2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktorum gel bı bakalım dedi ama gitmeidm bilmiyorum ben tam olarak anlayamıyorum bence kasılma mi degilmi
Gel demiş neden gitmedin ki ben bugün devam etse şimdiye giderdim böyle şeylerin riske atılmaması gerektiğini düşünüyorum birde İnternet veya burada tarif edilen ile olmuyor hepimizin bedeni farklı sonuçta

3150 gram doğmuştu canım ama İpek 2800 anca doğacak gibi bakalım. Kaldı ki ilkinde 3750 falan doğar demişti Mehmet bey 3150 doğdu bunda da az doğarsa baya problem
Benim oğluma da 3500-3600 demişlerdi 38+5 de doğdu 3180.yani +\- 500 değişiyor.o yüzden bunda da 3000 deseler 2500 doğabilir diye endişeliyim.3000 i geçmeleri lazım doğmadan.arkadaşın oğluna da 3500 dediler normal doğuma girdi doğurmadı bi türlü sezeryana aldılar 4000 doğdu.onda da fazla çıktı.şu gebelikte herşey belirsiz

Ben ocağı görmem mesela canım doktor yuksek ihtimal 15 gün sonra alalım diyecek bugun bahsetti biraz ☺
Benim de Ocak görünüyor da mümkün değil.zaten ilkinde sezeryan olunca bunda 38 de alırız dedi tabi erken gelmezse.2,5 hafta kaldı şaka gibi

Benim oğlumada 2500 dediler 38+0 da 3470 doğdu . 31+1 de gittim cumartesi 1800 cikti , o zaman ultrason normaldi, simdi ayrıntılı gibi renkli ultrasonla bakiyor hep belki kilosu benzer çıkabilir

Kızlar grip için ıhlamur içiyor musunuz? İnternette kan sulandırıcı etkisi falan yazıyor, son aylarda önerilmez yazıyor ne yapsam bilemedim
Günde 2 fincana kadar icilebiliyor diye biliyorum boğazım ağrıyor benimde o yüzden 3 4 gündür 1bardak içiyorum yumuşasın diye sakıncası yok diye biliyorum

Kesinlikle benim de korkum o en azindan 3000 kilo dese ekşisi bile doğsa içim rahat eder

Kızlar grip için ıhlamur içiyor musunuz? İnternette kan sulandırıcı etkisi falan yazıyor, son aylarda önerilmez yazıyor ne yapsam bilemedim
Doktora gecen hafta gribim öksürüyorum dedim. İlac veremiyoruz c vitamini al,ihlamur ic dedi.ben max iki bardak iciyorum,bitki cayi max iki bardak içiliyor hamilelikte diye biliyorum.

Cihazla baktıkları rahim kısalığı var mı yok mu ona bakıyorlar rahim uzunluğunu ölçüyorlar elle de açılma var mı ona bakıyoruz demişti bende doktor acildeki

Ben de hareket mi sertleşme mi anlayamıyorum bir türlü. Daha çok içeriden bebek bir yeri ittirmiş gibi hissediyorum, hani sanki oraya dayanıp çekilmiş gibi, çok kısa sürüyor, dokunduğumda karnımda her zamanki sertliği hissediyorum, eşim dokundu bir kaç kere harekettir dedi ama sonuçta ikimiz de bilmiyoruz benim de ilk gebelik olunca hiçbir fikrim yok açıkçası

Şu an gribim. Tavuk suyuna çorba, mandalina vs düzgün beslenme ile geçirmeye çalışacağım. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. llaç almadım ya da bitkisel çay içmedim. 1 ay öncede olmuştum bu şekilde 10 güne kadar hafifleyerek ancak geçti.

Teş Teşekkür ederim Üzerinden 5 gün geçince aşı mı değil mi bilemedim. Umarım uzun sürmez

Benim de ilk hamilelik açıkcası bilmiyorum dünkü yaşadığım normal hareketten çok farklıydı bir yere bariz toplanıp baya rahatsız edici bir his olup geçti sürekli, bakalım cuma randevum var zaten ondan önce yine tekrar ederse doktora bir sorarım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…