- 20 Ocak 2015
- 9.647
- 14.148
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.461
Ya dinleme kendini bende de aynu seyler var ama hep vardi nefesm kesiliyor sanki sertleşince ama onun farkli oldu sanirim. Gun icinde oluyor ama mesela 10 dk da bir ya da 5 dk da 1 şeklinde değil.Dur bakalım belki durduracaklar, benim de sertleşiyor ama bi nefes kesme şeklinde ağrı dediğin nasıl bir ağrı kendimi dinliyorum sertleşme olsa da ağrın ile ilgili bişey olmuyor
Teşekkür ederim bende bı an doğurdum mu dedim kendi kendime yazıyı görmeyinceteknik çalışma yapılıyordur
Çok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Canım çok geçmiş olsun haberdar et bizi açılmam yoksa doğuma almazlar korkma ama doğuma alırlarsa da haftan iyi 34 ü geçmişsin. Bir sıkıntı olmaz yüreğini ferah tutİnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmis
Geçmiş olsun canım inşallah doğumu durdurabilirler ve vakitlice gelir bebeğinKizlar bn hastaneye geldim yatış verdiler sancılar çok kötü çıktı ciğer gelistrci vurdular
Hftani bilmiyrm ama tehlikeyi bir cogumux atlattık içini ferah tut canimÇok ağrı oluyo karnım kasilinca
Benim de sertleşme oluyor ama ağrı olmuyor
Benim bazen arka arkaya 10 dk da bir oldu sonra biraz geçti bakıyorum yine oldu şu ara çok da seyrek diyemem yarın böyle olurda cumayı beklemem gibi geliyor bakalım inşallah ağrı vs olmaz daYa dinleme kendini bende de aynu seyler var ama hep vardi nefesm kesiliyor sanki sertleşince ama onun farkli oldu sanirim. Gun icinde oluyor ama mesela 10 dk da bir ya da 5 dk da 1 şeklinde değil.
Benim bazen arka arkaya 10 dk da bir oldu sonra biraz geçti bakıyorum yine oldu şu ara çok da seyrek diyemem yarın böyle olurda cumayı beklemem gibi geliyor bakalım inşallah ağrı vs olm
Şişko olması erken doğumu tetikler miYa benimkine de 28. Haftada 1500 demislerdi iki hafta onden gidiyormus. bakalim 6 aralikda ne dicekler. Doktor erken dogumu tetikler demese benim icin sisko olmasi hic sorun degil
Benim seker sınırda belki ondan demistirŞişko olması erken doğumu tetikler mibenim için de sorun değildi şu ana kadar
Şişko olması erken doğumu tetikler mibenim için de sorun değildi şu ana kadar
Ben doktorun yalancisiyim bana dediki senin bebeğin kafasi 3 hafta önden gidiyo büyük sen normal doğum yapamazsın sezeryan yaparsin dedi.Bebekte 3 hafta önden gittigi için 37-38 ler ideal bizim için dediŞişko olması erken doğumu tetikler mibenim için de sorun değildi şu ana kadar
Ayyy benim de açlık şekerim 95 çıkmıştı sınırdı acaba bu kanama ondan mı oluyor?doktor sebebini bilmiyoruz dedi amaBenim seker sınırda belki ondan demistirCansurs unda suyu fazlaydi.belki bu seker ve su problemi olmayan için sıkıntı degildir canim. Bizim icin problem olduğunu soyledi doktor.
Benim aclik da 99 cikmisti kuzum cok da farkimiz yokmus aslinda .Ayyy benim de açlık şekerim 95 çıkmıştı sınırdı acaba bu kanama ondan mı oluyor?doktor sebebini bilmiyoruz dedi ama
Doktor calismanda sakinca buluyorsa calisma canim bulmuyorsa da isinin temposuna göre karar ver.Çalışabilir raporu alacaktım güya bu hafta kanama olunca rapor yazdı ama sizce çalışınca yine olur mu direkt izne mi ayrılsam?Doktor çalışmakla evde oturmakla alakalı değil dese de yine okur ve durdurulamazsa kendimi suçlarım herzamanki gibi
Yokluk yüksek çıkmayınca dikkat et yine de dedi ama su fazlalığı vs olmayınca ben de pek önemsemedim valla löp löp yuttum börekleri meyveleriBenim aclik da 99 cikmisti kuzum cok da farkimiz yokmus aslinda .
ÖğretmenimDoktor calismanda sakinca buluyorsa calisma canim bulmuyorsa da isinin temposuna göre karar ver.
Sanmam kanama şeker alakasi olduğunu canimAyyy benim de açlık şekerim 95 çıkmıştı sınırdı acaba bu kanama ondan mı oluyor?doktor sebebini bilmiyoruz dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?