2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben aylardır eve hapistim yarın oğlanı doktora götüreceğim sonra pazara gitmeye niyetim var sancim az çıktı ya illa kaşınıyorum. Oğlanı mecbur götüreceğim ama pipisiyle oynaya oynaya kizartti üroloji götürmem gerek

Peki bebeğin hareketleri nasıldı ilk doğumunda ishalken? Benimki hareketli diye rahatım ama tam da bilmiyorum. Çünkü hep doğum zamanı bebek hareketleri yavaşlar diyorlar onun rahatlığı var.

Peki bebeğin hareketleri nasıldı ilk doğumunda ishalken? Benimki hareketli diye rahatım ama tam da bilmiyorum. Çünkü hep doğum zamanı bebek hareketleri yavaşlar diyorlar onun rahatlığı var.
Canim karnim batiyordu surekli yatamiyordum asla gece 3 olmustu uyuyamamistim bunu hatırlıyorum sadece .sanci vardi sancidan baskasini hatirlamiyorum. Ama duzenli felan degildi devamliydi.

Yani bunu doğru bulmuyorum ablam 37.haftada aşırı bebek hareketinden gitti doğuma aldılar ,

Oyle cok asiri ishalde degildim canim dogumdan sonra erken doğumun sebebini bilemedigimiz icin doktor ishal sancisi bile dogum sancısına donebilir demisti sonra ameliyatta rahminin kalp seklinde oldugunh gördük bu sebepten erken doğum yapmışsın dedi.

Kızlar sabah uyandım aşırı soldaki göğüs büyümüş ve cok aciyor. Tüm gün geçmedi şimdi de ateşim 38 çıktı neden olabilir???

Ben devit-3 kullanıyorum ama yoğurdun üzerine damlatarak içiyorum o yüzden tadını almıyorum istersen sende öyle dene

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Oğlum kardeşinin ismini Nisa koymustu. Dün okulda ğ harfini öğrenirken Buğlem ismini öğrenmiş şimdi de buğlem olsun diyor sizce hangisi daha güzel

Ya buğlem hem telaffuzu zor hem de bağlama-buğlama diye dalga geçerler kızla bence Nisa daha güzel hem telaffuzu da daha kolay ve naif

Kızlar sabah uyandım aşırı soldaki göğüs büyümüş ve cok aciyor. Tüm gün geçmedi şimdi de ateşim 38 çıktı neden olabilir???

Ateşin 38.5 i geçerse mutlaka doktora git bu arada göğsüm büyümüş derken çok bariz bir fark olacak kadar mı büyüdü ? Ateş önemli ama

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Oğlum kardeşinin ismini Nisa koymustu. Dün okulda ğ harfini öğrenirken Buğlem ismini öğrenmiş şimdi de buğlem olsun diyor sizce hangisi daha güzel
Yakın çevremde Nisa olmasa Leyla ya alternatif düşünebileceğim bir isimdi Buğlemi söylemesi bana sesli çok cazip gelmiyor ama Nisa güzel ikisinden biri olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…