- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.341
Canim sende turkiyedeki kadin standartlarina göre uzunsunUzun boylu dedi doktor canım kilosu gayet haftasiýla birlikte dedi bizde iri adam pek yok ama eşimin tarafında dedeler iri yapılı. Bende 173 boyundayım bilemedim
Aynı anlattığın gibi işte sağ üst tarafa doğru sertleşiyor ama hemen geçiyor. Normalde de hareketli sürekli.
Ya benimde sürekli böyle oluyo iste ama bej bebek hareketi duye düşünüyorum aynı böyle bı taraftan eli çıkacak gbi yapıyoBenim en sık bu gece oldu ama hareketinde mesela bir sorun yok sonra gece lavabo için kalkınca kıpır kıpır şuan da sorun yok, derlerdi doğruymuş o sertlik illa kendini belli ediyormuş çünkü olunca kulağım bile uğulduyor bi nefes darlığı geliyor yatarken bir dokanıyorum sert ve şekilsiz karnım rahatlayınca dokanıyorum yumşak ayrımı çok netti yani, ağrıyı takip ettim olmadı sadece bir kez bir tarafa 2 3 saniye adet ağrısı gibi sızı oldu geçti tekrar etmedi hiç
3150 gram doğmuştu canım ama İpek 2800 anca doğacak gibi bakalım. Kaldı ki ilkinde 3750 falan doğar demişti Mehmet bey 3150 doğdu bunda da az doğarsa baya problemİlk cocuk kac kilo dogmustu cnm. Benim yakin akrabalarda da cok kilolu bbekler doğmuyor genelde mesela.
Yanlış ölçmüyorsa bizim kızda uzun olacak demekki canım valla artık saglikli olsunda bakalim gelene kadar ölçüler değişecek miCanim sende turkiyedeki kadin standartlarina göre uzunsunben 163 um herkes uzun boylu sanıyor beni yada isim geregi topluklu geziyorum ondan oyle dusunuyorlar. Topukluylada senin boylara geliyorumdur iste.
Aman canım dikkatlı olBende sabah çatı ağrısıyla uyandım. Resmen bacak aram ağrıyor. Boğazım da ağrıyordu gece, herhalde ben de gripliler kervanına katılacağım
Ben ocağı görmem mesela canım doktor yuksek ihtimal 15 gün sonra alalım diyecek bugun bahsetti biraz ☺Ay kızlar Aralık anneleri bir bir doğuruyor sıra bize geliyorhem çok korkuyoru hemde çok heycanlanıyorum.. Rabbim hepimize vaktinde hayırlı sağlıklı ay bumuymuş dedirtecek kolaylıkta doğumlar nasip eylesin
Hayırlısı olsun inşallahBen ocağı görmem mesela canım doktor yuksek ihtimal 15 gün sonra alalım diyecek bugun bahsetti biraz ☺
5 gün önce Grip aşısı oldum ama şu an grip oldum. Aşının yan etkisi midir bilemedim. Burun tıkalı, boğaz ağrılı. Zaten uyku yok. İshal.. Aralık ayı hızla geçsin, sağlıkla hayırla biz de pat pat doğuralım inşallah.
Aaa hiç bakamadim ona vayy beee topige adet olamadim olamadim diye yazdigi zamani hatirliyorum peşine takıldık seninle bizdeHayırlısı olsun inşallahenzimler yüksek olunca normal doğumu beklemiyorlar sanırım.. bak selizay da 1 ocak gözüküyordu ama dün doğurdu vakti gelen beklemiyor
Gerçekten öyle daha dün gibiydiAaa hiç bakamadim ona vayy beee topige adet olamadim olamadim diye yazdigi zamani hatirliyorum peşine takıldık seninle bizde
bence kilo tabi önemli ama tek sebep değildir. Doktorum mesela 38 de ya da 39 da doğan ama kuvöz desteği görmek zorunda kalan bebekte olabilir, 37 den önce doğup çıkan da dedi. Yani solumun sorunu her sekilde olabilir denildi. O yüzden cok takma Takvimine gorede masallah 37 ye bisey kalmamış3150 gram doğmuştu canım ama İpek 2800 anca doğacak gibi bakalım. Kaldı ki ilkinde 3750 falan doğar demişti Mehmet bey 3150 doğdu bunda da az doğarsa baya problem
Selizaydan 15 gun sonra gebelik haberimi almıştım birde 15 gun sonra benide aliyorlarmış doğumaGerçekten öyle daha dün gibiydisen sasa ben peşine takıldık şimdi sıra bize geldi bile..o da son zamanlar sıkıntılar yaşadı tansiyon ve bebeğin suyu azdı en sonunda geldi Ali paşa
Ay bende bazen karnıma bir pıt yapıp eee tosun cuma bana ne yasaklar getirteceksin yine diyorumCuma benimde diğer doktorumda randevum var bakim o ne diyo şişko çocuğuma
Benim gece 1.5 saat kadar oldu bitti eğer devam etse sürekli olsa doktora giderdim kesin öyle şeyi riske atamıyorumYa benimde sürekli böyle oluyo iste ama bej bebek hareketi duye düşünüyorum aynı böyle bı taraftan eli çıkacak gbi yapıyo
Öyle canım şükür başka bir sıkıntımız yok kiloya da yapacak bir şeyim yok sağlıkla doğsun dabence kilo tabi önemli ama tek sebep değildir. Doktorum mesela 38 de ya da 39 da doğan ama kuvöz desteği görmek zorunda kalan bebekte olabilir, 37 den önce doğup çıkan da dedi. Yani solumun sorunu her sekilde olabilir denildi. O yüzden cok takma Takvimine gorede masallah 37 ye bisey kalmamış
Benm çok oluyo ya sürekli ama işte hareket mi kasolma mi emin olamıyorumBenim gece 1.5 saat kadar oldu bitti eğer devam etse sürekli olsa doktora giderdim kesin öyle şeyi riske atamıyorum
Doktora haber verdiniz mi peki hareket ile arasında çok fark var bence normal harekette karnıma bakınca bile belli dalgalanma olup oradan oraya tepecikler oluşup bitiyor ve karnım sert olmuyor ama gece olan durumda öyle değildi bir tarafa net taş gibi toplandığında karnım aşırı sert ve nefesim kesilip biraz sonra çözülüp belli aralıklarla olan bir durumduBenm çok oluyo ya sürekli ama işte hareket mi kasolma mi emin olamıyorum
Doktorum gel bı bakalım dedi ama gitmeidm bilmiyorum ben tam olarak anlayamıyorum bence kasılma mi degilmiDoktora haber verdiniz mi peki hareket ile arasında çok fark var bence normal harekette karnıma bakınca bile belli dalgalanma olup oradan oraya tepecikler oluşup bitiyor ve karnım sert olmuyor ama gece olan durumda öyle değildi bir tarafa net taş gibi toplandığında karnım aşırı sert ve nefesim kesilip biraz sonra çözülüp belli aralıklarla olan bir durumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?