen bol su iç dedi.
Suyun yeterli şeker tüketimi yapma yine dedi.
Sanmıyorum canım benim kızda çok hareketliKızlar bu bebisler de bizden bıktı hareket etse bı dert etmese bı dert ama yaklaşık 3 saattir hiç durmadan hareket ediyor bı sıkıntı varmıdır ki sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?