- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.481
Valla bende pek dikkat etmedim ne yalan söyleyeyimYokluk yüksek çıkmayınca dikkat et yine de dedi ama su fazlalığı vs olmayınca ben de pek önemsemedim valla löp löp yuttum börekleri meyveleri10 kilo da aldım canım sağlıklı olsunlar da gerekirse yemem de
Yani benim hamileliğin ilk baslarinda kanama alanim varken pek ayakta kalmam istenmiyordu.10 dkdan fazla tezgah basında oyalanma diyordu mesela doktor. Ben bankacıyim oturarak calistigim halde heyet verdi doktorum.Bence doktorla birlikte en iyi kararı verirsiniz.Öğretmenimoturmuyorum da
Biz bekleyenler kervanındayız..Gerçekten öyle daha dün gibiydisen sasa ben peşine takıldık şimdi sıra bize geldi bile..o da son zamanlar sıkıntılar yaşadı tansiyon ve bebeğin suyu azdı en sonunda geldi Ali paşa
Aynen ben buralarda sessiz okuyucuyumSelizaydan 15 gun sonra gebelik haberimi almıştım birde 15 gun sonra benide aliyorlarmış doğumasasa vardı junes34 diye biri de vardı neydi adi tam hatirlayamadım sıra bizlerde
Canim mastit olmussundur antibiyotik kullanmadan gecmez. Emin degilim ama belki sütünü sagman gerekebilirKızlar sabah uyandım aşırı soldaki göğüs büyümüş ve cok aciyor. Tüm gün geçmedi şimdi de ateşim 38 çıktı neden olabilir???
Nasilsin canim.naptinÇok kötü kasılmalar vardı demiştim sizede zaten acile geldim devlete araştırmaya yolladı doğum olck diye bnde özele geçtim yatış verfi serum iğne hap fln veriyolar yatirdilar
Herkese merhaba , suan 34w olmakla beraber 30.haftamda kanama ve kasılma şikayetlerim oldu
hastanede çalıstığm için hemen dr a gittim serum ve ilaç takviyesi ile ikiside duruldu
Ve o günden beri raporluyum , NST lerimde ufak sancılar çıkıyor ve suyum fazla Bunsebeple çok fazla ayağa kalkmadan yatıyorum 1 aydır. İlaç takviyesi alıyorum.
Bebeğin tahmini doğum tarihi de 37 38 hafta , yani Aralık sonu :) Ocağa kalamadık sanırım :)
Gece yattım hala vardı toplanıp sertleşme sonra hatta artık o kadar oldu ki belime ağrı girmeye başladı dedim tamamAman canim duzenliyse bekleme sakin.haftalarimiz ilerledi artik temkinli olmakta fayda var.
İnşallah gerçek sancılar değildir ama sancın olsa nst de çıkar bence benim de minnoşum arada toplanıyor bağdaş kuruyorlar heraldeGece yattım hala vardı toplanıp sertleşme sonra hatta artık o kadar oldu ki belime ağrı girmeye başladı dedim tamamHa-ri geliyor ve senin bişeyin hazır değil zihnimde plan yapıyorum resmen derken bir süre sonra durdu şimdi uyandım şükür dünkü gibi değilim asla sanki üstümden tır geçmiş gibi yorgunluğu kalmış sadece
Yarın randevum var bakalım nts isteyecek mi ilk kez olacak isterse çünkü 32+3 olacak bizim kız kendince her yeni haftada bir aksiyon çıkarıyor bu haftanın payı da buydu benceİnşallah gerçek sancılar değildir ama sancın olsa nst de çıkar bence benim de minnoşum arada toplanıyor bağdaş kuruyorlar heraldeuyuşuyorsa ayakları 32 den sonra olabileceğini okumuştum inşallah doğuma hazırlıyor rahim kendini iyiyi çağıralım zamanında doğacak bebekler
Aaa eşin için büyük stres arabada doğurursa diye korkuyordurYarın randevum var bakalım nts isteyecek mi ilk kez olacak isterse çünkü 32+3 olacak bizim kız kendince her yeni haftada bir aksiyon çıkarıyor bu haftanın payı da buydu benceama bu da bir ders oldu artık hemen eşyaları hazırlarım birde doktor ile yarın acil durumda ne yapacağım iyice konuşurum çünkü doktorum burda ama işlem yapacağı hastahane ilde rahat bir saati var gidişin
Burdan doktor ile birlikte giderim artık kaç kez öyle hastasını götürdü ne yapsınAaa eşin için büyük stres arabada doğurursa diye korkuyordurdüzenli sancın başlayınca hoop gidiverirsin inşallah hemencecik
Kendi de enfeksiyondan çok çekti zaten inşallah ikisi de bir an önce toparlanır yaSelizayın bebeğinde enfeksiyon görülmüş yoğunbakıma yatırılmış selizayın da sağlık problemleri varmışRabbim şifa versin Ya Şafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?