- 20 Ocak 2015
- 9.639
- 14.119
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.381
Evet beklenmiyor hala kaşınıyor musun?Yuksek ihtimal bende gebelik kolestazi gelisti canım yarın sahra enzimleri için kan vereceğim 38 i bile beklemem dedi değerler yuksek çıkarsa
tekrarlarsa mutlaka sorun benim de haftaya kontrol soracağım ama benim doktorum rahat biraz, normaldir diyip geçerBenim de ilk hamilelik açıkcası bilmiyorum dünkü yaşadığım normal hareketten çok farklıydı bir yere bariz toplanıp baya rahatsız edici bir his olup geçti sürekli, bakalım cuma randevum var zaten ondan önce yine tekrar ederse doktora bir sorarım olmadı
Konak hastanesinde kuzum bahar astepeKuzu senin doktor kim
Dün gece oturdum kaşıntıdan ağladım canım akşam vakitleri geliyor ama ufak ufak gün içinde başlıyoruzEvet beklenmiyor hala kaşınıyor musun?
Aynı doktordan bir adet de ben de var , aşırı rahattekrarlarsa mutlaka sorun benim de haftaya kontrol soracağım ama benim doktorum rahat biraz, normaldir diyip geçer
Ohoo ben tekrarlamasa da sorarım ama görüntüde bir sorun görmezse sıkıntı yok pimpiriklenme dertekrarlarsa mutlaka sorun benim de haftaya kontrol soracağım ama benim doktorum rahat biraz, normaldir diyip geçer
Allahım ne şahane doktorlar varAynı doktordan bir adet de ben de var , aşırı rahatherşeye normal diyor kontrol etme gereksinimi bile duymadan. Geçen hafta gittiğim kontrolde dedim çok fazla karnımda sertleşme oluyor , bana verdiği cevap " istersen haftada 2 kere yarım kadeh kırmızı şarap içebilirsin,rahatlamak için " kadını bogazlamak istiyorum bazen . Hayır bir de nasıl sevimli ,tatlı bir insan ama doktorluguna hiç guvenmiyorum
Tövbeler olsunAllahım ne şahane doktorlar varbenimki gebelik öncesi tedavi sürecinde bir gün dedi ki gündüz de ilişki olsun dedim hocam şart mı ramazan oruç tutuyoruz masum masum yüzüme bakıp bozuyormuydu ya orucu dedi bunu dalga geçmek için vs değil bir an cidden tereddüt edip düşünerek sordu bide baktım beni ikna edecek bozmuyordu galiba ya diye iyice sordu
Nee şarap mıAynı doktordan bir adet de ben de var , aşırı rahatherşeye normal diyor kontrol etme gereksinimi bile duymadan. Geçen hafta gittiğim kontrolde dedim çok fazla karnımda sertleşme oluyor , bana verdiği cevap " istersen haftada 2 kere yarım kadeh kırmızı şarap içebilirsin,rahatlamak için " kadını bogazlamak istiyorum bazen . Hayır bir de nasıl sevimli ,tatlı bir insan ama doktorluguna hiç guvenmiyorum
desiferol tablet kullanıyorum benKızlar d vitamini damla olarak ne kullaniyosunuz benimki artik midemi bulandırıyor böyle sekerli gibi bi tadı var. Sizin tatsız kullandıgınız bi damla varsa ondan alayım nasilsa cok önemli degil d vitaminin markası
gebelik = pimpiriklenmek resmen ya doktorlar anlasın bunu lütfenOhoo ben tekrarlamasa da sorarım ama görüntüde bir sorun görmezse sıkıntı yok pimpiriklenme der
Devit damla kullanıyorum canimKızlar d vitamini damla olarak ne kullaniyosunuz benimki artik midemi bulandırıyor böyle sekerli gibi bi tadı var. Sizin tatsız kullandıgınız bi damla varsa ondan alayım nasilsa cok önemli degil d vitaminin markası
Canim sertlesince tas gibi oluyor ve karninin her tarafi degil bir tarafı oyle oluyor elleyimce esim bile anliyor farki.Ben de hareket mi sertleşme mi anlayamıyorum bir türlü. Daha çok içeriden bebek bir yeri ittirmiş gibi hissediyorum, hani sanki oraya dayanıp çekilmiş gibi, çok kısa sürüyor, dokunduğumda karnımda her zamanki sertliği hissediyorum, eşim dokundu bir kaç kere harekettir dedi ama sonuçta ikimiz de bilmiyoruz benim de ilk gebelik olunca hiçbir fikrim yok açıkçası
Evet aynen böyle oluyor ve yine başladı benim ama hiç adet ağrısı şu bu hiç bir ağrım yokCanim sertlesince tas gibi oluyor ve karninin her tarafi degil bir tarafı oyle oluyor elleyimce esim bile anliyor farki.
Ya benimkine de 28. Haftada 1500 demislerdi iki hafta onden gidiyormus. bakalim 6 aralikda ne dicekler. Doktor erken dogumu tetikler demese benim icin sisko olmasi hic sorun degilCanım hiç üzülme benimki daha şişko2400 dedi bu hafta erkekler biraz uzun ve şişko olabiliyormuş tabi tahmini ya 200 gr da düşersek gerçek kilosunu buluruz bence
Ben dun gece uyuyamadim agridan sabaha kadar dayandım acile gitmemek icin yine elle muayene ederler diye. Sabah agri gecti ama ishal gibi oldum birde iştahsızlik. 1.5 kilo verivermisim hemen . Esim cocugu okuldan alırken ertugrulu görmüş onun cocuk da orda okuyormus . Ertugrul selam verince gitmis sormus refol sase kullansin yogurda karistirip demis.Evet aynen böyle oluyor ve yine başladı benim ama hiç adet ağrısı şu bu hiç bir ağrım yok
Refol sase kullan dedi canim bana yogurda karistirip.Kızlar mideme de vurdu, midem bulanıyor ağrıyor, üşütmüşüm gibiiki gündür kabız gibiydim, şimdi ishal gibiyim anlamadım ben ne yapacağım ne oluyor. Doktora gitsem ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?