- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.501
Valla bende hep vaktinde sağlıklı sıhhatli kolay gelsin diye dua ediyorumBiz bekleyenler kervanındayız..
Bebeğe erken gelmesinş söylersen hissedermiş…
Ben hep vaktinde gel diyorum bakalım nolacak
İnşallah ikiniz için de en hayırlı olan olurKızlar aşırı sancı. Cikiyo ciğer geliştirici oldum hao serum yatistayim ama galiba alacakalar doğuma rahimde yumuşama cikti
Çok kötüyüm cnm sancılar hiç durmuyor
Oh iyi canim geçtiyse.bende oyle oldum iki gece once hem sanci hem sertlesme oldu sabaha kadar.en son bagirsaklardan ses gelince ohhh dedim dogum degil demekki mideyi bozdum ondan bu sanci dedim.sabah durdu ama o gün halsizlikden tüm gün yattimGece yattım hala vardı toplanıp sertleşme sonra hatta artık o kadar oldu ki belime ağrı girmeye başladı dedim tamamHa-ri geliyor ve senin bişeyin hazır değil zihnimde plan yapıyorum resmen derken bir süre sonra durdu şimdi uyandım şükür dünkü gibi değilim asla sanki üstümden tır geçmiş gibi yorgunluğu kalmış sadece
Canim aklinda bulunsun benim ilk doğumumda 3 farkli hastaneye gittigim halde nst de cikmadi sancim anca acilma oldu oyle anladilar doğum oldugunu. Yani artan sanci varsa trmkinli olmak lazimİnşallah gerçek sancılar değildir ama sancın olsa nst de çıkar bence benim de minnoşum arada toplanıyor bağdaş kuruyorlar heraldeuyuşuyorsa ayakları 32 den sonra olabileceğini okumuştum inşallah doğuma hazırlıyor rahim kendini iyiyi çağıralım zamanında doğacak bebekler
Canim cok yürüyünce daha da aciyor o dikisler.benim normalde acımıyor ama cocugu okuldan almaya gittigimde yurudugumden acimisti baya süre.sen dikkat et kendine. Pazari keske esin yada kayinvaliden hallatseydin hic tehlikeye atmasaydinZor bir gece olmuş bazı arkadaşlarımıza... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim de önceki sezeryan dikişlerim sızlamaya başladı... Bugun de dışarı da çok işim var bakalım inşallah sonrasin da sancim olmaz
Çalışabilir raporu alacaktım güya bu hafta kanama olunca rapor yazdı ama sizce çalışınca yine olur mu direkt izne mi ayrılsam?Doktor çalışmakla evde oturmakla alakalı değil dese de yine okur ve durdurulamazsa kendimi suçlarım herzamanki gibi
Arkadaşım ben dogum olsa bile saglicakla olacagini düşünüyorum moralini yüksek tut.Kızlar aşırı sancı. Cikiyo ciğer geliştirici oldum hao serum yatistayim ama galiba alacakalar doğuma rahimde yumuşama cikti
Bende bugün erkenden buhar makinası alacaktım ama öyle halim kalmamış ki yorgunluktan kardeşimi aradım onun iş yerinin karşısı 101 sağolsun o aldı, öyle böyle iki gün zorlu geçti ama şükür şimdi ara ara olsa da öyle yakın aralıklı olan bir tuhaflık yokOh iyi canim geçtiyse.bende oyle oldum iki gece once hem sanci hem sertlesme oldu sabaha kadar.en son bagirsaklardan ses gelince ohhh dedim dogum degil demekki mideyi bozdum ondan bu sanci dedim.sabah durdu ama o gün halsizlikden tüm gün yattim
Açıklık var mı canımÇok kötüyüm cnm sancılar hiç durmuyor
Ya çocuğu arabayla hastaneye götüreceğim oradan dönüştü de pazara uğrayacağım beş dakika kayinvalidem de yanımda olacak zaten de bir de çok bunaldım sanırım ya... iki gündür biraz makyaj yapıp haziflaninca ruhsal olarak kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bu hamilelik olayi benlik değilCanim cok yürüyünce daha da aciyor o dikisler.benim normalde acımıyor ama cocugu okuldan almaya gittigimde yurudugumden acimisti baya süre.sen dikkat et kendine. Pazari keske esin yada kayinvaliden hallatseydin hic tehlikeye atmasaydin
Bende de durum aynıBenim bazen arka arkaya 10 dk da bir oldu sonra biraz geçti bakıyorum yine oldu şu ara çok da seyrek diyemem yarın böyle olurda cumayı beklemem gibi geliyor bakalım inşallah ağrı vs olmaz da
Canım inşallah sağlıkla olur hayırlısıyla sıkıntı yapma 35 olmuşsun. Allah'ın izniyle birşey olmazKızlar aşırı sancı. Cikiyo ciğer geliştirici oldum hao serum yatistayim ama galiba alacakalar doğuma rahimde yumuşama cikti
Canm 34mn uygulamaya yanlış girmişimCanım inşallah sağlıkla olur hayırlısıyla sıkıntı yapma 35 olmuşsun. Allah'ın izniyle birşey olmaz
Yok canım yumuşama varmışAçıklık var mı canım
Yumuşama daha durdurabilir birseydir belki açıklıktan. İnşallah hakkınızda en iyisi hayırlısı olsun hastanedesin guvendesin kendini içini ferah tutCanm 34mn uygulamaya yanlış girmişim
Cogumuz da bu toplanma oluyor.ya normal bi durum ya hepimiz anormal durumdayizKızlar bende çok kötü bi akşam gece geçirdim sürekli kasılma toplnma oldu heryerim kütük gibi oldu resmen. Dedim aha birşey oluyor bana. Sabah kalktım daha iyi gibiyim şuan hftaya kontrolümde. Korkmuyor değilim. Hemen lohusa pijama gecelikleri mi cikardim piyasaya. Çantalar hazır değil bile aheste aheste aheste takiliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?