- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.821
Korkuyorum aslında ama bu sabah uyandik eşime dedimki ben galiba normal doğumdan korkuyorum.Sonra doktor bunları dedimİcime doğmuş herhaldeSağlıkla gelsinde sezryan normalmdogum fark etmez bence canim
Maşallah iriymiş senin bebiş sen sanırım diyette yapıyordun canım yanlış hatırlamıyorsam.. Bebişin erkekse erkek bebekler zaten iri oluyor kızlara göreEvet kızlar durum bildiriyorum gittim randevumda.
Bugün 32. Haftam bebek yine tosun 2270 olmuş 44 cm.
Doktor dediki kafa 36 civarı sen dedi bu şartlarda muhtemelen normal yapamazsın.36 -37 . Haftaları görüncr sezeryanla alırız. Bı yanım çok ürktü bı yanım geliyo diye heyecanlı hayırlısı olsun.Kafasi biraz asagidaymis dinlen bol su iç dedi.
Suyun yeterli şeker tüketimi yapma yine dedi.
Canım bebeğin kafası 4 hafta önden mi gidiyormuş yani, bununla ilgili bişey dedimi.. benimkide 2.5 hafta önde doktor bişe demedi ama benim kafam takılmıştı.. suyumda artmış bebekte önden gidince 2 hafta şeker ölçümü yapıp gelmemi söyledi, bende yediklerime dikkat etmeye başladım , bakalım sonuç ne olucakEvet kızlar durum bildiriyorum gittim randevumda.
Doktor dediki kafa 36 civarı sen dedi bu şartlarda muhtemelen normal yapamazsın.36 -37 . Haftaları görüncr sezeryanla alırız. Bı yanım çok ürktü bı yanım geliyo diye heyecanlı hayırlısı olsun.Kafasi biraz asagidaymis dinlen bol su iç dedi.
Ya iki doğum şeklinin de kendine göre zorlukları var benim oğlumda kafa çapı büyüktü doğum kanalına sıkışır ölebilir sakat kalabilir dedi bu riskleri düşününce sezeryanda karar kılındı o yüzden içini rahat tutKorkuyorum aslında ama bu sabah uyandik eşime dedimki ben galiba normal doğumdan korkuyorum.Sonra doktor bunları dedimİcime doğmuş herhalde
Cuma gün kesin bende bu civarlarda bir kilo duyacağım gibi hissediyorum diyet yapsam da bebek küçülecek değil gibi geliyorEvet kızlar durum bildiriyorum gittim randevumda.
Evet canım erkek suyumda fazla iriMaşallah iriymiş senin bebiş sen sanırım diyette yapıyordun canım yanlış hatırlamıyorsam.. Bebişin erkekse erkek bebekler zaten iri oluyor kızlara göresağlıkla gelsin
Bacak boyu bilmem nesi esitmis onlar öyle olunca sorun olmuyormus herhalde ölçtü biçti tıp dilinde anlattı ben pek anlamadım ama bı sorun görmedi canımCanım bebeğin kafası 4 hafta önden mi gidiyormuş yani, bununla ilgili bişey dedimi.. benimkide 2.5 hafta önde doktor bişe demedi ama benim kafam takılmıştı.. suyumda artmış bebekte önden gidince 2 hafta şeker ölçümü yapıp gelmemi söyledi, bende yediklerime dikkat etmeye başladım , bakalım sonuç ne olucak
Benimde öyle kafadan dolayı dedi şimdilikYa iki doğum şeklinin de kendine göre zorlukları var benim oğlumda kafa çapı büyüktü doğum kanalına sıkışır ölebilir sakat kalabilir dedi bu riskleri düşününce sezeryanda karar kılındı o yüzden içini rahat tut
İnşallah sen çok güzel şeyler duyarsın kuzum erken veya geç sağlıkla gelsinler de tek duam oCuma gün kesin bende bu civarlarda bir kilo duyacağım gibi hissediyorum diyet yapsam da bebek küçülecek değil gibi geliyorben zaten sezeryan olacağımı bildiğim için ona kendimi hazırladım. Hep diyorum biz de bebekler de sağlıkla o hastahaneden çıkalım doğumun şekli önemli değil sonuçta ikisi de kendine göre zor ama geçmez atlatılmaz şeyler değil yeterki Rabbim yardım etsin hadi bakalım bir adım daha netleşti senin için yavaş yavaş yaklaşıyoruz mutlu sona
Hiiiç moral bozmaya gerek yok bu önden gitme de sağlıklarına sıkıntı olmasın yeter Allah korusun ciddi gelişim geriliği var vs dese ne yapacaktık senin oğlan benim kız biraz obur sömürücü çıktı demekkiİnşallah sen çok güzel şeyler duyarsın kuzum erken veya geç sağlıkla gelsinler de tek duam o
