- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.441
Canım korkma stres olma ellerinden geleni yapacaklar hersey güzel olacak. Acılman yoksa sancıları durdururlar. Bak ciğer geliştiriciyi de vurmuşlar o cok iyi gelecek bebişeÇok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Nisa kesinlikleKızlar fikrinize ihtiyacım var. Oğlum kardeşinin ismini Nisa koymustu. Dün okulda ğ harfini öğrenirken Buğlem ismini öğrenmişşimdi de buğlem olsun diyor sizce hangisi daha güzel
Kac haftalıkti bebek canım. Sakin ol ciğer geliştirici de olmuş stres yapma inşallah durdururlar biraz daha. Sen ağrı sancı bişey hissediyor musunÇok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Senin kasılmalar hep mi devam etti birde ağrı varmıydı aynı zamandaÇok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
İnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmisCanım korkma stres olma ellerinden geleni yapacaklar hersey güzel olacak. Acılman yoksa sancıları durdururlar. Bak ciğer geliştiriciyi de vurmuşlar o cok iyi gelecek bebişe
İnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmiCanım korkma stres olma ellerinden geleni yapacaklar hersey güzel olacak. Acılman yoksa sancıları durdururlar. Bak ciğer geliştiriciyi de vurmuşlar o cok iyi gelecek bebişe
Hep devam etti bn bebek hareketi sandım ama agriyorduSenin kasılmalar hep mi devam etti birde ağrı varmıydı aynı zamanda
Çok ağrı oluyo karnım kasilincaKac haftalıkti bebek canım. Sakin ol ciğer geliştirici de olmuş stres yapma inşallah durdururlar biraz daha. Sen ağrı sancı bişey hissediyor musun
Korkma canım tehlikeli haftaları atlattıkÇok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Öyle canım ama çok korkuyorum çok kasılma var ya herhalde bizimki gelicek devlet hastanesi direk araştırmaya yolladı doğum olcak diye Allah'tan ki özel iyi ilgili durdurmaya calistiKorkma canım tehlikeli haftaları atlattık
Sakin olmaya calis canim sen 33 haftaliktin dimi.insallah yine durdururlarÇok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Kaç haftalık oldun canimÖyle canım ama çok korkuyorum çok kasılma var ya herhalde bizimki gelicek devlet hastanesi direk araştırmaya yolladı doğum olcak diye Allah'tan ki özel iyi ilgili durdurmaya calisti
Dur bakalım belki durduracaklar, benim de sertleşiyor ama bi nefes kesme şeklinde ağrı dediğin nasıl bir ağrı kendimi dinliyorum sertleşme olsa da ağrın ile ilgili bişey olmuyorİnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmi
Hep devam etti bn bebek hareketi sandım ama agriyordu
İnşallah durdururlar, doğum olursa da en tehlikeli zamanları atladın, iyi ki dr a gitmişsin. Geçmiş olsun. İyi haberler ver inşallahÖyle canım ama çok korkuyorum çok kasılma var ya herhalde bizimki gelicek devlet hastanesi direk araştırmaya yolladı doğum olcak diye Allah'tan ki özel iyi ilgili durdurmaya calisti
Sakin ol canım bende öyle kaç kere yattim şükür bir sıkıntı cikmadi inşallah durdurabilirlerÇok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Haftan kaçtı ve bebek kaç kiloydu bunlar önemli canım ama sen sakın olmalısın stres şu an senin en büyük düşmanınÖyle canım ama çok korkuyorum çok kasılma var ya herhalde bizimki gelicek devlet hastanesi direk araştırmaya yolladı doğum olcak diye Allah'tan ki özel iyi ilgili durdurmaya calisti
Canim karnim batiyordu surekli yatamiyordum asla gece 3 olmustu uyuyamamistim bunu hatırlıyorum sadece .sanci vardi sancidan baskasini hatirlamiyorum. Ama duzenli felan degildi devamliydi.
Oyle cok asiri ishalde degildim canim dogumdan sonra erken doğumun sebebini bilemedigimiz icin doktor ishal sancisi bile dogum sancısına donebilir demisti sonra ameliyatta rahminin kalp seklinde oldugunh gördük bu sebepten erken doğum yapmışsın dedi.
Yapma yavYani bunu doğru bulmuyorum ablam 37.haftada aşırı bebek hareketinden gitti doğuma aldılar ,
Benim de sertleşme oluyor ama ağrı olmuyorDur bakalım belki durduracaklar, benim de sertleşiyor ama bi nefes kesme şeklinde ağrı dediğin nasıl bir ağrı kendimi dinliyorum sertleşme olsa da ağrın ile ilgili bişey olmuyor
Büyükler icin 38 derece ates yüksek. Süt kanallarıyla alakali olabilir mi?Kızlar sabah uyandım aşırı soldaki göğüs büyümüş ve cok aciyor. Tüm gün geçmedi şimdi de ateşim 38 çıktı neden olabilir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?