2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dün kendi çorabımı giyebildiğim son günmüş meğer
Sağdan deniyorum soldan deniyorum yok giyemedim. Eşim eve gelse de giydirse diye bekliyorum bebek gibi
Bende ayakkabılarımı giyemiyorum eşimi bekliyorum ya da giymeden arabaya geciveriyorum orada giymeye çalışıyorum

Bende sertlesme var dedigimde nst de sanci cikmadigi halde hemen ciger gelistirici yaptılar hayir belki ben sertlesme sandim bana da o garip geldi neyse iki doktora gidiyorum digerine dedim igne yaptilar diye .ciger gelistirici iyidir problem olmaz dedi de rahatladim

Yine iyi denk gelmiş ben de ne olur ne olmaz Mehmet hocaya mesaj attım baktım devam ediyor cuma değil yarın giderim bugün hiç gitme imkanım yoktu eşim çok geç çıkınca, hava düzgün olsa yine yürür giderdim de

Ya canim ne bileyim grupda herkesde sertlesme var ilkinde bende korktum gittim ama bende arar ara oluyor artik alistim agrim sancim olursa oyle giderim sertlesme icin.

Refol sase kullan dedi canim bana yogurda karistirip.
Şu meşhur salgına mı yakalandık ne oldu anlamadım ya doğumu tetikler bu ağrılar diye korkuyorum

Ya canim ne bileyim grupda herkesde sertlesme var ilkinde bende korktum gittim ama bende arar ara oluyor artik alistim agrim sancim olursa oyle giderim sertlesme icin.
Maşallah hemen döndü meseja bu adamı cidden sırf bu yüzden bırakamadım Antalya da sezeryan olmaya gözüm yedi eğer bu toplanmalar haricinde adet ağrısı gibi yada onun hafifi bile ağrın yoksa endişe etme dedi bide toplanma sabit kalıp sertlik uzun sürerse haber ver dedi, bebek hareketli olup büyüdükçe biraz daha kasıp toplanırmış, şuan hareket ediyordur dedi doğru toplanıyor gevşiyor hareket ediyor aslında

Bende ayakkabılarımı giyemiyorum eşimi bekliyorum ya da giymeden r geciveriyorum orada giymeye çalışıyorum
Ayy aynı aynı. Bi süredir terlik giyiyorum ben de evden tek çıkacaksam çorabı yine ucundan geçirip çeke çeke bi şekilde giyiyordum o da bitti. Birazdan servis gelir oğlanı almaya gideceğim çorapsız ve terlikle hava buz gibi tekrar hasta olmadan doğursaydık iyiydi

Şu meşhur salgına mı yakalandık ne oldu anlamadım ya doğumu tetikler bu ağrılar diye korkuyorum
Bende ayni durumdayim canim bizim ev ahalisi bu hastaliktan olmustu dun gece agridan uyuyamadim..bende tetikler diye korkuyorum ki ben ilk dogumumu yaptigimda da ishal olmustum

U,undan kasti ne acaba canim benimki 1 dk oyle sert kaliyor mesela bu sure zarfinda egilemiyorum ustune

Benim minik popoyu dayıyor yumruk gibi havada kalıyor, göbek deliğine yakın yerlerde yapıyor, başı aşağıda. Geçen hafta dr ultrasonda bakarken de yaptı. Hafifçe eliyle itti. Gel popoya vur diyor sana dedi bunu yaparken rahim kemiğime bastırıyor, ağrı yapıyor dedim. Olur öyle, büyüdü artık sorun değil bunlar dedi. Altta ağrı olursa problemdir diğer türlü ağrıları sorun yapma, pozisyon değiştirir dedi.

U,undan kasti ne acaba canim benimki 1 dk oyle sert kaliyor mesela bu sure zarfinda egilemiyorum ustune
Yok yok bir dk kadar benim de oluyor bazen söyledim ondan da uzun baktık gün içinde öyle duruyor anlamında dedi demekki yüz yüze bir daha anlattırır iyice buraya da yazarım

Pozisyon değişince rahatlıyor zaten şükür herşey senin tarif ettiğin gibiydi resmen ah keratalar ya insanın aklını alıyorlar

Kızlar benim ve sırtım belim cok ağrıyor. Dünde avm ye gitmiştik orda dolasmadim bile sadece yemek yedik sonra gezecektik ama dayanamadim dogru eve döndük. Yorulacak bi sey de yapmadim. Acile gitsem ne yaparlar ki kendi doktoruma gidemem muayenehanesi var kapali oluyo bu saatte

Canim artik öyle oluyoruz..ben de AVM ye gittigimde oyle oldum çok gezmedigim halde. Uzun sure oturmak ve ayakta durmak da ağrı yapiyor bende ara ara uzanirsam iyi geliyor

allahım sen koru yarabbim
Patates haslicam ben canim ishali kesmek için gerekli seyleri yapalim biz. Agrin olmazsa problem olmaz uzun sure olan agrilar dogum sancisini tetikliyor.simdi bilincliyim o zmn bilmiyordum uzun sure agrim olursa giderim.dun gece basladi agrim sabaha bitti,bitmeseydi doktora gidecektim

Canim artik öyle oluyoruz..ben de AVM ye gittigimde oyle oldum çok gezmedigim halde. Uzun sure oturmak ve ayakta durmak da ağrı yapiyor bende ara ara uzanirsam iyi geliyor
Zormuş bu hamilelik ya. Ben küçük kızken bile hamile olmak isterdim hep cok merak ederdim daha 1 ay öncesine kadar hamileligim cok hızlı geçti bi sey anlamadim diyordum artık bitsin diye sabırsızlanıyorum

Bende ayni durumdayim canim bizim ev ahalisi bu hastaliktan olmustu dun gece agridan uyuyamadim..bende tetikler diye korkuyorum ki ben ilk dogumumu yaptigimda da ishal olmustum
Canim ben nerdeyse ilk günden beri ishalim. Gunde 2 3 muz yememe ragmen boyle. Bence korkma rahatla bu arada ishali en iyi kesen yogurt ile 3 4 kasik nisasta karıştırıp yiyince hemen kesiyo

Kız ne avm si ben 1 haftadir sokak yuzu gormuyorum havanin sogudugunu su 2 gundur anladım iyi gezmissin merak etme bizim yurumemiz bile yeter agrımaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…