- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.181
Soguk kompleks yaptım azicik rahatladım ama bu sıralar üst üstte geldi her sey surekli söyleniyor musun gibi geliyorSon aylarda bı hormonun yükselmesinden kaynakliydi sanırım tam emin değilim
Ben artık eşime dert yanmaktan çekiniyorumSoguk kompleks yaptım azicik rahatladım ama bu sıralar üst üstte geldi her sey surekli söyleniyor musun gibi geliyor
Adamı uyutmadım 4 gecedir yaaBen artık eşime dert yanmaktan çekiniyorum
Bizde keyfimizden değil heralde birazda onlar sıkıntı çeksin bn bnmkine diyorum keşke 1 gün şansım olsaydı da sana tasittirsaydim bu bebeğiAdamı uyutmadım 4 gecedir yaa
Kasintilar bu donemde normal canim ama gecmezse ve ozellikle avuc ici, ayak alti ve gobek gibi yerlerde olursa doktoruna soyle bir kan degerlerine baksinlar. Nadir de olsa gebelik kolestazi sebep olabiliyor.Kızlar nazar mı değdi ne şimdide kaşınıyorum her yerim kaşınıyor napacağım yaa
Gebelik kolestazı karaciger enzimlerinin yukselmesi mi canım ? Benimkiler yukselisteydi zaten ama dün cok sukur kan testimde inise gecmisler normal seviyeye cok yaklasmislardiKasintilar bu donemde normal canim ama gecmezse ve ozellikle avuc ici, ayak alti ve gobek gibi yerlerde olursa doktoruna soyle bir kan degerlerine baksinlar. Nadir de olsa gebelik kolestazi sebep olabiliyor.
Annelik simdiden basliyormus onu gordum keyifide bizim zorluğuda bizim dirayetli olamazlardı bizim gibiBizde keyfimizden değil heralde birazda onlar sıkıntı çeksin bn bnmkine diyorum keşke 1 gün şansım olsaydı da sana tasittirsaydim bu bebeği
Vallahi emin degilim canim karaciger degerleriyle kesin ilgisi var ama kanda safra asidine de bakiyorlar galiba. Bir arkadasimda cikmisti ordan biliyorum sadece. Sen takipte ol normalse zaten sorun yoktur insallah.Gebelik kolestazı karaciger enzimlerinin yukselmesi mi canım ? Benimkiler yukselisteydi zaten ama dün cok sukur kan testimde inise gecmisler normal seviyeye cok yaklasmislardi
Benim etrafimda epiduralle dogum yapan cok kisi var cogu da memnun kalmis. Bu ikinma hissinin ortadan kalkmasinin en onemli sebebi verilen ilac dozajinin fazla olmasi. Benim doktorum mesela asla tum hissiyati ortadan kaldiracak kadar verdirmem diyor. Yani sancilari yine hissedeceksin ama daha katlanilabilir seviyede. Bana da boylesi daha mantikli geldi.Ben de kararsız kaldım canım kimi var çok memnun kimisi de ıkınma hissini ortadan kaldırdı çok zorlandım diyor kişiden kişiye değişen bir şey sanırım
Ya gobegimden egilemiyorum diyorum dayin nasil yasiyor yillardir diyorBizde keyfimizden değil heralde birazda onlar sıkıntı çeksin bn bnmkine diyorum keşke 1 gün şansım olsaydı da sana tasittirsaydim bu bebeği
ne gibi bir sıkıntı yaşamışki canım ?Kızlar günaydın. Bu epidural işi biraz da şans galiba. Mesela akrabalarımdan biri ilk doğumunda çok iyi bir hastanede sıkıntı yaşamış, hatta doktor mu kötüydü diye sorduğumda aslında en iyisiydi dedi. İkinci doğumunda ise hiçbir sıkıntı yaşamamış zaten çevremde epidural olanlar arasında sıkıntı yaşayan bir o akrabam var sadece, geriye kalan herkes memnun. Ben de epidural istiyorum, kötü düşünmeyelim kötü olmasın diyerekten kendimi doktorlara emanet edeceğim, hayırlısı artık
Doktor işi şans isi kesinlikle canim. Mesela benim ilk doktorum icin kuzenim pazar günü doğum gerceklestirdik hemen geldi cok iyi diyordu bu sebeple gittim.Kızlar günaydın. Bu epidural işi biraz da şans galiba. Mesela akrabalarımdan biri ilk doğumunda çok iyi bir hastanede sıkıntı yaşamış, hatta doktor mu kötüydü diye sorduğumda aslında en iyisiydi dedi. İkinci doğumunda ise hiçbir sıkıntı yaşamamış zaten çevremde epidural olanlar arasında sıkıntı yaşayan bir o akrabam var sadece, geriye kalan herkes memnun. Ben de epidural istiyorum, kötü düşünmeyelim kötü olmasın diyerekten kendimi doktorlara emanet edeceğim, hayırlısı artık
Bi bağı olabilir butun ilaclarim kesildi vucudum daki ter orani bile normal artık sukur ki takipdeyiz bizde . Sağlik cok önemli Rabbim herkese sifa versinVallahi emin degilim canim karaciger degerleriyle kesin ilgisi var ama kanda safra asidine de bakiyorlar galiba. Bir arkadasimda cikmisti ordan biliyorum sadece. Sen takipte ol normalse zaten sorun yoktur insallah.
Canım epidural genel anestezi değil ki onda farklı bir durum olmustur. Hatta epiduralde yürüyosun konusuyorsunBenim arkadaş epiduralla yapacaktı doğumu tüm sanciyi çekmiş bebeğin kafası çıktığı anda vermişler kıza genel anesteziyi zaten sıkıntı olan kafa çıkana kadar kafa çıktıktan sonra insan pek bişey hissetmiyor ben normal doğum yapmadım ama yapanlar öyle diyor yani boşu boşuna kızın çocuğunu görmesine engel olup narkoz vermisler
Merhaba, belki nemledirici krem surersen gecer, ben gunde 1 kere suruyordum eskiden dustan sonra simdi iki/uce yukselttim gun icerisinde birde aksamKızlar nazar mı değdi ne şimdide kaşınıyorum her yerim kaşınıyor napacağım yaa
Evet biliyorum ama oda epidural diye anlaşmıştı doktor kafasına göre vermiş geneliCanım epidural genel anestezi değil ki onda farklı bir durum olmustur. Hatta epiduralde yürüyosun konusuyorsun
İğne yanlış girmiş, bu sefer uyuşturmak için tekrar tekrar delinmiş, doğumun sonrasında birkaç ay tansiyon düşüklüğü yaşamış.ne gibi bir sıkıntı yaşamışki canım ?
ay neler yaşatmış sana öyleDoktor işi şans isi kesinlikle canim. Mesela benim ilk doktorum icin kuzenim pazar günü doğum gerceklestirdik hemen geldi cok iyi diyordu bu sebeple gittim.
Ama bende hem erken doğum riskim oldugunu faketmedigi icin (kalp seklinde rahim) ben hic dikkat etmedim kendime hem dogum yaptigim gün nst de sanci cikmadi diye Gelmene gerek yok dedi . En sonunda acilma oldugu zaman aa öyle seymi olur serumla durdururuz dedi (yani bunu sancilarimi dikkate almis olsaydi açılma cok buyumeden mudahale edilebilirdi)
bir de gece 3 de hastaneye yattigim ve acilmam oldugu halde gelmedi saat 10 da geldi doğuma aldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?