2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dur bakalım belki durduracaklar, benim de sertleşiyor ama bi nefes kesme şeklinde ağrı dediğin nasıl bir ağrı kendimi dinliyorum sertleşme olsa da ağrın ile ilgili bişey olmuyor
Ya dinleme kendini bende de aynu seyler var ama hep vardi nefesm kesiliyor sanki sertleşince ama onun farkli oldu sanirim. Gun icinde oluyor ama mesela 10 dk da bir ya da 5 dk da 1 şeklinde değil.

Çok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar

İnşallah ya serum fitil verdiler ama herhalde olcak doğum çünkü kuvez yer ayarliyoz diye konuştular ve kasılma çok var rahimde yumsama varmis
Canım çok geçmiş olsun haberdar et bizi açılmam yoksa doğuma almazlar korkma ama doğuma alırlarsa da haftan iyi 34 ü geçmişsin. Bir sıkıntı olmaz yüreğini ferah tut

Benim de sertleşme oluyor ama ağrı olmuyor
Ya dinleme kendini bende de aynu seyler var ama hep vardi nefesm kesiliyor sanki sertleşince ama onun farkli oldu sanirim. Gun icinde oluyor ama mesela 10 dk da bir ya da 5 dk da 1 şeklinde değil.
Benim bazen arka arkaya 10 dk da bir oldu sonra biraz geçti bakıyorum yine oldu şu ara çok da seyrek diyemem yarın böyle olurda cumayı beklemem gibi geliyor bakalım inşallah ağrı vs olmaz da

Aman canim duzenliyse bekleme sakin.haftalarimiz ilerledi artik temkinli olmakta fayda var.
Benim bazen arka arkaya 10 dk da bir oldu sonra biraz geçti bakıyorum yine oldu şu ara çok da seyrek diyemem yarın böyle olurda cumayı beklemem gibi geliyor bakalım inşallah ağrı vs olm

Şişko olması erken doğumu tetikler mi benim için de sorun değildi şu ana kadar

Benim bebeğim de biraz kilolu ama doktor hicbir sorun yok dedi bende şeker çıkmadı çok şükür ya da suyla ilgili sorun da yok A Aklimtrakyada dediği gibi o yüzden sorun yok dedi sanırım doktor. Benim annem beni 4.500 kg 40+2 de normal dogurmuş mesela

Şişko olması erken doğumu tetikler mi benim için de sorun değildi şu ana kadar
Ben doktorun yalancisiyim bana dediki senin bebeğin kafasi 3 hafta önden gidiyo büyük sen normal doğum yapamazsın sezeryan yaparsin dedi.Bebekte 3 hafta önden gittigi için 37-38 ler ideal bizim için dedi

Benim seker sınırda belki ondan demistir Cansurs unda suyu fazlaydi.belki bu seker ve su problemi olmayan için sıkıntı degildir canim. Bizim icin problem olduğunu soyledi doktor.
Ayyy benim de açlık şekerim 95 çıkmıştı sınırdı acaba bu kanama ondan mı oluyor?doktor sebebini bilmiyoruz dedi ama

B Birinsann çok geçmiş olsun canım sen kaç haftalıktın? Çok iyi yapmışsın doktora gitmekle benimde ilk gebeliğimde 35. Haftada yatış vermişlerdi serum yedim ciğer geliştirici vurmuşlardı bebek doğarsa küvözde kalmasın diye 37+2 de de doğurdum umarım senin ve bebeğin için en sağlıklısı neyse o olur biraz daha bekler inşaAllah miniğin

Çalışabilir raporu alacaktım güya bu hafta kanama olunca rapor yazdı ama sizce çalışınca yine olur mu direkt izne mi ayrılsam?Doktor çalışmakla evde oturmakla alakalı değil dese de yine okur ve durdurulamazsa kendimi suçlarım herzamanki gibi

Doktor calismanda sakinca buluyorsa calisma canim bulmuyorsa da isinin temposuna göre karar ver.

Benim aclik da 99 cikmisti kuzum cok da farkimiz yokmus aslinda .
Yokluk yüksek çıkmayınca dikkat et yine de dedi ama su fazlalığı vs olmayınca ben de pek önemsemedim valla löp löp yuttum börekleri meyveleri 10 kilo da aldım canım sağlıklı olsunlar da gerekirse yemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…