2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar lazım olup alacak olan varsa aklında olsun ne kadar iş görür bilmiyorum ama klimalı evde de lazım gibi sanki
Oğlumda kullandım ben çok faydası göremedim ama faydasını görenler de var İnternet'e 3 yık önce 700 gibi bir fiyata almıştım bu sefer İpek için de kullanacağım bakalım

Oğlumda kullandım ben çok faydası göremedim ama faydasını görenler de var İnternet'e 3 yık önce 700 gibi bir fiyata almıştım bu sefer İpek için de kullanacağım bakalım
Bu marka ne kadar sağlam ve ne kadar iyi bilmiyorum ama bende deneyeceksem bunu deneyeceğim şuan boşuna yüksek fiyatlı bişey almayayım dedim

Aynen e adama mecbur kapıyı açacak falan benim evde başım açık kapıyı acamam böyle ona bir sürü iş düşüyor koltuktan kalkıp kapıya kadar yürüyecek sonuçta adam
Kız ne eğlenceli adam yaa cidden çok değişik bir kafa dışardan git al uğraşmak yerine kapıda alacak buna da takılanı gördüm ya

Benim oğlanın burnu 7/24 tıkalı.ilk defa geçen sene aldım buhar makinası hayatımı kurtardı resmen.burnuna damla falan da damlatmaz geceleri de burun tıkanıklığından uyuyamaz.buhar makinası sabaha kadar çalışıyor bazen hastaysa o da yetersiz oluyor ozaman da odasında bi köşeye coldmix damlatıyoruz 1 damla bile yetiyor buhar makinasıyla beraber burnunu açmaya.şimdi bi tane daha lazım kızıma da alacağım makinadan

Bizde sinbo var çok memnunuz.daha sonra Migros’tan başka bi marka almıştık 3 kere çalıştı bozuldu hiç sevmedim ama hangi markaydı hatırlamıyorum

Ay benim telefon bozuldu bugün randevum vardi , yarin kahvaltiya misafirim var telimde aksam geldi ama açınca şu mesaji gördüm ilk daha bakmadim biseye ben bisey almayı düşünmüyorum.. aylık 800 tl muayne ücreti , doğumda 25 den aşağı değildir varımizi yoğumuzu veriyoruz valla o bana bir altın taksin artik 2 haftada bir gidicez allah guc güç kuvvet versin .

Neresi bacim o hastane 25 ne ya valla kredi cekip dogum yapicaz artik resmen

Kizlar kimdi bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu ben gibi yasayan vardi fitil tedavisi görmüştü son durumunu merak ettim.. banada doktor iki fitilverdi biri bir hafta kullanmali biri tek kullanmali gecti çok güzeldi fitil bitti iki gun gecti yine akinti basladi benim yaa sizin son durum neydi

Canım kedin varmış biseyi merak ediyorum. Ev kedisi, aşıları yapiliyor, veteriner muayenesine zamanı gelince götürülen kedi tüyü mesela zarar verir mi? Hani kedi tüyü ciğere yapışıyor vs şeyleri var ya benim kvdemletre var ay heryer kil ben cok huylanıyorum. Onlar aşılı kedinin tüyünden bisey olmaz diyorlar. Doğruluğu nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…