2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet evet onlar merak etme sonradan beyazlıyorlar canım

Evet evet onlar merak etme sonradan beyazlıyorlar canım
Yok rengini vs kafama takmadım bilmiyorum bakıp bakıp bi seviyorum moralimi bozmadı tam tersi miniğe bir adım daha yaklaşmış hissi verdi sadece bir günde nasıl ortaya çıktı hayret ettim

Yok rengini vs kafama takmadım bilmiyorum bakıp bakıp bi seviyorum moralimi bozmadı tam tersi miniğe bir adım daha yaklaşmış hissi verdi sadece bir günde nasıl ortaya çıktı hayret ettim
Birden buyumeye başlıyorlar ondan canım yaa ilkinde çatlağım yok diyordum dogumdan sonra gördüm morlukları o kadar gözüm kormus mutluluktan

Birden buyumeye başlıyorlar ondan canım yaa ilkinde çatlağım yok diyordum dogumdan sonra gördüm morlukları o kadar gözüm kormus mutluluktan
Bende tesadüf fark ettim hatta ilk kılcal damar mı diye şaşırdım baktım değil

Ay konudan bağımsız bıktım bu opet reklamından ne bişey okunuyor ne yazılıyor

Bende tesadüf fark ettim hatta ilk kılcal damar mı diye şaşırdım baktım değil

Ay konudan bağımsız bıktım bu opet reklamından ne bişey okunuyor ne yazılıyor
Yaa aynen ben de bıktım ne zaman bitecek süresi acabaa

Kızlar çoklu alıntı yapmayı bilemedim de iyiyiz bu gece hastanedeydiz inşallah yarına güzel haberleri veririm sizlere
Oh sevindim canım hadi insallah

Ben de kararsız kaldım canım kimi var çok memnun kimisi de ıkınma hissini ortadan kaldırdı çok zorlandım diyor kişiden kişiye değişen bir şey sanırım

Çok geçmiş olsun neyden dolayı olmuş peki
Hiç bilmiyoruz canım doktora da sordum neden okur diye sebebi yok dedi progestan iğne ilaç serum derken gelen giden yok şimdilik inşallah yarın ultrason bakacak kanama durduysa çıkaracakmış bakalım

Bu sabah bende gordum yan tarafimda birer tane olmak üzere kırmızı çizgi

Hiç bilmiyoruz canım doktora da sordum neden okur diye sebebi yok dedi progestan iğne ilaç serum derken gelen giden yok şimdilik inşallah yarın ultrason bakacak kanama durduysa çıkaracakmış bakalım
Çok geçmiş olsun canım yeni gördüm daha kanama neden olurmuş ki

Mina çok istediğim bir isimde oglusta Mirza olunca mina Mirza uyumlu oldu zeynepte dini anlamı için hemde sevdiğim için olsun dedim kurmak nasip olur inşallah

Benimde kızım olursa hep koymak istediğim isimdi Meva oğlumun adı da Miraç ikisi çok uyumlu oldu aslında tek isim Meva koyacaktım ama sonradan bir olay gelişti ve Zeynep isminin birincil isim olmasının çok kıymetli bir manası var bizim için o yüzden Zeynep Meva koyacağım

Sağlıkla gelsinler inşallah doğum yaklaştıkça korkularim artıyor sağ salim dogurabilecekemiyim bı sıkıntı olacak mı diye

Sağlıkla gelsinler inşallah doğum yaklaştıkça korkularim artıyor sağ salim dogurabilecekemiyim bı sıkıntı olacak mı diye

Endişelenme, biz ne kadar düşünürsek düşünelim olacağına varacak nasılsa senin ve bebeğin için en hayırlısı olsun inşaAllah kendimle beraber tüm gebelerde dua ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…