2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla bende pek dikkat etmedim ne yalan söyleyeyim sadece ekmegi azalttim.birde tatliyi sinirladim.ayin 6sinda randevum var bakalım ne diyecek(32 olacagim)
Ama bazen doktorlar detaylari hatirlayamiyor.sen bir daha gittiginde sekerim sınırda çıkmıştı bebek de onden gidiyor olumsuz bir durum olur mu diye sor bakayim.belki sekerin sınırda ciktigini hatirlamiyordur

Öğretmenim oturmuyorum da
Yani benim hamileliğin ilk baslarinda kanama alanim varken pek ayakta kalmam istenmiyordu.10 dkdan fazla tezgah basında oyalanma diyordu mesela doktor. Ben bankacıyim oturarak calistigim halde heyet verdi doktorum.Bence doktorla birlikte en iyi kararı verirsiniz.

Gerçekten öyle daha dün gibiydi sen sasa ben peşine takıldık şimdi sıra bize geldi bile..o da son zamanlar sıkıntılar yaşadı tansiyon ve bebeğin suyu azdı en sonunda geldi Ali paşa
Biz bekleyenler kervanındayız..
Bebeğe erken gelmesinş söylersen hissedermiş…
Ben hep vaktinde gel diyorum bakalım nolacak

Selizaydan 15 gun sonra gebelik haberimi almıştım birde 15 gun sonra benide aliyorlarmış doğuma sasa vardı junes34 diye biri de vardı neydi adi tam hatirlayamadım sıra bizlerde
Aynen ben buralarda sessiz okuyucuyum
Biraz cahillik mutluluktur tarafında takılmak istiyorum
Ne çabaladık.
Rabbim bekleyenleri daha fazla bekletmesin inş

B Birinsann canım inşallah sağlıkla atlatacaksın sakin kalmaya çalış inşallah biraz daha kalacak bebeğin,haberdar et bizleri dualarım seninle

Herkese merhaba , suan 34w olmakla beraber 30.haftamda kanama ve kasılma şikayetlerim oldu
hastanede çalıstığm için hemen dr a gittim serum ve ilaç takviyesi ile ikiside duruldu
Ve o günden beri raporluyum , NST lerimde ufak sancılar çıkıyor ve suyum fazla Bunsebeple çok fazla ayağa kalkmadan yatıyorum 1 aydır. İlaç takviyesi alıyorum.
Bebeğin tahmini doğum tarihi de 37 38 hafta , yani Aralık sonu :) Ocağa kalamadık sanırım :)

Hadi bakalım hayırlısı ile kucağına alırsın insaAllah zaten buradakilerin çoğu Aralık sonunda anne olacak gibi bu gidişle yalnız değilsin

Aman canim duzenliyse bekleme sakin.haftalarimiz ilerledi artik temkinli olmakta fayda var.
Gece yattım hala vardı toplanıp sertleşme sonra hatta artık o kadar oldu ki belime ağrı girmeye başladı dedim tamam Ha-ri geliyor ve senin bişeyin hazır değil zihnimde plan yapıyorum resmen derken bir süre sonra durdu şimdi uyandım şükür dünkü gibi değilim asla sanki üstümden tır geçmiş gibi yorgunluğu kalmış sadece

İnşallah gerçek sancılar değildir ama sancın olsa nst de çıkar bence benim de minnoşum arada toplanıyor bağdaş kuruyorlar heralde uyuşuyorsa ayakları 32 den sonra olabileceğini okumuştum inşallah doğuma hazırlıyor rahim kendini iyiyi çağıralım zamanında doğacak bebekler

Yarın randevum var bakalım nts isteyecek mi ilk kez olacak isterse çünkü 32+3 olacak bizim kız kendince her yeni haftada bir aksiyon çıkarıyor bu haftanın payı da buydu bence ama bu da bir ders oldu artık hemen eşyaları hazırlarım birde doktor ile yarın acil durumda ne yapacağım iyice konuşurum çünkü doktorum burda ama işlem yapacağı hastahane ilde rahat bir saati var gidişin

Aaa eşin için büyük stres arabada doğurursa diye korkuyordur düzenli sancın başlayınca hoop gidiverirsin inşallah hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…