- 20 Ocak 2015
- 9.637
- 14.107
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.901
Göğüsün neden ağrıyor bir tahminin vsr mi? Sütten filan mi acabaEylül bebekleri tembeldi Ocak bebelerine bı haller olmuşben göğüs ağrısı dışında iyiyim sızım sızım sızlıyorlar geceden beri mahvoldum
Eylül nasıl farkında mı kardeşi olacağından senin duygu durumun nasıl hazirmisin ben hiç hazır değilim
Aynen canım ben ilk doğumumda gercekten yüreklendirici bir doktora sahiptim. En son sancı anlarında bile sezeryana alın diye yalvardım sacmalama golgeli sen yaparsın yapacaksın bak göreceksin dedi hep ve yaptımAynen bende düşünüyorm mesela erhan karaalp var instada asla, ultrason ölçümüyle doğumu erkene almaya ya da normal olmaz demeyi doğru bulmuyor. Hatta çatı muayenesiyle doğumun şeklini belirlemez diyor ki hakli yurt dışında öyle bisey yok. Bana oğlumda 2.5 kg anca olur dedi doktor 38. Haftaydi 3470 doğdu. Sezaryan daha kolay onlarada günü belirlenmiş ameliyat , ben yapamam diye sezeryan istedim ilk doğumda ama belki yureklendiren bi doktor olsaydi belki farkli olurdu
Kalan kısmı aktarılıyor tabi canım.Kızlar bir şey soracağım. Şimdi ben 32. Haftada izne ayrıldım ya, diyelim 36. Haftada doğum yaptım kalan 4 haftalık iznim yanıyor mu yoksa doğum sonrasına aktarılıyor mu? Bir yerde aktarılmadığını okudum da. Toplamda 16 haftalık iznimiz yok mu doğum öncesi ve sonrası beraber? Sadece 32de çalışabilir raporu alırsak mı geçerli bu?
Magnezyum ne kallanıyorsun canım ben magnorm kullanırken aynı senin gibi oldum doktoruma sordum magnimore a geçirdi beni ondan sonra düzeldimAhh ah çok zor şükür iyiyim şimdilik. Kan ve gaita istedi enfeksiyon sonuçlar kısmen çıkmış haftasonuna denk geldi diye pazartesi gostericez. Doğum doktoru bebek gayet iyi o konuda sıkıntı yok enfeksiyona görün dedi. Crp de yüksek değil oncekinde de bişey çıkmadı bilmiyorum neden oluyor. Ben kendimi bildim bileli kabız bı insanım oysa ki
Benimki tamamen anestezi doktorundan sebep oldu bence çünkü ne oksapar kullandım ne başkaca tutmama sebepleri bana uyuyordu.Omurilige yapılan birşey olduğu için anesteziyi uygulayan doktor önemli bence. Benim arkadaşım da tutmadı aynı hastanede o dönem. Doğum doktorum çok çok iyiydi sezeryanimla ilgili bir sıkıntım olmadı şükürBen hiç bilmeyince araştırmadım ama doktorum bir konu arasında orada hiç spinal tutmayan hastam olmadı dedi demekki spinal olacak tabi tutarsa çünkü bazen oksapar kullananların tutmuyormuş
Bana nasip olmadı belki de hayırlısı buydu çünkü beni kanda tutuyor baya cesaretliymisim o zaman spinal istediğime gore şimdi hiç cesaretim yok. Her açıdan.Bende spinal isticem uyusmam cabuk gecti ama acikcasi o ani tekrar yasamak istiyorum onun dogusunu hissetmek ve ilk kokusunu cekmek aglayisini duymak istiyorumfakat gerekirse tabi genelde olurum
Canım spinalde uyuşmadığını nasıl anlıyorlarBana nasip olmadı belki de hayırlısı buydu çünkü beni kanda tutuyor baya cesaretliymisim o zaman spinal istediğime gore şimdi hiç cesaretim yok. Her açıdan.
Genelin de sonrası narkozu atmasi korkutuyor
Ay bende magnorm kullanıyorum ama epeydir . Yinede değiştirteyim onu ya olmazsaKalan kısmı aktarılıyor tabi canım.
