2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar nazar mı değdi ne şimdide kaşınıyorum her yerim kaşınıyor napacağım yaa
Kasintilar bu donemde normal canim ama gecmezse ve ozellikle avuc ici, ayak alti ve gobek gibi yerlerde olursa doktoruna soyle bir kan degerlerine baksinlar. Nadir de olsa gebelik kolestazi sebep olabiliyor.

Kasintilar bu donemde normal canim ama gecmezse ve ozellikle avuc ici, ayak alti ve gobek gibi yerlerde olursa doktoruna soyle bir kan degerlerine baksinlar. Nadir de olsa gebelik kolestazi sebep olabiliyor.
Gebelik kolestazı karaciger enzimlerinin yukselmesi mi canım ? Benimkiler yukselisteydi zaten ama dün cok sukur kan testimde inise gecmisler normal seviyeye cok yaklasmislardi

Gebelik kolestazı karaciger enzimlerinin yukselmesi mi canım ? Benimkiler yukselisteydi zaten ama dün cok sukur kan testimde inise gecmisler normal seviyeye cok yaklasmislardi
Vallahi emin degilim canim karaciger degerleriyle kesin ilgisi var ama kanda safra asidine de bakiyorlar galiba. Bir arkadasimda cikmisti ordan biliyorum sadece. Sen takipte ol normalse zaten sorun yoktur insallah.

Ben de kararsız kaldım canım kimi var çok memnun kimisi de ıkınma hissini ortadan kaldırdı çok zorlandım diyor kişiden kişiye değişen bir şey sanırım
Benim etrafimda epiduralle dogum yapan cok kisi var cogu da memnun kalmis. Bu ikinma hissinin ortadan kalkmasinin en onemli sebebi verilen ilac dozajinin fazla olmasi. Benim doktorum mesela asla tum hissiyati ortadan kaldiracak kadar verdirmem diyor. Yani sancilari yine hissedeceksin ama daha katlanilabilir seviyede. Bana da boylesi daha mantikli geldi.

Bizde keyfimizden değil heralde birazda onlar sıkıntı çeksin bn bnmkine diyorum keşke 1 gün şansım olsaydı da sana tasittirsaydim bu bebeği
Ya gobegimden egilemiyorum diyorum dayin nasil yasiyor yillardir diyor normal gobekle bir olmuyor ki acıyor egilirken .
Keske seni bir hamile birabilsem de görsen diyorum

Kızlar günaydın. Bu epidural işi biraz da şans galiba. Mesela akrabalarımdan biri ilk doğumunda çok iyi bir hastanede sıkıntı yaşamış, hatta doktor mu kötüydü diye sorduğumda aslında en iyisiydi dedi. İkinci doğumunda ise hiçbir sıkıntı yaşamamış zaten çevremde epidural olanlar arasında sıkıntı yaşayan bir o akrabam var sadece, geriye kalan herkes memnun. Ben de epidural istiyorum, kötü düşünmeyelim kötü olmasın diyerekten kendimi doktorlara emanet edeceğim, hayırlısı artık

ne gibi bir sıkıntı yaşamışki canım ?

Benim arkadaş epiduralla yapacaktı doğumu tüm sanciyi çekmiş bebeğin kafası çıktığı anda vermişler kıza genel anesteziyi zaten sıkıntı olan kafa çıkana kadar kafa çıktıktan sonra insan pek bişey hissetmiyor ben normal doğum yapmadım ama yapanlar öyle diyor yani boşu boşuna kızın çocuğunu görmesine engel olup narkoz vermisler

Doktor işi şans isi kesinlikle canim. Mesela benim ilk doktorum icin kuzenim pazar günü doğum gerceklestirdik hemen geldi cok iyi diyordu bu sebeple gittim.
Ama bende hem erken doğum riskim oldugunu faketmedigi icin (kalp seklinde rahim) ben hic dikkat etmedim kendime hem dogum yaptigim gün nst de sanci cikmadi diye Gelmene gerek yok dedi . En sonunda acilma oldugu zaman aa öyle seymi olur serumla durdururuz dedi (yani bunu sancilarimi dikkate almis olsaydi açılma cok buyumeden mudahale edilebilirdi)
bir de gece 3 de hastaneye yattigim ve acilmam oldugu halde gelmedi saat 10 da geldi doğuma aldi.

Vallahi emin degilim canim karaciger degerleriyle kesin ilgisi var ama kanda safra asidine de bakiyorlar galiba. Bir arkadasimda cikmisti ordan biliyorum sadece. Sen takipte ol normalse zaten sorun yoktur insallah.
Bi bağı olabilir butun ilaclarim kesildi vucudum daki ter orani bile normal artık sukur ki takipdeyiz bizde . Sağlik cok önemli Rabbim herkese sifa versin

Canım epidural genel anestezi değil ki onda farklı bir durum olmustur. Hatta epiduralde yürüyosun konusuyorsun

Kızlar nazar mı değdi ne şimdide kaşınıyorum her yerim kaşınıyor napacağım yaa
Merhaba, belki nemledirici krem surersen gecer, ben gunde 1 kere suruyordum eskiden dustan sonra simdi iki/uce yukselttim gun icerisinde birde aksam Geceleride bazen dogal badem yagi surerim. Havalarda degisti benim oldugum yerde simdi daha soguk ellerim bile kuruyabiliyor ondan oluyor galiba, birde karin bolgesinde cekiyor bebek buyudugu icin nemlendirici yardimci oluyor tam zamani bu siralar nemlendirmek onemli yaglana yaglana dolasacagiz artik

ay neler yaşatmış sana öyle kalp rahim anlayamaması ve bir de 7 saat sonra gelmesi hiç affedilir gibi değil yani. Allah hiçbirimize böyle şeyler yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…