2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Canım korkma stres olma ellerinden geleni yapacaklar hersey güzel olacak. Acılman yoksa sancıları durdururlar. Bak ciğer geliştiriciyi de vurmuşlar o cok iyi gelecek bebişe

Çok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Kac haftalıkti bebek canım. Sakin ol ciğer geliştirici de olmuş stres yapma inşallah durdururlar biraz daha. Sen ağrı sancı bişey hissediyor musun

Senin kasılmalar hep mi devam etti birde ağrı varmıydı aynı zamanda

Canım korkma stres olma ellerinden geleni yapacaklar hersey güzel olacak. Acılman yoksa sancıları durdururlar. Bak ciğer geliştiriciyi de vurmuşlar o cok iyi gelecek bebişe
İnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmis

İnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmi
Senin kasılmalar hep mi devam etti birde ağrı varmıydı aynı zamanda
Hep devam etti bn bebek hareketi sandım ama agriyordu

Sakin olmaya calis canim sen 33 haftaliktin dimi.insallah yine durdururlar insallah ikiniz icin de en hayırlısi olur canim.

İnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmi

Hep devam etti bn bebek hareketi sandım ama agriyordu
Dur bakalım belki durduracaklar, benim de sertleşiyor ama bi nefes kesme şeklinde ağrı dediğin nasıl bir ağrı kendimi dinliyorum sertleşme olsa da ağrın ile ilgili bişey olmuyor

Öyle canım ama çok korkuyorum çok kasılma var ya herhalde bizimki gelicek devlet hastanesi direk araştırmaya yolladı doğum olcak diye Allah'tan ki özel iyi ilgili durdurmaya calisti
İnşallah durdururlar, doğum olursa da en tehlikeli zamanları atladın, iyi ki dr a gitmişsin. Geçmiş olsun. İyi haberler ver inşallah

Sakin ol canım bende öyle kaç kere yattim şükür bir sıkıntı cikmadi inşallah durdurabilirler

Öyle canım ama çok korkuyorum çok kasılma var ya herhalde bizimki gelicek devlet hastanesi direk araştırmaya yolladı doğum olcak diye Allah'tan ki özel iyi ilgili durdurmaya calisti
Haftan kaçtı ve bebek kaç kiloydu bunlar önemli canım ama sen sakın olmalısın stres şu an senin en büyük düşmanın

Canim karnim batiyordu surekli yatamiyordum asla gece 3 olmustu uyuyamamistim bunu hatırlıyorum sadece .sanci vardi sancidan baskasini hatirlamiyorum. Ama duzenli felan degildi devamliydi.

Nane limon içtim şimdi iyi geldi gibi. Sancı ağrı vs hissetmiyorum, hafif çatı ağrım var inşallah geçer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…