- 20 Ocak 2015
- 9.637
- 14.107
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.861
Ben ins ocakta öğrenecem doğum fiyatını hep birlikre bana dua zinciri oluşturalım hahaj fiyatı biraz uygun olsunNeresi bacim o hastane25 ne ya valla kredi cekip dogum yapicaz artik resmen
Akıntı ne renk acaba benim sabahları beyaz renkte geliyor.Kizlar kimdi bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu ben gibi yasayan vardi fitil tedavisi görmüştü son durumunu merak ettim.. banada doktor iki fitilverdi biri bir hafta kullanmali biri tek kullanmali gecti çok güzeldi fitil bitti iki gun gecti yine akinti basladi benim yaa sizin son durum neydi
uEvet var(((eski neler neler yapiyor((karakola gittim anlattım dediler yapacak birsey yok çocuk var o istedigin zaman arayabilir . Eşim sürekli numara değiştiriyor o buluyor . İş yere arıyor ,tüm akraba ariyor (((evlenmeden önce eşim söyledi yani boşanmış çocuk var ben kabul ettim ama hiç düşünmedim benim hayat zehir gibi olacak .çıkış da bulamıyorum (((o yüzden Rusyaya taşınmak istiyoruz . Burda da aynı şehirdeyiz bu da kötü. Ben hep istedim tayin uzak bir yere çıksın yooo nerde tam Antalya çıktı
Doğru canım. Endişe etme, düzenli kontrolleri yapılan kedinin tüyünden hiçbir şey olmazCanım kedin varmış biseyi merak ediyorum. Ev kedisi, aşıları yapiliyor, veteriner muayenesine zamanı gelince götürülen kedi tüyü mesela zarar verir mi? Hani kedi tüyü ciğere yapışıyor vs şeyleri var ya benim kvdemletre var ay heryer kil ben cok huylanıyorum. Onlar aşılı kedinin tüyünden bisey olmaz diyorlar. Doğruluğu nedir.
Nasil alınıyor bu ceza ,benim eski enisteye de aldirsakhic rahat birakmiyor ablamı, ikide bir icip icip kapisina geliyor affet diye .en azindan hapse gircem diye korkar
Beyaz yogun kivamli yada yesil sari gibi oluyor genelde 3 aydir enfeksiyon var ama son bir aydir akinti ve hafif kasinti oluyor bendeBen ins ocakta öğrenecem doğum fiyatını hep birlikre bana dua zinciri oluşturalım hahaj fiyatı biraz uygun olsun
Akıntı ne renk acaba benim sabahları beyaz renkte geliyor.
Evde cocuk olunca mecbur sürekli arkasindan kosuyorsun tekrar dagilmasin diyeya sehir dışından gelecekler her zaman gelen birisi olsa o kadar takilmam.gece sertlesme dışında agri girdi ama simdi iyiyim şükür.tatli yapicaktim vazgectim uzaniyorum gelinceye kadar iyice dinleneyim
Maalesefya bakıyorlar sanki şişko zannediyorlar galiba bende anlamıyorum
Yo yo bitti dosya kapalı artık. 2 sene sürdü. Eşim ilk karısı ile ilişki çözememiş. Benim de sabır bitti artık çözmeye gittimkadın şikayetçi oldu neler neler yazdı işte öyle. Sonra arabulucuk avukat aramış da karşı tarafta diyor ki özür dilecem falan filan bende dedim ona s.git söyleyin işte ceza yedim .tabiki bu hiç güzel değil. Bende ceza hukuku okudum diploma var ama hale düştüm. Eski karısı çok kavga ediyoruz. Kaynana da diyor o siziniz huzur bozmaya çalışıyor. Yani eyvallah 1 sene 2 sene ama biz 6 sene evliyiz . Psikolojim çok bozuk ondan . Normalde ben hiç böyle değilim
Evet kızlar durum bildiriyorum gittim randevumda.
Bugün 32. Haftam bebek yine tosun 2270 olmuş 44 cm.
Doktor dediki kafa 36 civarı sen dedi bu şartlarda muhtemelen normal yapamazsın.36 -37 . Haftaları görüncr sezeryanla alırız. Bı yanım çok ürktü bı yanım geliyo diye heyecanlı hayırlısı olsun.Kafasi biraz asagidaymis dinlen bol su iç dedi.
Suyun yeterli şeker tüketimi yapma yine dedi.
