2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
tekrarlarsa mutlaka sorun benim de haftaya kontrol soracağım ama benim doktorum rahat biraz, normaldir diyip geçer

tekrarlarsa mutlaka sorun benim de haftaya kontrol soracağım ama benim doktorum rahat biraz, normaldir diyip geçer
Aynı doktordan bir adet de ben de var , aşırı rahat herşeye normal diyor kontrol etme gereksinimi bile duymadan. Geçen hafta gittiğim kontrolde dedim çok fazla karnımda sertleşme oluyor , bana verdiği cevap " istersen haftada 2 kere yarım kadeh kırmızı şarap içebilirsin,rahatlamak için " kadını bogazlamak istiyorum bazen . Hayır bir de nasıl sevimli ,tatlı bir insan ama doktorluguna hiç guvenmiyorum

Kızlar d vitamini damla olarak ne kullaniyosunuz benimki artik midemi bulandırıyor böyle sekerli gibi bi tadı var. Sizin tatsız kullandıgınız bi damla varsa ondan alayım nasilsa cok önemli degil d vitaminin markası

Allahım ne şahane doktorlar var benimki gebelik öncesi tedavi sürecinde bir gün dedi ki gündüz de ilişki olsun dedim hocam şart mı ramazan oruç tutuyoruz masum masum yüzüme bakıp bozuyormuydu ya orucu dedi bunu dalga geçmek için vs değil bir an cidden tereddüt edip düşünerek sordu bide baktım beni ikna edecek bozmuyordu galiba ya diye iyice sordu

Tövbeler olsun

Nee şarap mı sizinki bayağı espiriliymiş Yani normalse de bu durum bilmek istiyoruz içimiz rahat etmiyor sonuçta hamilelik başlıbaşına ayrı bir durum, neyin normal neyin anormal olduğunu bilemiyoruz hele ki ilk gebeliklerde. Ben bilerek seçtim aslında bu doktoru, stresli bir yapım var önceden çok pimpirikli birine gitmiştim stres katsayımı bayağı arttırmıştı, ikisinin ortası lazım aslında

Canim sertlesince tas gibi oluyor ve karninin her tarafi degil bir tarafı oyle oluyor elleyimce esim bile anliyor farki.

Canım hiç üzülme benimki daha şişko 2400 dedi bu hafta erkekler biraz uzun ve şişko olabiliyormuş tabi tahmini ya 200 gr da düşersek gerçek kilosunu buluruz bence
Ya benimkine de 28. Haftada 1500 demislerdi iki hafta onden gidiyormus. bakalim 6 aralikda ne dicekler. Doktor erken dogumu tetikler demese benim icin sisko olmasi hic sorun degil

Kızlar mideme de vurdu, midem bulanıyor ağrıyor, üşütmüşüm gibi iki gündür kabız gibiydim, şimdi ishal gibiyim anlamadım ben ne yapacağım ne oluyor. Doktora gitsem ne yapacak

Evet aynen böyle oluyor ve yine başladı benim ama hiç adet ağrısı şu bu hiç bir ağrım yok
Ben dun gece uyuyamadim agridan sabaha kadar dayandım acile gitmemek icin yine elle muayene ederler diye. Sabah agri gecti ama ishal gibi oldum birde iştahsızlik. 1.5 kilo verivermisim hemen . Esim cocugu okuldan alırken ertugrulu görmüş onun cocuk da orda okuyormus . Ertugrul selam verince gitmis sormus refol sase kullansin yogurda karistirip demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…