- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.361
Gel demiş neden gitmedin ki ben bugün devam etse şimdiye giderdim böyle şeylerin riske atılmaması gerektiğini düşünüyorum birde İnternet veya burada tarif edilen ile olmuyor hepimizin bedeni farklı sonuçtaDoktorum gel bı bakalım dedi ama gitmeidm bilmiyorum ben tam olarak anlayamıyorum bence kasılma mi degilmi
Benim oğluma da 3500-3600 demişlerdi 38+5 de doğdu 3180.yani +\- 500 değişiyor.o yüzden bunda da 3000 deseler 2500 doğabilir diye endişeliyim.3000 i geçmeleri lazım doğmadan.arkadaşın oğluna da 3500 dediler normal doğuma girdi doğurmadı bi türlü sezeryana aldılar 4000 doğdu.onda da fazla çıktı.şu gebelikte herşey belirsiz3150 gram doğmuştu canım ama İpek 2800 anca doğacak gibi bakalım. Kaldı ki ilkinde 3750 falan doğar demişti Mehmet bey 3150 doğdu bunda da az doğarsa baya problem
Benim de Ocak görünüyor da mümkün değil.zaten ilkinde sezeryan olunca bunda 38 de alırız dedi tabi erken gelmezse.2,5 hafta kaldı şaka gibiBen ocağı görmem mesela canım doktor yuksek ihtimal 15 gün sonra alalım diyecek bugun bahsetti biraz ☺
Benim oğlumada 2500 dediler 38+0 da 3470 doğdu . 31+1 de gittim cumartesi 1800 cikti , o zaman ultrason normaldi, simdi ayrıntılı gibi renkli ultrasonla bakiyor hep belki kilosu benzer çıkabilirBenim oğluma da 3500-3600 demişlerdi 38+5 de doğdu 3180.yani +\- 500 değişiyor.o yüzden bunda da 3000 deseler 2500 doğabilir diye endişeliyim.3000 i geçmeleri lazım doğmadan.arkadaşın oğluna da 3500 dediler normal doğuma girdi doğurmadı bi türlü sezeryana aldılar 4000 doğdu.onda da fazla çıktı.şu gebelikte herşey belirsiz
Günde 2 fincana kadar icilebiliyor diye biliyorum boğazım ağrıyor benimde o yüzden 3 4 gündür 1bardak içiyorum yumuşasın diye sakıncası yok diye biliyorumKızlar grip için ıhlamur içiyor musunuz? İnternette kan sulandırıcı etkisi falan yazıyor, son aylarda önerilmez yazıyor ne yapsam bilemedim
Kesinlikle benim de korkum o en azindan 3000 kilo dese ekşisi bile doğsa içim rahat ederBenim oğluma da 3500-3600 demişlerdi 38+5 de doğdu 3180.yani +\- 500 değişiyor.o yüzden bunda da 3000 deseler 2500 doğabilir diye endişeliyim.3000 i geçmeleri lazım doğmadan.arkadaşın oğluna da 3500 dediler normal doğuma girdi doğurmadı bi türlü sezeryana aldılar 4000 doğdu.onda da fazla çıktı.şu gebelikte herşey belirsiz
Saglicakla gelsinler canimm da o yeterliBenim de Ocak görünüyor da mümkün değil.zaten ilkinde sezeryan olunca bunda 38 de alırız dedi tabi erken gelmezse.2,5 hafta kaldı şaka gibi
Doktora gecen hafta gribim öksürüyorum dedim. İlac veremiyoruz c vitamini al,ihlamur ic dedi.ben max iki bardak iciyorum,bitki cayi max iki bardak içiliyor hamilelikte diye biliyorum.Kızlar grip için ıhlamur içiyor musunuz? İnternette kan sulandırıcı etkisi falan yazıyor, son aylarda önerilmez yazıyor ne yapsam bilemedim
Grip aşısı sonrası hafif bi grip atlatmak doğal canım5 gün önce Grip aşısı oldum ama şu an grip oldum. Aşının yan etkisi midir bilemedim. Burun tıkalı, boğaz ağrılı. Zaten uyku yok. İshal.. Aralık ayı hızla geçsin, sağlıkla hayırla biz de pat pat doğuralım inşallah.
