2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Neresi bacim o hastane 25 ne ya valla kredi cekip dogum yapicaz artik resmen
Ben ins ocakta öğrenecem doğum fiyatını hep birlikre bana dua zinciri oluşturalım hahaj fiyatı biraz uygun olsun
Akıntı ne renk acaba benim sabahları beyaz renkte geliyor.

Çocuğuyla görüşmüyor mu
u

Doğru canım. Endişe etme, düzenli kontrolleri yapılan kedinin tüyünden hiçbir şey olmaz
kist için en büyük risk dışarda yapılan (temizliğinden emin olunamayacak) salataları yemek, iyi yıkanmamış sebze ve toprağa temaslı meyveleri yemek (sebebi taşıyıcı olan hayvanların dışkı yaptığı toprakla temas eden ve kiste bulaşmış gıdayı yemek), veteriner kontrolünde olmayan özellikle sokak köpeklerini sevdikten sonra elleri yıkamadan bir şeyler yemek..

Nasil alınıyor bu ceza ,benim eski enisteye de aldirsakhic rahat birakmiyor ablamı, ikide bir icip icip kapisina geliyor affet diye .en azindan hapse gircem diye korkar

Hmmm o ne yaparsa verirler bu cezayı dicem ama içip içip kadına rahatsızlık veriyormuş bence ona da verilmeli böyle bir ceza 🗡 inşaAllah yola gelir bir gün nediyeyim Allah hidayet versin

Ben ins ocakta öğrenecem doğum fiyatını hep birlikre bana dua zinciri oluşturalım hahaj fiyatı biraz uygun olsun

Akıntı ne renk acaba benim sabahları beyaz renkte geliyor.
Beyaz yogun kivamli yada yesil sari gibi oluyor genelde 3 aydir enfeksiyon var ama son bir aydir akinti ve hafif kasinti oluyor bende

Bende de var 1 tane çok iyi anlıyorum tatlıyıda pastaneden alırsınız yat dinlen boşver zaten doğurcaz az kaldı

Ne manyak insanlar var ya bitmiş gitmiş rahat bırak insanları dimi yüzsüz Allah kurtarsın diyeyim öyleyse canım nediyeyim bebişin sağlıkla doğsun da kalan yılları huzurlu yaşayın beraber inşaAllah

İkinizin sağlığı için de hangisi iyi olacaksa öyle doğsun da gerisi önemli değil. Doğumun iki türlüsü de zor ama zorluk derecesi kişinin bünyesi ile de alakalı binbir tane doğum hikayesi var kimisi korku filmi gibi kimisi fıkra gibi o yüzden sen zamana bırak, endişelenip kendini strese sokma hayırlısı ne ise o olsun hakkında canım.

İnşallah canım 1 ay sonunda gorucez

Aynen bende düşünüyorm mesela erhan karaalp var instada asla, ultrason ölçümüyle doğumu erkene almaya ya da normal olmaz demeyi doğru bulmuyor. Hatta çatı muayenesiyle doğumun şeklini belirlemez diyor ki hakli yurt dışında öyle bisey yok. Bana oğlumda 2.5 kg anca olur dedi doktor 38. Haftaydi 3470 doğdu. Sezaryan daha kolay onlarada günü belirlenmiş ameliyat , ben yapamam diye sezeryan istedim ilk doğumda ama belki yureklendiren bi doktor olsaydi belki farkli olurdu

Gerçekten öyle yaşadığım şehirde özel bir hastaneye giden arkadaşım üstelik profesör olan doktoruna normal doğumdan çekindiğini biraz korktuğunu söylüyor onu yüreklendirip bilgilendirmesi için ama doktorun cevabı ay o zaman beni hiç uğraştırma sezaryen yapalım gitsin. Ya bu kadar kolay mı? Tıbbi bir durum gerekmiyorsa bir doktorun buna teşvik etmesi hiç etik değil gerçekten

En hayirlisi farkli sehirde olmak sizin icin gercekten. gözden uzak olunca ugrasmaktan vazgecer.

Bende de var 1 tane çok iyi anlıyorum tatlıyıda pastaneden alırsınız yat dinlen boşver zaten doğurcaz az kaldı
Yemegi tatlıyı disardan hallettik yarin kahvalti hazirlicam sadece.Ama yine de yorgun hissediyorum kendimi hic uzanmadan oturmak da yoruyor bizi artik o kadar uzun oturmaktan belim agridi

Anlamamazlıktan vuruyorlar ya salağa yatıyorlar utanmazlar dicek bir şey yok ne yapalım az kaldı zaten doğurcaz insaAllah
Amaan kocaman göbeğim var bazi insanlar hamileyim deyince anca farkedip göbeğimi görüp aaaa diyorlar. Herhalde direkt yüzümüze bakiyorlar dikkat etmiyorlar gobegimize

Çocuğuyla görüşmüyor mu

u
Görüşüyor tabiki .Yani kadın ne istiyor belli değil gece arıyor yazıyor. Bana heryerde yazıyor sordum dedim adamı mı istiyorsun?al dedim ben kimse tutmuyorum. Yooo dedi iyi boşanmışim. Eeee o zaman? İşte huy böyle. Geçen eşime söyledi evlenecekmis. Çok şükür dedik gene olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…