- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.161
Evet evet onlarKızlar karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı çok değil ama biraz çizgiler oluşmuş çatlak denilen şey bu değil miruh hastası diyebilirsiniz ama bakıp bakıp bi hoşuma gidiyor anlatamam size
Yok rengini vs kafama takmadım bilmiyorum bakıp bakıp bi seviyorum moralimi bozmadı tam tersi miniğe bir adım daha yaklaşmış hissi verdiEvet evet onlarmerak etme sonradan beyazlıyorlar canım
Birden buyumeye başlıyorlar ondan canım yaa ilkinde çatlağım yok diyordum dogumdan sonra gördüm morluklarıYok rengini vs kafama takmadım bilmiyorum bakıp bakıp bi seviyorum moralimi bozmadı tam tersi miniğe bir adım daha yaklaşmış hissi verdisadece bir günde nasıl ortaya çıktı hayret ettim
Bende tesadüf fark ettim hatta ilk kılcal damar mı diye şaşırdım baktım değilBirden buyumeye başlıyorlar ondan canım yaa ilkinde çatlağım yok diyordum dogumdan sonra gördüm morluklarıo kadar gözüm kormus mutluluktan
Yaa aynen ben de bıktım ne zaman bitecek süresi acabaaBende tesadüf fark ettim hatta ilk kılcal damar mı diye şaşırdım baktım değil
Ay konudan bağımsız bıktım bu opet reklamından ne bişey okunuyor ne yazılıyor
Oh sevindim canım hadi insallahKızlar çoklu alıntı yapmayı bilemedim de iyiyiz bu gece hastanedeydiz inşallah yarına güzel haberleri veririm sizlere
Çok geçmiş olsun neyden dolayı olmuş pekiKızlar çoklu alıntı yapmayı bilemedim de iyiyiz bu gece hastanedeydiz inşallah yarına güzel haberleri veririm sizlere
Ben de kararsız kaldım canım kimi var çok memnun kimisi de ıkınma hissini ortadan kaldırdı çok zorlandım diyor kişiden kişiye değişen bir şey sanırımBen bunu doktoruma sordum canım pek sıcak bakmadı açıkçası. epiduralda sıkıntı olursa ne yapacağız oradan seni sezeryana mı alacağız tekrar dedi. Herşeyin doğalı en güzel ben normal doğumu öneriyorum ama istersen doğum yaklaştığında tekrar konuşuruz bu epidural konusunu dedi. Çarşamba randevum var bakalım ne diyecek.
ŞaşkınKızlar karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı çok değil ama biraz çizgiler oluşmuş çatlak denilen şey bu değil miruh hastası diyebilirsiniz ama bakıp bakıp bi hoşuma gidiyor anlatamam size
Şimdilik fazla olmayınca gözüme sevimli geldi tabi sonrası için bişey diyememŞaşkın
Hiç bilmiyoruz canım doktora da sordum neden okur diye sebebi yok dedi progestan iğne ilaç serum derken gelen giden yok şimdilik inşallah yarın ultrason bakacak kanama durduysa çıkaracakmış bakalımÇok geçmiş olsun neyden dolayı olmuş peki
Benimde gobekte değilde yan taraflarda eski doğum dan biraz vardi dun fatkettim onların uclari kizarmis .kaldigi yerden devam edecek herhaldeŞimdilik fazla olmayınca gözüme sevimli geldi tabi sonrası için bişey diyemem
Bu sabah bende gordum yan tarafimda birer tane olmak üzere kırmızı çizgiKızlar karnımın alt kısmında kırmızı kırmızı çok değil ama biraz çizgiler oluşmuş çatlak denilen şey bu değil miruh hastası diyebilirsiniz ama bakıp bakıp bi hoşuma gidiyor anlatamam size
Çok geçmiş olsun canım yeni gördüm daha kanama neden olurmuş kiHiç bilmiyoruz canım doktora da sordum neden okur diye sebebi yok dedi progestan iğne ilaç serum derken gelen giden yok şimdilik inşallah yarın ultrason bakacak kanama durduysa çıkaracakmış bakalım
İnşallah canm haber et bizede çok geçmiş olsunHiç bilmiyoruz canım doktora da sordum neden okur diye sebebi yok dedi progestan iğne ilaç serum derken gelen giden yok şimdilik inşallah yarın ultrason bakacak kanama durduysa çıkaracakmış bakalım
Son aylarda bı hormonun yükselmesinden kaynakliydi sanırım tam emin değilimKızlar nazar mı değdi ne şimdide kaşınıyorum her yerim kaşınıyor napacağım yaa
Mina çok istediğim bir isimde oglusta Mirza olunca mina Mirza uyumlu oldu zeynepte dini anlamı için hemde sevdiğim için olsun dedim kurmak nasip olur inşallah
Sağlıkla gelsinler inşallah doğum yaklaştıkça korkularim artıyor sağ salim dogurabilecekemiyim bı sıkıntı olacak mı diyeBenimde kızım olursa hep koymak istediğim isimdi Meva oğlumun adı da Miraç ikisi çok uyumlu oldu aslında tek isim Meva koyacaktım ama sonradan bir olay gelişti ve Zeynep isminin birincil isim olmasının çok kıymetli bir manası var bizim için o yüzden Zeynep Meva koyacağım
Sağlıkla gelsinler inşallah doğum yaklaştıkça korkularim artıyor sağ salim dogurabilecekemiyim bı sıkıntı olacak mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?