2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Zor bir gece olmuş bazı arkadaşlarımıza... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim de önceki sezeryan dikişlerim sızlamaya başladı... Bugun de dışarı da çok işim var bakalım inşallah sonrasin da sancim olmaz

Kızlar aşırı sancı. Cikiyo ciğer geliştirici oldum hao serum yatistayim ama galiba alacakalar doğuma rahimde yumuşama cikti
İnşallah ikiniz için de en hayırlı olan olur bol bol dua edelim sen gönlünü ferah tut şuan gözetim altındasın şükür evde değilsin eminim ne olursa olsun anında müdehale edeceklerdir

Oh iyi canim geçtiyse.bende oyle oldum iki gece once hem sanci hem sertlesme oldu sabaha kadar.en son bagirsaklardan ses gelince ohhh dedim dogum degil demekki mideyi bozdum ondan bu sanci dedim.sabah durdu ama o gün halsizlikden tüm gün yattim

Canim aklinda bulunsun benim ilk doğumumda 3 farkli hastaneye gittigim halde nst de cikmadi sancim anca acilma oldu oyle anladilar doğum oldugunu. Yani artan sanci varsa trmkinli olmak lazim

Canim cok yürüyünce daha da aciyor o dikisler.benim normalde acımıyor ama cocugu okuldan almaya gittigimde yurudugumden acimisti baya süre.sen dikkat et kendine. Pazari keske esin yada kayinvaliden hallatseydin hic tehlikeye atmasaydin

Canım benim burda devletteki doktorlar da aynısını dedi günlük işlerini yapabilirsin yatağa bağımlı olma falan dedi. Geleceği varsa durduramazsın zaten dedi. Ama Kaan Kocatepe rahim ağzı unuzluğu 15 mm altına düşerse tam istirahat diyor. Ben alabileceğim tüm önlemleri alıyorum bence sen de öyle yap.

Kızlar aşırı sancı. Cikiyo ciğer geliştirici oldum hao serum yatistayim ama galiba alacakalar doğuma rahimde yumuşama cikti
Arkadaşım ben dogum olsa bile saglicakla olacagini düşünüyorum moralini yüksek tut. Ben 20 gun yogun bakim kapisindaydim bu haftada doganlar hep evlerine gittiler bazıları direkt kalmadan gittiler bazilari maksimum 3 gun kaliyorlardi.insallah sende bebeginde iyi olacak

Bende bugün erkenden buhar makinası alacaktım ama öyle halim kalmamış ki yorgunluktan kardeşimi aradım onun iş yerinin karşısı 101 sağolsun o aldı, öyle böyle iki gün zorlu geçti ama şükür şimdi ara ara olsa da öyle yakın aralıklı olan bir tuhaflık yok

Ya çocuğu arabayla hastaneye götüreceğim oradan dönüştü de pazara uğrayacağım beş dakika kayinvalidem de yanımda olacak zaten de bir de çok bunaldım sanırım ya... iki gündür biraz makyaj yapıp haziflaninca ruhsal olarak kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Bu hamilelik olayi benlik değil

Kızlar bende çok kötü bi akşam gece geçirdim sürekli kasılma toplnma oldu heryerim kütük gibi oldu resmen. Dedim aha birşey oluyor bana. Sabah kalktım daha iyi gibiyim şuan hftaya kontrolümde. Korkmuyor değilim. Hemen lohusa pijama gecelikleri mi cikardim piyasaya. Çantalar hazır değil bile aheste aheste aheste takiliyordum

Cogumuz da bu toplanma oluyor.ya normal bi durum ya hepimiz anormal durumdayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…