- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.521
Ben bunu iki gece bir gündüz yaşamış oldum tam 32. Hafta girdi başladı üstüne dün gece belden vuran adet sancısına döndü iş tamam dedim bu gece kesin hastahane yolu gözüktü, lavaboya git az yürü biraz farklı yat derken şükür ağrı geçti uyumuşum sabah bi şeylerin düzeldiği o kadar belli ki şimdi de gün içinde bebek çok nadir sertleşiyor ama asla önceki gibi sık değil ve o sertleşmelerde gerçekten kulağım çınlayıp beynimdeki damarlara kadar bişey çekiyor nefesim kesiliyordu. Benim randevu yarın daha net anlatır iyice sorarım size de detaylı anlatırımKızlar bende çok kötü bi akşam gece geçirdim sürekli kasılma toplnma oldu heryerim kütük gibi oldu resmen. Dedim aha birşey oluyor bana. Sabah kalktım daha iyi gibiyim şuan hftaya kontrolümde. Korkmuyor değilim. Hemen lohusa pijama gecelikleri mi cikardim piyasaya. Çantalar hazır değil bile aheste aheste aheste takiliyordum
Çok sık olmaya başladı ama canım yürüyemez oldum akşam annemlerdeCogumuz da bu toplanma oluyor.ya normal bi durum ya hepimiz anormal durumdayiz
Bende dün sürekli vc deydim çok fena bişey.Ben bunu iki gece bir gündüz yaşamış oldum tam 32. Hafta girdi başladı üstüne dün gece belden vuran adet sancısına döndü iş tamam dedim bu gece kesin hastahane yolu gözüktü, lavaboya git az yürü biraz farklı yat derken şükür ağrı geçti uyumuşum sabah bi şeylerin düzeldiği o kadar belli ki şimdi de gün içinde bebek çok nadir sertleşiyor ama asla önceki gibi sık değil ve o sertleşmelerde gerçekten kulağım çınlayıp beynimdeki damarlara kadar bişey çekiyor nefesim kesiliyordu. Benim randevu yarın daha net anlatır iyice sorarım size de detaylı anlatırım
Guzel haberlerle gel insallahBen bunu iki gece bir gündüz yaşamış oldum tam 32. Hafta girdi başladı üstüne dün gece belden vuran adet sancısına döndü iş tamam dedim bu gece kesin hastahane yolu gözüktü, lavaboya git az yürü biraz farklı yat derken şükür ağrı geçti uyumuşum sabah bi şeylerin düzeldiği o kadar belli ki şimdi de gün içinde bebek çok nadir sertleşiyor ama asla önceki gibi sık değil ve o sertleşmelerde gerçekten kulağım çınlayıp beynimdeki damarlara kadar bişey çekiyor nefesim kesiliyordu. Benim randevu yarın daha net anlatır iyice sorarım size de detaylı anlatırım
Gece yoruluyoruz ondan oluyor herhaldeBen bunu iki gece bir gündüz yaşamış oldum tam 32. Hafta girdi başladı üstüne dün gece belden vuran adet sancısına döndü iş tamam dedim bu gece kesin hastahane yolu gözüktü, lavaboya git az yürü biraz farklı yat derken şükür ağrı geçti uyumuşum sabah bi şeylerin düzeldiği o kadar belli ki şimdi de gün içinde bebek çok nadir sertleşiyor ama asla önceki gibi sık değil ve o sertleşmelerde gerçekten kulağım çınlayıp beynimdeki damarlara kadar bişey çekiyor nefesim kesiliyordu. Benim randevu yarın daha net anlatır iyice sorarım size de detaylı anlatırım
Tamam etiketlerim kesinlikle inşallah bir daha yaşamayız böyle bişeyBende dün sürekli vc deydim çok fena bişey.
Magnezyum u da kestim ben 1 hftadir ishali tetikliyor diye. İyice fena oldu kasilmalar.
Dün aynı seyleri yaşamışız demek ki. Mutlaka yaz etiketle bnide yarın kacirabilirim.
