2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de artık başladı bu kasılma işi galiba yaşadığım şey kasılma ise bugün gece bir buçuğa kadar resmen anlıyorum yatarken ani bişey oluyor nefesim bile kesiliyor bebek bir tarafta sertleşiyor sonra çözülüyor sonra bir daha yine baştan neden böyle oldu anlamadım hiç ağrı olmadı ama bakalım bugün yine öyle sürekli olmazsa cuma zaten randevum var ne diyecek

Yeşil mercimek hem kan hem bebek için çok iyiymiş benim diyet listemde var, sabahları omlet seversen kırmızı biberli, mantarlı yada mercimekli yap demişti hem tokluk olarak da uzun süre tok turar tam buğday ekmeği ile, et balık zaten yiyorsundur protein olarak aslında

Yiyorum canım da bazı çocuklar minyon olur dedi bu da öyle olacak sanırım dedi

Yiyorum canım da bazı çocuklar minyon olur dedi bu da öyle olacak sanırım dedi
Sağlığı yerinde olsunda doğunca da büyür benim için mesele hiç sorun değildi minyon olsa çünkü bende öyleyim ve benve avantajlı da bişey aslında hele kız için

Benim hep böyle kac haftadir ama şükür bisey yok. Cok sik kisa aralıklarla değil. Artik daha olur. Benim ta 14 .haftada basladi

Sağlığı yerinde olsunda doğunca da büyür benim için mesele hiç sorun değildi minyon olsa çünkü bende öyleyim ve benve avantajlı da bişey aslında hele kız için
Ya belki de olabilir tipi babasına benziyor gibi vücut yapısı bana benzeyecek sanırım

Benim hep böyle kac haftadir ama şükür bisey yok. Cok sik kisa aralıklarla değil. Artik daha olur. Benim ta 14 .haftada basladi
Benim en sık bu gece oldu ama hareketinde mesela bir sorun yok sonra gece lavabo için kalkınca kıpır kıpır şuan da sorun yok, derlerdi doğruymuş o sertlik illa kendini belli ediyormuş çünkü olunca kulağım bile uğulduyor bi nefes darlığı geliyor yatarken bir dokanıyorum sert ve şekilsiz karnım rahatlayınca dokanıyorum yumşak ayrımı çok netti yani, ağrıyı takip ettim olmadı sadece bir kez bir tarafa 2 3 saniye adet ağrısı gibi sızı oldu geçti tekrar etmedi hiç

Senin bebeğe iri diyorlar mi canım senin bebişte büyük maşallah

Nst basladiginda anlasilir kuzum bende bebek bir yerde sertlesiyor diyordum kendimce yorumlayip nst hic bir sey çıkmadı bebisler buyudu ya artık bulundukları yer acıyor zaten karnıma ultrasonla bastirdiginda canım yanıyor

Nst basladiginda anlasilir kuzum bende bebek bir yerde sertlesiyor diyordum kendimce yorumlayip nst hic bir sey çıkmadı bebisler buyudu ya artık bulundukları yer acıyor zaten karnıma ultrasonla bastirdiginda canım yanıyor
Aaa seninde mi acıyor ben gerçekten ben uyduruyorum sanıyordum ama karnımın içinde sanki bere olmuş derler bizde öyle dokununca acıyan yerler var artık

En heyecanli zamanlari gebeliğin cok az kaldi gebelik haberin sanki dün gibi yaa zaman ne çabuk ilerliyor. Evimizde hasar yok depreme uygun yapiliyor zemin etüt vs yani soyle anlatayim ornegin baska bir bölge de atiyorum 50 bin liraya bir ev yaparken bizim burada kullanilan malzemeleri daha fazla olur ayni evi 75 bine yaparsin kullanilan demirleri cimentoyu ve zeminin numunesini bile gonderiyosun. Depreme uygun kullaniliyor saglam yapida. Evlerimizde o yuzdengocme olmadi hissedilen 8,2 ydi depremin siddeti. Ama tabiiki cok cok korktuk yani daha uzun surseydi 5-10 saniye kadar hic bir ev dayanmazdi. Suan evdeyiz bide bizim yapilasmalarimiz 4 kat daha yuksek bina yok Düzcede. Ufak bi arsa bakiyoruz hemen uzerine celik yapi yada konteyner alip koyucaz en azından artcilar tamamen bitene kadar. evdeyiz ama cok korkuyoruz. Sabah namazina kalktim holde kildim namazi esime diyorum ki korkuyorum sen burdan gitme namaz bitene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…