İnşallah canım 1 ay sonunda gorucezİkinizin sağlığı için de hangisi iyi olacaksa öyle doğsun da gerisi önemli değil. Doğumun iki türlüsü de zor ama zorluk derecesi kişinin bünyesi ile de alakalı binbir tane doğum hikayesi var kimisi korku filmi gibi kimisi fıkra gibi o yüzden sen zamana bırak, endişelenip kendini strese sokma hayırlısı ne ise o olsun hakkında canım.
Aynen bende düşünüyorm mesela erhan karaalp var instada asla, ultrason ölçümüyle doğumu erkene almaya ya da normal olmaz demeyi doğru bulmuyor. Hatta çatı muayenesiyle doğumun şeklini belirlemez diyor ki hakli yurt dışında öyle bisey yok. Bana oğlumda 2.5 kg anca olur dedi doktor 38. Haftaydi 3470 doğdu. Sezaryan daha kolay onlarada günü belirlenmiş ameliyat , ben yapamam diye sezeryan istedim ilk doğumda ama belki yureklendiren bi doktor olsaydi belki farkli olurduBen bazen doktorların sezaryana bile isteye yönlendirdiğini düşünüyorum açıkçası. Normal doğum için cesaretlendiren doktoru çok az gördüm duydum. Türkiye'de adeta sezaryen doğum normal oldu vajinal doğum ise tam tersi
Gerçekten öyle yaşadığım şehirde özel bir hastaneye giden arkadaşım üstelik profesör olan doktoruna normal doğumdan çekindiğini biraz korktuğunu söylüyor onu yüreklendirip bilgilendirmesi için ama doktorun cevabı ay o zaman beni hiç uğraştırma sezaryen yapalım gitsin. Ya bu kadar kolay mı? Tıbbi bir durum gerekmiyorsa bir doktorun buna teşvik etmesi hiç etik değil gerçektenAynen bende düşünüyorm mesela erhan karaalp var instada asla, ultrason ölçümüyle doğumu erkene almaya ya da normal olmaz demeyi doğru bulmuyor. Hatta çatı muayenesiyle doğumun şeklini belirlemez diyor ki hakli yurt dışında öyle bisey yok. Bana oğlumda 2.5 kg anca olur dedi doktor 38. Haftaydi 3470 doğdu. Sezaryan daha kolay onlarada günü belirlenmiş ameliyat , ben yapamam diye sezeryan istedim ilk doğumda ama belki yureklendiren bi doktor olsaydi belki farkli olurdu
En hayirlisi farkli sehirde olmak sizin icin gercekten. gözden uzak olunca ugrasmaktan vazgecer.Evet var(((eski neler neler yapiyor((karakola gittim anlattım dediler yapacak birsey yok çocuk var o istedigin zaman arayabilir . Eşim sürekli numara değiştiriyor o buluyor . İş yere arıyor ,tüm akraba ariyor (((evlenmeden önce eşim söyledi yani boşanmış çocuk var ben kabul ettim ama hiç düşünmedim benim hayat zehir gibi olacak .çıkış da bulamıyorum (((o yüzden Rusyaya taşınmak istiyoruz . Burda da aynı şehirdeyiz bu da kötü. Ben hep istedim tayin uzak bir yere çıksın yooo nerde tam Antalya çıktı
Yemegi tatlıyı disardan hallettik yarin kahvalti hazirlicam sadece.Ama yine de yorgun hissediyorum kendimiBende de var 1 tane çok iyi anlıyorum tatlıyıda pastaneden alırsınız yat dinlen boşverzaten doğurcaz az kaldı
Amaan kocaman göbeğim var bazi insanlar hamileyim deyince anca farkedip göbeğimi görüp aaaa diyorlar. Herhalde direkt yüzümüze bakiyorlar dikkat etmiyorlar gobegimizeAnlamamazlıktan vuruyorlar ya salağa yatıyorlar utanmazlar dicek bir şey yok ne yapalım az kaldı zaten doğurcaz insaAllah
Görüşüyor tabiki .Yani kadın ne istiyor belli değil gece arıyor yazıyor. Bana heryerde yazıyor sordum dedim adamı mı istiyorsun?al dedim ben kimse tutmuyorum. Yooo dedi iyi boşanmışim. Eeee o zaman? İşte huy böyle. Geçen eşime söyledi evlenecekmis. Çok şükür dedikÇocuğuyla görüşmüyor mu
u
Aynen zaten hep uzanıyorum evde sadece hastaneye kadar gidiyorumAnlamamazlıktan vuruyorlar ya salağa yatıyorlar utanmazlar dicek bir şey yok ne yapalım az kaldı zaten doğurcaz insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?