2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Uzun boylu dedi doktor canım kilosu gayet haftasiýla birlikte dedi bizde iri adam pek yok ama eşimin tarafında dedeler iri yapılı. Bende 173 boyundayım bilemedim
Canim sende turkiyedeki kadin standartlarina göre uzunsun ben 163 um herkes uzun boylu sanıyor beni yada isim geregi topluklu geziyorum ondan oyle dusunuyorlar. Topukluylada senin boylara geliyorumdur iste.

Ya benimde sürekli böyle oluyo iste ama bej bebek hareketi duye düşünüyorum aynı böyle bı taraftan eli çıkacak gbi yapıyo

Canim sende turkiyedeki kadin standartlarina göre uzunsun ben 163 um herkes uzun boylu sanıyor beni yada isim geregi topluklu geziyorum ondan oyle dusunuyorlar. Topukluylada senin boylara geliyorumdur iste.
Yanlış ölçmüyorsa bizim kızda uzun olacak demekki canım valla artık saglikli olsunda bakalim gelene kadar ölçüler değişecek mi

Ben ocağı görmem mesela canım doktor yuksek ihtimal 15 gün sonra alalım diyecek bugun bahsetti biraz ☺

Ben ocağı görmem mesela canım doktor yuksek ihtimal 15 gün sonra alalım diyecek bugun bahsetti biraz ☺
Hayırlısı olsun inşallah enzimler yüksek olunca normal doğumu beklemiyorlar sanırım.. bak selizay da 1 ocak gözüküyordu ama dün doğurdu vakti gelen beklemiyor

Canım grip aşısı canlı aşı olduğu için vücuduna canlı virüs verilmiş oluyor yani aşı seni önce grip yapıyor sonra vücudunun o virüsle savaşıp iyileşip bağışıklık kazanmasını sağlıyor. O yüzden böyle hasta oldun çok geçmiş olsun.

Hayırlısı olsun inşallah enzimler yüksek olunca normal doğumu beklemiyorlar sanırım.. bak selizay da 1 ocak gözüküyordu ama dün doğurdu vakti gelen beklemiyor
Aaa hiç bakamadim ona vayy beee topige adet olamadim olamadim diye yazdigi zamani hatirliyorum peşine takıldık seninle bizde

Aaa hiç bakamadim ona vayy beee topige adet olamadim olamadim diye yazdigi zamani hatirliyorum peşine takıldık seninle bizde
Gerçekten öyle daha dün gibiydi sen sasa ben peşine takıldık şimdi sıra bize geldi bile..o da son zamanlar sıkıntılar yaşadı tansiyon ve bebeğin suyu azdı en sonunda geldi Ali paşa

3150 gram doğmuştu canım ama İpek 2800 anca doğacak gibi bakalım. Kaldı ki ilkinde 3750 falan doğar demişti Mehmet bey 3150 doğdu bunda da az doğarsa baya problem
bence kilo tabi önemli ama tek sebep değildir. Doktorum mesela 38 de ya da 39 da doğan ama kuvöz desteği görmek zorunda kalan bebekte olabilir, 37 den önce doğup çıkan da dedi. Yani solumun sorunu her sekilde olabilir denildi. O yüzden cok takma Takvimine gorede masallah 37 ye bisey kalmamış

Gerçekten öyle daha dün gibiydi sen sasa ben peşine takıldık şimdi sıra bize geldi bile..o da son zamanlar sıkıntılar yaşadı tansiyon ve bebeğin suyu azdı en sonunda geldi Ali paşa
Selizaydan 15 gun sonra gebelik haberimi almıştım birde 15 gun sonra benide aliyorlarmış doğuma sasa vardı junes34 diye biri de vardı neydi adi tam hatirlayamadım sıra bizlerde

Ya benimde sürekli böyle oluyo iste ama bej bebek hareketi duye düşünüyorum aynı böyle bı taraftan eli çıkacak gbi yapıyo
Benim gece 1.5 saat kadar oldu bitti eğer devam etse sürekli olsa doktora giderdim kesin öyle şeyi riske atamıyorum

Öyle canım şükür başka bir sıkıntımız yok kiloya da yapacak bir şeyim yok sağlıkla doğsun da

Benm çok oluyo ya sürekli ama işte hareket mi kasolma mi emin olamıyorum
Doktora haber verdiniz mi peki hareket ile arasında çok fark var bence normal harekette karnıma bakınca bile belli dalgalanma olup oradan oraya tepecikler oluşup bitiyor ve karnım sert olmuyor ama gece olan durumda öyle değildi bir tarafa net taş gibi toplandığında karnım aşırı sert ve nefesim kesilip biraz sonra çözülüp belli aralıklarla olan bir durumdu

Doktorum gel bı bakalım dedi ama gitmeidm bilmiyorum ben tam olarak anlayamıyorum bence kasılma mi degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…