Ben bide arada gitmiştim bu kez ama şimdi heyecan ile bekliyorum bir yandan dua ediyorum şu hava az düzelse de biraz kıyafet yıkasam diyeGuzel haberlerle gel insallahben ilk defa bu kadar uzun suredir gitmiyorum benimde sali gunu randevum
Ben yorulmuyorum aslında şeye şüphelendim kilosu biraz öndeydi o mu tetikliyor diye düşündümGece yoruluyoruz ondan oluyor herhalde
Çok sık olduysa dikkat etmek lazim canim ne olur ne olmaz.Çok sık olmaya başladı ama canım yürüyemez oldum akşam annemlerde
İlk hamilelikte 1 kere bile olmadı bana böyle bişey üstelik 39. Haftada doğurmama rağmen hiç olmadı.bunda oluyor ilk defa.30 lu haftalardan beri de oluyor çok ilginç yani herkese olması.yine şu aşılara ya da virüslere bağlıyorum ben bu durumuCogumuz da bu toplanma oluyor.ya normal bi durum ya hepimiz anormal durumdayiz
Ayy sorma yağışlı diye kurutmaliga serdim 3 gündür kurumaz mi camasir baktim bazilari kokmus geri attim kirli sepetine kalanlari da dun klimanin onune koydum anca kurudu .bir suru camasir bekliyor.Ben bide arada gitmiştim bu kez ama şimdi heyecan ile bekliyorum bir yandan dua ediyorum şu hava az düzelse de biraz kıyafet yıkasam diye
Ben de alıcam, trendyolda araştırdım. Fiyatlar daha yüksek. Yorumlar da iyi. İnşallah kalmışsaBende bugün erkenden buhar makinası alacaktım ama öyle halim kalmamış ki yorgunluktan kardeşimi aradım onun iş yerinin karşısı 101 sağolsun o aldı, öyle böyle iki gün zorlu geçti ama şükür şimdi ara ara olsa da öyle yakın aralıklı olan bir tuhaflık yok
Ya canim ben 31+3 de dogurdugum halde o ana kadar mide bulantisi dahil hic sorun yasamadim (sadece oturarak calistigim icin kalca agrim cok oldu ) herseyi bir günde yasadim ve bitti.İlk hamilelikte 1 kere bile olmadı bana böyle bişey üstelik 39. Haftada doğurmama rağmen hiç olmadı.bunda oluyor ilk defa.30 lu haftalardan beri de oluyor çok ilginç yani herkese olması.yine şu aşılara ya da virüslere bağlıyorum ben bu durumu
Hayatta öyle güzel kurumuyor illaki kokan eden oluyor yıkandığının bir anlamı yok resmenAyy sorma yağışlı diye kurutmaliga serdim 3 gündür kurumaz mi camasir baktim bazilari kokmus geri attim kirli sepetine kalanlari da dun klimanin onune koydum anca kurudu .bir suru camasir bekliyor.
Kesinlikle netten ucuza geliyor ve bence idare eder duruyor ben sabah gidemediğim an böyle şeylerde kardeşimi yolluyorum, onun orada baya yağmur varmış yolda beni arıyor merak etme benden başka salak bu havada markete gitmez kalmıştır diyerek gitti aldıBen de alıcam, trendyolda araştırdım. Fiyatlar daha yüksek. Yorumlar da iyi. İnşallah kalmışsa
Arkadaşım bu patikli alt giydirdi ise üstüne de eşofman pantolon giydirmiş ya da patikli alt biraz daha kalınsa içine tayt giydirmiş içerinin sıcağına göre, genelde de pazen gibi örtü ile de kundak yapmış, bu aldığını bu renk bende dolaptan aldımAy anneme ne sorsam fikir verecegine cok bir şey alıp durma diyorsize sorayim bari.
Simdi benim ilk cocuk agustos da doğdu. Ondan kalan kıyafetler de var yeni aldiklarimda var. Simdi hepsi havalara göre yeterli kalınlıkta değil.ve genel olarak tulum var bende. Biz bunlarin icine giydirecek bir sey mi almaliyiz ama nasil bir sey karar veremedim.tamam.ust kismina yelek giydiririz ama alti ince kalacak bu seferde. Bebek içligi var midir acaba
Annem battaniyeyle durur kucuk bebek diyir evde battaniyeyle mi durcak
Bu arada ben bundan almıştım saat 3 e kadar indirime girmiş bakin derim. Nirmalde 350-500 arasiydi fiyati.diger renkleri halen o fiyatlarda benimki de bu renkten .
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Owli Bebek Kışlık Dış Kundak Battaniye 0-6 Ay-hardal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende dolaptan 130 a aldim canim . pandemi zamanina denk geldiginden kullanamis o zmn trendyolda 500 tlysi fiyati baya uyguna denk gelmis olduArkadaşım bu patikli alt giydirdi ise üstüne de eşofman pantolon giydirmiş ya da patikli alt biraz daha kalınsa içine tayt giydirmiş içerinin sıcağına göre, genelde de pazen gibi örtü ile de kundak yapmış, bu aldığını bu renk bende dolaptan aldım
Bedenini aşırı sıkmayacaksa sıcak tutar bence oda haline göre de anlar ona göre devam ederiz gibiBende dolaptan 130 a aldim canim . pandemi zamanina denk geldiginden kullanamis o zmn trendyolda 500 tlysi fiyati baya uyguna denk gelmis oldu
Benim genelde tulum var canim altına bir sey ayarlamam lazim o yuzden .kilotlu corap ve uzun kollu zıbın gibi bir seyler ayarlamak lazim sankiiclik bulamayacagima gore
Simdi sunlari gördüm nasil olur sence tulum altina
Petit Boom Bebek Ve Çocuk Triko Tayt / Içlik Filcik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Petit Boom Bebek Ve Çocuk Triko Tayt / Içlik Filcik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gece yattım hala vardı toplanıp sertleşme sonra hatta artık o kadar oldu ki belime ağrı girmeye başladı dedim tamamHa-ri geliyor ve senin bişeyin hazır değil zihnimde plan yapıyorum resmen derken bir süre sonra durdu şimdi uyandım şükür dünkü gibi değilim asla sanki üstümden tır geçmiş gibi yorgunluğu kalmış sadece
Ben de dün akşam kasılma gibi oldu benim durum baya riskli olduğu için ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye sancı çıkmadı. eşim diyoki bu gidişle tüm parayı taksiye vericez. Ne yapayım asıl sancıları hissetmeyince insan sürekli tetikte olmak zorunda kalıyor.Cogumuz da bu toplanma oluyor.ya normal bi durum ya hepimiz anormal durumdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?