Cihazla baktıkları rahim kısalığı var mı yok mu ona bakıyorlar rahim uzunluğunu ölçüyorlar elle de açılma var mı ona bakıyoruz demişti bende doktor acildekiKızlar size bir sorum olacak.simdi normalde onceki doğumumum oldugu gun acilma var mi diye 4,5 kez cihazla baktilar farkli farkli hastanelerde.Hic elle bakmadilar.
Gecenlerde karnim sertlesiyor surekli diye acile gittigimde elle baktılar.ikisi ayni sey degil mi? Cihazla neden bakilmadi gittiğim hastanenin acilinde olmadigi icin olabilir mi?
Ben her agri sancida gideceğim diye dusunuyordum ama tekrar böyle bir sey yasamak istemiyorum.Eger cihaz ve elle ayni seyse acikligi tespit etmeleri icin elle bakmalari zorunlu değilse bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.ikisi ayni seyse elle olani kabul etmeyecegim bir daha.
Peki neden canim doktorun 37de mi alıyor yoksa bi problem mi varBen ocağı görmem mesela canım doktor yuksek ihtimal 15 gün sonra alalım diyecek bugun bahsetti biraz ☺
Ben de hareket mi sertleşme mi anlayamıyorum bir türlü. Daha çok içeriden bebek bir yeri ittirmiş gibi hissediyorum, hani sanki oraya dayanıp çekilmiş gibi, çok kısa sürüyor, dokunduğumda karnımda her zamanki sertliği hissediyorum, eşim dokundu bir kaç kere harekettir dedi ama sonuçta ikimiz de bilmiyoruz benim de ilk gebelik olunca hiçbir fikrim yok açıkçasıDoktora haber verdiniz mi peki hareket ile arasında çok fark var bence normal harekette karnıma bakınca bile belli dalgalanma olup oradan oraya tepecikler oluşup bitiyor ve karnım sert olmuyor ama gece olan durumda öyle değildi bir tarafa net taş gibi toplandığında karnım aşırı sert ve nefesim kesilip biraz sonra çözülüp belli aralıklarla olan bir durumdu
Şu an gribim. Tavuk suyuna çorba, mandalina vs düzgün beslenme ile geçirmeye çalışacağım. Sirkeli su ile gargara yapıyorum. llaç almadım ya da bitkisel çay içmedim. 1 ay öncede olmuştum bu şekilde 10 güne kadar hafifleyerek ancak geçti.Kızlar grip için ıhlamur içiyor musunuz? İnternette kan sulandırıcı etkisi falan yazıyor, son aylarda önerilmez yazıyor ne yapsam bilemedim
Teşekkür ederimCanım grip aşısı canlı aşı olduğu için vücuduna canlı virüs verilmiş oluyor yani aşı seni önce grip yapıyor sonra vücudunun o virüsle savaşıp iyileşip bağışıklık kazanmasını sağlıyor. O yüzden böyle hasta oldun çok geçmiş olsun.
Canım hiç üzülme benimki daha şişko32 de 44 cm 2270 çıktı benimki sürekli iri diyo
Benim de ilk hamilelik açıkcası bilmiyorum dünkü yaşadığım normal hareketten çok farklıydı bir yere bariz toplanıp baya rahatsız edici bir his olup geçti sürekli, bakalım cuma randevum var zaten ondan önce yine tekrar ederse doktora bir sorarım olmadıBen de hareket mi sertleşme mi anlayamıyorum bir türlü. Daha çok içeriden bebek bir yeri ittirmiş gibi hissediyorum, hani sanki oraya dayanıp çekilmiş gibi, çok kısa sürüyor, dokunduğumda karnımda her zamanki sertliği hissediyorum, eşim dokundu bir kaç kere harekettir dedi ama sonuçta ikimiz de bilmiyoruz benim de ilk gebelik olunca hiçbir fikrim yok açıkçası
Yuksek ihtimal bende gebelik kolestazi gelisti canım yarın sahra enzimleri için kan vereceğim 38 i bile beklemem dedi değerler yuksek çıkarsaPeki neden canim doktorun 37de mi alıyor yoksa bi problem mi var
Kuzu senin doktor kimYuksek ihtimal bende gebelik kolestazi gelisti canım yarın sahra enzimleri için kan vereceğim 38 i bile beklemem dedi değerler yuksek çıkarsa
Ay ben çok içtim bu araKızlar grip için ıhlamur içiyor musunuz? İnternette kan sulandırıcı etkisi falan yazıyor, son aylarda önerilmez yazıyor ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?