Benim de 1 hafta önden gidiyor 2300 olmuş, kendine güveniyorsan normal istersen doğurturum dedi, kendime güvenmiyorum, size güveniyorum dedimHiiiç moral bozmaya gerek yok bu önden gitme de sağlıklarına sıkıntı olmasın yeter Allah korusun ciddi gelişim geriliği var vs dese ne yapacaktık senin oğlan benim kız biraz obur sömürücü çıktı demekkibiz iyi düşünelim olumlu olsun
Benim dr erkekBen kaliteli bi şal tarzı bişey alıcam.değişim kartı da koyarım içine.ama anca doğumdan 1 ay falan sonra alıp giderim
Ocak ayında gelecek zamı da öde derse o zaman ben de almaktan vazgeçerim.Esinle aynısını düşünüyorum
İnşallah kuzum 2 haftaya bidaha gidicem bakalımHiiiç moral bozmaya gerek yok bu önden gitme de sağlıklarına sıkıntı olmasın yeter Allah korusun ciddi gelişim geriliği var vs dese ne yapacaktık senin oğlan benim kız biraz obur sömürücü çıktı demekkibiz iyi düşünelim olumlu olsun
Benim de 1 hafta önden gidiyor 2300 olmuş, kendine güveniyorsan normal istersen doğurturum dedi, kendime güvenmiyorum, size güveniyorum dedim37 sonu 38 başı doğum olur dedi. 40 ı beklemiyor bizim minikler
Kız ben bugün Ocak zammı sorayım dedim oho zam çoktan geldi dedi 1000 lira artmış bileOcak ayında gelecek zamı da öde derse o zaman ben de almaktan vazgeçerim.
Normalde geceleri aktif olurdu vakitleri karıştırdi heraldeSanmıyorum canım benim kızda çok hareketli
Kafaları ne zaman eserse o zaman harekete geçiyorlarNormalde geceleri aktif olurdu vakitleri karıştırdi heralde
Evet var(((eski neler neler yapiyor((karakola gittim anlattım dediler yapacak birsey yok çocuk var o istedigin zaman arayabilir . Eşim sürekli numara değiştiriyor o buluyor . İş yere arıyor ,tüm akraba ariyor (((evlenmeden önce eşim söyledi yani boşanmış çocuk var ben kabul ettim ama hiç düşünmedim benim hayat zehir gibi olacak .çıkış da bulamıyorum (((o yüzden Rusyaya taşınmak istiyoruz . Burda da aynı şehirdeyiz bu da kötü. Ben hep istedim tayin uzak bir yere çıksın yooo nerde tam Antalya çıktıPeki eski karısıyla neden muhattap olmak zorundasınız cocuk mu var ondan
Ben bir hediye almayı düşünmüyorum yaçok mu kaba oluyorum bu durumda
Canım ben de eşin gibi düşünüyorum muayene ücreti çok fazla zaten hiç hediye almayı düşünmedim şimdiye kadar sanırım almam daDr a doğumdan sonra ne hediye götürmeyi planlıyorsunuz. Eşim her seferinde çok para veriyoruz, ayrıca doğum parası da 17 bin içinden kendine alsın istediğini diyorhiç alma taraftarı değil. Ben öyle düşünmüyorum, çikolata paketi yaptırayım bari diyorum, bimden al diyor. Çiçek saçma geliyor. Bi gömlek alsam değiştirme kartı ile çiçek _çikolata fiyatı ile aynı olacak 300 350 TL. Çok memnunum bi teşekkür hediyesi olmalı, fikriniz var mı
Minnoşlar ya ben 38 e kadar dayansın yeter diyorum zaten sezeryanBenim de 1 hafta önden gidiyor 2300 olmuş, kendine güveniyorsan normal istersen doğurturum dedi, kendime güvenmiyorum, size güveniyorum dedim37 sonu 38 başı doğum olur dedi. 40 ı beklemiyor bizim minikler
Ben de almayı düşünüyorum en azından güzel bir çikolata iyi olabilir insan ister istemez bağ kuruyor..Dr a doğumdan sonra ne hediye götürmeyi planlıyorsunuz. Eşim her seferinde çok para veriyoruz, ayrıca doğum parası da 17 bin içinden kendine alsın istediğini diyorhiç alma taraftarı değil. Ben öyle düşünmüyorum, çikolata paketi yaptırayım bari diyorum, bimden al diyor. Çiçek saçma geliyor. Bi gömlek alsam değiştirme kartı ile çiçek _çikolata fiyatı ile aynı olacak 300 350 TL. Çok memnunum bi teşekkür hediyesi olmalı, fikriniz var mı
Ayy aynısını ben de diyorum kendime son4a diyorum aman neyse neyse hareket etsin ben burdayım desin de önemli değilKızlar bu bebisler de bizden bıktı hareket etse bı dert etmese bı dert ama yaklaşık 3 saattir hiç durmadan hareket ediyor bı sıkıntı varmıdır ki sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?