Magnezyum ne kallanıyorsun canım ben magnorm kullanırken aynı senin gibi oldum doktoruma sordum magnimore a geçirdi beni ondan sonra düzeldim
Canım detaya girmeyeyim ama ayakların uyuşturu mu diye sordular. Kıpırdat fln dediler ben hissediyordum alt tarafımı ve ayaklarımı o şekilde anladılar zaten uyustugundan emin olmadan başlamıyorlar doğuma korkmaCanım spinalde uyuşmadığını nasıl anlıyorlar
Acı mı çekmiştin yoksa
Ayy bi an korktum canım çok teşekkür ederimCanım detaya girmeyeyim ama ayakların uyuşturu mu diye sordular. Kıpırdat fln dediler ben hissediyordum alt tarafımı ve ayaklarımı o şekilde anladılar zaten uyustugundan emin olmadan başlamıyorlar doğuma korkma
Yok yok öyle şey olur mu emin olmadan baslamazlar korkma. Öyle bile olsa kötü hissetsen vs. Genele geçerler sen dert etmeAyy bi an korktum canım çok teşekkür ederim
Acı hissettim diyenleri de okudum da korkuyor insan yaa
Ama onlar bi şekilde anlıyolardır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Bence öyle bir şey tamamen işini sallayan insanların olduğu yerde olur gibi ben histeroskopi için bile narkoz alırken ki o çok hafif bişey oluyor bunların yanında anestezi doktoru kırk kez önce damar yolumu kontrol etti kaç kez soru sordu başımda tam emin olmadan tek adım atmadıAyy bi an korktum canım çok teşekkür ederim
Acı hissettim diyenleri de okudum da korkuyor insan yaa
Ama onlar bi şekilde anlıyolardır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Yani kendi doktorum girdiğim hiç bir ameliyatta iğne kullanırken ani suyu geleni bile tutturamadığını görmedim dedi başka hastahanede olan arkadaşa sordum iğne ne zaman girdi ne zaman yaptı hissetmedim dedi bence de kesinlikle yapandan kaynaklı bir durum. Bilmiyorum her türlü biraz ürkütücü bir süreç ama hiç üstünde durmamaya çalışıyorum çünkü öyle böyle kendince akacak süreç ne yapalımBenimki tamamen anestezi doktorundan sebep oldu bence çünkü ne oksapar kullandım ne başkaca tutmama sebepleri bana uyuyordu.Omurilige yapılan birşey olduğu için anesteziyi uygulayan doktor önemli bence. Benim arkadaşım da tutmadı aynı hastanede o dönem. Doğum doktorum çok çok iyiydi sezeryanimla ilgili bir sıkıntım olmadı şükür
Aynen öyle canim Allah neyi nasip etmişse o oluyor. En sağlıklı hayırlı olanı nasip etsin inşallahYani kendi doktorum girdiğim hiç bir ameliyatta iğne kullanırken ani suyu geleni bile tutturamadığını görmedim dedi başka hastahanede olan arkadaşa sordum iğne ne zaman girdi ne zaman yaptı hissetmedim dedi bence de kesinlikle yapandan kaynaklı bir durum. Bilmiyorum her türlü biraz ürkütücü bir süreç ama hiç üstünde durmamaya çalışıyorum çünkü öyle böyle kendince akacak süreç ne yapalım
Ben fitil bile kullandım ama fazla hareket sonrası baktım yine gelmiş ama yemyeşil bişey değil sarı desem sarı da değil tuhafKızlar sabah biraz ayakta durdum kahvaltı hazırlarken vs. Sonra baktım ki yeşilimsi akıntı gelmiş. İdrar yolundan dolayı mıdır, yani su da çok içiyorum en az 3 lt içiyorumdur. Bebek hareketli ama neden oldu bu akıntı anlamadım
O zaman kesin ondan canım ya ondaki magnezyum oksit formuymus bağırsak yumusatıyormus. Magnimore daki baska bi form sadece mg ihtiyacını karsılıyor. Ama devlet karsılamıyor ucretli alıyorsunAy bende magnorm kullanıyorum ama epeydir . Yinede değiştirteyim onu ya olmazsa
Ay ücretli olsun ne olacak alırım. Ben ilk kızımda kabızlıktan geberiyordum kaç magnezyum denedim de çalıştırması bağırsağı bı magneziee toz iyi geliyordu çok kötü olunca içiyordum kireç gibiydi tozO zaman kesin ondan canım ya ondaki magnezyum oksit formuymus bağırsak yumusatıyormus. Magnimore daki baska bi form sadece mg ihtiyacını karsılıyor. Ama devlet karsılamıyor ucretli alıyorsun
Kiz saçmalama çok iyi olmuş iyi günlerde kullansın minikDilyy canım yeleği bitirince at demiştin bitti ama unutmuşum atmayı.bak böyle oldu çok prof değilim örgüde yani bu kadar becerebildim
Ben de kronik kabızım magneziee calsinit miydi ne adı onu kullanıyordum arada aynı dediğin gibi kirrç gibi. Ama şimdi baktım cok kabız olacak gibiyim magnimore yerine 2 gün magnorm alıyorum rahatlıyorumAy ücretli olsun ne olacak alırım. Ben ilk kızımda kabızlıktan geberiyordum kaç magnezyum denedim de çalıştırması bağırsağı bı magneziee toz iyi geliyordu çok kötü olunca içiyordum kireç gibiydi toz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?