2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu dişlerimi komple sokturesim var ne cektim bu hamilelikte diş ağrısından ya öldüm artık öldüm.
Sağ üstte bir tane benim de artık hoşçakal ben dayanamıyorum demeye başladı aklım çıkıyor ağtıyacak diye ama asıl fenası ben kulakları sorunlu bir insanım hayatımın belli dönemlerinde şiddetli ağrır hatta lisede bir hafta hiç duymamıştım enfeksiyondan bu ara minik minik yokluyor en son üniversite de olmuştu şimdi yine ağtıyacak diye korkudan tetikteyim

Ay inşallah ağrımaz valla insan deliriyor. Normalde bu kadar parol içmem hamileligim de resmen kaç kere içtim artık korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye. Yarın kontrolum var hani doktor alalim dese alın diyeceğim

Yaaa geldi mi kontrol günün yaşasın kız hemen öyle deme dur İpek kuş rahat içerde az daha dursun saat kaçta randevu

Kizlar ben bebegin haraketlerini cok asagida hissediyorum normalmi

Normal canım kaç haftalıksın sen ? Benimki o kadar aşağıdan vuruyor ki otururken baldırımda tekmesini hissediyorum. Benim hamile kaldığımdan beri aşağıda ama bu ara daha da aşağıya düştü artık normal 4-5 haftamız kaldı

32 haftaligim, hep gögsümün altindaydi ayaklari tekmesini yukarlarda hissederdim son 2 gündür sanki kasiklarimda hissediyorum endise ettim cünkü daha vakit var

Bide halletmem gereken okdr cok is varki..onlari yapmadan gelmesin

Esimle bide dip köse temizlik yapmak istiyorum camlar/perdeler..mutfak dip.köse dolaplar, killer odasini bosaltmak vs gibi..

Bide halletmem gereken okdr cok is varki..onlari yapmadan gelmesin

Esimle bide dip köse temizlik yapmak istiyorum camlar/perdeler..mutfak dip.köse dolaplar, killer odasini bosaltmak vs gibi..
Canim cam perde olayini ben sonraya biraktim..bence o kadar tehlikeye atma kendini. 30 ile 34 arasi dikkat etmemiz lazim artik

Kizlar bugun tam 31 haftaligim..oglusum 31+3 de dogmustu. 31 i görünce çan seslerini duymuş gibi oldum.psikolojik olarak hasta moduna gecis yapiyorum bundan sonra misafir protesto ediyorum temizlikde dip köse yok artik. Ben dağınıkligi toplarım robotta süpürdügu kadar supursun.

32 haftaligim, hep gögsümün altindaydi ayaklari tekmesini yukarlarda hissederdim son 2 gündür sanki kasiklarimda hissediyorum endise ettim cünkü daha vakit var
Basi hareket ediyordur.yine 32.haftada takla atabiliyorlar. Bebek döndüğü ve büyüdüğü icin bunlar normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…